Burçlara göre giyim tarzları nelerdir, nasıl olmalıdır?

tarihinde

Her burcun havası, aurası bambaşka. E tabi gyim tarzları da öyle. Size özgü tarzı burcunuzla yakalayın!

Burçlara göre giyim tarzları nelerdir, nasıl olmalıdır?

 

On iki burcun da her birinin kendi benzersiz stiline sahip olduğunu biliyor muydunuz? Aslanın parlak, etkileyici renkleri ; boğanın sıcaklığı, yatıştırıcı tonları ve balığın gizem uyandıran renkleri ve desenleri..

 Tarzınızla astrolojik enerjinizi, stilinizi  öğrenmek için burcunuza tıklamanız yeterli:

 

 

 

 

 

Koç

Bir randevu için hazırlık yapmak, arkadaşlarınızla akşam dışarı çıkmak ya da bir müşteriyle görüşme yapmak için Koç, kıyafetlerinde koyu renkte tercih yaparlar. Kırmızı bir eşarp ya da turuncu bir çanta veya evrak çantası gibi cesur renk kullanmayı çok severler. Çünkü koç borcu dikkatleri üzerine çekmeyi ister.

10dk 4tlye Fal Baktırın

Boğa

Boğa için rahatlık söz konusudur. Cildinize karşı ipek, keten ve diğer doğal elyafları düşünün. Boğa burcu klasik renk ve çizgileri kullanmaya özen gösterir. Dolapları daima kaliteli ve yumuşak zemin tonlarıyla doludur.

Falda Hoşgeldin İndirimi Burada

İkizler

 Eğlenceli İkizler burcu modayı çok iyi takip eden burçlardan biridir. Doğal canlılığı ifade eden, parlak, eğlenceli renkler ve desenleri kullanmayı çok severler. Gündüzden geceye ya da ofisten akşam yemeğine kadar değişik bir tarzları vardır ikizler burcunun.

Tarot Falı Baktırmak İçin Tıklayın

 

Yengeç

Derin, duygusal bir burç olan yengeç burcu, bir günden diğerine geçebilen ruh haline uygun giysiler giyme eğilimindedirler. Bununla birlikte genel olarak, duygusal değeri olan ya da bir geçmişi olan öğelerle birlikte geleneksel stillere ayrıca önem verirler. Hatta eski giysileri kendi tarzlarına göre değerlendirirler.

Tarotunuzda Neler Çıkacak, Falcılar Telefondan Anlatsın

 

Aslan

Cesur, etkileyici aslan burcu, açıklama yapan kıyafetler giymeyi çok seviyor. Canlı renkler veya mimari çizgiler gibi ilginç ayrıntılar aslan burcunda en önemli ayrıntılarıdır. Ciddi moda düşkünü olmayan bu burç alışverişlerinde çok fazla para harcamayı sevmezler.

 Astrologlarımızla Telefondan Görüşün

 

Başak

Başak burçları daha çok zarif kıyafetleri tercih ederler. Stillerinde sade renklere kayarlar. Başak burcu geleneksel, klasik çizgilere hitap ederler ve her zaman bir araya getirilmeye gayret gösterilir.


>>>> Sevgilinizle geleceğinizi öğrenmek ister misiniz?


 

Terazi

Terazi burcu tanıştıkları herkeste büyük bir izlenim bırakmak isterler. Dahası gösterişi severler, bu nedenle moda anlayışları yaratıcı ancak dengeli bir görünüme doğru yol gösterecek şekildedir.

Medyumlarla Telefondan Konuşun

 

Akrep

Kişisel stilleri ne olursa olsun, yoğun ve gizemli bir burç olan Akrep burcu, herkesin tahmin etmemesini sağlayan değişik bir görünüm yaratmayı severler. Birçok Akrep, kırmızıdan ve siyahtan başka bir renk tercih etmeyi istemezler. Gizemli, tutkulu tonlar kullanmayı seven bu burç geçici moda trendlerinde denenmiş ve gerçek stilleri tercih etmeyi ister.

Falınızın İlk 10dksı 4tl

 

Yay

Maceracı ve atletik bir burç olan yay, daha çok standart kıyafetleri tercih eder. Kot, örme gömlek ve polar kumaş veya belki kargo pantolonu, yürüyüş botları gibi kıyafetleri giymeyi daha çok sever.

Yeni Moda Telefondan Falınıza Baktırdınız Mı?

 

Oğlak

Oldukça tutucu bir tarzları vardır. Doğru görüntüyü projelendirmek ve iddialı çizgilerini göstermek için giyinmek epey zamanlarını alır.

Astrologlarla İlk Görüşmenize Özel İndirim 

 

Kova

Çoğu Kova burcu iki düşünceden birine giriyor: Ya sizin ne giydiğinize çok fazla dikkat etmez ya da  ne giydiğinizden rahatsız olur yani eleştirmeyi sever . Korkak, alışılmadık giysi stilleri ve aksesuarlarıyla kombin yapmayı tercih ederler.

 

Balık

Mavi, yeşil veya gümüş gibi, pırıl pırıl tonlarda suyun veya ay ışığının gizemli derinliklerini canlandıran giyeceklere ekstra giderler ve bunlar balık burcunun moda hissiyatını gösterir.

Bunları da Seveceksiniz

En İyi Sevişen Burç Hangisi? Hangi burçlar yatakta daha iyi?

En sadakatsiz burç hangisi biliyor musunuz?

Doğanın bize lütfu : Burç Taşları ve Yararları

 

 

 

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Koç Burcu Erkeğini Sekiz Adımda Baştan Çıkarın

Koç burcu insanları etkileyen tutkulu ve güçlü bir kişiliğe sahiptir. Ama dikkatli olun. Koç burcu çok çapkındır. Kur yapmayı çok sever ama çabucak da sıkılır... Uzman astrologlarımız Koç burcunu baştan çıkarmanın püf noktalarını bizlerle paylaşıyor!

Astral Seyahatin Teknikleri, Sırları ve Tehlikeleri

Daha önce astral seyahatten bahsedildiğini duydunuz mu? Peki hiç denemek fikri aklınızdan geçti mi? Ancak bu pratiğin hafife alınmaması gerekir ve bazı bilgilere sahip olmak oldukça önemlidir. İşte tam da bu sebepten bu olağanüstü deneyimle ilgili tüm bildiklerimizi sizlere aktaracağız. Astral seyahatin tekniklerini, sırlarını ve tehlikelerini öğrenmeden bu yola çıkmanızı istemeyiz!

2024 İlkbahar Burç Yorumları

Uzun kış aylarının ardından nihayet uzun süredir beklediğiniz bahar mevsimi geldi! Peki bu baharda burçları ne gibi sürprizler bekliyor? Uzman astrologlarımız karşılaşacağınız yenilikleri sizler için yorumladı. Kış uykusundan uyanma vakti geldi! Burcunuza tıklayın ve ilkbaharda neler yaşayacağınızı keşfedin!

1-25 Nisan tarihleri arasında Merkür Retrosu

Hayatımızdaki her şeyi karmaşık hale getiren astrolojik olay olan Merkür retrosunu muhtemelen zaten duymuşsunuzdur 😱. Yalan yok, Merkür retrosu tam bir baş belasıdır. Bu dönemde zorluklar üst üste yığılır, bu yüzden ona hazırlıklı olmak önemlidir. Panik yapmayın, her şeyin çözümü bizde. Merkür'ün 2024 yılında birkaç kez gerileyeceğini bilmelisiniz, işte takvimlerinize not etmeniz gereken tarihler.

Burçlar Arası Uyum - Burçların İlişki, Evlilik ve Aşk Uyumu

Aşk ilişkileri her ne kadar karmaşık olsalar da burçların uyumu sayesinde hangi burçlarla iyi geçindiğinizi ve hangilerinden kaçınmanız gerektiğini öğrenmeniz mümkün. İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceğini ya da ideal partnerinizin nasıl olması gerektiğini mi merak ediyorsunuz? O zaman burcunuzun diğer burçlarla uyumunu keşfetmenin tam zamanı!

En Sevilen Yazılar

Numeroloji 2024: Sayılardaki Kaderiniz

2024, 8 rakamının yılı olacak. Sonsuzluğu ve gücü temsil eden bu rakam global boyutta bir adalet ve denge arayışına işaret ediyor. Büyük zıtlıkların ortasında, hak ve idealler için verilen büyük mücadele bizi bekleyen yıla damgasını vuracak. Kişisel yıl sayınızı kullanarak, 2024'te sizi nelerin beklediğini keşfedin!

Ay Takvimine Göre Saç Kestirmek: Doğru zamanı seçin!

Birçok kişinin de bildiği gibi Ay bitkilerin büyümesi ve uzamasında büyük bir etkiye sahiptir. Çiftçiler de tohum ekerken bu ilişkiyi dikkate alırlar. Benzer bir şekilde Ay saçlarımızın uzamasında da etkilidir. Saçlarınızın daha gür ve hızlı ya da yavaş uzaması için dikkat etmeniz gereken noktaları keşfedin!

Kuşların Ardındaki Gizli Anlamlar ve Semboller

Eğer kanatları kocaman açılmış bir kartal görmek başarıya işaret ediyorsa, bir kuzgunun bakışına rast gelmek kötü şeylere alamettir! Huzurlu bir şekilde bir o yana bir bu yana uçan ya da yanı başımızda duran kuşlar geleceğimize dair gizemlerle doludur. Onların ötüşlerini dinleyip türlerini tespit ederek bu mesajları anlamak mümkündür. Hayat size neler mi hazırlıyor? Cevaplar gökyüzünde ve bu yazıda!

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin