Koruyucu Melek Ariel: Sezginin ve Vahiyin Sembolü

tarihinde

46 numaralı melek olan Ariel, sezginin ve vahiyin sembolüdür. Ariel, 8 - 12 Kasım arasında doğanların koruyucu meleğidir. Ariel'in detaylı özellikleri ve onunla iletişim kurma yollarına dair detaylar bu yazımızda.

Koruyucu Melek Ariel: Sezginin ve Vahiyin Sembolü

Ariel, 8 - 12 Kasım arasında doğan Akrep burçlarının koruyucu meleğidir. Kutsal dünyayla iletişimi sağlayan bu melek zihinsel berraklıkla da ilişkilendirilir.

Akrep burçlarının koruyucu meleği Ariel (8 - 12 Kasım)

Ariel est un ange masculin symbole de révélation, c’est l’ange de l’enseignement initiatique, de l’intuition et des rêves prémonitoires. Les personnes nées sous son égide sont souvent ouvertes d'esprit et ouvertes à l'invisible, au surnaturel. Les natifs sont clairvoyants, sensibles et très fins dans leurs ressentis des choses et des personnes. 


Güçleri - Özellikleri:

Bilgiler ve Önseziler, Evrim, Zeka, Yaşamdaki Amacımız
Element:
Su
Renk:
Turuncu
Taşlar:
Karnelyan, Selenit, Krizokol, Sitrin, Jasper, İnci, Sardoniks, Serpantin, Beyaz Topaz
Sefirot
Tiferet
Gezegen:
Güneş, Venüs
Başmelek
Mikail


Geleceğe dair sorularınız mı var? Uzmanlarımızla iletişime geçin.


Ariel: Önsezinin ve vahiyin koruyucu meleği

Doğanın kulağına fısıldayan, muzip bir göz kırpışla evrenin sırlarını bizlerle paylaşan bir melek hayal edin. Ariel, önsezilerle dolu rüyalar sunuyor ve iç dünyanızı renklerle süsleyerek sezgi gücünü sizlerle paylaşıyor. Melek Ariel sizi her adımın bir keşif ve her kasırganın bir zeka parıltısı olduğu ışıklı fikirler balosunda dans etmeye davet ediyor.

Ariel zihin bahçesinde güzel söz tohumları ekiyor ve hakikat çiçekleri yetiştiriyor, umut feneriyle yaratıcılık yollarında size rehberlik ediyor. Sizi önceden belirlenmiş bir yola yönlendirmek için değil, kendi yolunuzu, size gerçekten uyacak farklı ve benzersiz bir yolu yaratmanıza yardımcı olmak için size ulaşıyor. İçiniz rahat olsun, benzersizliğiniz sizin gücünüzdür.

📍
Bırakın sezgilerinizin gizli hazinelerine ulaşmanız için size rehberlik eden vahiy meleği Ariel nazik enerjisiyle sizi sarmalasın. Önsezilerle süslü rüyalae ve hakikat mesajlarıyla yolunuzu aydınlatarak potansiyelinizi gerçekleştirmenize yardımcı olur. Ruhunuzun beklenmedik sürprizlerini ortaya çıkarması ve evrenle uyumlu bir dansta size eşlik etmesi için Ariel'e güvenin.

Neden Ariel'e seslenmeliyiz?

 Ariel daha fazla enerji elde etmenize yardımcı olur, ancak onu vücudunuzu güçlendirmek, fiziksel ve manevi güç kazanmak ve bir projeyi başarıyla tamamladığınızdan emin olmak için de çağırabilirsiniz. Ariel'i çağırarak zihninizi açabilir ve olayları ve insanlara farklı bir bakış açısından bakabilirsiniz. Ariel, size birçok şekilde yardımcı olabilir, bu yüzden koruyucu meleğinizin her zaman yanınızda olduğunu unutmayın. Örneğin:

  • Kendi ruhunuzun gizemlerini açığa çıkarmak, ruhunuzun gizli hazinelerini keşfetmek için. Ariel sizi enerjisiyle saracak, görünüşün ötesini görmenizi ve bir tür durugörü geliştirmenizi sağlayacaktır.
  • Gerçeğin belirsizliğin sisleriyle örtülü göründüğü karışık durumlarda netliği (yeniden) bulmak için Size önsezili rüyalar bahşedebilir.
  • Doğa ile bağınızı güçlendirmek, her yaprakta, her çimen yaprağında titreşen yaşamı hissetmek.
  • Yaratıcılığınızı özgür kılmak, ilahı bir ilhamla hayal gücünüzün kanatlanmasını sağlamak için
  • Hitabet becerinizi geliştirmek, insanların kalplerine dokunan ve zihinlerini harekete geçen sözler bulmak için.

Ariel ayrıca daha huzurlu bir şekilde yaşamamıza da yardımcı olur. Kendinizi daha iyi tanımanıza, benliğinizi kabullenmenize ve daha sağduyulu bir yaklaşım benimseminize imkan tanır. Şefkat, saygı ve empati sayesinde ilişkilerinizde daha huzurlu bir denge yakalayabilirsiniz. 

Ariel'in Boğaz ve Üçüncü Göz Çakrası üzerinde etkili olduğunu unutmayın. Onlara yeniden denge getirmek konusunda yardımcı olacaktır. 

Ariel'i nasıl çağırırız?

Ariel ile iletişim kurmak için evinizde huzurlu bir ortam yaratın. Karanlığı yok eden ışığı simgeleyen bir mum yakın ve atmosferi arındırmak ve düşüncelerinizi canlandırmak için buhur ve sandal ağacından bir tütsü hazırlayın. Ardından, tüm içtenliğiniz ve temiz kalpliliğinizle ona seslenin. Son olarak, yardımları için koruyucu meleğinize teşekkür etmeyi unutmayın...

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Astrocenter Hakkında

1999 yılında kurulan Astrocenter, Astroloji alanında Dünya’da en net ve güvenilir içerik oluşturan en önemli sitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde hizmet veren Astrocenter, Astoloji alanında verdiği engin bilgilerle sektörde en güvenilir içeriği sunan site olarak kabul görmektedir.

Haftalık Burç Yorumları

Güneş, Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapıyor "Güneşin yeni bir burca geçişi, hayatınızın yeni bir bölümünün başlangıcını simgeler. Bugün, değişimin rüzgarlarını hissetmeye ve hayatınızın yeni bir bölümüne adım atmaya hazır olun."

Günlük Burç Yorumlarınız

Güneş'in Aslan burcundaki Ay ile Üçgen açı yapması "Bugün, içsel gücünüzü ve cesaretinizi keşfedin. Koç burcundaki Güneş'in, Aslan burcundaki Ay ile Üçgen açı yapması, kendinizi ifade etme ve liderlik etme yeteneğinizi artırabilir. Kendinize inanın ve ışığınızı dünyaya yayın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey