Evlilik ve Aşk Falı Nedir? Baktırmanın İpuçları Nelerdir?

tarihinde

Evlilik hayattaki en önemli seçim ve en önemli müessese! Kararınızı vermeden ya da hatalar yapmadan önce iyi danışmanlıklar almalı.

 

Evlilik ve Aşk Falı

Hayatta bizleri mutlu edecek iki seçim vardır: Evleneceğimiz doğru kişi ve severek çalışacağımız bir iş!

Hayatınızda, seveceğiniz, güvenebileceğiz, cesaretlendireceğiniz ve sizi cesaretlendirecek, birlikte gülüp, birlikte ağlayacağınız, birlikte büyüyeceğiniz, yalnız ama yalnız size ait birisinin olduğunu bilmek evliliği olağanüstü keyifli kılar. Onun için evleneceğiniz kişinin aşık olduğunuz doğru kişi olması gereklidir. Evlenmeden önce yapacağınız eş seçimi hayatınız boyunca sizi etkileyecektir. O nedenle uzmanlarımızın güçlü hislerine kulak vermelisiniz. Evleneceğiniz kişi ve kişinin karakteri hakkında sizlere bilgi verecekler ve evlilik tarihinizi kartlar ve duru görüleriyle size söyleyecekler.

 <<< Evlilik konusunda uzman falcı ve astrologlar bu sitede >>>>

Eğer şu anda evliyseniz, evliliğinizi mutlu ve dengeli yaşamak ve evliliğinizi hep canlı tutmak için fal uzmanlarımız sizler için önemli önerilerde bulunuyorlar. Evlilik her şeyden önce bir kadın ve erkeğin aynı çatı altında yaşamaya karar verip, yuva kurma isteğiyle oluşur. Erkekler ve kadınlar birbirlerinden farklı oldukları için bu oluşturulan yuvada bazen problemler ve sıkıntılar oluşabilir. Bu problemlerin çözümde aşağıdaki uzmanlarımızdan hoşunuza giden birisiyle evliliğinizi geliştirmek için görüşebilirsiniz. Kaçıncı yıldönümünüzü kutlarsanız kutlayın, mutlu bir evlilik her dönem zaman ayırmanızı, çaba göstermenizi gerektirir. Sadece evlenmeden önce ya da evliliğin başında değil, her zaman birbirinizi anlamaya, birbirinize saygı gösterip, nazik ve hoşgörülü davranmaya çalışmalısınız.

 

Mutsuz bir evliliğiniz mi var? Merak etmeyin. Sorunlar ve çatışmalar doğru bir şekilde çözümlendiğinde çok yararlı olup, inançlarımızı ve davranışlarımızı yeni baştan incelemek, hayallerimizi genişletmek ve yeni çözüm yolları aramak için birer başlangıç olabiliyor. Evlilikte mutsuz sonlar, birdenbire bir patlama ile başlamıyor. Çiftlerin gerçekten hoşlandıkları neşenin, heyecanın ve sevkin yavaş yavaş kaybolmasıyla oluşuyor. Bunun en büyük nedeni, öncesinde gösterilen özeni çiftlerin evlendikten sonra devam ettirmemeleri. Bu tutum zamanla evliliği monotonlaştırıp, mutsuz sonun başlangıcı olabiliyor.

<<<< Online Fal Promosyon: İlk 10dknız 4 TL >>>> 

Uzmanlarımız gelecekteki müstakbel eşinizle ilgili olabilecekleri söylüyor ve ilişkiye ve evliliğe giden yolda atmanız gereken doğru adımları sizlere açıklıyorlar. Bununla birlikte evli olan çiftlerin mutsuz olan ilişkilerine reiki seansları ve etkili aşk falı bakarak evliliklerinde mutluluğun tekrardan sağlanmasını garantiliyorlar.

Bunları da Seveceksiniz

İlişkiniz Evliliğe Gider Mi? 

Evlilik ve Nişan yüzükleri hangi parmağa takılır?

Sizi Gerçekten Seviyor Mu Yoksa Sizi Kullanıyor Mu?

Ben evecenmi

Aysu 3 yıl önce

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Koç burcundaki Güneş, Yay burcundaki Ay ile Üçgen açıda "Bugün, içsel gücünüzü ve cesaretinizi ortaya çıkarın. Kendinize inanın ve hedeflerinize ulaşmak için atacağınız adımlarda kararlı olun. İçinizdeki ateşi, hedeflerinize ulaşma arzunuzu ve yaşam enerjinizi hissedin."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey