Aşk gerçek midir? Aşkı anlatacak olsanız nasıl anlatırsınız?

tarihinde

<strong>Aşk</strong> nedir? <br />Neden yapıldığı anlaşılamayan, anlamsız bir hadisedir aşk…<br /><strong>Gerçek aşkı</strong> anlamak için, aşk nedir önce onu anlamamız gerekir.

 

Aşk Gerçek Midir? 

Neden yapıldığı anlaşılamayan, anlamsız bir hadisedir aşk…

Gerçek aşkı anlamak için, aşk nedir önce onu anlamamız gerekir. 

❤ Katina Aşk Falınıza Baktırın ❤

 

Peki aşkı anlatma gereği neden duyulur?

Terim olarak aşk: Sevginin fiziksel tepkileri, bir şeye bağlı veya başka birisine bağlı hissettiğimiz nörolojik bir durumdur.

 

sevgili

 

💖 Nokta atışı cevaplarımıza şaşıracaksınız 💖

Bir başkasına bağlı hissettiğimizde, beynimizde serotonin, oksitosin, vazopresin, dopamin ve norepinefrin gibi kimyasallar açığa çıkar. Bu kimyasalların tümü sevgi dolu düşünceleri düşünmemize ve sevgiyle ilişkili olduğumuz fiziksel duyuları hissetmemize neden oluyor.

Sevgi duygusu, bize büyük bir fayda sağlayan güçlü bir duygudur. İlişkileri sürdürmemize, başkaları için iyi şeyler yapmamıza, kendimiz için iyi şeyler yapmamıza, başkalarını korumamıza yardımcı oluyor

aşıklar

Aşk duygusu olmadan, yalnız, korkmuş, bencil ve terk edilmiş hissedeceğiz.  Gerçek aşk kişilerin birbirlerinin beklentilerini karşılamak ve birbirlerine güven, kabul ve destekle sevmeyi içerir. Gerçek aşk, birine, hak ettikleri saygı ile davranmaktır; çünkü onları sevgi dolu bir şekilde izleyebilirsiniz.

Aşkı başkasına anlatmaya kalkarsanız da anlatamazsınız.

Aşık olmuş birine de aşkı anlatamazsın. Aşık olmamış birine de.

😍 Promosyonlu Fallamızdan Yararlanın 😍

Aşk denilen şey sana ait olan bir şey çünkü , öyle tanımlanabilir bir şey değil. Hiç kimse için değil, hiç kimseye değil.

Otuz kişi de bir araya gelse on kişi de bir araya gelse hepsi için farklı bir histir aşk. 

Aşkı tanımlamayın, tanımlamaya da kalkışmayın. Yaşayabiliyorsanız ne mutlu, keyfini çıkarın. 

 

Diğer popüler yazılarımız:

Kader nedir? Değiştirilebilir mi?

Burç Aşk Uyumu ve Karakter Özellikleri

İlk buluşmada sevgili adayına mutlaka sorman gereken sorular

 

 

Merhaba Aziz ben İstanbul dan ıkı yıl oldu hayatım dakı kadına cok Aşıgım ve oyle bişey ki ona olan sevgim bambaşka ve onun sevgisi bana bambaşka onu ona nasıl anlatacgımı bilemiyorum bana yardımcı olun lütfen onu çok seviyorum

Aziz 4 yıl önce

sana iki lafım var uzun biraz ❗ Genç yaşda birini takıntı haline getirib adına AŞk diyoruk.AŞk çoooooooooooooooooooooooooooooook büyük kavramdır .Kafelerde el-ele gezmek değil .Kıskançlık krizine girmek değil .Zorla oldurmağa çalışmak degil.gurur yapıp karşı tarafdan ilgi beklemek değil.gidenin arkasından aptal gibi ağlamak hiç değil.AŞK çift taraflı yaşanır ve fedakarlık ister. Fedakarlık olmadan aşk olmaz.Fedakar olmayanada aşık olunmaz. saçma insanları takıntı haline getirip aşk kavramını basitleştirmeyin.

Emilya 3 yıl önce

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay Akrep'te, Boğa'daki Jüpiter ile Karşıtlıkta "Bugün, duygusal derinliklerinizi ve içgüdülerinizi keşfetmek için mükemmel bir gün. Kendinizi tamamen ifade etmekten korkmayın, çünkü bu, gerçek benliğinizi ve potansiyelinizi ortaya çıkarmanın anahtarıdır."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey