Telefondan fal baktırmak güvenli mi?

tarihinde

Telefondan fal baktırma şüphe uyandıran bir fal bakma biçimi olarak görünebilir. Uzaktan, tanımadığımız bir sese ne ölçüde güvenebiliriz? Bir falcı geleceğimizi bu şekilde nasıl yorumlayabilir? Konuştuğumuz kişinin bir dolandırıcı değil de gerçek bir falcı olduğunu nasıl anlarız? İhtiyaç duyduğunuz cevaplar bu yazıda.

Telefondan fal baktırmak güvenli mi?

Telefondan fal gerçekten işe yarıyor mu?

İnsanlar genelde bir astrologla veya falcılarla görüşmelerin yüz yüze yapıldığını düşünür. Ancak internetin ortaya çıkışıyla bu durum epey değişti. Günümüzde artık bir falcıyla telefon, chat veya e-posta yoluyla iletişime geçmek mümkün ve hangi aracı seçerseniz seçin, yanıtlar her zaman aynı ölçüde doğru olacaktır. Falcılar da müşterileri de bu yöntemlerin işe yaradığı konusunda hemfikir. Bir falcıya telefonla danışmak en az yüz yüze konuşmak kadar etkilidir, hatta bazen daha bile etkili olabilir çünkü uzakta olduğunuzda özgürce konuşabilir ve şüphelerinizi, korkularınızı ve endişelerinizi itiraf etmek konusunda daha cesur davranabilirsiniz. 

Bir başka olumlu nokta da falcının kişi hakkında önceden hiçbir fikre sahip olmaması ve beden dilinden arındığı için iletişimin daha akıcı hale gelmesidir. Konuşmanıza hiçbir şey karışmaz, bu da falcının yalnızca sesinize odaklanmasını ve size net yanıtlar vermesini kolaylaştırır.


Gelecekte sizi neler bekliyor? En iyi falcılarımızdan öğrenin.


Nasıl yapılır?

Telefondan bakılan fal esnasında takip edilen yöntem seçilen falcıya göre farklılık gösterse de başlangıçta sizden mutlaka şu temel bilgiler talep edilecektir:

  • İsminiz
  • Doğum tarihiniz
  • Merak ettiğiniz konu (aşk hayatı, maddi durum, iş…)

Başlangıçta sizden herhangi bir kişisel bilgi istenmez, ancak bu ilk etkileşim falcının sizinle bağlantı kurmasına ve sizi ilgilendiren şeyler hakkında bir fikir edinmesine olanak sağlar. Telefonda görüştüğünüz kişi sizden aramanızın nedenleri hakkında çok fazla ayrıntı isterse dikkatli olun,  ona yalnızca birkaç temel bilgi vermekle yetinin.

Sanılanın aksine, falcılar mümkün olduğunca az bilgi talep ederek çalışır. Onların işi size ne gördüklerini söylemektir, sizin zaten bildiklerinizi söylemek değil 😉 ! İster sizi gülümsetecek basit detaylar olsun, ister sizi şaşırtacak gerçekler, falcınız gördüğü her şeyi size anlatacaktır. Size düşense kendinize güvenmek ve açık olmaktır.

Daha özgür bir etkileşim

Bir telefon ahizesinin öteki tarafındaki bir yabancıyla konuşmak rahatsız edici olabilir, ancak telefondan bakılan falların doğru çıkma olasılığı daha yüksektir.


Hem falcınızın dikkati sözsüz iletişim, jestler ve bakışlar, tahminleri duyduğunda kişinin vereceği kafa karıştırıcı tepkiler yüzünden dağıtılmayacaz; hem de iki tarafın da herhangi bir önyargı olmaksızın özgürce konuşmanıza imkân tanır.  Bu şekilde, falcının dürüst ve tarafsız olduğunu bilirsiniz ve o da size daha rahat bir şekilde rehberlik eder.

Yazarlarımızın yorumu

Bu konu hakkında daha çok fikir sahibi olabilmek için falcı Arya Saygın'la telefondan fal baktırmayı test ettim ve bu deneyime bayıldı. Telefonda konuşmak kendimi daha açıkça ifade etmemi, tereddütlerim sebebiyle yüz yüze konuşurken söylemeye asla cesaret edemeyeceğim şeyleri paylaşmamı sağladı. Saygın'ın tahmin ettiği olayların gerçekleşmesi için birkaç ay beklemem gerekti. Ancak verdiği cevaplar o kadar netti ki yakın zamanda yeniden aramayı planlıyorum. 

Birçok site, tıpkı Astrocenter'da olduğu gibi, falcıprofiline ve onun hakkında yazılanlara bakabileceğiniz ve konuştuğunuz kişinin güvenilir birisi olduğunu garanti eden sayfalara sahiptir. Bu yorumlar görüşmeden hemesonra veya 15 gün içinde bırakılır, böylece falcıların tahminlerinigerçekleşip gerçekleşmediğini görebilirsiniz. Bu, bir falcın ne kadar başarılı olduğunu ve gerçekten durugörü yeteneğine sahip olup olmadığını kontrol etmenin ideal yoludur.

Falcılarımızın yorumu: Telefonla konuşmak önyargısız konuşmayı sağlıyor

Medyum Ada'ya göre telefondan fal bakmak durugörü yeteneklerini kullanmayı ve kontrol etmeyi kolaylaştırıyor. Empati gücü yüksek bir insan olduğu için karşısındaki kişinin tüm olumsuz duygularını ve üzüntüsünü kendine çeken Ada, bu durum yüzünden danışanına mesafeli yaklaşmakta zorlanıyor. Telefondan fal bakarak bu mesafe koruduğunu söyleyen Ada, önyargısız biçimde ve konuştuğu kişinin etkisi altında kalmaksızın yalnızca gördüklerini söylemeyi başardığını belirtiyor. 

Uzmanlarımızın Yorumu: Cevaplara mı ihtiyacınız var?

L'amour, c'est compliqué parfois... Souvent même. Si vous vous posez des questions sur votre vie amoureuse, que vous aimeriez savoir comment vont évoluer les choses, si vous allez trouver le grand amour, si votre ex. va revenir ou encore s'il va finir par quitter sa femme pour vous.... Nos voyants sauront répondre à toutes vos questions avec douceur et bienveillance. Laissez-vous guider, n'attendez pas pour prendre rendez-vous et ainsi apaiser vos doutes. On ressort toujours d'une consultation avec un voyant plus apaisé et en phase avec soi-même. Aşk, kafa karıştırıcı ve zor bir deneyimdir. Aşk hayatınızda gelecekte sizi nelerin beklediğini, gerçek aşkı bulup bulamayacağınızı, eski sevgilinizin geri dönüp dönmeyeceğini merak ediyorsanız.... Falcılarımız uzmanlarımız tüm sorularınızı içten ve dürüst bir biçimde cevaplayacaktır. Şüphelerinizden kurtulmak için hemen randevu alın. Yaptığınız görüşmenin ardından kendinizi daha huzurlu hissedeceğinizden emin olabilirsiniz.

Gelecek Benim





🔮 Yazımızı beğendiniz mi? Sitemizdeki diğer içeriklere de göz atın: 🔮

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

E-Mail Yoluyla Fal Nasıl Baktırılır?

Yazılı soruyla fal, son zamanlarda oldukça tercih edilir hale geldi. Siz de kendinizi yazılı olarak daha iyi ifade ediyorsanız yazılı soruyla fal tam size göre demektir.

Chat'ten fal: Sorularınıza en kısa sürede cevap alın

Çevrimiçi dünyada sıkça tercih edilen chat yoluyla fal, özellikle utangaç kişiler ya da zaman sıkıntısı çekenler için idealdir. Chat yoluyla fal sayesinde bilgisayar ya da telefon ekranınızdan sorularınızı rahatça ve gizlice sorabilir, falcılarımızdan net yanıtlar alabilirsiniz.

Fal baktırmanın ne gibi faydaları var?

Fal baktırmak kimileri için bir eğlence, kimileri içinse bir ihtiyaç. Sıkça dile getirilen önyargıların aksine fal baktırmak bir bağımlılık haline gelmediği sürece bizlere sayısız fayda sağlar. Peki fal baktırmanın yararları nedir?

En Sevilen Yazılar

Burcunuza Dair Her Şey