Erkekler Ne İster? Erkekleri Tanıma ve Anlama Kılavuzu

tarihinde

Kadınlar erkeklerden daha <strong>karmaşık</strong> diyoruz ama erkekleri gerçekten <strong>tanıyor muyuz? </strong>Partnerizi daha iyi tanımanız için gerekenleri sizler için yazdık.

 

Erkekleri Tanıma Kılavuzu

Partnerinizi daha iyi tanımak ister misiniz?  

Erkekler Mars’tan kadınlar Venüs’ten sözünü çok duymuşuzdur. Bizi anlamadıklarını düşünürüz ama onların da anlaşılma isteğini göz ardı ederiz. Daha mutlu bir ilişki veya daha huzurlu bir iletişim için onların neleri sevip, sevmediğini, nelere sinirlenip sinirlenmediğini öğrenmek istiyorsanız bunlara 10 adımda bir göz atalım.

☏ Telefondan Falda Kampanya : 10dksı 1 Euro ☏

1- Erkekler basit oldukları kadar da kurnazdırlar. Mesela bir erkek size ilk tanışmanızda "Bana biraz kendini anlatır mısın?" diyorsa sizin zayıf noktanızı bulup sizi oradan fethetmek istiyordur onlara bu şansı vermeyin bırakın biraz uğraşsınlar.

2- "Zor kadın" algısı! Bunu hepiniz bilirsiniz erkekler zor kadınları sever. Bunu biraz size açmak istiyorum ne kadar zor olursanız o kadar peşinizde koşar ve o kadar size bağlanır.

3- Araba kullanırken ona trafik kurallarını anlattığınızda ve dikkatli olmasını söylediğinizde, sizi asla ve asla dinlemezler, fanatiği olduğu futbol takımının maçını izlerken, işteki sorunlarınızı anlattığınızda sizi dinliyor gözükse bile aslında kesinlikle dinlemezler.

4- Bir gün bile ona böyle bir cümle söylemeyin: “Bugün bir iş görüşmesinde çok ilginç bir adamla tanıştım.” Sizin başka birine karşı duyduğunuz ufak bir ilgi, sizden şüphe duymalarına neden olur.

❤ Aşk Hayatınızdaki Şüphelerinizi Falla Giderin ❤

5- Size bir sır: erkekler doğal ve bakımlı kadınları sever. Fazla makyaj onlara itici gelecektir.

6- Başkalarının yanında ilişkinizden söz edip yakında evleneceğinizi söylemek partnerinizi sinirlendirebilir. Özel hayatınızı başkalarıyla paylaşmak hoşuna gitmeyebilir.

7- Küçük ve şımarık bir çocuk gibi konuşarak, kendinizi hasta hissettiğinizi ve ateşinizin olduğunu söylemeniz onun çok hoşuna gider.

8- Eski ilişkilerinden nadir de olsa bahsettiklerinde, yüzünüzde beliren merak ve kuşku dolu ifadeleri görmekten çok keyif alırlar. Çünkü dozunda kıskanılmak onların da hoşuna gider.

9- Sanılanın aksine onların da romantik hayalleri vardır. Mesela sevdikleri kadından bir bebek sahibi olmak, onların en büyük hayallerindendir.

☞ Aşk hayatınızın geleceğini öğrenmek için TIKLAYINIZ ☜

10- Onunla bir gelecek hayal ediyorsanız, onun elinizde tutmak için, ona her zaman güçlü olduğunu ve mükemmel olduğunu hissettirin. Bu sevginizi güçlendirip, kendisini sizi yanınızda güvende ve mutlu hissetmesini sağlayacaktır.

Bunları da Seveceksiniz

Kadınlar ve Erkekler Arasındaki 15 İlginç Fark 

ERKEKLER İLK ADIMI NEDEN GEÇ ATAR

Erkeklere Sorduk: Kadınları Daha Çekici Yapan Özellikler

Terk Edilmeye Son Rehberi: Bir erkeğin ilgisi nasıl çekilir?

 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Astrocenter Hakkında

1999 yılında kurulan Astrocenter, Astroloji alanında Dünya’da en net ve güvenilir içerik oluşturan en önemli sitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde hizmet veren Astrocenter, Astoloji alanında verdiği engin bilgilerle sektörde en güvenilir içeriği sunan site olarak kabul görmektedir.

Haftalık Burç Yorumları

Başak burcunda Ay, Balık burcunda Mars ile karşıtlık - 14:09 "Günün enerjisi, duygusal ve fiziksel dünyalar arasındaki dengeyi bulmayı gerektiriyor. Kendinizi hem duygusal hem de fiziksel olarak beslemeye zaman ayırın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Güneş, Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapıyor "Güneşin yeni bir burca geçişi, hayatınızın yeni bir bölümünün başlangıcını simgeler. Bugün, değişimin rüzgarlarını hissetmeye ve hayatınızın yeni bir bölümüne adım atmaya hazır olun."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin