Evliyken de Sevgili Kalabilirsiniz ! İşte İpuçları

tarihinde

Evlendiniz diye romantizmi dolaba kaldırmanın gereği yok! Eskisi gibi sevgili kalabilmek için işte size harika 5 ipucu!

Evliyken de Sevgili Kalabilirsiniz ! İşte İpuçları

Birçoğumuz evliyken aşkın öldüğünü, sevgiliyken her şeyin daha güzel olduğunu söylüyor. Yine de hayatımızın aşkını bulduğumuzda, huzur dolu bir aile kurmak için evlenmekten vazgeçmiyoruz. Evlendik diye sevgili kalmayacağız kuralını değiştiriyoruz!

İşte size evliyken sevgili kalmanızı sağlayacak 5 ipucu:

1- Yalnızca Eşiniz İçin Kendinize Özen Gösterin

Eşiniz olarak sizi iyi günde kötü günde kabul etti, en zor anlarınızda, en hasta zamanlarınızda sizinle beraberdi. Bazen sabah kalktığınızda ve kendinizi çirkin hissettiğinizde bile o yine karşınızda. Sizi her şeye rağmen sevmesi zaten gerekli olan! Peki siz sevgiliyken biraz daha kendinize dikkat etmiyor muydunuz? Yalnızca onun için süslenmeyi, güzel kıyafetler giymeyi, onun istediği yemeği yapmayı ya da istediği şekilde günü geçirmeyeli ne kadar da çok zaman oldu değil mi? Hadi ilk günlerde nasıl özenliyseniz bir günlüğüne de olsa o özene dönün.

♛ Medyumlardan Size Özel Hizmet : İlk 10dksı 4TL ♛

2- Olumlu Özelliklerinden Her Yerde Bahsedin

Eşimizden şikayet etmek doğal olarak gelen bir durum, tüm gün onunla hayatın tüm yükünü çekiyor, çocuklar, aileler, faturalar, kredi derken, eşim şöyle yaptı böyle yapmadı diye serzenişte bulunuyoruz. Sevgiliyken böyle miydiniz? Ne yaparsa yapsın onu korumaz mıydını? Ya da ailenize, arkadaşlarınıza beğendirmek için her fırsatta onu övmez miydiniz? Hadi tekrar bunu yapın, kıskananlar da çatlasın!

3- İkinize Ait Zaman Yaratın    

Evlendikten sonra ilişkiniz 2 kişilik olmaktan çıktı ve aileler, çocuklar, eşinizin sevmediğiniz iş arkadaşları vs gibi birçok kişi hayatınızın büyük bir bölümünü oluşturmaya başladı. Risk alın, çocuklar için bir bakıcı bulun ya da onları ailenizden birine bırakın ve yalnızca ikiniz sinemaya gidin, sokaklarda yürüyün ya da hafta sonu için de olsa tatile çıkın. Göreceksiniz eski sevgili günleriniz hemen geri gelecek.

☼ Su Falıyla Tüm Gerçekleri Duyun ☼

4- Hitaba Dikkat Edin

Bir düşünün bakalım, şu an ona nasıl hitap ediyorsunuz, sevgiliyken nasıldı? Belki de yeni taktığınız isimler onun hoşuna gitmiyordur. Ona sevgilim diye hitap etmekten de çekinmeyin. Hala gönlünüzün sevgilisinin o olduğu hatırlatır.

5- El Ele Tutuşun

Hele ki çocuklar varsa artık elimiz kolumuz onlarla ilgilenmekle dolu oluyor ama eski günlerdeki gibi el ele yürümek ya da evde bile el ele oturmak ilişkinize duygusal açıdan hemen farklılık getirecektir.

Bunları da Seveceksiniz

Gerçek Ruh Eşini Bulma Rehberi 

Gelecekten Haber Veren Rüyalar

Nasıl Bir Sevgilisiniz ? Testimizi Çözün!

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Astrocenter Hakkında

1999 yılında kurulan Astrocenter, Astroloji alanında Dünya’da en net ve güvenilir içerik oluşturan en önemli sitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde hizmet veren Astrocenter, Astoloji alanında verdiği engin bilgilerle sektörde en güvenilir içeriği sunan site olarak kabul görmektedir.

Haftalık Burç Yorumları

Boğa'daki Jüpiter, Boğa'daki Uranüs ile Kavuşum açısında "Bugün, manevi büyüme ve özgürlüğün birleştiği bir gün. Kendinizi yeniliklere açın ve hayatın size sunduğu fırsatları kucaklayın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Başak burcunda Ay, Balık burcunda Mars ile karşıtlık - 14:09 "Günün enerjisi, duygusal ve fiziksel dünyalar arasındaki dengeyi bulmayı gerektiriyor. Kendinizi hem duygusal hem de fiziksel olarak beslemeye zaman ayırın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey