Burçların Cinsel Yaşamları: Hangi burçlar yatakta daha iyi?

tarihinde

Birbirine uymayan istekler, hızlı ve kısa süren cinsel birleşmeler... Hepimiz bir kez de olsa rahat edici hatta felaket bir cinsel deneyim yaşamışızdır. Bedensel zevkler söz konusu oldu mu ortak bir zemin bulmak hiç de kolay değildir, tabi eğer harika bir partnerimiz yoksa! Hangi burçlar yatakta daha iyi anlaşır? Hangilerinden uzak durmak gerekir? İşte cevaplar!

Yıldızlar bedensel hazlarımız, erojen bölgelerimizi, tabularımızı ve en gizli fantezilerimizi etkilerler. Tüm bu bilgiler Mars ve Venüs'ün konumlarına göre doğum haritamızda yer alır. Mars her şeyi kontrol altında tutan erkeği ve cinsel birleşme eylemini temsil ederken Venüs kadına, arzuya, aşka ve zevke işaret eder. 


Uzman falcılarımız geleceğe dair sorularınızı yanıtlıyor. Bu fırsatı kaçırmayın!




Burcunuza göre cinsel profiliniz nedir?  

Sizin ya da partnerinizin cinsel profilini mi merak ediyorsunuz? Okumaya devam edin! 


Koç

Yorulmak nedir bilmez!


İlişki sırasında aktif rol oynamaktan hoşlanan Koç kadını için cinsellik spor yapmak gibidir. Kendi enerjisini ortaya çıkaracak bir fırsat olarak gördüğü seks sırasında aşk oyunlarıyla fazla vakit kaybetmez. Loş ışık, mumlar ve romantizm mi arıyorsunuz? Onun için bunlar gereksiz detaylardır, önemli olan erkeğiyle müthiş anlar yaşamaktır. Koç erkeği ise doğru zaman ve doğru mekân gibi şartlandırmalarla uğraşmaz. Hemen sonuca ulaşmak isteyen ateşli Koç yorulmak nedir bilmez, yorulsa da çaktırmaz. Platonik sevdaların yumuşak prensesiyseniz arkanıza bakmadan kaçın ondan. İlişki sırasında daha çok kendini düşünse de partnerini hayal kırıklığına uğratmaz. Farklı giysiler ve kimliklerle ilişkiyi renklendirmek iyi fikir olabilir!


>> Aşk hayatınızın geleceğini falcılarımıza danışın!


 

   

Boğa

Keyfine düşkün ve klasik tarzdan yana!


Ambiyans! Keyif düşkünü olan Boğa kadınını heyecanlandıracak sihirli kelime budur. Mum ışığı, lezzetli bir yemek, romantik müzik, pahalı hediyeler hayal gücünü harekete geçirir. Hiç aceleci değildir, partnerinden de aynı şekilde davranmasını bekler. Sürprizlerden, alışkın olmadığı her şeyden nefret eder ancak zamanla alışabilir. Ona sahip çıkıldığında hem gurur duyar hem de rahatlar. Boğa erkeği ise tercihini daha klasik zevklerden yana kullanır.. Kısa süren seksten nefret eder, ön sevişmeye ise önem verir. Tek gecelik ilişkilere tahammül edemez. Seksi kimi zaman görev gibi algılasa da bu deneyimden keyif almayı da göz ardı etmez. Diğer burçlardan oldukça farklı olan Boğa erkeğine çocuk istediğinizi söylediniz mi performansı zirveye ulaşacaktır!


>> Özel indirimli falları kaçırmayın!

 

İkizler

Ne yapacağı asla belli olmaz


Parlak zekâlı İkizler kadını rahatlamak ve sinirlerini gevşetmek için sizinle her türlü oyuna hazırdır. Romantizmden nefret eder, her türlü fanteziye, ama özellikle de sözlü olanlarına bayılır. Kışkırtılmayı sever ve onu baştan çıkaramadıysanız muhtemelen bir daha karşınıza çıkmayacaktır. Ne yapacağını asla kestiremezsiniz. En ateşli anda birden politikadan ya da sosyal haklardan söz açabilir. Aynı dalda fazla durmaz ki onu da böyle kabul etmeniz gerekir... İkizler erkeği ise sekste farklı şeyler denemeye bayılır. Sürekli yenilik ve değişiklik peşinde koşan ikizler erkeği yatakta hiperaktif bir performans sergiler. Her türlü aşk oyununu ve kimi nasıl tavlayacağını iyi bilir. Ondan sadık bir partner yaratmak imkansız gibidir. Size aşık olup uslu dursa bile aklından geçenleri bilmek istemezsiniz.


>> Türkiye'nin en iyi falcılarını tanımak için tıklayın!



Yengeç

Onun için seks su içmek gibidir!


Yengeç kadını için seks su içmek kadar doğaldır. Her cinsel deneyim ona doğurganlığı anımsatır. Yatakta ruh hali değişkendir. Kimi zaman anaç, kimi zaman çocuksu, kimi zaman kadınsıdır. En önemlisi ona kendini rahat hissedeceği ortam yaratabilmektir. Dışarıdan ne kadar güçlü gözükse de koruyucu erkek figüründen ve kucaklanmaktan hoşlanır. Yengeç erkeği içinse en doğru mekân kendini en güvende hissedeceği yer olan kendi evinin yatak odası, sıcak yuvasıdır. Duygusal yengeç burcu erkeği aşık olduğu kadınla sevişmekten hoşlanır. Onun için pişirdiğiniz herhangi bir yemek afrodizyak etkisi yaratır ve size muhteşem bir performans olarak geri döner.


>> Aklınıza takılan her türlü sorunun cevabı burada!


 

Aslan

İhtişamlı sözlere bayılır


Aman dikkat, Aslan kadını yatakta yangın çıkarabilir! İlk adımı atmaya bayılan ve her pozisyondan büyük zevk alan Aslan kadınının tek ihtiyacı, kulağına mükemmel olduğunu fısıldamanızdır. Her fanteziye açıktır. Hakkında söylenen ihtişamlı sözlere bayılır ve hemen inanır. Onu kendinizden uzaklaştırmak için yatakta kötü olduğunu söyleyin. Geri çekilecektir ve bir sonraki partnerinin sizin kadar kafasız olmaması için dua edecektir. Yatakta kendisinden daha sakin ve pasif bir eşi tercih eden avcı Aslan erkeği seksi sonradan hava atacağı bir güç gösterisi olarak yaşamaya meyillidir. İşleri yolunda gidiyorsa ve başarılıysa bu durum performansına da yansır. Başarısız hissettiği bir dönemdeyse bu durumdan diğer burçlara göre daha fazla etkilenir ve bol bol pohpohlanmayı bekler. 


>> Aşk hayatınızın geleceğini falcılarımıza danışın!



Başak

Mükemmeliyetçi ve detaycı

Tertemiz değilseniz ve mis gibi kokmuyorsanız Başak kadınına yaklaşmak hiç de iyi sonuç vermeyebilir. Onun için titizlik ve hijyen seks yaşamının vazgeçilmezleridir. Yeni şeyler denemekten keyif almaz ve detaylar yüzünden sizden bir anda soğuyabilir. Tüm bunlara katlanabilirseniz sizin nelerden hoşlanacağınızı bir bakışta sezer ve ateşli geçinen pek çok burçtan daha beceriklidir. Başak erkeği iyi bir performans sergilemek için bazen kendini tekniğe o kadar kaptırır ki bir robotla birlikte olduğunuzu zannedebilirsiniz. Mükemmeliyetçiliği ve detaycılığı yüzünden bir anda sizi acımasızca eleştirebilir. Seks konusunda kendisini de içten içe eleştirip mutsuz olmaya meyillidir. İhtiyacı olan şey düşünmeyi bir kenara bırakıp anın tadını çıkarmaktır. Bunu başarabilirse onunla birlikte harikalar yaratabilirsiniz. 


>> Telefondan fal baktırmayı denediniz mi?

 

Terazi

Uyum ve güzellik önemli!



Kafa yapısına uyan bir partnerle birlikteyken dengesini arayan Terazi kadınının tüm yaratıcılığı ortaya çıkar ve karşısındakini büyüler. Aynı yeteneği karşı cinsten de bekler ama bulamazsa hemen hayal kırıklığına uğramaz. Estetik bir erotizm ilgisini çeker. Estetik beklentilerine cevap veremeyen bir partner Terazi kadınının seksten soğumasına ve dengesinin bozulmasına sebep olur. Terazi erkeği ise ancak her konuda uyumu yakaladığı kadınlarla birlikte olmayı ister. Üstelik partneri hem uyumlu hem de güzel olmalıdır! Alçakgönüllü davranmaya çalışsa da aslında kendisini ne kadar beğendiğini hemen hissedersiniz. Bu da onu daha çekici kılar. İlişki sırasında genelde şefkatlidir ancak bazen sizi umursamadığı izlenimine kapılabilirsiniz. Yine de en özel anlarda kulağınıza en güzel sözleri fısıldayacak olan Terazi erkeğidir.


>> Aradığınız aşk ne zaman karşınıza çıkacak?



Akrep

Tabu mu, o da ne?


Tüm Akrep kadınları farkında olmasalar bile müthiş bir cinsel çekim gücüne sahipler. Bu onların yüz, vücut güzelliği ve yaşlarından tamamen bağımsız doğal yetenekleridir. Partnerini baştan çıkarmak konusunda üstlerine yoktur. Aşk kadar nefret de onları uyaran bir duygudur. Bir akrebin kalbini kırdıysanız ve tekrar beraberseniz başınıza geleceklerden asla emin olmayın. Ona göre seksin yeri ve zamanı yoktur. Tabu nedir bilmez! Vamp kadınlardan hoşlanan tutkulu Akrep erkeği  aç yaşayabilir ama seks olmadan asla! Ancak aşık olduğunda kafası karışır ve gerçek performansını gösteremez. Aksini iddia etse de aşık olmaktan deli gibi korkar. Yatakta en iddialı burç olan Akrep erkeğinin hırslı ve gizemli karanlık bir tarafı da vardır ki bu da onu çekici kılar.


>> Türkiye'nin en iyi falcılarını tanımak için tıklayın!


Yay

Uçar ve kaçar!


Seks onun için bir eğlence fırsatıdır! Kendini ve partnerini keşfetmek, yeni şeyler denemekten büyük keyif alır. Hiperaktif ve uçarı davranışları sizi şaşırtabilir. Hatta Yay kadını bazen tehlikeli bile olabilir. Yatakta risk almayı sever ve istediğini elde ettiğinde hemen sıkılır. Onunla birlikte olmak tam bir maceradır. Maceraya kalbiniz dayanmayacaksa zaten onunla ne işiniz var? Her türlü fantezi ise Yay erkeğinden sorulur. Planlı programlı ilişkilerden nefret eder ve genelde iyi sonuçlar da elde etmez. Onu ateşleyen riske girmek ve yakalanma korkusudur. Açık havada ve doğada aşk yapmak tam ona göredir. Bu kadar özelliğe rağmen en iyi performansı ondan beklemeyin çünkü o seksten çok seks yapma fikrine düşkündür.  


>> Online fal ve astrolojik danışmanlık burada!


 

Oğlak

Güvenli seks ondan sorulur!

Sofistike Oğlak kadınını pek de kolay tavlayamazsınız. Kendisini geri çeker ve kolayca teslim olmaz. Yataktaki enerjik tavırlarınızla ince ince dalga geçer. Size saygı duymazsa, daha da önemlisi güvenmezse asla birlikte olmaz. Ancak size güvenirse dünyanın en çekici kadınına dönüşür ve yumuşar. Çekingenliğini üstünden atmış bir Oğlak kadınıyla ise hiçbir burç yarışamaz! Tüm Oğlak erkeklerinde yetiştiği ortamdan ve fiziksel özelliklerinden bağımsız olarak doğal bir karizma mevcuttur. Kafaları genelde oldukça karışıktır. Bu da onları daha da çekici kılar. Cinsellikte bile belli bir kalite ve seviyeyi korumaya çalışırlar. Size güvenmeleri, onunla birlikte olmaya “layık” olduğunuza ikna olması zaman alır. Seksi ciddiye alır ve partnerlerine bağlanırlar. Oğlak erkeği güvenli seks konusunda uzmandır. 


>> Aradığınız aşk ne zaman karşınıza çıkacak?

 

 

Kova

Ben özgürüm, ona göre!

 

Bağımsızlığına düşkün ve kafası karışık Kova kadını yatakta ateşli olmaktan çok gizemli ve yaratıcıdır. Sahiplenme duygusu en az burçlardan biridir. Partnerinde merak uyandırsa da onu tam olarak asla keşfedemezsiniz. Dünyayı kurtarmak peşindeki bu kadın için seks hayatın anlamından ziyade özgürlüğünü ifade eder. Tabuların sınırlarını zorlar, monotonluğa dayanamaz, onunla keşif bir ömür sürer. Orijinal Kova erkeği ancak fikirlerine değer verdiği ya da ilginç bulduğu kadınlarla birlikte olur. Bağlanmak ve romantizm ona komik gelir. Arkadaş olabileceği insanlarla birlikte olur. Erotizm ve sanal seks ilgisini çeker. Tabuları yıkmaya bayılır ancak sekse bir araştırma konusu olarak da yaklaşır. Tutkusundan çok zekasıyla partnerini mutlu edecek bir performans sergiler.


>> Telefondan falın doğru adresi için tıklayın!


 

Balık

Mutlu etmek için her şeyi yapar


Romantizm ve aşk olmadan Balık kadınıyla birlikte olmak neredeyse imkansızdır. Yatakta sevecen, oyuncu ve fedakârdır. Balık kadını ayaklarını yerden kesmeniz için size her fırsatı sunar. Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapar. Kaba davranışlardan nefret eder. İyi niyetli ve safça tavırlarının sizden hoşlandığı sürece geçerli olduğunu hatırlatalım, yoksa uyanık geçinen çoğu kadını cebinden çıkarır. Her an herkese aşık olan romantik Balık erkeği ise hem sık sevgili değiştirir hem de bundan vicdan azabı duyar. Mutlu olmanız için elinden geleni yapar ama aldatmaya meyillidir ve çok çabuk uyarılır. İlgisi başkasına kayana dek partnerini ilgiye boğar. Seks oyunlarından hoşlanır ve sizi eğlendirir. 


>> Aşk, iş ve sosyal hayatınıza dair tüm cevaplar falcılarımızda!

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

Kova Burcunun Özellikleri

20 Ocak ve 19 Şubat tarihleri arasında doğan Kova bağımsızlığına düşkün bir burçtur. Ait olduğu çevreden ve prensiplerden ayrışıp başka bir yolda ilerlemek ister. Kendi değer yargılarını belirlemeyi tercih eden Kova, düşünme ve harekete geçme özgürlüğünü ortaya koymak için çabalar. Özgün, yenilikçi, meraklı ve değişken bu burç her duruma uyum sağlamayı başarabilir. Kova burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

2024 Ay Takvimi

Bizi çoğu zaman uykusuz bıraksa da Dolunay’ı seyretmek ne kadar da keyiflidir! Bahçe düzenlemek, saç kestirmek, doğumlar ve gerginlikler: Ay’ın evrelerini iyi bilmek size gündelik hayatta önemli kazançlar sağlar. Sizin için hazırladığımız 2022 takvimi sayesinde siz de bu fırsatlardan faydalanın!

Burçların Aşk Uyumu

Aşk ilişkileri her ne kadar karmaşık olsalar da burçların uyumu sayesinde hangi burçlarla iyi geçindiğinizi ve hangilerinden kaçınmanız gerektiğini öğrenmeniz mümkün. İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceğini ya da ideal partnerinizin nasıl olması gerektiğini mi merak ediyorsunuz? O zaman burcunuzun diğer burçlarla uyumunu keşfetmenin tam zamanı!

Doğum Haritası Analizi Nasıl Yapılır?

Doğum haritanız kişiliğiniz ve geleceğiniz hakkında her şeyi bir bir ortaya koyar! Doğum haritası analizi sayesinde kendinizi ve çevrenizdekileri daha iyi tanıyarak daha doğru kararlar alabilirsiniz. Astroloji yazılarımız ve doğum haritası analizinizle kişiliğinizin sırlarını keşfedin!

En Sevilen Yazılar

Numeroloji 2024: Sayılardaki Kaderiniz

2024, 8 rakamının yılı olacak. Sonsuzluğu ve gücü temsil eden bu rakam global boyutta bir adalet ve denge arayışına işaret ediyor. Büyük zıtlıkların ortasında, hak ve idealler için verilen büyük mücadele bizi bekleyen yıla damgasını vuracak. Kişisel yıl sayınızı kullanarak, 2024'te sizi nelerin beklediğini keşfedin!

Ay Takvimine Göre Saç Kestirmek: Doğru zamanı seçin!

Birçok kişinin de bildiği gibi Ay bitkilerin büyümesi ve uzamasında büyük bir etkiye sahiptir. Çiftçiler de tohum ekerken bu ilişkiyi dikkate alırlar. Benzer bir şekilde Ay saçlarımızın uzamasında da etkilidir. Saçlarınızın daha gür ve hızlı ya da yavaş uzaması için dikkat etmeniz gereken noktaları keşfedin!

Kuşların Ardındaki Gizli Anlamlar ve Semboller

Eğer kanatları kocaman açılmış bir kartal görmek başarıya işaret ediyorsa, bir kuzgunun bakışına rast gelmek kötü şeylere alamettir! Huzurlu bir şekilde bir o yana bir bu yana uçan ya da yanı başımızda duran kuşlar geleceğimize dair gizemlerle doludur. Onların ötüşlerini dinleyip türlerini tespit ederek bu mesajları anlamak mümkündür. Hayat size neler mi hazırlıyor? Cevaplar gökyüzünde ve bu yazıda!

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey