Aradığınız gerçek aşk internet sitelerinde mi?

tarihinde

Aradığınız <strong>gerçek aşk</strong> internet sitelerinde mi? İnternetten <strong>gerçek aşkı bulmak</strong> mümkün mü? Sizin için yazdık!

 

Aradığınız gerçek aşk internet sitelerinde mi?

İnternetten gerçek aşkı bulmak mümkün mü?

Hepinizin de bildiği gibi 21. Yüzyıl bilişimin en çok geliştiği çağ. Hatta bu yüzden tarihçiler içinde bulunduğumuz bu yüzyılı bilişim çağı olarak adlandırıyorlar.

 

couple

Bilişimin bu kadar gelişmesi ve internetin bu denli çok kullanılan bir araç haline gelmesi insanların internet ve sosyal medya sayesinde tanışmalarını sağlıyor.

İnternetteki çöpçatan sitelerinde, telefona indirdiğimiz uygulamalarda sohbet yepyeni ilişkiler doğuyor. Kimi uzun süreli olup evliliğe kadar gidiyor kimiyse kelebeğin ömrü kadar kısa sürüyor.

Bunun yanında internet üzerinden tanışıp birlikteliğe başlamak zaman zaman çok sayıda hayal kırıklığına da neden olabiliyor.

❤ Katina Aşk Falı 10dksı 4TL ❤

 

couple

 

★ Aşk Falınıza Türkiye'nin en iyi uzmanları bakıyor ★

 

Peki sizce, internette gerçekten aşk yaşanır mı yoksa hepsi yalan mı?

Bu tür sitelere ve uygulamalara veya sitelere üye olurken size birkaç soru sorarak nasıl bir kişiliğiniz olduğu ortaya çıkarılıyor. Sonrasında sistem otomatik olarak diğer üye olmuş kişilerden size uygun karakterli insanlar ile eşleştirme yapmaktadır. Sizin kişiliğinize uygun insanları size haber veriyor. Hatta bu uygulamalar mail olarak size bildirimde dahi bulunuyor. Artık bundan sonrası da size kalıyor. Ya mailinize gelen bildirimi siliyor hiç ilgilenmiyorsunuz, ya da merak edip ziyaret ediyor inceliyorsunuz. Arkadaşlık siteleri dünyada gün geçtikçe artıyor. Sadece Amerikada yüzlerce arkadaşlık siteleri var. Peki arkadaşlık siteleri gerçekten işe yarıyor mu diyorsanız evet işe yarıyor demek yanlış olmaz. Çünkü arkadaşlık siteleri işe yarıyor. Bugün Amerika'da yüzlerce çift bu siteleri kullanarak tanışma fırsatı yakalamaktadır. Hatta yüzlerce evlilikler yapılmamaktadır.

 Bunlar da ilginizi çekebilir

Aşk gerçek midir? Hiç aşık olmamış birine aşkı anlatacak olsanız nasıl anlatırsınız?

Diyelim ki aldatıldınız, ne yaparsınız? Tamam mı? Devam mı?

İlk buluşmada sevgili adayına mutlaka sorman gereken sorular

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Astrocenter Hakkında

1999 yılında kurulan Astrocenter, Astroloji alanında Dünya’da en net ve güvenilir içerik oluşturan en önemli sitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde hizmet veren Astrocenter, Astoloji alanında verdiği engin bilgilerle sektörde en güvenilir içeriği sunan site olarak kabul görmektedir.

Haftalık Burç Yorumları

Başak burcunda Ay, Balık burcunda Mars ile karşıtlık - 14:09 "Günün enerjisi, duygusal ve fiziksel dünyalar arasındaki dengeyi bulmayı gerektiriyor. Kendinizi hem duygusal hem de fiziksel olarak beslemeye zaman ayırın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Güneş, Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapıyor "Güneşin yeni bir burca geçişi, hayatınızın yeni bir bölümünün başlangıcını simgeler. Bugün, değişimin rüzgarlarını hissetmeye ve hayatınızın yeni bir bölümüne adım atmaya hazır olun."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey