Sağlıklı ve Mutlu Bir Cinsel Hayatın İpuçları

tarihinde

Mutluluk bir tık uzağınızda! Sağlıklı bir cinsel hayat mutlu bir birlikteliğin olmazsa olmazlarından. Öyle ki, birçok evlilik bu yüzden dağılma noktasına gelebiliyor. Oysa cinsel sağlık genel sağlıkla paralel gider ve çok basit önlemlerle korunabilir. Sizler için yazdık!

 

 Sağlıklı Bir Cinsel Yaşam İçin Öneriler

Cinsel yaşamdan keyif almak için cinsel sağlığınıza  dikkat etmeniz gerekir. Cinsel sağlığınıza dikkat etmediğiniz ve gerekli taramaları yaptırmadığınız zaman pek çok hastalığa kapılabilirsiniz.

 

 

couple-sexualité

 

 

İşte aktif ve tatmin edici bir cinsel yaşam için bazı küçük ipuçları:

1. Sağlıklı beslenin

Cinsel sağlığınız genel sağlık durumunuzla paralel gider. Aktif bir cinsel hayata sahip olmak için beslenmenize dikkat edin. Sağlıklı besinler vücudunuzu besler ve cinsel yaşamınızın daha iyi olmasını sağlar.

 

>> En İyi Falcılara Online Su Falı Baktırın <<

 

2. Sigara içmekten kaçının

Sigara içmek canlılığınızı azaltır. Ayrıca, cinsel organlardaki damarlar da dahil olmak üzere kan damarlarının daralmasına neden olur. Kan akışındaki bu azalma erkeklerde ereksiyon problemlerine neden olabilir.

 

no smoking

 

3. Sağlıklı bir kiloyu koruyun

Aşırı kilolu veya obez kişiler, daha iyi bir cinsel sağlık için zararlı olabilecek hipertansiyon, hiperkolesterolemi ve diyabet riski altındadır.  Ayrıca, kendi bedeninizden memnun olmak özgüveninizi yerine getirecek ve cinsellikten zevk almanıza yardımcı olabilir.

 

<< Su Falı İle Geleceğinizi Görün. Hemen İnternetten Sorularınızı Sorun! >>

 

4. Alkol tüketiminizi sınırlayın

Alkol tüketiminin cinsel ilişkiyi kolaylaştırdığını düşünebilirsiniz ancak araştırmalar çok miktarda alkol tüketmenin erkek ve kadınların cinsel kapasiteleri üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu ortaya koymuştur.

 

 

docteur

 

5. Eşinizle iletişim kurun

Sağlıklı bir cinselliğin tadını çıkarmak için rahat hissetmeniz önemlidir. Uygun yeri seçin, partnerinizke karşılıklı zevkleriniz ve tercihleriniz hakkında konuşun. Yeni şeyler denemekten çekinmemelisiniz. Kendinizi rahatsız hissetmeniz durumunda partnerinizi memnun etmek için bir şey yapmayın.

 

>> Chat'ten Falın İlk Beş Dakikası Bedava! <<

 

6. Kendinizi koruyun

Planlanmamış bir hamilelik ile baş etmeye hazır değilseniz, tercih ettiğiniz bir doğum kontrol yöntemi uyguladığınızdan emin olun. Prezervatif kullanmak çift koruma sağlar: Hamilelik risklerini azaltır ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korur. Ayırca düzenli olarak kan testi yaptırmanız cinsel hastalık risklerini önlemek adına doğru bir yol olacaktır.

 

 

Diğer popüler yazılarımız:

 

 

 

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

En Sevilen Yazılar

Burcunuza Dair Her Şey