Koruyucu Meleğinizle İletişim Kurmanın Püf Noktaları

tarihinde

Melekler hep etrafımızdadır. Biz görmesek de koruyucu meleğimiz her gün bize eşlik eder, bizi dinlemeye, teselli etmeye ve ona seslenmeyi bilirsek yardımımıza koşmaya her zaman hazırdır. İşte koruyucu meleğinizle iletişim kurmanın püf noktaları!

Koruyucu Meleğinizle İletişim Kurmanın Püf Noktaları

Tanrı ve insanlar.arasındaki elçiler olan melekler Yahudilik, Hristiyanlık ve İslam dinlerinde mevcuttur. İnsanlar, zamanın başlangıcından bu yana acılarını dindirmek için onlardan yardım istemiş ve acılarını onlarla paylaşmıştır. Her melek, himayesindekilere ve ondan yardım isteyen herkese fayda sağlayabileceği bir değeri veya gücü sembolize eder. Dolayısıyla siz de yaşadığınız sıkıntıya göre seçtiğiniz meleğe seslenebilirsiniz 👼.


Geleceğe dair sorularınız mı var? Falcılarımızla iletişime geçin


Koruyucu meleğimzin sesini nasıl duyabiliriz?

Koruyucu meleğinizi duymak için zihninizin açık olması gerekir 🙏. Hayatı yalnızca rasyonel bir bakış açısıyla değerlendirirseniz, koruyucu meleğinizin sesini duyma şansınız çok azdır. Onlar fiziksel dünyada karşılaştığımız varlıklardan değildir. Dolayısıyla nları duymak için daha ruhani bir boyuta erişmemiz gerekir. Meditasyon yapmaya ve iç seslerini dinlemeye alışkın olanlar için meleklerle iletişim kurmak çok daha kolaydır.

Meleklerin mesajlarını nasıl yorumlamalı?

Koruyucu meleğinizin cevabını anlamak için yolladıkları mesajı analiz etmek gerekir. Peki melekler bizimle iletişim kurmak için hangi yöntemlere başvurur ?

1. Çifte saatler

Eğer gün içinde sık sık çift saatlere (11:11, 22:22) ya da ters saatlere (mesela 12:21) denk geliyorsanız emin olun bu tesadüf değil. Koruyucu meleğiniz size bir şeyler söylemek istiyor! 

2. Titremeler

Sağlığınız yerinde, üşümüyorsunuz ama yine de titremeler mi yaşıyorsunuz? Bu koruyucu meleğinizin etrafınızda olduğu anlamına gelir. Titremeler genellikle kutsal mekânlarda, yahut zor bir karar verirken ya da kötü bir olayın arifesinde ortaya çıkar.  

3. Evcil hayvanınızın tuhaf davranması

Evcil hayvanların duyuları daha gelişmiştir ve enerjilere karşı daha duyarlıdırlar. Bu yüzden eğer evcil hayvanınınız tuhaf davranıyorsa bunun sebebi muhtemelen koruyucu meleğinizin varlığını hissetmesine bağlıdır.

📍

Koruucu meleğiniz size mesajını iletmek için yolunuza bir kuş tüyü de çıkarabilir. O yüzden dikkatli olun! 👉 Kuş tüylerinin anlamları. Sonrasında koruyucu meleğinize teşekkür etmeyi ihmal etmeyin. Unutmayın, koruycu meleğinizle iletişim kurmanın anahtarı içten olmakta. Size en uygun biçimde duygularınızı ifade etmeye çalışın.   

Koruyucu meleğimizle iletişim kurma yolları

Her şeyden önce kişinin koruyucu meleğini bilmesi gerekir. Sonrasında tavsiye istemek ya da umutlarımızı ve korkularımızı paylaşmak için onunla iletişim kurabilirsiniz. Bunun için ona içinizden geldiği şekilde seslenmeniz yeterli olacaktır. Onu sessizce ya da yüksek sesle çağırmanız arasında pek bir fark olmayacaktır. Asıl nemli olan şey samimiyetinizdir. Buna karşın, melekler üstün varlıklardır ve onların dikkatini çekmek o kadar da kolay değildir. Eğer bunu başaramıyorsanız, bir falcıdan yardım istemeyi deneyebilirsiniz. 

Koruyucu meleğimizle iletişim kurmak istiyorsak ona emir vermemeli ya da başkasına zarar verecek bir istekte bulunmamalıyız.

1. Dua ederek

Meleğinize seslenmek için sessiz ve dinlendirici bir yer seçin. Meleğinize hep aynı saatte ve aynı yerde dua etmek en doğrusudur. Dualarınızın daha etkili olması için yüzünüzü doğuya dönün. Burası güneşin doğduğu taraftır, dolayısıyla pozitif enerjiler daha fazladır. Onunla iletişim kurmaya çalışırken kimsenin sizi rahatsız etmediğinden emin olmak için telefonunuzu kapatın.

Biraz tütsü ve üzerine meleğin adı kazınmış bir mum yakın (👋 Mum alevleri ve anlamları). Koruyucu meleğiniz size herhangi bir işaret vermezse, mumun ertesi sabaha kadar yanmasını sağlayın.

2. Meditasyon yaparak

Meditasyon, zihninizi ve kalbinizi koruyucu meleğinize açmanın iyi bir yoludur. Evinizde veya dışarıda sessiz bir yer seçin. Güzelce yerleşin, zihninizi boşaltın ve derin derin nefes alın. Havanın burun deliklerinize girdiğini ve ciğerlerinizi doldurduğunu düşünün. Vücudunuzun farklı bölgelerine odaklanın. Vücudunuzdaki her bir uzvu kalanından bağımsız olarak düşünün (bu deneyim gerektiren, karmaşık bir aşamadır). Tamamen gevşediğinizi ve zihninizin boşaldığını hissettiğinizde ruhunuzu gözünüzde canlandırmaya çalışın. İşte tam bu anda yoğun bir şekilde koruyucu meleğiniz hakkında düşünüp ismini tekrarlamanız gerekir. Eğer size cevap vermeye karar verirse, bunu hemen anlarsınız.

3. Koruyucu meleğinize mektup yazarak

Varoluşsal bir kriz yaşıyorsanız meleğinize mektup yazmayı deneyebilirsiniz. Bu mektup, üzerinde koruyucu meleğinizin adının ve o günün tarihinin olduğu bir kâğıda yazılmalıdır. Ona sizi neyin endişelendirdiğini, ne istediğinizi anlatın. Kalbinizin kaleminize rehberlik etmesine izin verin. Mektubunuza yardımları için meleğinize teşekkür ederek bitirin.

Mektubunuzu yollama için alt kısmını bir lavabonun üzerinde tutun, ardından mektubun üst kısmını soldan sağa doğru yakın ve tamamen yandığı anda bırakın. Ve Koruyucu meleğinizin yanıt vermesini bekleyin.

Bir süre sonra meleğiniz size hala cevap vermediyse, bu niyetinizin iyi olmadığı anlamına gelebilir. Meleğiniz sessiz kalarak size doğru yolda olmadığınızı bildirir. Böyle bir durumda ondan size doğru yolda rehberlik etmesini isteyin.

Uzmanlarımızın yorumu: Melekler daima yanımızda

Onları göremesek de melekler hep etrafımızdadır. Bizi korurlar ve gündelik yaşamımızda bize destek olurlar. Unutmayın, falcılar maddi ve manevi dünya arasında bağlantı kurma konusunda yetkin insanlardır. Eğer kafanızı kurcalayan sorular varsa, geleceğe dair endişeler duyuyorsanız, uzmanlarımızla iletişime geçmekten çekinmeyin. 

Gelecek Benim



Find similar articles on this topic :

Meleğinizin adını yazın diyorsunuz anlayamadım meleğimin adını bilmiyorum ki nasılöğreneceğim

Özge 4 ay önce

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Melek sayısı 999 ne anlama geliyor?

999 sayısının peşinizi bırakmadığını mı hissediyorsunuz? Bu durumun tek açıklaması, koruyucu meleğinizin size bir mesaj göndermeye çalışıyor olmasıdır. Yaşamınızda radikal bir değişim meydana gelecek. Hedeflerinize ulaşmanıza engel olan negatif düşüncelerden kurtulun. Çevrenize sevgiyle ve umutla yaklaşırsanız, istediğniiz her şeyi başarabilirsiniz. Koruyucu meleğinizin izinden gidin ve mesajına kulak verin.

111 Melek Sayısı Ne Anlama Geliyor?

Saate, plakalara ya da telefon numaralarına baktığınızda karşınıza sık sık 111 sayısı mı çıkıyor? Koruyucu meleğiniz size yüce bir mesaj göndermeye çalışıyor! Bu güçlü kombinasyon yaşamınızda bir şeylerin değişeceğinin işareti. Peki siz bu değişimin ne olduğunu öğrenmeye hazır mısınız?

Meleklerin Sayısı 444: Büyük Şeyler Başaracaksınız

Her yerde 444 sayısını mı görüyorsunuz? Bunun tesadüf olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Aslında koruyucu meleğiniz size bir mesaj göndermeye çalışıyor. İçgüdülerinizin peşinden gitmenizi çünkü doğru yolda olduğunuzu hatırlatıyor. Bu kombinasyon aynı anda hem bilgelik hem de sezgi gücü anlamına gelir. Koruyucu meleğinizle bağınız hiç olmadığı kadar güçlüdür. Size yol göstermesine izin verin ve meleklerin sayısı 444'ün anlamını keşfedin.

222 Melek Sayısı: Neşe, Denge ve Barış

222 sayısı her yerde karşınıza mı çıkıyor? Basit bir tesadüf olmaktan çok uzak bu güçlü sayı koruyucu meleğinizin size bir mesajı olduğunu haber veriyor: Hayalleriniz gerçek olacak! Özgüven, sevgi ve uyum elinizdeki en önemli kozlarınız. Koruyucu meleğinizin sözlerine kulak verin ve bu işaretin hayatınızda ne anlam ifade ettiğini öğrenin. 222 sayısının anlamını keşfetmeye hazır mısınız?

En Sevilen Yazılar

Burcunuza Dair Her Şey