Diyelim ki aldatıldınız, ne yaparsınız? Tamam mı? Devam mı?

tarihinde

Aldatmayı sezmek oldukça güç olduğu gibi, emin olması da bir o kadar zordur. En iyi ihtimalle, bazı ifadeler aldatma olasılığının daha yüksek olduğunu gösterebilir, ancak aldatmayı doğru bir şekilde öngören sözlü ipucu ne yazık ki yoktur. Kimi gururunu ön plana çıkarır ve ilişkiyi bitirir.

Aldatıldınız!

Tamam mı?

Devam mı?

Aldatmayı sezmek oldukça güç olduğu gibi, emin olması da bir o kadar zordur. En iyi ihtimalle, bazı ifadeler aldatma olasılığının daha yüksek olduğunu gösterebilir, ancak aldatmayı doğru bir şekilde öngören sözlü ipucu ne yazık ki yoktur. Kimi gururunu ön plana çıkarır ve ilişkiyi bitirir. Kimi de sevgisine verdiği emeğin hatırına bir kez ya da çok kez defalarca dener!  

 

Aldatıldıysanız size 5 maddede nasıl üstesinden geleceğinizi söylüyoruz:

 

1. Tüm İletişiminizi Kesin:

Bazı insanlar arkadaş kalırlar, ancak bu yanlıştır. Yani gerçek hayatta ya da sosyal medyada arkadaş olmamaları doğru olandır. Telefon numarasını engelleyin. E-postalarını otomatik olarak çöp kutusuna yönlendiren e-posta kuralları oluşturun. Eğer beklenmedik bir şekilde onunla karşılaşırsanız, sohbet etmeyin, görmemezlikten gelin.

 👉 Doğru kararlar vermeniz için en iyi medyumlar telefonun ucunda 👈

2. Saplantıdan Çıkmaya çalışın:

Ayrılma süresinden sonra onu aklınızdan silmeye üzere gayret edin. Onu düşünmemeye çalışın. Biliyoruz bu kolay bir iş değil ama bunu başaramazsanız saplantılı hale geleceksiniz ve bu size daha büyük sorunlar açacaktır. Aklınıza her zaman yalan söylediğini ve sizi aldattığını getirirseniz daha kolay olacaktır. Bunu kabul ettikten sonra anlamsız yere bu konunun üzerine gitmeyi bırakmaya başlayacaksınız.

 depresyon ve aldatılma

3. Kendinize Her Zaman Güvenin:

Haksız bir ilişki yaşadınız ve bu sizin kendinize olan güveninizi illaki sarsmıştır. Şimdi kendinizi daha önce yaptıklarınızdan hata payı çıkartarak daha iyi tanımış oldunuz. Olumsuz duygularınızı olumlu zamanlar geçirerek kapatmaya çalışın size iyi gelen arkadaşlarınızla buluşun ve sizi olumsuz etkileyen kişilerle aynı ortamda bulunmaktan kaçının.

 💦 En İyi Medyumlarla Etkili Su Falı Baktırın 💦

4. Karşılıklı Arkadaşlıklar Edinin:

Ortamlara girmeye sosyalleşmeye çalışın. Bu size yıkılmadım ayaktayım imajını verir ve bunu yaparak hem kendinize olan güveninizi bir kez daha anlarsınız hem de etrafa kendinizi göstermiş olursunuz. Arkadaşlarınız siz ne kadar kötü olsanız bile bu zor zaman boyunca size yardımcı olacaklardır, onlardan uzaklaşmayın.

💘 Sizin ve partnerinizin fotoğrafıyla fal uzmanlarımız o kişiyle yaşayacaklarınızı detaylı olarak anlatsın 💘

 5. Yeni İnsanlarla Tanışmaya Çalışın:

Bazen bir ayrılığın üstesinden gelmek biraz zaman alıyor. Yeni bir tanışma olukça zorlu bir süreçtir, ancak yavaş ilerlemek her zaman daha avantajlı olacaktır. İşleri aceleye getirmek yerine, “şu anda bir insanda bulmak istediğim şeylerin arayışındayım, keşfime devam etmeliyim” telkiniyle rahatlatın. Bu sizi ayakta tutacaktır ve size yapılan haksızlığı yeni bir ilişkiye başlayarak unutturacaktır. Ancak sakın size yapılan çirkinliği karşınıza yeni çıkan birine yaparak intikam almayın.

 

👇 Astrocenter sizler için özel derledi 👇

Meditasyon Nedir ve Meditasyona Başlamanın Yolları Nelerdir?

Uygulamayla Robot Falı mı Yoksa Gerçek Falcılarla Canlı Fal mı?

Burcunuzun aşık olunası en belirğin özelliğini merak ediyor musunuz?

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay Akrep'te, Boğa'daki Jüpiter ile Karşıtlıkta "Bugün, duygusal derinliklerinizi ve içgüdülerinizi keşfetmek için mükemmel bir gün. Kendinizi tamamen ifade etmekten korkmayın, çünkü bu, gerçek benliğinizi ve potansiyelinizi ortaya çıkarmanın anahtarıdır."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin