2018 İlkbahar Burç Yorumlarınız: Burcunuzu neler bekliyor?

tarihinde

İlkbaharda burcunuzu ve sizi neler bekleyecek? <strong>Doğru aşkı</strong> bulacak mısınız? <br /><br />İş hayatınızda ve günlük hayatınızda sizi neler bekliyor? <br /><br /><strong>Mutlu ve huzurlu olmak</strong> için ne gibi önlemler almalısınız? Bütün bu soruların cevabı aşağıda yer alan horoskop inceleme yazımızda!

2018 İlkbahar Burç Yorumlarınız: Aşk, Sağlık ve Para Odaklı Neler Olacak?

Bahar iyice kendini hissettirmeye başladı. Doğanın yeniden doğduğu bugünlerde ilişkilerimiz ve benliğimiz de etkileniyor. İlkbahar tüm doğanın canlanmasıyla birlikte insanoğlu da yenileniyor. Gezegenlerin karşılıklı hareketi ve ay tutulmalarıyla burcumuz elbetteki etkileniyor. Bahar mevsimi genel, ilişkiler ve sağlık astrolojinizi bu yüzden ele aldık. Havada aşk kokusu mu var? Mutlu olmanız için neler yapmanız lazım? İlişkinizi neler bekliyor? Bütün bu soruların cevabını sizler için yazdık! Yükselen burcunuzu da okumayı ihmal etmeyin.

Hoş geldin ilkbahar!

 

Burcunuzu seçip tıklayın ve sizi neler beklediğini öğrenin

 

 

 

 

Koç Burcu İlkbahar Burç Yorumları

Koç: Sakin ve huzurlu bir ilkbahar sizi bekliyor!

Uğraşlar: Bu seneye biraz hızlı ve zorluklar içerisinde başlasanız bile ilkbahar sizin için sakin dönem olacak. Dikkat etmeniz gereken tek şey Merkür gerilemesi, randevularınıza, buluşmalarınıza ve toplantı saatlerinize sadık kalmaya dikkat edin. Merkür’ün üzerinizde oluşturacağı tüm olumsuzluklara rağmen siz olumlu enerjinizi ve gülümsemenizi yüksek tutun. Nisan ayıyla itibaren her şey yoluna giriyor. Şans sizden yana, güzel haberler ve yeni atılımlar kapınızda!

İlişkiler: Partneriniz isteklerinize tam anlamıyla cevap veremiyor olabilir. Onun da bir hayatı ve amaçları olduğunu unutmayın. Alınganlık yapmak ve küsmek yerine, isteklerinizi belirtin ve açık olun. Diyalog bir ilişkinin en değerli yapı taşıdır. Ailenizle vakit geçirmeye daha çok özen gösteriyorsunuz, çocuklarınız varsa sizden istekleri artabilir, sabrınızı koruyun. Bekar mısınız? Nisan başı olası bir karşılaşma ve aşk hayatınızda olacak hareketliliğe hazır olun.

Sağlık: Kış aylarını geride bırakıyorsunuz. Güneş ışığından yaralanma vaktiniz geldi! Hem psikolojik olarak rahatlamak hem de d vitamini almak için sık sık güneşe çıkın deriz. Moral olarak pozitif haliniz size güç veriyor.

Önemli tarihler: 15 Nisan itibariyle Merkür gerilemesi sona eriyor. Sorunlara ve anlaşmazlıklara elveda. Eski huzursuzluklarınızı ve anlaşmazlıklarınızı bir kenara bırakıyorsunuz. Eğer cevap aradığınız sorularınız varsa 15 Nisan’dan sonrası için hazır olun.

Altın Cümleniz: Bu ilkbahar güzel haberler alacaksınız!

Bu baharda aradığınız aşkı bulacak mısınız?

Tüm burçları görün

 

   

Boğa Burcu İlkbahar Burç Yorumları

Boğa: Her şeyi değiştirmek için, ilkbahar!

Uğraşlar: İlkbahar sizin için bir değişim rüzgârı olacak. İlişkinizde, ailenizin içinde, hayata dair uğraşlarınızda kaderinizin izinden gitmeyi değil de ona yön vermeyi deneyin. Size uygun olmayan ve hedefinizde ilerlemeniz için size engel olan her şeyden kurtulmaya çalışın. Sizin için değişim yakın ve sabrınız bu süreçte çok önemli. Kendinize zaman ayırın, mutluluğu yakalamanıza çok az bir zaman kaldı.

İlişkiler: Partnerinizin uzunca bir süre sizin yanınızda bulunmasına ihtiyacınız var. Yanınızda size destek olacak birine ihtiyaç duyuyorsunuz. Ona memnuniyetsizliğinizden ve beklentilerinizden söz etmekten çekinmeyin. Nisan ayı itibariyle ilişkileriniz düzene girecek ve birlikte karar almak için gösterdiğiniz çabalar sonuç bulacak.

Sağlık: Oldukça formdasınız. Sağlığınız konusunda dikkatli tutumunuz ve sağlıklı beslenme çabalarınız meyvesini vermek üzere. Dağlık yerlerde yürüyüş yapmak ve biraz temiz hava almak size çok iyi gelecek. Kaşınıza çıkan fırsatları değerlendirin.

Önemli tarihler: 2 Nisan gibi Mars ve Satürn’ün Oğlak burcundaki hareketi sizin iletişiminiz üzerinde etkili olabilir. Bu tarihler çevresinde soğuk kanlılığınızı kaybetmeyin, her şey güzel olacak!

Altın Cümleniz: Bu ilkbahar sizim için yeniden doğuş olacak!

 

İlişkiniz düzelecek mi? En iyi medyumlara danışın

Tüm burçları görün 

 

 

İkizler Burcu İlkbahar Burç Yorumları

İkizler: Endişelenme, sakin ol!

Uğraşlar: İlkbahar başında finansal veya aşk hayatında karmaşık durumlar yaşayabilirsin. Bir ikizler her koşulda güçlü durmayı ve gülümsemeyi bilir, zor durumlarla karşılaşacak dahi olsanız metanetinizi koruyun. Mayıs ayı itibariyle yıldızlar yer değiştiriyor ve uzun zamandır aradığınız sakinliği buluyorsunuz. Zorluklar ve şüpheler yok oluyor ve yüzünüzde gülücükler açıyor.

İlişkiler: Partnerinizin tembel halleri sizi biraz sıkıyor olabilir. Onu çok zayıf ve çok istekli bulmuyor olabilirsiniz. Size sadık olup olmadığını sorguluyor olabilirsiniz. Kalbinizi ona açın ve içinizdeki şüphelerin hepsini ona açıklayın. Ona fazla idealist olduğunuzu kanıtlamaya çalışırken onu kırabilirsiniz. Unutmayın rutin de sizin ilişkinizi oluşturan bir parça. Eğer bekarsanız mayıs ayı gibi hayatınıza renk katacak birini bulabilirsiniz, gözlerinizi açın.

Sağlık: Üzerinizden kazaklar çıktı! Fazla kilolarınızın siz de farkındasınız. Bu kilolar üzerinize oturmadan hemen kendinizi spora verme vakti. Biraz hareketle kendinizi bu ilkbaharda çok iyi hissedeceksiniz.

Önemli tarihler: Mayıs’ın 16’sı gibi günlük hayatınızı hareketlendirmeye başlayacaksınız, bu durum maddi olarak biraz yük getirecek olsa da konfor ve aile her şeyden önce geliyor. Hayatınızda olacak olan değişiklikler Uranüs’ün boğa burcuna geçmesiyle açıklık kazanacak.

Altın Cümleniz: Güneş yağmurdan sonra açar.

 

Başka yerlere gitmek mi istiyorsunuz? Size yolculuk gözüküyor olabilir.

Tüm burçları görün

 

 

Yengeç Burcu İlkbahar Burç Yorumları

Yengeç: Hareketli bir ilkbahar!

Uğraşlar: Bu ilkbahara oldukça yüksek bir enerjiyle giriyorsunuz. Hayalperestliğinizi bir kenara bırakmak ve realist olmaya çalışmak biraz daha gerçekçi kararlar almanızı sağlayabilir. Hem aşk hayatınız hem aileniz hem kişisel aktiviteleriniz dört bir koldan sizi hızlı ve canlı bir sürecin içine sokacak. 19 Mayıs itibariyle Venüs’ün de hareketiyle birlikte istekleriniz birer birer gerçekleşecek.

İlişkiler: İlişkiniz ilkbahar ayıyla birlikte daha da derinleşiyor. Ailenize de sıcak davranmanız ve ilişkilerinizi ilerletmeniz sizin için bir güvence olacak, onları ihmal etmeyin. İkili ilişkinizde iki tarafta kendisinin güçlü olduğunu göstermek istiyor. Biraz alttan almak size ve partnerinize iyi gelecek. Bu ısrarcı haliniz ya sizi birbirinize daha çok bağlayacak ya da yollarınız ayrılacak.

Sağlık: Tansiyon problemleriniz olabilir. Psikolojik olarak ruh halinizi kontrol etmeniz ve kendinizi her söylenene üzmemenizi öneririz. Rahatlamak için sauna, masaj veya nefes terapisi gibi aktivitelerden yararlanmanızı öneririz.

Önemli tarihler: Nisan ayının başında burcunun Neptün tarafından olumlu şekilde etkilenmesi ailen ve arkadaşlarınla geçirdiğin zamanları daha değerli kılacak. Eğer taşınmak gibi bir amacınız varsa ilk önce işlerinizi yerine koyun.

Altın Cümleniz: İlkbaharın enerjisini ruhunda hisset, doğaya katıl!

 

İlkbaharda sorunların üstesinden gelmek için tarot kartlarınızı açtırın

Tüm burçları görün

 

 

Aslan Burcu İlkbahar Burç Yorumları

Aslan: Efordan sonra konfor gelir!

Uğraşlar: Bu ilkbahar size birkaç küçük aksaklıklarla gelse de her şey düzene giriyor. Sosyal ilişkilerinizde zaman zaman ani çıkışlar yapsanız da Nisan ayının ortasından sonra her şey yavaş yavaş düzene giriyor. Sakın zorluklar karşısında pes etmeyin, size mücadele etmekte sonunda zafere ulaşmak kadar çok yakışıyor. Arkadaş guruplarınızda başkalarına da söz hakkı tanıyın, zaman zaman biraz sert ve dediğim dedik olabiliyorsunuz.

İlişkiler: Artık kendinizi hareketli ve heyecanlı hissetme zamanı. Partnerinizle rutin hayatınızda uzaklaşma vakti. Bu ilkbaharda birbirinize oldukça verimli vakitler ayıracaksınız. İlişkiniz gitgide güçleniyor. Ailenize hafta sonlarınızı ayırmayı ihmal etmeyin, unutmayın onlar için gerçek bir güç kaynağısınız. Kışın biraz olsun eksikliğini hissettiğiniz enerjinizin yerine gelmesi bu ilkbaharla son bulacak.

Sağlık: Sinirlerinizi gergin hale getiren bir yorgunluğunuz mevcut ancak Nisan ayının başından itibaren bu huzursuzluğunuzdan kurtulacaksınız. Vitamin bakımından bünyenizi destekleyecek yiyeceklere ihtiyacınız olabilir, unutmayın sağlık ihmale gelmez.

Önemli tarihler: 29 Mayıs’ta yay burcuyla gireceğiniz etkileşimden aşk ve dinamizm dolu bir yaza merhaba diyeceksiniz. İlkbaharın bitimiyle sizin için yükseliş başlıyor.

Altın Cümleniz: Yol sizin yolunuz, bu ilkbahar size seçimlerinizde yardımcı olacak!

 

Aşık mısınız yoksa arkadaş mı? Hemen sorun!

Tüm burçları görün

 

  

Başak Burcu İlkbahar Burç Yorumları

Başak: Değişim için büyük bir istek duyuyorsunuz!

Uğraşlar: Bu ilkbahar sizin için kökten değişimin habercisi diyebiliriz. Bundan emin olabilirsiniz. Değişim rüzgarıyla birlikte pozitifliğinizle çevrenizin de dikkatini çekiyorsunuz. Aman nazar değmesin diyelim. Dinamik ruh haliniz ve verimli olma isteğinizle göz kamaştırıyorsunuz ancak iş ve sosyal ilişkilerinizde kartlarınızı açık oynayın. Çekinmenizin ve şüpheci davranmanızın hiç gereği yok.

İlişkiler: İlkbahar başıyla birlikte yakın çevrenizden bir kişiyle elektriklenme yaşayabilirsiniz. Bu sefer fazla düşünmeyin, siz kafanızı yordukça her şey çok daha zorlaşıyor. Bir kereye mahsus kendinizi hayatın akışına bırakmaya ne dersiniz? Eğer bekarsanız Nisan ortasına doğru sizi ufak bir tatil bekliyor, valizinizi toplayıp çıkıyorsunuz. Karşılaşacağınız insanlara dikkat edin, hayatınıza uzun süreli bir şekilde girecek gibi gözüküyorlar.

Sağlık: Ruhsal sağlığınıza biraz dikkat etmenizde fayda var. Bel veya sırt kısmınızda ağrılar olabilir bunun için bir fizyoterapistten yardım alabilirsiniz. Spor yaparken kendinizi çok fazla zorlamayın, kas ağrısı yüzünden güzel havalarda evde kalmak istemezsiniz herhalde.

Önemli tarihler: 30 Nisan’da Dolunay akrep burcuna geçiyor. Satürn’ün de Dolunay’a yaklaşmasıyla projelerinizde oldukça hızlı ilerliyorsunuz. En sonunda azminizin meyvelerini alıyorsunuz. Bekleme sürecinde ihtiyacınız olan tek şey hedeflerinize sadık kalmak.

Altın Cümleniz: Kendi varoluşunuzdan asla vazgeçmeyin!

 

 

Bu ilkbaharda aşk sizi bulacak mı?

Tüm burçları görün

 

 

Terazi Burcu İlkbahar Burç Yorumları

Terazi: Atılım yapmanın tam sırası!

Uğraşlar: Bu ilkbaharda tabir-i caizse kaderinizin ipini ellerinize alıyorsunuz. Bu dönem yeni projelere atılmak, iş değiştirmek veya bulunduğunuz şehri değiştirmek için harika bir zaman dilimi. Tüm gezegenlerin birlik hareketi sizi hırslı olduğunuz her konuda başarıya ulaştırmak için çabalıyor. Sizi uyarmamız gereken tek nokta şüphelerinizin gölgesinde kalmanız. Şüphelerinizden olabildiğince sıyrılmaya çalışın.

İlişkiler: Ailenizle ve çocuklarınız varsa eğer çocuklarınızla aranız oldukça iyi. Ancak partnerinize biraz olsun zaman ayırmanızda elbette ki fayda var. Unutmayın, sizin sevginizi hissetmeye her daim muhtaç biri var… İlgi göstermediğiniz takdirde aranıza mesafe girebilir, inanın bu mesafeden hiç hoşlanmayacaksınız çünkü siz de kendinize ilgi gösterilmesine bayılıyorsunuz. Hem kim bayılmaz ki?

Sağlık: Kışın yorgunluğundan yavaş yavaş çıkıyorsunuz. Hafif hafif spor antrenmanlarını çoğaltma zamanı geldi, sabahları kahvaltınızı fazla kaçırmaktan kaçınırsanız forma girmeniz gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor değil.

Önemli Tarihler: 16 Nisan itibariyle ay oğlak burcuna geçiyor. Bu durum sizin hedeflerinizde daha kararlı olmanızı sağlayacak. Çekingenliğinizde ve sessiz halinizden arınmak için mayıs başı gibi arkadaşlarınızla tatil düzenleyebilirsiniz.

Altın Cümleniz: Yeniliğin tam sırası, alışkanlıklarından vazgeç!

 

Kader sizin için ne öngörüyor? Evlilik yakında mı?

Tüm burçları görün

 

 

Akrep Burcu İlkbahar Burç Yorumları

Akrep: Siz dünyaya göz kamaştırmak için gelmişsiniz!

Uğraşlar: İlkbahar ruhunuzda adeta çiçek açtırıyor… Sosyal ilişkilerinizde rastlayacağınız bazı aksaklıklara rağmen gireceğiniz yeni ortamlarda isminizden bir hayli söz ettireceksiniz. Sizin bir ortamda dikkat çekmemeniz adeta imkânsız. Satürn ve Mars’ın nisan sonuna doğru birbirlerine yaklaşmaları alacağınız kararlarda etkili olabilir. Her zaman sakin düşünün ve alacağınız kararlarda çevrenizin fikirlerine de önem verin.

İlişkiler: İlkbahar ayılarının başında ilişkinizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz ancak fazla endişe etmeyin, bu geçici bir zaman dilimi. Kaprisli tutumlardan kaçının, unutmayın karşı tarafında sabrı belirli bir yere kadar… Mayıs ortasına doğru Venüs’ün hareketiyle birlikte ilişkinizde belirli bir harmoniyi yakalayacaksınız. Zaten sizin ihtiyacınız olan da bu. Eğer bekarsanız etrafınızdaki bekarları süzmenin tam sırası, hadi iş başına!

Sağlık: Uzayan günlerle birlikte uyku düzeninizde aksamalar olabilir. Alışmak için biraz çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bu ufak sorunu atlattıktan sonra gelsin enerji dolu ve güçlü günler!

Önemli tarihler: 14 Nisan itibariyle çevrenizin gözleri tamamen üzerinize yöneliyor. Çekiciliğiniz ve kendinden emin haliniz sizi ortamların gözdesi yapacak. Mayıs ayına doğru finansal ve parasal işlerinizde dikkatli olmanızı öneririz.

Altın Cümleniz: Sakin ilkbaharda aceleye hiç gerek yok!

Aşkta mı kazanacaksınız, para da mı?

Tüm burçları görün

 

 

Yay Burcu İlkbahar Burç Yorumları

Yay: Aşk, zafer ve değişim!

Uğraşlar: Planlamadığınız bazı değişim akımıyla birlikte kendinizi bir yenilenme sürecinde bulacaksınız bu ilkbaharda… Bu değişim başarılarınıza başarı katlayacak, aşkınızı ise olumlu bir şekilde kamçılayacak. Frene basmak yerine değişimin bir parçası olmayı seçin. Enerjinizin yükselmesiyle birlikte sonuçları almaya başladığınızda derin bir “oh” çekeceksiniz.

İlişkiler: Aşk sezonu başlasın! Partnerinizle birlikte gerçekleştireceğiniz aktiviteleriniz ilişkinize güzel bir ritim getiriyor. Birbirinizi tanımaya hala devam ediyorsunuz ve birbirinizden bahsetmekten oldukça keyif alıyorsunuz. Çevrenizin bakışları size nazar olarak dönsün istemeyiz, siz yine de ilişkinizi gözden uzak yaşayın.

Önemli tarihler: 29 Mayıs itibariyle dolunay hedeflerinize ulaşmanız için ihtiyacınız olan enerjiyi sizinle buluşturacak. Geçmişte verdiğiniz emeklerin meyvesini almanıza gerçekten çok az kaldı. Zafer size yakın, kutlamalar için kadim dostlarınıza haber salmayı ihmal etmeyin.

Altın Cümleniz: Bolca aşk, başarı ve yenilik!

 

Aşk meleği (Cupidon) bu bahar sizin için ne saklıyor?

Tüm burçları görün

 

 

Oğlak Burcu İlkbahar Burç Yorumları

Oğlak: Bulutsuz bir ilkbahar, ne güzelsin huzur!

Uğraşlar: Gülün! Çünkü bu ilk baharın en şanslı burcu sizin burcunuz… Aktivitelerinizde, formunuzda ve aşk hayatınızda işler tam tıkırında gidecek. Nisan ayında Mars ve Satürn’ün birbirlerine yaklaşımı hedeflerinizde ve projelerinizde gözle görülür şekilde ilerlemenize yardımcı olacak. Mayıs ayında finansal yönden oldukça rahatlayacağınız gelişmeler sizi bekliyor. Bu rahatlamanızı yakın ailevi çevrenizle paylaşarak kutlayacaksınız.

İlişkiler: İlişkilerinizde hiçbir olumsuzluk görülmemekle birlikte eğer yakın bir zamanda biriyle tanıştıysanız şimdi emek verme zamanı… Eğer bekarsanız Nisan ayının başında tanışacağınız biri sizi için çok önemli bir hal alabilir. Bu sefer karşınızdaki insanı ciddiye alın, yalnızlıktan siz de sıkılmadınız mı? Mutluluk sizin için yakın, sadece siz isteyin yeter.

Önemli tarihler: 15 Mayıs’ta yeni ay boğa burcunda ve Plüton’un da Dünya yönünde hareketlenmesiyle inisiyatif almanız gereken kararlar ve yeni maceralar sizi bulacak. Gözlerinizi açın ve etrafınızdaki fırsatları kaçırmayın.

Altın Cümleniz: Sadece mutlu olmak, ne güzel hedef!

 

Onun teklifini kabul mü etmelisiniz yoksa ret mi etmelisiniz?

Tüm burçları görün

 

 

Kova Burcu İlkbahar Burç Yorumları

Kova: Ufak bir türbülans zamanı, endişeye gerek yok!

Uğraşlar: Bu ilkbahar size çok iyi ve verimli başlamıyor gibi gözükebilir, bu intiba oldukça normal. Bunun yanında güzel haberler alacağınız ve yeni atılımlar yapacağınız bir bahar sizi bekliyor. Finansal ve parasal yönden oldukça rahatlayacağınız bir zaman dilimi sizi bekliyor. Bazen çevrinizle yaşayacağınız anlaşmazlıklar sizin moralinizi düşürse de unutmayın, yemeğe tuz ve biber gerek! Tutunduğunuz en güçlü dalın sevdiğiniz olduğunuz biliyorsunuz. Arkadaşlarınıza ve ailenize de zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

İlişkiler: Ailevi ortamınızın sıcaklığı bu ilkbaharda da mutluluğunuzun ilk sebebi! Ne mutlu size… Arkadaşlıklarınızda ve ikili ilişkilerinizde zaman zaman anlaşmazlıklar yaşayacaksınız ancak bunu atlatmanın en kolay yolu daha açıklayıcı olmak. Konuşmalarınızda ve yaklaşımlarınızda daha net olursanız sorunlar çok daha basit bir şekilde çözülecektir. Ruhsal anlamda yaşadığınız zorlukları aileniz sayesinde atlatacaksınız. Eğer bekarsanız ruh eşinizi bulmanız pek uzak sayılmaz, etrafa karşı açık olun.

Sağlık: Bu ilkbahar ruhsal olarak en dipte ve en yüksekte olacağınız zaman dilimleri göreceksiniz. Aynaya bakıp kendi halinize üzüleceğiniz zaman dilimleri olabilir. Umutsuzluğa kapılmayın. Masaj ve fizyoterapi yardımı almak size iyi gelebilir.

Önemli tarihler: 13 Haziran’da yeni ay ikizler burcuna geçiş yapıyor. İşte bu tarihten sonra işler sizin için tam anlamıyla olumlu bir hal alıyor. Sosyal ilişkilerinizi sıkı tutmayı ve girişken yönünüzü beslemeyi ihmal etmeyin.

Altın Cümleniz: Kendinize güvenin, her şey iyiye gidiyor!

Bu ilkbahar iş değişimi yapmka için uygun mu?

Tüm burçları görün

 

 

Balık Burcu İlkbahar Burç Yorumları

Balık: İlkbahar sizin şansınız olacak!

Uğraşlar: Bu ilkbahar genel olarak sizin için oldukça güzel bir sezon olacak. Sadece mayıs ayına dikkat etmenizde fayda var. Aşktan yana şaşınız sonunda gülüyor. Ailevi aktiviteleriniz yeni proje planlarınız çoğalacak. Yeni atılımlar yapmak için inisiyatif alacağınız zamanlar yakında, yapmanız gereke tek şey kararlı bir şekilde çevrenizden pek fazla etkilenmeden kendi yolunuzdan ilerlemek. Yaratıcılığınız en üst düzeyde, bu ilkbahar birçok kişi için de fikir babası olacaksınız, çevrenizdeki herkes çok şanlı.

İlişkiler: Bu ilkbahar sizin için evlilikten bahsedebilir miyiz? Artık bazı şeylerin ciddiye binme vakti geldi de geçiyor bile. Eğer halihazırda evliyseniz ikinci bir balayı görüyoruz sizin için. Hayalperestliğiniz bu sefer başınıza iş açmayacak merak etmeyin en nihayetinde aşk bu her daim hayallere açıktır. Mayıs ayında ufak kırgınlıklar yaşayabilirsiniz ancak onun dışında sizin ve sevdiğiniz için bir aksaklık görünmüyor.

Sağlık: Aktifliğinizi arttıracağınız günler sizin için oldukça yakın. Gelecek güneşli ve güzel günler sizi oldukça renkli bir ruh haline sokuyor. Bazen öğleden sonra ufak aralıklı uykuya dalmanız sağlığınız için bulunmaz bir nimet…

Önemli tarihler: 27 Haziran’a planladığınız her hedefi bir an evvel gerçekleştirmeye çalışın. Aksi takdirde sarf edeceğiniz efor ikiye katlanacak. Sonunda elbette ki yine başaracaksınız ancak önlem alıp işlerinizi önceden halletmenin kime ne zararı olabilir ki?

Altın Cümleniz: Yeni projelere başlama zamanı!

 

Beklentilerinizin gerçekleşmesi mümkün mü?

Tüm burçları görün

 

 En çok okunan yazılarımız :

 

Evlilik ve Nişan Yüzükleri Hangi Parmağa Takılır?

Çin Takvimiyle bebeğinizin cinsiyetini söylüyoruz Hemen Okuyun >>
 


Çin Astrolojisine göre Burçlar ve Özellikleri

Çin Takvimiyle bebeğinizin cinsiyetini söylüyoruz Hemen Okuyun >>
 

 

Falınızda Sık Çıkan Sembollerin Anlamları

Çin Takvimiyle bebeğinizin cinsiyetini söylüyoruz Hemen Okuyun >>
 


Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Koç burcundaki Güneş, Yay burcundaki Ay ile Üçgen açıda "Bugün, içsel gücünüzü ve cesaretinizi ortaya çıkarın. Kendinize inanın ve hedeflerinize ulaşmak için atacağınız adımlarda kararlı olun. İçinizdeki ateşi, hedeflerinize ulaşma arzunuzu ve yaşam enerjinizi hissedin."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin