Türkiye’nin En Güvenilir Fal Sitesi Olma Serüvenimiz

tarihinde

<strong>Astrocenter</strong> ailesi olarak uzmanlarımıza güveniyor ve size <strong>en iyi hizmet garantisi</strong> veriyoruz. Nasıl mı? İşte ilkelerimiz ve hizmetlerimiz!

 

Türkiye’nin En Güvenilir Fal Sitesi Astrocenter'ın Hikayesi


Astrocenter, uluslararası alanda faaliyet gösteren ve 2014 yılında fal ve astroloji alanında en iyi uzmanları bünyesinde toplayan bir kurum olarak faaliyete geçmiştir. Astrocenter, dünyanın birçok ülkesinde hizmet veren bir site olmakla birlikte, güvenilirliğini ve hizmet kalitesini Türkiye’de de kanıtlamıştır.

 

Fal bakımında "Güvenlik" önceliğimiz! 

 

Astrocenter’da çok önemsediğimiz 5 önemli ilkemiz:

  • Türkiye’nin en güvenilir ve deneyimli fal uzmanları Astrocenter’da hizmet vermeden önce ruhanî konularla ilgili, psikoloji, medyumluk, falcılık üzerine eğitim almış uzman çalışma arkadaşlarımızla birçok test yapıyorlar. Böylelikle sizlere harika bir hizmet verebilecek en iyi uzmanlar ön elemelerden geçerek sizlere en kaliteli hizmeti Astrocenter’da veriyorlar. Sorularınıza en titiz cevapları veriyor, özel güçleri ve hisleriyle sizlerin ortalama %98 oranında memnun kalmanızı sağlıyorlar.

 

 

  • Şeffaflık ilkemiz ise en önemsediğimiz ilkelerimizden biridir. Görüşmeniz başlamadan önce fiyatı onaylayarak ne kadar ödeyeceğinizi bilirsiniz. Görüşme bittikten sonra ise faturanız mail adresine anında gönderilir. Hangi uzmanla ne kadar görüştüğünüzü ve en sonunda ne kadar ödediğinizi bilir ve bilgilendirilirsiniz.

 

 

  • Ödeme bilgileriniz kimseyle paylaşılmamaktadır. İstediğiniz zaman sistemimizden kart bilgilerinizi kendiniz değiştirebilir ve silme işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Uzmanlarımızla yapığınız görüşmeler Astrocenter güvencesi altındadır.

 

  • Sitemizde yer alan objektif puanlama sistemi sayesinde güvenle arzu ettiğiniz uzmanı seçebilirsiniz. Negatif ya da pozitif yorumlar hiçbir şekilde değiştirilmez ve silinmez. Sitemizde yer alan müşteri yorumlarını da inceleme fırsatı bulursanız yorumların değiştirilmediğini ve müşterilerin ortalama %98 oranında uzmanlarımızdan memnun kaldığını görebilirsiniz.

 

  • Son olarak, Müşteri temsilcilerimiz hafta içi saat 10.00-20.00 arasında kesintisiz olarak sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışıyorlar. Tüm sorularınızın cevapları için çalışma saatlerimiz içerisinde bize her türlü sorunuzu danışmaktan çekinmeyin.

 

Astrocenter ailesi olarak uzmanlarımıza güveniyor ve size en iyi hizmet garantisi veriyoruz. Her biri birbirinden tarz olarak farklı uzmanlarımızı deneyip aşk, yatırım, kariyer ve aile hayatınıza dair her türlü konuda danışabilirsiniz.

 

 

Peki, sitemizde hangi falları yorumluyoruz:

Öncelikle kehanet sanatının olmazsa olmazı Tarot falı ile kartlar sizin geleceğinizi aydınlatıyor. Bunun yanında Türkiye’nin tartışmasız en iyi kahve falı yorumcuları sitemizde en ayrıntılı şekilde kahve fincanlarınızda çıkan şekilleri canlı canlı gerçek fal bakarak yorumluyor.

Su falı ve el falınıza bakarken ise kendinizi duru görüsü çok kuvvetli ve oldukça deneyimli uzmanlarımıza bırakarak geçmiş ve geleceğe dair ön görülerinizi net bir şekilde alabilirsiniz. Uzmanlarımızın hayatınızda gördükleri gelişmeleri duyunca siz de çok şaşıracaksınız. İskambil, Ateş ve Katina Aşk fallarımız ise oldukça tercih edilen diğer etkili fal çeşitlerimizden. Falın yanı sıra eğer astrolojik doğum haritanızı çıkartıp ilişki uyumu hakkında bize danışmak isterseniz Türkiye’nin alanlarında kendilerini kanıtlamış uzmanları astroloji açılımlarınızı detaylı olarak hesaplayarak anında size gönderiyorlar.

Tüm bu fallara baktırmak içinse yer değiştirmenize gerek dahi yok, tüm uzmanlarımız bir telefonla, ya da chat yoluyla, ya da arzu ederseniz e-maille sizlere evinizde, iş yerinizde misafir oluyorlar!

İyi bakımlar dileriz.

 

En Popüler Yazılarımız:

 

2018 Yılı Genel Burç Yorumlarına Giriş

Çin Takvimiyle bebeğinizin cinsiyetini söylüyoruz Hemen Okuyun >>
 

Fal baktırmak güzeldir!

Çin Takvimiyle bebeğinizin cinsiyetini söylüyoruz Hemen Okuyun >>
 

2018 Burç Yorumlarınız

Çin Takvimiyle bebeğinizin cinsiyetini söylüyoruz Hemen Okuyun >>
 


Sevdıgım insan bırden aramayı kesti arıycakmı

Berna 5 yıl önce

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Hangi Ruh Ailesine Mensupsunuz?

Toplamda 13 ruh ailesi vardır ve her birinin çok özel bir rolü vardır. Ruh ailenizi bilmek bedeninizi ve zihninizi daha iyi tanımanızı sağlayacaktır. Hangi aileye ait olduğunuzu merak mı ediyorsunuz? Gerçekte nasıl birisiniz? Bu dünyada misyonunuz nedir? Cevaplar bu yazımızda.

Haftalık Burç Yorumları

Aslan burcunda Ay, Koç burcunda Merkür ile Üçgen açı "Bugün, iç sesinizi dinlemek ve duygusal enerjinizi ifade etmek için mükemmel bir gün. Kendinizi ve düşüncelerinizi cesurca ifade etmekten çekinmeyin. İçinizdeki aslanı serbest bırakın ve hayatınızdaki liderliği ele alın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay'ın Aslan burcuna geçişi ve Plüton ile Karşıt açı yapması "Bugün, duygusal gücünüzü ve liderlik yeteneklerinizi kullanarak zorlukların üstesinden gelin. Kendinize olan inancınızı ve cesaretinizi hatırlayın, çünkü siz bir Aslan'sınız ve hiçbir şey sizi durduramaz."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin