Burcunuza Göre İdeal Eşiniz Nasıl Biri?

tarihinde

En gizli rüyalarınızı süsleyen partneriniz nasıl birine benziyor? Astroloji kişiliğiniz, ilgi alanlarınız ve yaşamınızı birlikte geçirmek istediğiniz ideal kadın / erkek tipleri hakkında bilgi verir. Burcunuz sayesinde ideal partnerinizin özelliklerini keşfedin!

Burcunuza Göre İdeal Eşiniz Nasıl Biri?

Burcunuza göre partnerinizde neler arıyorsunuz?

Her burcun diğer burçlarla kurduğu ilişki biçimleri oldukça farklıdır. Kimilerinin aralarından su sızmazken kimileriyse birbirlerine katlanamaz. Hangi burçlar iyi bir çift oluşturabilir? Hangi burçların ilişkileri daha uzun sürer? Tüm bunları burçların uyumu sayesinde öğrenmeniz mümkün. Bu uyum yalnızla aşkla sınırlı kalmayıp hangi burçlarla iyi arkadaşlık ilişkileri kurabileceğiniz hakkında da bilgi verir.

Yükselen burcunuz da aşk hayatınız ve diğer burçlarla olan ilişkilerinizde büyük bir rol oynar. Yükselen burcunuzu bilmiyor musunuz? Öğrenmek için buraya tıklayın. 


Geleceğe dair sorularınız mı var? Falcılarımızla iletişime geçin.




Koç

Koç Burcu Erkeği: Belki de görünüşte atletik, ama daha da önemlisi, doğrudan, açık ve balık etli kadınlarla ilgilenir. Çok hassas veya utangaç kadınlar, güçlü ve bağımsız türleri tercih etme eğiliminde olduğu için, genellikle bu erkekler için en çekici kadın sayılmaz.

Koç Burcu Kadını: Genellikle güçlü, bağımsız ve açık bir erkeğe, belki de görünüşte atletik, ancak daha da önemlisi, doğrudan kendine güvendiği ve dürüst bir kişiyle olmak ister. Karizmatik ve bakımlı erkeklerden hoşlanırlar. Çok hassas veya utangaç erkekler bu kadınlara çekici gözükmez, çünkü güçlü kişilikleri tercih ederler. İstediğini söyleyen ve belirli bir güven seviyesine sahip olan erkekler onlar için idealdir.

Boğa

Boğa Burcu Erkeği: Boğa burcu erkeği kendisine güven veren kadınlardan hoşlanır. Doğal ve sakin, daha kadınsı olan seksi kadınlara sıklıkla ilgi duyarlar. Agresif bir kişilik yerine daha geleneksel dişil tipleri tercih ederler. Duygusal ama basit auralar bu erkekler için en caziptir.

Boğa Burcu Kadını: Genellikle istikrarlı, güvenli ve çok güçlü bir havaya sahip insanlara ilgi duyarlar. Kararsız, aşırı entelektüel insanlar bu kadınların "gerçek erkekler" olarak tanımladığı şey değildir. Bu kadınlar, erkeklerinin basitçe sevmelerini isterler kendilerini. İyi bir işe sahip erkeklerin yanı sıra şehvetli erkeklerden de etkilenirler.

İkizler

İkizler Burcu Erkeği: Entelektüel kadınlara bayılırlar. Onlar için canlılık, dış görünüşten çok daha önemlidir. Bazen atletik yapılı kadınları tercih etmelerine rağmen İkizler burcu erkeği hatları belirgin kadınları da sıklıkla tercih edebilir. Cinsel yönden istekli kadınlarla mutlu olurlar.

İkizler Burcu Kadını: Spor yapan ve kendisine bakan erkekler ile birlikte olmayı severler. Çok yönlülük, canlılık ve eğlencelilik, bu kadınların oldukça cazip buldukları niteliklerdir. 

Yengeç

Yengeç Burcu Erkeği: Kendisini tatlı, yumuşak ve sıcakkanlı olarak karşılayan kadınları tercih eder. Model gibi ince veya yüksek profilli kadınlara yönelme eğiliminde değillerdir. Zekası öne çıkan kadınlarla birlikte olmaktan kaçınır.

Yengeç Burcu Kadını: Merhametli, hassas ve koruyucu tipleri tercih edebilir. Bu kadınlar bazen bir erkeğin huysuzluğunu oldukça merak uyandırıcı bulmaktadır. Aslında genellikle güçlü erkeklerle beraber olmak isterler. Genel olarak, bu kadınlar fiziksel anlamda güçlü veya en azından o şekilde görünen erkekleri tercih ederler. Onu koruyacak olan güçlü bir erkek ideal profilidir.

Aslan

Aslan Burcu Erkeği: Gururlu, güçlü ve evcimen olan kadınlara ilgi duyarlar. Onurlu, kendine güvenen bir aura genellikle bu insanlara çekici gelir. Bu erkekler, makyajlı ve iyi giyinen kadınlarla beraber olmak ister. Bazıları biraz daha sade bir görünümü tercih etse de, cazibe en dikkat ettikleri şeydir. İlişkiye hakim olmak ister. Bu nedenle çok baskın olmayan kadınlar ilk tercihleridir.

Aslan Burcu Kadını: Bu kadınlar, daha cesur, özgüveni yüksek insanlarla daha çok eğlenirler. Çılgınlık ve eğlenceler bu kadınlar için çok önemlidir ve aşırı gergin veya ciddi insanlar onlar için ideal değildir. Cimrilik onlar için çok büyük bir sorundur. Bu kadınlar erkeklerin cömert, onurlu ve kendinden emin olmasını ister. Bu kadınlar, kendilerini daha canlı, istekli ve çekici hissettiren erkeklerinin biraz mağrur ve kıskanç olmasını tercih eder. 

Başak

Başak Burcu Erkeği: Kendisine çekici gelen bir kadınla olmak isterler. Doğallık ve içtenlik onlara göre en çekici fiziksel niteliklerdir ve belirli bir entellektüel seviyenin yanı sıra, hoşlandıkları kişinin hayata makul ve mantıklı bir yaklaşımla bakmasını isterler. Bundan dolayı kısmen de olsa kendisini yönlendirebilecek kadınlardan hoşlanırlar.

Başak Burcu Kadını: Bu kadınlar kendine aşırı güvenen veya kaba olan erkekleri sevmezler. Nazik ve yardımsever erkekler ararlar. Becerikliliğe önem verirler ama kadınlara gösteriş yapan erkeklerden hiç hoşlanmazlar. 


Terazi

Terazi Burcu Erkeği: Terazi burcu erkeği zeki ve aynı zamanda da sosyal olan kadınlara bayılır. Dış görünüme, iyi görgüye önem verir. Kalabalık ortamlarda yapılan edepsizlikten hoşlanmazlar. Araştırmacı, bilgili kadınlar ilgisini çeker.

Terazi Burcu Kadını: Bu burçtakiler, cömert , cazibeli, görgülü ve dengeli bir görünüme sahip insanlara ilgi duyar. Kabalık veya edepsizliğe tahammül edemezler! Bu kadınlar, grup çalışmasını seven ve başkalarını memnun etmek isteyen erkekleri tercih ederler. Romantik erkekler onlar için yaratılmıştır.

Akrep

Akrep Burcu Erkeği: Dürüst kadınlardan hoşlanırlar. Özellikle seksi kadınlarla birlikte olmak isterler. Biraz karanlık, gizemli ve güçlü bir havası olan kadınlar Akrep burcu erkeğini cezbetmektedir. Görselliğe aşırı önem verirler.

Akrep Burcu Kadını: Karmaşık, karanlık, güçlü ve tutkulu bir adamı elde etmek onlar için büyük bir başarıdır. Özellikle biraz karanlık, gizemli ve güçlü insanlara ilgi duyarlar. Yoğun ve şehvet dolu bir ilişkinin hayalini kurarlar! Sadık ve evine düşkün erkeklerden etkilenirler.

Yay

Yay Burcu Erkeği: Bir kadının enerjik, mutlu hali Yay burcu için en çekici haldir. Genellikle bu insanlar temiz, sağlam, atletik bir görünümün arayışındadır. Tuhaf bir şekilde evli kadınlar ilgisini çeker.

Yay Burcu Kadını: Eğlenceli, akıllı ve dürüst erkeklerden çok etkilenirler. Bir erkeğin enerjik ve mutlu havası çoğu zaman onla çok çekici gelir. İyi zaman geçirmek ve partnerleriyle uzun uzun sohbet etmekten hoşlanırlar. Bakımına aşırı önem veren erkekleri sevmezler. Konuşmayı sevdikleri için partnerlerinin eğitiminin ve diksiyonunun iyi olmasını isterler.

Oğlak

Oğlak Burcu Erkeği: Ciddi kadınlardan etkilenen Oğlak burcu erkeği parasının kıymetini bilen kadınlara bayılır. Çekici kadınlarla birlikte olmak isterler. Daha geleneksel kadınların yanı sıra kariyer odaklı kadınlar da onlara çekici gelir. Bazen kendilerinden yaşça büyük kadınlara da ilgi duyabilirler.

Oğlak Burcu Kadını: Oğlak burcu kadını finansal özgürlüğe sahip erkeklerden hoşlanır. Oğlak kadını her alanda işini hafifletecek, onu anlayan bir erkekle olmak ister. Romantik erkeklerden özellikle etkilenirler.

Kova

Kova Burcu Erkeği: Kıyafet seçiminde ve dış görünüşlerinde farklı tarzlara sahip kadınlardan çok etkilenirler. Partnerlerinin ilginç bir kişiliğe sahip olmasını isterler. 

Kova Burcu Kadını: İlginç bir partnere sahip olmayı isterler. Kesinlikle çok yakışıklı ve zeki olan erkekler onlar için çok caziptir. Bir erkeğin açık sözlü olması onun en çok önem verdiği özellikler arasında yer almaktadır.

Balık

Balık Burcu Erkeği: Balık burcu erkeği sanata ve edebiyata düşkün kadınlardan etkilenir. Duygusal kadınlarla birlikte olmak isterler. Kendilerini anlayacak kadınlar ideal eş adaylarıdır.

Balık Burcu Kadını: Hassas, merhametli ve cömert erkeklerden etkilenirler. Kendisine  güvenmeyen, özgüveni eksik erkekleri tercih etmezler. Cinsel yönden istekli oldukları için partnerlerinden de aynı özellikler bekler. Yakışıklı erkeklerden çok kolay etkilenirler.

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: 

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

Kova Burcunun Özellikleri

20 Ocak ve 19 Şubat tarihleri arasında doğan Kova bağımsızlığına düşkün bir burçtur. Ait olduğu çevreden ve prensiplerden ayrışıp başka bir yolda ilerlemek ister. Kendi değer yargılarını belirlemeyi tercih eden Kova, düşünme ve harekete geçme özgürlüğünü ortaya koymak için çabalar. Özgün, yenilikçi, meraklı ve değişken bu burç her duruma uyum sağlamayı başarabilir. Kova burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

2024 Ay Takvimi

Bizi çoğu zaman uykusuz bıraksa da Dolunay’ı seyretmek ne kadar da keyiflidir! Bahçe düzenlemek, saç kestirmek, doğumlar ve gerginlikler: Ay’ın evrelerini iyi bilmek size gündelik hayatta önemli kazançlar sağlar. Sizin için hazırladığımız 2022 takvimi sayesinde siz de bu fırsatlardan faydalanın!

Burçların Aşk Uyumu

Aşk ilişkileri her ne kadar karmaşık olsalar da burçların uyumu sayesinde hangi burçlarla iyi geçindiğinizi ve hangilerinden kaçınmanız gerektiğini öğrenmeniz mümkün. İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceğini ya da ideal partnerinizin nasıl olması gerektiğini mi merak ediyorsunuz? O zaman burcunuzun diğer burçlarla uyumunu keşfetmenin tam zamanı!

Doğum Haritası Analizi Nasıl Yapılır?

Doğum haritanız kişiliğiniz ve geleceğiniz hakkında her şeyi bir bir ortaya koyar! Doğum haritası analizi sayesinde kendinizi ve çevrenizdekileri daha iyi tanıyarak daha doğru kararlar alabilirsiniz. Astroloji yazılarımız ve doğum haritası analizinizle kişiliğinizin sırlarını keşfedin!

En Sevilen Yazılar

Numeroloji 2024: Sayılardaki Kaderiniz

2024, 8 rakamının yılı olacak. Sonsuzluğu ve gücü temsil eden bu rakam global boyutta bir adalet ve denge arayışına işaret ediyor. Büyük zıtlıkların ortasında, hak ve idealler için verilen büyük mücadele bizi bekleyen yıla damgasını vuracak. Kişisel yıl sayınızı kullanarak, 2024'te sizi nelerin beklediğini keşfedin!

Ay Takvimine Göre Saç Kestirmek: Doğru zamanı seçin!

Birçok kişinin de bildiği gibi Ay bitkilerin büyümesi ve uzamasında büyük bir etkiye sahiptir. Çiftçiler de tohum ekerken bu ilişkiyi dikkate alırlar. Benzer bir şekilde Ay saçlarımızın uzamasında da etkilidir. Saçlarınızın daha gür ve hızlı ya da yavaş uzaması için dikkat etmeniz gereken noktaları keşfedin!

Kuşların Ardındaki Gizli Anlamlar ve Semboller

Eğer kanatları kocaman açılmış bir kartal görmek başarıya işaret ediyorsa, bir kuzgunun bakışına rast gelmek kötü şeylere alamettir! Huzurlu bir şekilde bir o yana bir bu yana uçan ya da yanı başımızda duran kuşlar geleceğimize dair gizemlerle doludur. Onların ötüşlerini dinleyip türlerini tespit ederek bu mesajları anlamak mümkündür. Hayat size neler mi hazırlıyor? Cevaplar gökyüzünde ve bu yazıda!

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey