Şu an Üzerinizde Hangi Renk Var?

tarihinde

Renklerin kendi enerjisi ve tarihsel yapısı vardır. Tüm bunlar birleşince üzerimizdekiler aslında bizim imajımızı belirler. Hadi hemen şu an verdiğiniz izlenimi keşfedin!

Şu an Üzerinizde Hangi Renk Var?

Feng shui öğretisinin ön plana çıkardığı ve psikologların da desteklediği renklerin enerjileri, günlük yaşamınıza ve verdiğiniz izlenime büyük etki ediyor.

Şu an üzerinizde hangi renk var? Renginizi okuyun:

 

<<< Online Fal ve Astrolojik Danışmanlık Almak : 10dksı 4 tl! >>>> 

Kırmızı

En hareketli ve canlı renktir ve dalga boyu en uzun ışına sahiptir. Romantizm denince akla gelen ilk renk budur. En göze çarpan renktir ama buna karşın enerjisi azdır. Üzerinizde her detayın kırmızı olmamasına dikkat edin, romantizm ve aşkın rengi olduğu gibi öfke ve tansiyonun da rengidir.  

Sarı

Feng shuiye göre tanrıların ve olgunluğun rengidir. En parlak renktir ve hayat enerjimiz olan güneşin de rengidir. Bu sebepten sıcak bir enerji verir. Pozitif duyguları canlandırır. Çok kullanıldığında ise agresif bir enerji verir.

 

Mavi

Dünyanın büyük bir kısmı mavidir ! Bu sebepten dünyayı kucakladığınızı bildiren bir izlenim veiyorsunuz. Huzur ve güven mavinin diğer adıdır. Çok kullanıldığında ise biraz monoton ve uykucu bir enerji verir.

 

Yeşil

Yeşil yaratıcılığın ve yeniliğin rengidir Feng Shui öğretisine göre. Gelişime açık olduğunuzu, değişime ve yeni fikirlere hazır olduğunuzu belirtir. Gün içinde yaratıcı olmak ve ilham vermek istiyorsanız yeşili çıkarmayın !


>>>> Kısmetiniz nerde? Evlilikle ilgili sorularınız mı var? Uzmanlarımızdan net cevaplar alın! >>>>>


 

Turuncu

Canlılık, cesaret, sağlık ve bol enerjinin rengidir turuncu. Çok fazla kullanılınca ise yerimde duramam aman bana bel bağlamayın mesajı vermiş olursunuz. Aksesuarlarda turuncu rengi ideal bir enerji verir.

 

Mor

Mor rengi yüzyıllar boyunca asaleti ve soyluluğu temsil etmiştir. Feng shuiye göre de meditasyonun ve derin düşüncenin rengidir. Entellektüel görünmeniz garanti anlayacağınız ! Fazla mor ise kibirliyim imajı yaratır…

 

Pembe

Saflık ve çocuksuluğun rengidir. Rahatlatıcı ve dinlendirici bir etkisi vardır. Pembe giydiğinizde neşeli ve işlerini halleden biri olarak görünseniz de pembeyi abartmamaya dikkat. Yoksa ürkek ve çekingen bir kişi izlenimi verirsiniz.

 

Beyaz

Tüm renklerin bir araya gelmesiyle oluşan bu renk aslında açık fikirli olduğunuzu ve herkesi anlayabileceğinizi anlatır. Bunun yanında güven de verir. Bu yüzdendir ki doktorlar hep bu renk önlük kullanırlar. Çok fazla kullanım size naif olduğunuz izlenimi verebilir.

 <<<< Kısmetiniz hakkında tüm soruların cevabı burada! >>>>

Siyah

Tek başına asil olan renktir. Diğer renklerin enerjisini azaltır ve kendisine uydurur. Ekip çalışanları için bu yüzden harika bir renktir. Ben de sizdenim imajı verir. Aynı zamanda sakin, işini bilen ve şova gerek görmeyen biriyim imajı da verir.

Bunları da Seveceksiniz

Renk Falı Nedir ve Renk Falına Nasıl Bakılır? 

En sevdiğiniz rengin kişiliğiniz üzerindeki etkisi nelerdir?

Kadınları Daha Çekici Yapan 5 Detay

 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay Akrep'te, Boğa'daki Jüpiter ile Karşıtlıkta "Bugün, duygusal derinliklerinizi ve içgüdülerinizi keşfetmek için mükemmel bir gün. Kendinizi tamamen ifade etmekten korkmayın, çünkü bu, gerçek benliğinizi ve potansiyelinizi ortaya çıkarmanın anahtarıdır."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey