Onu Nasıl Elde Edersiniz Serisi : Yay Burcu

tarihinde

Yay burcu ateş grubundandır ve çok enerjiktir. Onun havasına ve yoğun temposuna ayak uydurup, onun gönlüne girmek için yazımızı okuyun!

Onu Nasıl Elde Edersiniz Serisi : Yay Burcu

Bir yay burcuna mı tutuldunuz? Şaşırtıcı bir durum değil çünkü kendilerine has pozitiflikleri ve neşeleriyle Yayların akımına kapılmamak elde değil. Onu baştan çıkartmak için olayları karmaşık hale getirmekten kaçının…Onu elde etmek için tavsiyelerimizi sakın kaçırmayın.

Yayların Kişiliği

Yay burcu insanı iki tipe ayrılır. Biri rahatına düşkün, şartlara ve kurallara uyan diğeri de maceracı ve oyuncu yaydır. Yaylar sosyal olarak entegre olduklarını hissettikleri ortamları tercih ederler, aynı zamanda o ortamda sevildiğini bilmek kendilerini rahat hissettirir. Göz önünde olmayı ve bakılan kişi olmayı severler. Beraberliğinin de parmakla gösterilenlerden olmasını ister.

Falınıza Telefondan Baktırın

Yayları Nasıl Etkilemeli

Neşeli ve gamsız biri olan yay, problemlerden nefret eder ve sorunların üzerine gitmeyi sevmez. Partnerinin de beraber yaşaması kolay biri olması ve onun için hayatı kolaylaştırıyor olmasını bekler. Herkesle anlaşabilen ve her ortama uyum sağlayabilen kişiler onlar için ideal eştir. Onu farklı ortamlara sokabilmeli ve bambaşka insanlarla tanıştırabileceğinizi göstermelisiniz.

Aşkta Yaylar

Yay burçları dürüst, basit ve güven üzerine kurulu bir aşk ararlar.  İkinize özel bir dünya kurmak ve maceralar yaşamak ilişkiden beklentileridir. Bazen sizi her daim yeni şeyler denemek isteyerek sıkabilirler ama maceraları hayatındaki kişiyle yaşamak istemeleri onları özel kılar. Yaylar, genel olarak sadık burçlardır.

Falda Hoşgeldin Promosyonu İçin Buraya Tıklayın

Yayların artı yönleri

Pozitif, sıcak kanlı ve dinamiklerdir. Her burcun sevebileceği özellikleri vardır. Hayat dolulardır ve etrafındakilere özen gösterir.

Yayların eksi yönleri

Her şeye olan ilgisi ve merakı bazen sizi sıkabilir.

Yazılı Sorulu Falda Yüzde 30 İndirim!

Yayın Astrolojik Aşk Uyumu

Koç ve Aslan burçlarıyla çok iyi anlaşır. Koçların inatçı ve hiçbir işi ellerinden bırakmayışı, Aslanların da gösterişli ve korkusuz yanları ilgilerini çeker.

Yayların sevdiği şeyler

İçgüdüsel ve doğaldırlar. Eğer rahatçı ve geleneklere düşkün bir yaydan bahsediyorsak düzenli bir hayat en sevdiği şeydir. Eğer maceracı ruhlu ve oyuncu kişilikli bir yay burcu ise gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi çok seviyordur. Ama her iki yay kişisinin de ortak yanı doğaya düşkünlükleri, hayvanlara olan sevgileridir. Yaşamı ve yaşama dair olan her şeyi sever ve sayarlar.

Tarotun Uzmanları Burada

Yayların sevmediği şeyler

Sorunlardan ve zor görünen olaylardan kaçarlar. Her şeyi kafalarında sadeleştirip, basitleştirerek görürler. Eğer işin içinden çıkamayacağını düşünürse en baştan kaçarlar, iddiaya girmek onlara göre değildir.

Yayda bizi çeken şey

İyi düşünen, heyecanlı yapılı, cömert ve sıcakkanlı birine dibimizin düşmesi normal. Yay erkeğinin kalpleri eriten gülüşü de meşhurdur. Onu takip etme, ellerine sarılarak maceraya atılma isteği duyarız. Karşısında ona sadık ve ona uyumlu birini bulunca, ona inci gibi özenle bakar.

Falınızın İlk 10dksı 4tl! Kaçırmadan tıklayın

Yayların favori uğraşları

Uzun yollar yürümeyi ve bisiklete binmeyi çok sever. Adalarda ya da boğaz kenarında yapacağınız uzun yürüyüşler ya da bisiklet parkurlarıyla onun gönlünü çalabilirsiniz. Hava soğuk olsa bile dışarıyı içeriye tercih eder, hava almayı sever. Hediye olarak gezi kitapları ve dünya coğrafyası ile ilgili şeyler iyi olabilir.

 

Bunları da Seveceksiniz

Onu Nasıl Elde Edersiniz? BAŞAK

Onu Nasıl Elde Edersiniz? ASLAN

Cinsel Anlamda En Uyumlu Burçlar

El Falı Okuma Rehberi

 

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

Kova Burcunun Özellikleri

20 Ocak ve 19 Şubat tarihleri arasında doğan Kova bağımsızlığına düşkün bir burçtur. Ait olduğu çevreden ve prensiplerden ayrışıp başka bir yolda ilerlemek ister. Kendi değer yargılarını belirlemeyi tercih eden Kova, düşünme ve harekete geçme özgürlüğünü ortaya koymak için çabalar. Özgün, yenilikçi, meraklı ve değişken bu burç her duruma uyum sağlamayı başarabilir. Kova burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

2024 Ay Takvimi

Bizi çoğu zaman uykusuz bıraksa da Dolunay’ı seyretmek ne kadar da keyiflidir! Bahçe düzenlemek, saç kestirmek, doğumlar ve gerginlikler: Ay’ın evrelerini iyi bilmek size gündelik hayatta önemli kazançlar sağlar. Sizin için hazırladığımız 2022 takvimi sayesinde siz de bu fırsatlardan faydalanın!

Burçların Aşk Uyumu

Aşk ilişkileri her ne kadar karmaşık olsalar da burçların uyumu sayesinde hangi burçlarla iyi geçindiğinizi ve hangilerinden kaçınmanız gerektiğini öğrenmeniz mümkün. İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceğini ya da ideal partnerinizin nasıl olması gerektiğini mi merak ediyorsunuz? O zaman burcunuzun diğer burçlarla uyumunu keşfetmenin tam zamanı!

Doğum Haritası Analizi Nasıl Yapılır?

Doğum haritanız kişiliğiniz ve geleceğiniz hakkında her şeyi bir bir ortaya koyar! Doğum haritası analizi sayesinde kendinizi ve çevrenizdekileri daha iyi tanıyarak daha doğru kararlar alabilirsiniz. Astroloji yazılarımız ve doğum haritası analizinizle kişiliğinizin sırlarını keşfedin!

En Sevilen Yazılar

Numeroloji 2024: Sayılardaki Kaderiniz

2024, 8 rakamının yılı olacak. Sonsuzluğu ve gücü temsil eden bu rakam global boyutta bir adalet ve denge arayışına işaret ediyor. Büyük zıtlıkların ortasında, hak ve idealler için verilen büyük mücadele bizi bekleyen yıla damgasını vuracak. Kişisel yıl sayınızı kullanarak, 2024'te sizi nelerin beklediğini keşfedin!

Ay Takvimine Göre Saç Kestirmek: Doğru zamanı seçin!

Birçok kişinin de bildiği gibi Ay bitkilerin büyümesi ve uzamasında büyük bir etkiye sahiptir. Çiftçiler de tohum ekerken bu ilişkiyi dikkate alırlar. Benzer bir şekilde Ay saçlarımızın uzamasında da etkilidir. Saçlarınızın daha gür ve hızlı ya da yavaş uzaması için dikkat etmeniz gereken noktaları keşfedin!

Kuşların Ardındaki Gizli Anlamlar ve Semboller

Eğer kanatları kocaman açılmış bir kartal görmek başarıya işaret ediyorsa, bir kuzgunun bakışına rast gelmek kötü şeylere alamettir! Huzurlu bir şekilde bir o yana bir bu yana uçan ya da yanı başımızda duran kuşlar geleceğimize dair gizemlerle doludur. Onların ötüşlerini dinleyip türlerini tespit ederek bu mesajları anlamak mümkündür. Hayat size neler mi hazırlıyor? Cevaplar gökyüzünde ve bu yazıda!

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey