Kader Nedir? Kaderimizi Değiştirmek Mümkün Müdür?

tarihinde

Kader nedir? Değiştirilebilir mi? Hayatta tüm başımıza gelecekler daha önceden belirlenmiş midir?

 

Kader Nedir?

Hayatımızı sadece biz mi yönlendiririzi yoksa tüm hayatımız yazılmış mıdır?

 

İnsanlar çoğu kez kaderin önceden belirlendiğine ve hiçbir şeyin değiştirilemeyeceğine inanır, ancak bu gerçekten doğru mu?

Bir kişinin kaderi, şartların ve faktörlerin kombinasyon tarafından kararlaştırılır. Bazıları bir kişinin doğum anında zaten karara bağlanmış durumda olduğunu ve bazıları daha sonradan kendileri şekillendirmiş olarak söylüyor. Kaderimizi oluşturan beş faktör vardır:

 

1. Ruhumuzun eğilimi, bu aynı zamanda karma olarakta bilinir

2. Aile çevresi

3. Sosyal iklim

4. Kendi çabalarımız ve öz disiplinimiz

5. Başkalarının Etkisi

☯ Kaderinizi Türkiye'nin En iyi Medyumlarına Sorun ☯

 

Kaderimizi şekillendiren faktörlerin arasında bazıları yerleşmiş ve bazıları yerleşmemiş durumdadır. Bu, kendi çabalarımızla kaderimizi değiştirecek belirli bir kapsamımız olduğu anlamına gelir. Faktör 2 (aile ortamı) ve faktör 3 (sosyal iklim) doğmadan önce "kararı alınan kader" olarak adlandırılması gereken unsurlardır; ancak, bunlar arasında da büyük bir sır var. Yani, her reenkarnasyondan önce ruhsal eğitim için bir plan hazırlıyoruz ve doğduğumuz için anne, baba, çevre, sosyal iklim ve cinsiyet gibi ayrıntıları kabul ettikten sonra doğuyoruz. Bununla birlikte, dünyaya doğduğumuz anda bunu unutuyoruz. Bu gerçeği bilerek kaderimizi oluşturan faktörleri başka bir şekilde sınıflandırabiliriz:

 

1. Reenkarnasyondan önce hazırladığımız plan

2. Dünyaya geldiğimizden beri çabalarımız

3. Ruhsal etkiler

 

Seçim Özgürlüğü Kaderimizi Şekillendiriyor:

Kaderimizi şekillendiren en önemli faktör aslında, hayatımızdaki dönüm noktalarında yaptığımız kararlardır. Şimdi olduğu gibi hayatımız, belirli bir olayla karşılaştığımızda aklımızın eğilimlerine göre yaptığımız seçimler sonucunda yaratılıyor. Bu nedenle kişinin kaderini veya kaderini şekillendirmede en önemli unsur olan seçim özgürlüğünden başka bir şey olmadığı söylenebilir.

Karma Ruh Eğilimleri:

Bazı olaylarda nasıl tepki vereceğimizin ya da olaylara nasıl gördüğümüzü ve düşünebildiğimizi ruh eğilimlerimiz “karma” olarak açıklar. Geleneksel Budist felsefe, karmayı kaçamayacakları "kader" olarak açıklar. Bununla birlikte, karma, yalnızca belirli düşünceler üretmeye veya belirli koşullar altında belirli eylemleri yapma eğiliminde ruhun alışkanlıkları dizisidir. Karma kaderci düşüncelere yol açmaz ve kaderimizi şekillendirmede yalnızca bir faktördür.

 ❤ Falda Promosyon 10dakikası 4tl ❤

Sorumluluk Kabul İlkesi:

Ruh Dünyasında cehennem olarak bilinen, bir kişinin kaderinin %100 oranında yerleşmediğini ispat eder. Aslında, cehenneme gitmeyi planlayan kimse henüz yeryüzünde doğmamıştır ancak bugünkü insanların yarısından fazlası ölürken cehenneme gidiyor belki de. Başka bir deyişle, insanlar kendi kaderlerinden sorumludurlar ve cehenneme gitmek kendi yanlış kararlarının sonuçlarının sorumluluğunu üstlenmektir. Bu "Sorumluluk Alma” İlkesidir. Her zaman her şeyin bir nedeni vardır ve bu sebep her zaman bizim için yaratılmıştır.

 ☀ Kaderinizde Kim Var? Uzmanlarımız yanıtlasın! ☀

Kader Her Zaman Fethedilebilir:

Kendi kaderimizi şekillendirmenin başlangıç ​​noktası, diğer insanların ya da çevremizi bugünkü mutsuzluğumuza ya da hatalarımıza suçlamanın korkak tavrını terk etmektir; "Her şey bizim sorumluluğumuzdadır" duruşunu benimsemek zorundayız. Buna ek olarak, zihnimizin durumunu değiştirmek, kendi ruhumuzun eğilimlerini göz önüne almak ve aynı hataları tekrar yapmaktan kurtulmak önemlidir. Kendilerini ve başkalarını sorgulayıcı bir zihinle gözlemleyen, ruhlarının alışkanlıklarını, eğilimlerini, güçlü ve zayıf yönlerini keskin bir şekilde analiz eden ve kendilerini değiştirmeye ve mevcut benliğini atmaya çabalayan insanlar: bunlar kaderi değişecek olan insanlardır.

 

Bunları da Seveceksiniz

Gerçek Ruh Eşini Bulma Rehberi 

2018'de Burcunuzu Neler Bekliyor?

Nasıl Bir Sevgilisiniz ? Testimizi Çözün!

Saç Şekliniz Karakterinizi Anlatıyor

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Hangi Ruh Ailesine Mensupsunuz?

Toplamda 13 ruh ailesi vardır ve her birinin çok özel bir rolü vardır. Ruh ailenizi bilmek bedeninizi ve zihninizi daha iyi tanımanızı sağlayacaktır. Hangi aileye ait olduğunuzu merak mı ediyorsunuz? Gerçekte nasıl birisiniz? Bu dünyada misyonunuz nedir? Cevaplar bu yazımızda.

Haftalık Burç Yorumları

Aslan burcunda Ay, Koç burcunda Merkür ile Üçgen açı "Bugün, iç sesinizi dinlemek ve duygusal enerjinizi ifade etmek için mükemmel bir gün. Kendinizi ve düşüncelerinizi cesurca ifade etmekten çekinmeyin. İçinizdeki aslanı serbest bırakın ve hayatınızdaki liderliği ele alın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay'ın Aslan burcuna geçişi ve Plüton ile Karşıt açı yapması "Bugün, duygusal gücünüzü ve liderlik yeteneklerinizi kullanarak zorlukların üstesinden gelin. Kendinize olan inancınızı ve cesaretinizi hatırlayın, çünkü siz bir Aslan'sınız ve hiçbir şey sizi durduramaz."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin