Renk Falı Nedir ve Renk Falına Nasıl Bakılır?

tarihinde

Yaptığımız ankete göre 12 burcun en sevdiği renkler ve kişinin karakteri arasındaki bağı anlatıyoruz.

Renk Falı Nedir ve Renk Falına Nasıl Bakılır? 

Renkler çoğunlukla modaya, mevsime, giyilen eşyanın ya da giysinin tipine, alınan eşyaya, odanın yerleştirme düzenine göre değişir. Bu yönüyle renklerin insan kişiliğiyle bağlantısı yoktur. Renk Falı ise modaya, mevsime bağlı olmadan insanların tercih ettiği, sevdiği renkler üzerinde duracağız. Çünkü asıl böylesi temel renk tercihleriyle insan kişiliği arasında sıkı bir bağ vardır. Herkesin, diğerlerine göre daha çok beğendiği, tercih ettiği bir renk vardır. Bazılarımız, bir değil, birkaç rengi severiz. Ama yine de, bir tanesini hepsinden çok tercih ederiz.

Aşağıda titizlikle yaptığımız kişilik tahlili sonucunda burçların en çok sevdiği renklerle ilgili bir çalışmamızı sunuyoruz. Yaptığımız ankete göre 12 burcun en sevdiği renkler ve kişinin karakteri arasındaki bağı anlatıyoruz. Ama önce, siz çalışmamızı okumadan önce en çok beğendiğiniz rengin üzerine gelin ve tıklayın. Böylelikle öncelikle sizin sevdiğiniz renkle kişiliğiniz arasındaki bağlantıları öğrenin.

 

Haydi Renginizi Seçin ve Renk Falınıza Ücretsiz Bakalım:

 

 

 

 

 

Şimdi de doğum tarihinize göre burç grubunuzun en çok seçtiği renge göz atın.

KIRMIZI

 

21 MART - 20 NİSAN TARİHİNDE DOĞANLAR: KIRMIZI

Anketimize göre bu tarihler arasında doğanlar daha çok « Kırmızı » rengini seçtiler. Eğer siz de bu rengi seçtiyseniz lider bir ruha sahipsiniz. Dışardan sizi gören insanlar sizi biraz zor birisi olarak nitelendirebilirler. Ama aslında içinizde çok uysal ve vicdanlı bir insansınız.

Koçlar hayatlarındaki şans faktörünü kendileri yaratırlar. Hırslı ve azimli yanları ile daha çok çalışır, kararlarından vazgeçmezler. En sonunda ise her zaman başarmış olurlar. Yönetmek ve planlamak onların en usta olduğu özellikler, aslında Koçlar çevresindeki kişiler için bile şans yaratıyor denebilir.

10dk 4tlye Fal Baktırın

 

KREM

 

21 NİSAN - 20 MAYIS TARİHİNDE DOĞANLAR: KREM

Anketimize göre bu tarihler arasında doğanlar daha çok « Krem » rengini seçtiler. Eğer siz de bu rengi seçtiyseniz soğukkanlı ve inatçı birisiniz. Sizi dışardan ilgisiz gören kişiler yanılıyorlar çünkü aslında siz her şeyi kendi içinizde yaşıyorsunuz. Yalnız inatçı yapınız üzerine biraz çalışmanız gerekiyor çünkü bazı konularda ısrarcı olmanız, partnerinizle sık sık tartışmalar yaşamanıza neden olabilir.

Falda Hoşgeldin İndirimi Burada

 

BEYAZ

21 MAYIS - 21 HAZİRAN TARİHİNDE DOĞANLAR: BEYAZ

Anketimize göre bu tarihler arasında doğanlar daha çok « Beyaz » rengini seçtiler. Eğer siz de bu rengi seçtiyseniz çok becerikli ve yeteneklisiniz. Aynı zamanda tam bir konuşma ustasısınız ve ikna yeteneğiniz yüksek. Birçok sanatçı da bu tarih aralığında doğan insanlardan meydana gelmektedir.

Tarot Falı Baktırmak İçin Tıklayın

 

 

PEMBE

22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ TARİHİNDE DOĞANLAR: PEMBE

Anketimize göre bu tarihler arasında doğanlar daha çok « Pembe » rengini seçtiler. Eğer siz de bu rengi seçtiyseniz keskin bir zekâya sahipsiniz. Hayatınız boyunca her şeye farklı bakma eğilimindesiniz çünkü tabiri caizse beyininiz diğer insanlarınkinden biraz daha fazla çalışıyor. Özellikle Temmuz ayında doğanlar aynı zamanda duygusallardır. Rasyonellik ile Duygusallık arasında gidip gelirler.

Tarotunuzda Neler Çıkacak, Falcılar Telefondan Anlatsın

 

LACİVERT

23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS TARİHİNDE DOĞANLAR:LACİVERT

Anketimize göre bu tarihler arasında doğanlar daha çok « Lacivert » rengini seçtiler. Eğer siz de bu rengi seçtiyseniz çalışmak ve çalışkanlık için doğmuşsunuz. Kazandıklarını aynı zamanda hayır ve yardım işleri için kullanırlar. Çok çalıştıkları için bazen partnerlerini ihmal edebiliyorlar. Aman dikkat sevdiğinize özen gösterin.

 Astrologlarımızla Telefondan Görüşün

 

YEŞİL

24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL TARİHİNDE DOĞANLAR:YEŞİL

Anketimize göre bu tarihler arasında doğanlar daha çok « Yeşil» rengini seçtiler. Eğer siz de bu rengi seçtiyseniz biraz pimpirikli birisisiniz. Çok titiz ve temiz olduğunuz için ev işi yapmayı seviyorsunuz. En büyük özelliğinizden biri de diğer birçok gruptaki insanların yapamadığı "karşılarındakileri dinlemek"tir. Çok iyi dostturlar ve her türlü dertlerinizi sanki ücretli çalışan bir psikolog gibi dinlerler bundan dolay çok dostları vardır ama tabi bir zaman sonra kendilerine yardım etmeyi unuturlar.


>>>> Sevgilinizle geleceğinizi öğrenmek ister misiniz?


 

MAVİ

24 EYLÜL - 23 EKİM TARİHİNDE DOĞANLAR: MAVİ

Anketimize göre bu tarihler arasında doğanlar daha çok « Mavi » rengini seçtiler. Eğer siz de bu rengi seçtiyseniz dinamik birisiniz. Çevrenizdeki insanları enerjinizle şaşırtıyorsunuz. Bununla birlikte çok ama çok mert insanlardı dobra dobralardır içleri ve dışları birdir.

Medyumlarla Telefondan Konuşun

 

EFLATUN

24 EKİM - 22 KASIM TARİHİNDE DOĞANLAR:EFLATUN

Anketimize göre bu tarihler arasında doğanlar daha çok « Eflatun » rengini seçtiler. Eğer siz de bu rengi seçtiyseniz çok kıskançsınız ve kıskançlığınız partnerinizi bunaltabilir. Ama çok sevecenlerdir ve çok sadıktırlar çünkü sevdikleri insanı çok severler ve gönülden bağlıdırlar zaten bu yüzdendir kıskançlıkları.

Falınızın İlk 10dksı 4tl

 

TURUNCU

 

23 KASIM-21 ARALIK TARİHİNDE DOĞANLAR:TURUNCU

Anketimize göre bu tarihler arasında doğanlar daha çok « Turuncu » rengini seçtiler. Eğer siz de bu rengi seçtiyseniz çok ama çok yardımseversiniz. Ama biraz fazla çünkü şu Dünya'da düşündükleri son şey kendileridir. Bir kere sizi sevmeyegörsünler. Sizin kötü gününüzde iyi gününüzde hep yanınızda olurlar ve çok sadıklardır. Hani derler ya iki kişinin bildiği sır değildir diye işte o söz bu kişiler için geçerli değildir çünkü ölümüne sır tutarlar.

Yeni Moda Telefondan Falınıza Baktırdınız Mı?

 

SİYAH

22 ARALIK - 20 OCAK TARİHİNDE DOĞANLAR: SİYAH

Anketimize göre bu tarihler arasında doğanlar daha çok « Siyah » rengini seçtiler. Eğer siz de bu rengi seçtiyseniz güvenilir ve sabırlı birisisiniz. Aynı zamanda temiz, tertipli ve düzenlisiniz. Partnerlerinin en çok sevdikleri yönlerden biri de budur tabi ama asıl sevmedikleri yönleri onların karamsarlığı ve inançsızlığıdır. Kötü bir şey yaşadıklarında ve ya kötü bir olay olduğunda çoğu zaman olayın kötü yönünden bakarlar.

Astrologlarla İlk Görüşmenize Özel İndirim 

 

GRİ

21 OCAK - 19 ŞUBAT TARİHİNDE DOĞANLAR:GRİ

Anketimize göre bu tarihler arasında doğanlar daha çok « Gri » rengini seçtiler. Eğer siz de bu rengi seçtiyseniz biraz sabit fikirlisiniz. Kendi dediğiniz olduğunda çok mutlu oluyorsunuz. Bununla birlikte çok arkadaş yanlısısınız yani neredeyse ailelerinden bile üstün tutarlar arkadaşlarını.

 

SARI

20 ŞUBAT - 20 MART TARİHİNDE DOĞANLAR:SARI

Anketimize göre bu tarihler arasında doğanlar daha çok « Gri » rengini seçtiler. Eğer siz de bu rengi seçtiyseniz bir şıpsevdisiniz. Hemen âşık oluyorsunuz çünkü aşkı ve duygusallığı çok seviyorsunuz. Çok kırılgandırlar ama kendileri de o kırıldıkları konulara çok dikkat ederler ve karşısındaki insanlara çok ama çok saygılıdırlar. Yalanı hiç sevmez bu grup. Tek istedikleri hediye ve sevgi.

 

Bunları da Seveceksiniz

Batıl İnançların Kökenleri

Su Falına Nasıl Bakılır? 

Uzak Mesafeli İlişkiler İçin Tüyolar

Eski Sevgili İle Tekrar Olur Mu?

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

En Sevilen Yazılar

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin