Aldatılıyor Musunuz? Aldatan Erkeklerin 10 Ortak Noktası!

tarihinde

<strong>Aldatan</strong> erkeklerin <strong>ortak noktaları</strong> onları ele veriyor. Siz de bu noktaları keşfedin ve süprizler yaşamayın! İşte, aldatıldığınızı anlamanın 10 yolu!

 

Aldatan Erkeklerin 10 Ortak Noktası

Aldatılmak birçok kadının korkulu rüyası. Ya başımıza geldiği için herkesten korkar oluyoruz ya da bir gün benim de başım yanacak diye tüylerimiz ürperiyor.

Sevdiğiniz adama yakıştırması çok zor biliyoruz. Aldatmak da kendi başına zor tanımlanan bir kavram, nedeni, zamanı, amacı pek belli değil. En güzel kadınların aldatıldığı şu dünyada şüphelenmemek de elde değil. Gelin 10 ortak noktalarından aldatan erkekleri tanıyalım. Eğer 6’dan fazla özelliği sevgilinizde görüyorsanız ciddi bir sorgulamaya girmeniz şart!

 


<<<< Online Telefondan Fal ile Sorularınıza Net Cevaplar Bulun >>>>


 - Davranışlarda değişiklik

Eğer size hiç ilgi göstermeyen biri size durduk yere çiçekler, hediyeler alıyorsa ya da normalde ilgi gösteren kişi bir süredir sizi şımartmayı ihmal etmeye başlamışsa davranışlarındaki değişiklik bir aldatma hikayesine bağlı olabilir.

 

- Giyim kuşama ilgi

Normalde "al bu gömleği giy" deyince giyen adam bir anda ayna karşısında çok vakit geçirmeye, saçlarına, ayakkabılarına ilgi göstermeye başladıysa bunun sebebi başka bir kadın olabilir. Fark etmeden yapılan bu değişimlere dikkat edilmeli.

 


<<<< Astrocenter Medyumları ile Her Şeyi Öğrenin! >>>>


 

- Sosyal medyada gizem

Var olan hesaplarını silmişse ya da bildiğiniz şifreler değişmişse bir sorun görmekte haklısınız. Ya sizden bir şeyler saklıyor ya da 2 tarafı da daha iyi idare etmek için tamamen sosyal medyadan çıktı.

 

- Koku değişimi

Parfümü değişmişse, parfüm kullanmaya başlamışsa ya da bir kadın kokusu seziyorsanız aldatan erkeklerin ortak noktalarından en önemlisine şahit oluyorsunuz.

 

- İşte fazla kalma

İşteyken sizi aldatıyor anlamına gelmez. Bu da ihtimallerden biri ama kesin değil. Araştırmalar gösteriyor ki aldatan erkek eve gelmekte ve ailesiyle yüzleşmekte zorluk çekiyor ve bunu erteliyor.

 

- Sizdeki değişiklikleri fark etmiyor

Sizle konuşurken yalanlarını nasıl toparlayacağını düşünüyorsa elbette saçınızdaki değişimi fark etmeyecektir.

 

- Sorularınıza detay vermiyor

Sorduğunuz basit sorulara bile detay vermek istemiyorsa bu yalanlarını hatırlamakta zorluk çekeceğini bildiğinden olabilir.

 


<<<< Online Falın ilk 10dksı Yalnızca 1 Euro!! >>>>


 

- Sizi suçluyor

Sorularınıza karşı sizi suçlayıcı tavır takınıyorsa, sizi aşırı kuşkucu ve kıskanç buluyorsa, mutsuzluğu tamamen sizin üstünüze yıkıyorsa bilin ki vicdan rahatlatmaya çalışıyor.

 

- Sizin de aldattığınızı düşünüyor

Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş… Eğer kendisi aldattığı halde çaktırmadığını düşünüyorsa belki sizin de böyle yaptığınızı düşünüyor ve sinirleniyor olabilir. Durduk yere böyle çıkışları veya imaları olursa bu duruma yorabilirsiniz.

 

- İç sesiniz

İç sesiniz bazen en saf, en doğru gerçekleri bize söyler. Bu bazen arkadaşlarımızdan, ailemizden gelen imalarla da oluşur. Eğer içinizde bir kuşku varsa bunu yok etmek en iyisi. Bunun için sizi oyalamayan, duru görüşleriyle net cevaplar veren falcılara danışmanızı öneririz.


Bunları da Seveceksiniz:

 

 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

2024'teki Gezegen Retroları: Önemli Tarihler!

Eğer siz de bizim gibi bir astroloji tutkunuysanız, gezegen retrolarının yaşamımız üzerinde ne kadar büyük etkileri olduğunu bilirsiniz. Aksilikler, gecikmeler, bozulan teknolojik aygıtlar... Gezegen retrolarının genelde negatif etkilere sahip olduğu söylenir. Ama bu ne ölçüde doğrudur? Bu durum tüm gezegenler için mi geçerlidir? İşte gezegen retrolarına dair tüm merak edilenler!

Terk Edilmeye Son! Bir Erkeğin İlgisi Nasıl Çekilir?

Bir erkeğin size nasıl davranacağını belirleyecek kadar güçlüsünüz. Biliyoruz, ilk duyduğunuzda imkânsız ve anlamsız geliyor ama gerçek şu ki siz, istediklerinizi yapacak ve yaptıracak kadar güçlüsünüz. Bir erkeğin size harika davranmasını da sağlayabilirsiniz.

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Haftalık Burç Yorumları

Yay burcunda Ay, Koç burcunda Merkür ile Üçgen açı "Dinamik enerjiler ve ilham verici fikirler, bugünün manevi yolculuğunda size rehberlik edecek. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin, çünkü sözlerinizin gücü ve etkisi bugün özellikle güçlü olacak."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Duygusal enerjinizi genişletin ve bilgeliğinizi derinleştirin. Bugün, manevi yolculuğunuzda yeni ufuklara doğru ilerlemek için mükemmel bir gün."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Epilasyonunuzu Ay’a Göre Ayarlayın !

Ay döngüsü, tırnaklarımızın ya da saçlarımızın uzaması kadar vücudumuzdaki kılları da etkiler. Dolayısıyla Ay'ın hareketlerine göre epilasyon için yıl içinde diğerlerinden daha uygun dönemler olduğu söylenebilir. Peki 2022 yılında hangi tarihler bu dönemlere karşılık gelir? Kıllarınızın daha yavaş uzamasını istiyorsanız epilasyon takvimini sakın kaçırmayın!

Burcunuza Dair Her Şey