Hayatınızdaki İnsanın Doğru Kişi Olduğunu Gösteren 7 İşaret

tarihinde

Sizi heyecanlandıran, midenizde kelebeklerin uçuşmasını sağlayan biriyle mi tanıştınız? Peki bu yeni tanıştığınız kişinin size uygun olduğunu nasıl anlarsınız?

Hayatınızdaki İnsanın Doğru Kişi Olduğunu Gösteren 7 İşaret

Doğru insanla mı birliktesiniz?

Sizi heyecanlandıran, midenizde kelebeklerin uçuşmasını sağlayan biriyle mi tanıştınız? Şimdiden onunla olan ilk tatilinizi, sabah kahvaltılarınızı, ailelerle tanışma faslını mı düşünüyorsunuz ? Çok iyi! Ancak muhtemelen bu ilk kez başınıza gelmiyor! Muhtemelen daha önce de size uygun olduğunu düşündüğünüz birileriyle oldunuz, ancak işler yolunda gitmedi. Peki bu yeni tanıştığınız kişinin size uygun olduğunu nasıl anlarsınız ?



Geleceğe dair sorularınız mı var? Falcılarımızla iletişime geçin.




Aslında içten içe hepimiz beyaz atlı prensimizi arıyoruz. Ancak beklentilerimiz fazla olduğunda, hayatımıza birini almak zorlaşıyor. Bazen, beyaz atlı prensi aramaktan vazgeçip, bize gerçekten uyan, iyi anlaştığınız birine bir şans veririz. Peki bu kişinin bize uygun olduğunu nasıl anlarız ?


Onun sizin için yaratıldığını gösteren yedi işaret: 

1. Doğru insan sizi olduğunuzdan daha güçlü hissettirir

Onunla birlikteyken hayat daha mı güzel? Sırtınızı ona yaslayıp kontrolü tamamen bırakmak yerine onunla birlikte büyüdüğünüzü ve güçlendiğinizi hissediyorsanız, doğru yoldasınız demektir.  

2. Onun kusurlarını da seversiniz

Asla kabul edemeyeceğinizi düşündüğünüz kusurlar bile size şirin mi geliyor? En kötü kusurlar karşısında, o söz konusu olduğunda hoşgörü seviyeniz tavan mı yapıyor? Bu, iyiye işaret! Partnerinizin elbette ki zayıf noktaları olacaktır, ancak size kendini olduğu gibi kabul ettiriyorsa ilişkinizi bir adım öteye taşımanız daha kolay.

3. Sizi olduğunuz gibi kabul eder

Doğru insan sizi basitleştirmez, sürekli eleştirmez. Sizi olumlu yönlerinizle olduğu kadar, kusurlarınızla da sever. Tek derdi size yardım etmek, destek çıkmaktır. Özetle, onun yanında kendinizi rahat bırakır, olduğunuz gibi davranmaktan çekinmezsiniz. Zira o, en utanç verici anları bile anlayışla karşılar. 

4. Desteğini her daim hissedersiniz

Her zaman yanınızdadır, sizi can kulağıyla dinler. Sizinle dalga geçebilir, size sinirlenebilir, hatta bazen sizi anlamayabilir. İşteki sorunlar, aile anlaşmazlıkları, arkadaşlarla yaşanan zor anlar… Ona her şeyinizi anlatabilirsiniz.

5. Size "hayır" demesini bilir

Size katılmadığında kendisi gibi davranmayı bilir ve “hayır” der. Bu durum sizi gerçekten anlamak için çaba göstermediği ya da sizi mutlu etmek istemediği anlamına gelmez. Sizin iyiliğiniz için dürüst davranmak istiyordur.

6. Sizi hayatına dahil eder

Onun çevresini, arkadaşlarını, ailesini tanırsınız. Sizin için mükemmel olan kişi sizi saklamaz, tersine, çevresindekilerle tanıştırmaktan gurur duyar. Aynı şekilde, onun geçmişini bilirsiniz. Size arzularını, şüphelerini, hedeflerini anlatmaktan çekinmez. 

7. Mutlusunuzdur

Doğru insan, sizi mutlu eder. İlişkinize dair en ufak bir şüpheniz yoktur. “Birbirimiz için yaratılmışız” hissiyatını her daim yaşarsınız.

İlişkiniz eğer bu 7 şartı da sağlıyorsa hayal kurmaya devam edebilir, birlikte yeni ufuklara yelken açabilirsiniz!

Bu yazılarımıza da göz atabilirsiniz: 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Burçların Cinsel Yaşamları: Hangi burçlar yatakta daha iyi?

Birbirine uymayan istekler, hızlı ve kısa süren cinsel birleşmeler... Hepimiz bir kez de olsa rahat edici hatta felaket bir cinsel deneyim yaşamışızdır. Bedensel zevkler söz konusu oldu mu ortak bir zemin bulmak hiç de kolay değildir, tabi eğer harika bir partnerimiz yoksa! Hangi burçlar yatakta daha iyi anlaşır? Hangilerinden uzak durmak gerekir? İşte cevaplar!

Kıskanç Sevgiliyle Nasıl Baş Edilmeli?

Kıskançlık deyip geçmeyin... Aşırı kıskançlık büyük kavgalara ve hatta ayrılıklara neden oluyor. Peki kıskançlık ilişkilerin kaderi mi? Kıskanç sevgiliyi değiştirmek mümkün mü? Sizin için yazdık!

En Sevilen Yazılar

Burcunuza Dair Her Şey