Koruyucu Melekler Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

tarihinde

Melekler hep etrafımızdadır. Biz görmesek de koruyucu meleğimiz her gün bize eşlik eder, bizi dinlemeye, teselli etmeye ve ona seslenmeyi bilirsek yardımımıza koşmaya her zaman hazırdır. Koruyucu Meleğinizle İletişim Kurmanın Püf No... © https://benim.astrocenter.com.tr/gelecek/iyi-yasam/art-meleklerden-yardim

Koruyucu Melekler Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

İnsanlar hayatlarında önemli seçimlerle karşılaştıklarında her zaman kendilerinden daha bilge varlıklara başvurmuştur. Koruyucu meleklerin kökenleri en eski Kabalistik geleneklere kadar uzansa da bugün hala bize rehberlik etmeye devam ederler. Koruyucu meleğinizin adını bilmek, kendinizi tanımanızı daha da kolaylaştırır. 


Geleceğe dair sorularınız mı var? Falcılarımızla iletişime geçin.



Doğum tarihiniz sayesinde koruyucu meleğinizi öğrenin


Doğum Ayı



Doğum Tarihleri:



Koruyucu Meleğiniz


Ocak
1 - 5 Ocak
Nemamiah 
6 - 10 Ocak
Yeialel
11 - 15 Ocak
Harael
16 - 20 Ocak
Mitzrael
21 - 25 Ocak
Umabel
26 - 30 Ocak
Iah Hel
31 Ocak - 4 Şubat
Anauel



Doğum Ayı



Doğum Tarihi



Koruyucu Meleğiniz:


Şubat
5 - 9 Şubat
Mehiel
10 - 14 Şubat
Damabiah
15 - 19 Şubat
Manakel
20 - 24 Şubat
Eyael
25 - 29 Şubat
Habuhiah



Doğum Ayı



Doğum Tarihi



Koruyucu Meleğiniz: 


Mart
1 - 5 Mart
Rahel
6 - 10 Mart
Yabamiah
11 - 15 Mart
Haiaiel
16 - 20 Mart
Mumiah
21 - 25 Mart
Vehuiah
26 - 30 Mart
Jeliel
31 Mart - 4 Nisan
Sitael



Doğum Ayı


Doğum Tarihi



Koruyucu Meleğiniz:


Nisan
5 - 9 Nisan
Elemiah
10 - 14 Nisan
Mahasiah
15 - 20 Nisan
Lelahel
21 - 26 Nisan
Achaiah
27 - 30 Nisan
Cahetel



Doğum Ayı



Doğum Tarihi



Koruyucu Meleğiniz


Mayıs
1 - 5 Mayıs
Haziel
6 - 10 Mayıs
Aladiah
11 - 15 Mayıs
Lauvuel
16 - 21 Mayıs
Hahaiah
22 - 26 Mayıs
Yezalel
27 - 31 Mayıs
Mebahel



Doğum Ayı



Doğum Tarihi:



Koruyucu Meleğiniz



Haziran
1 - 5 Haziran
Hariel
6 - 10 Haziran
Hekamiah
11 - 15 Haziran
Lauviah
16 - 21 Haziran
Caliel
22 - 26 Haziran
Leuviah
27 Haziran - 1 Temmuz
Pahaliah



Doğum Ayı



Doğum Tarihi



Koruyucu Meleğiniz



Temmuz
2 - 6 Temmuz
Nelchael
7 - 11 Temmuz
Yeiayel
12 - 16 Temmuz
Melahel
17 - 23 Temmuz
Haheuiah
24 - 27 Temmuz
Nithaiah
28 Temmuz - 1 Ağustos
Haaiah



Doğum Ayı



Doğum Tarihi



Koruyucu Meleğiniz



Ağustos
2 - 6 Ağustos
Yeratel
7 - 12 Ağustos
Seheiah
13 - 17 Ağustos
Reiyel
18 - 23 Ağustos
Omael
24 - 28 Ağustos
Lecabel
29 Ağustos - 2 Eylül
Vasariah



Doğum Ayı



Doğum Tarihi



Koruyucu Meleğiniz



Eylül
3 - 7 Eylül
Yehuiah
8 - 12 Eylül
Lehahiah
13 - 17 Eylül
Chavaquiah
18 - 23 Eylül
Menadel
24 - 28 Eylül
Aniel
29 Eylül - 3 Ekim
Haamiah



Doğum Ayı



Doğum Tarihi



Koruyucu Meleğiniz



Ekim
4 - 8 Ekim
Rehael
9 - 13 Ekim
Ieiazel
14 - 18 Ekim
Hahahel
19 - 23 Ekim
Mikael
24 - 28 Ekim
Veuliah
29 Ekim - 2 Kasım
Yelaiah



Doğum Ayı



Doğum Tarihi:



Koruyucu Meleğiniz



Kasım
3 - 7 Kasım
Sehaliah
8 - 12 Kasım
Ariel
13 - 17 Kasım
Asaliah
18 - 22 Kasım
Mihael
23 - 27 Kasım
Vehuel
28 Kasım - 2 Aralık
Daniel



Doğum Ayı



Doğum Tarihi



Koruyucu Meleğiniz



Aralık
3 - 7 Aralık
Hahasiah
8 - 12 Aralık
Imamiah
13 - 16 Aralık
Nanael
17 - 21 Aralık
Nithael
22 - 26 Aralık
Mebahiah
27 - 31 Aralık
Poyel

Melek takviminde  72 koruyucu melek yer alır. Her ay değişen burçlar gibi onlar da her 5 günde bir değişir. Koruyucu meleğiniz kişiliğinize pozitif enerji ve nitelikler getirir. Hayatta huzurla ilerlemenize yardımcı olur, ancak bunu yapmak için yine de onun adını bilmeniz ve onu iyi tanımanız gerekir.

Koruyucu melek nedir?

Tanrı ve insanlar.arasındaki elçiler olan melekler Yahudilik, Hristiyanlık ve İslam dinlerinde mevcuttur. İnsanlar, zamanın başlangıcından bu yana acılarını dindirmek için onlardan yardım istemiş ve acılarını onlarla paylaşmıştır. Her melek, himayesindekilere ve ondan yardım isteyen herkese fayda sağlayabileceği bir değeri veya gücü sembolize eder. Dolayısıyla siz de yaşadığınız sıkıntıya göre seçtiğiniz meleğe seslenebilirsiniz 👼

Koruyucu meleğinizi duymak için zihninizin açık olması gerekir 🙏. Hayatı yalnızca rasyonel bir bakış açısıyla değerlendirirseniz, koruyucu meleğinizin sesini duyma şansınız çok azdır. Onlar fiziksel dünyada karşılaştığımız varlıklardan değildir. Dolayısıyla nları duymak için daha ruhani bir boyuta erişmemiz gerekir. Meditasyon yapmaya ve iç seslerini dinlemeye alışkın olanlar için meleklerle iletişim kurmak çok daha kolaydır. 

Uzmanlarımızın yorumu: Yaşamımızla ilgili çok önemli bir bilgi

Koruyucu meleğinizin adını bilmek çok önemlidir. Bu, size hangi meleğin sizden sorumlu olduğuna işaret eder. Ayrıca yardım ve desteklerini istemek için onları ne zaman ve nasıl çağıracağınızı da bu sayede bilirsiniz. Unutmayın ki, siz onu göremeseniz bile meleğiniz her zaman yanınızdadır. Bazen siz farkına bile varmadan, bir çift saat ya da yolunuza çıkan bir tüy aracılığıyla size mesajlar gönderirler. Gözlerinizi açık tutun... Meleğiniz yanınızda olduğunu bilmenizi istiyor. Şu anda onun yardımına ihtiyacınız varsa, kendinizi kötü ya da kaybolmuş hissediyorsanız, falcılarımızla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Gelecek Benim 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay Akrep'te, Boğa'daki Jüpiter ile Karşıtlıkta "Bugün, duygusal derinliklerinizi ve içgüdülerinizi keşfetmek için mükemmel bir gün. Kendinizi tamamen ifade etmekten korkmayın, çünkü bu, gerçek benliğinizi ve potansiyelinizi ortaya çıkarmanın anahtarıdır."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey