Tırnak Karakter Analizi ile Kişiliğinizi Söylüyoruz

tarihinde

Tırnak seçiminiz ve yapınız sizin kişiliğinizi yansıtıyor. Gelin 4 karakteri inceleyelim.

Tırnak Karakter Analizi ile Kişiliğinizi Söylüyoruz

Sizin seçiminiz hangisi oldu? Kaç numaralı fotoğrafa yakın hissettiniz? Hangi tırnağa sahip olmak isterdiniz?
Tırnaklarımızı nasıl görmek istediğimiz bizim hakkımızda da birçok şey anlatıyor. Kadınların en güzel aksesuarlarından biri olan tırnakları, son dönemdeki oje modasıyla da kişiliğimizi belli eder oldu. Yalnız renk seçimiyle değil, tırnaklarımızı uzatış biçimiyle ve tırnaklarımızın yapısıyla da aslında kendimizi ifade etmiş oluyoruz.

Gelin bu eğlenceli testin sonucunu beraber öğrenelim:


>>>> Sevgilinizle geleceğinizi Online falcılara sorun! <<<<


 

1 Numaralı Fotoğraf : Sivri

Bu tırnağı seçtiyseniz, yaratıcılık ruhunuzda var demektir. Siz standart düşüncelere sığamıyorsunuz. Bakış açınız bambaşka. Sizi betimleyen en iyi sıfatlar, hayalperest, insan ve doğa sevgisiyle dolu olmak ve hassas bir ruha sahip olmaktır. Aynı zamanda sabırsız ve çabuk sinirlenen birisiniz. Kızgınlığınızdan sonra yüreğiniz pişman oluyor. İnsanları kırmaktan korkuyorsunuz. Narin bir yapınız var. Size önerimiz, hayatınızda değişiklikler yapmaktan çekinmeyin. Evdeki dekorasyonun değişmesi, tatilinizi bilmediğiniz bir yerde geçirmek ya da görüntünüzle ilgili değişiklikler size her daim iyi gelir.

İlk Falın 10dksı 4tl!

 

2 Numaralı Fotoğraf : Kare

2 numaralı tırnağı seçtiyseniz, hayatta sizi en iyi tanımlayan sözcük emindir. Ayaklarınızın yere basması, güvenli hissettiğiniz işlere girişmeniz ve sorumluluk sahibi olduğunuz sır değil. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğünü umursarsınız ve size verilen işleri layığıyla yapmaya çalışırsınız. Büyüklerinize karşı saygınız vardır, onların sizi desteklemesi sizin için önem taşır. Eğlenmeye de düşkünsünüzdür. Fakat aile büyükerinin düşüncelerini göz ardı etmeden eğlenirsiniz. Arkadaşlar arasında en çok konuşan, en sevilen kişisiniz. Tırnak seçiminizle hayatınızda entrikalara yer vermediğinizi de ortaya koydunuz.

 Online Falla sorularına cevap bul!

null

3 Numaralı Fotoğraf : Oval

 Bu  tırnağı seçtiyseniz hassas ve anaç bir ruhunuz var demektir. Kendi dünyanız dışardaki dünyaya göre çok daha naif. Bu sebepten bazen biraz pesimist davranabiliyor ya da olayları gerektiğinden çok büyütebiliyorsunuz. Kendinizi ön plana atmakta zorluk çekseniz de iyi bir takım oyuncusu ve arkadaşlarınız, aileniz arasında çok sevilen birisiniz. Kendinizi yanlış anlatmaktan ve yanlış anlaşılmaktan korkuyorsunuz. Kendi kendinize de konuştuğunuz görülüyor. Size önerimiz enerjinizi çok severek yapabileceğiniz başkalarına yardım konusuna ayırın. Doğanız gereği empati yeteneğiniz çok gelişmiş. Bundan faydalanabilirsiniz.

Kahve Falını Bir de Astrocenter'dan Deneyin!

4 Numaralı Fotoğraf : Düz

Bu tırnağı seçenler hayatın küçük güzelliklerinden zevk almayı bilirler. Açıksözlü ve basit mutluluklarla huzur dolan birisiniz. Yine de yaptığın işte mükemmel olmayı amaçlıyorsun. Kalabalıklar arasından zekanla sivrilmek en hoşuna giden şeylerden. Aşkı da açık yaşıyorsun, kimseden gizlin saklın olsun istemiyorsun. Karşıdan da beklentin bu. İş hayatında da yetinmek yerine yükselmeyi amaçlayan birisin. Sana tavsiyemiz  hayatı daha romantik yaşayan insanları da anlaman ve onları hayatına sokmaya korkmaman. Herkes senin kadar gerçekçi değil.

 

Bunları da Seveceksiniz

Ay Takvimine Göre Saç Kesimi! 

Renk Falı Nedir? Hemen Testi Çöz! 

Burçların Şanslı Olduğu Konular

Epilasyonunuzu Aya Göre Ayarlayın!

 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Hangi Ruh Ailesine Mensupsunuz?

Toplamda 13 ruh ailesi vardır ve her birinin çok özel bir rolü vardır. Ruh ailenizi bilmek bedeninizi ve zihninizi daha iyi tanımanızı sağlayacaktır. Hangi aileye ait olduğunuzu merak mı ediyorsunuz? Gerçekte nasıl birisiniz? Bu dünyada misyonunuz nedir? Cevaplar bu yazımızda.

Haftalık Burç Yorumları

Güneş, Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapıyor "Güneşin yeni bir burca geçişi, hayatınızın yeni bir bölümünün başlangıcını simgeler. Bugün, değişimin rüzgarlarını hissetmeye ve hayatınızın yeni bir bölümüne adım atmaya hazır olun."

Günlük Burç Yorumlarınız

Güneş'in Aslan burcundaki Ay ile Üçgen açı yapması "Bugün, içsel gücünüzü ve cesaretinizi keşfedin. Koç burcundaki Güneş'in, Aslan burcundaki Ay ile Üçgen açı yapması, kendinizi ifade etme ve liderlik etme yeteneğinizi artırabilir. Kendinize inanın ve ışığınızı dünyaya yayın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin