Yengeç Burcunu Etkilemenin Yolları

tarihinde

Eğer bir Yengeç burcuna aşık olduysanız, o zaman kesinlikle onun sevecen cazibesine kapılmışsınız demektir! Ancak dikkat edin: Oldukça karakter sahibi bir burçtur ve onu baştan çıkarmak hiç de kolay değildir ve biraz zaman alabilir. Ancak panik yapmayın, uzman astrologlarımız Yengeç burcunu baştan çıkarmanın sırlarını sizler için yazdı.

Yengeç Burcunu Etkilemenin Yolları

Hoşlandığınız kişi Yengeç burcu ve onu etkilemek mi istiyorsunuz?

Hoşlandığınız biri var ama nasıl konuşmaya başlayacağınızı bilmiyor musunuz? Uzman astrologlarımız hoşlandığınız kişinin kalbini fethetmek için gerekli tüyoları sizle paylaşıyor. Burcuna göre hoşlandığınız kişinin nelerden hoşlandığını  neleri sevmediğini merak ediyorsanız bu yazı tam size göre!



Falcılarımızla geleceğinizi yorumlamayı öğrenin




Yengeç burcunun genel özellikleri

Yengeç burcu bir oyuncak ayı gibi yumuşak ve sevecendir! Saldırganlıktan tamamen yoksun olsalar da, kendilerini ezdirmezler ve bunu iyi geliştirilmiş bir savunma mekanizmasıyla telafi ederler. Hassas, çok sezgisel ve başkalarına karşı çok dikkatlidirler. Kendilerini güvende ve rahat hissetmelerini sağlayan rutin bir ritimden hoşlanırken değişimden rahatsız olurlar. Genellikle geçmişe dönük yaşarlar, gelişmek için köklerine ihtiyaç duyarlar. Aile onlar için çok önemlidir. Mükemmel ebeveynler ve ideal eşler genelde onlardan çıkar. 

Yengeç burcunu nasıl etkilersiniz?

Yengeç burcu aşırı anaç ve çocuksu bir partnerin hayalini kurar. İdeal partnerleri hayalperesttir; güvende hissetmeye ve korunmaya ihtiyaç duyarlar. Yengeç, eve ve aileye büyük önem verir, bu yüzden çok aile ve çocuk odaklı biriyle beraber olmak isterler. Bir Yengeç burcunu baştan çıkarmak için onlarla mümkün olduğunca çok zaman geçirmeniz ve onlara güven vermeniz gerekir. Bu bazen uzun zaman alabilir, çünkü seçimlerinden emin olmak isterler. 


"Sevdiklerinden uzun süreler boyunca kalmaya dayanamazlar"


Yengeç burcu ve aşk hayatı

Bir Su burcu olan Yengeç aşırı sahiplenicidir, sevdiği kişiyle birlikte olmaya neredeyse hayati bir ihtiyaç duyar ve ondan uzun süre ayrı kalmakta çok zorlanır. Duygusal bağımlılıkları bazen korkutucu veya şaşırtıcı olabilir, ancak çok güvenilirdirler ve sevdiklerinde o kişi için her şeyi yaparlar.

Yengeç burcunun olumlu ve olumsuz özellikleri

➕ Mükemmel bir aile reisidir, ailesini koruma ve kimsenin hiçbir şeyden yoksun kalmadığından emin olma ihtiyacı hisseder. Azmi de dikkate değerdir, bir şeyi istedi mi peşini bırakmaz. 

➖ Hassasiyeti 
bazen duygusal veya profesyonel yaşamında onu engelleyecek kadar aşırı olabilir. Karamsarlığı da etrafındakiler için külfetli hale gelebilir.


❤️
Yengeç burcu Akrep ve Balık'la çok iyi anlaşır. Akrep ya da Balık'la bir ilişkiye başlarsa mükemmel bir uyum yakalarlar. Akrep burcunun derinliği, Balık burcunun ise empati duygusu onları kendilerine çeker.


Yengeç burcunun sevdikleri 👍

Yengeçler agresif olmaktan son derece uzaktır, bunu incelikli bir savunma mekanizmasıyla telafi ederler. Duygusal, hassas ve başkalarının duygularına karşı çok duyarlıdırlar. Yengeçler istikrarı ve ilgi görmeyi sever! Kısacası, şefkat ve küçük zevklerle dolu basit bir yaşam hayal ederler. Aşırı duyarlı ve yaratıcıdırlar, uzun saatler boyunca hayal kurmayı severler. 

Yengeç burcunun sevmedikleri 👎

Yengeçler genellikle geçmişe dönük yaşarlar ve çocukluk dönemleri karşısında çok nostaljiktirler. Köklerine çok bağlıdırlar ve genellikle annelerini idealize etme eğilimindedirler. Bir Yengeç beraberseniz annelerini eleştirmekten kaçınmak en iyisidir, çünkü duygularını ciddi anlamda incitebilirsiniz. Bu konuda genellikle bir çocuk gibi davranırlar. Kısacası annesiyle olan bağlarını eleştirmek onu hemen küstürecektir! Kendilerini tehlikede hissederlerse saldırgan bile olabilirler...

Yengeç burcunun en sevdiği aktiviteler

Onlar için ev her şeydir ve onu daha sıcak ve samimi hale getirmek için saatler harcamayı severler. Hafta sonlarını bit pazarları, antika dükkanları gibi yerlerde pazarlık yaparak geçirirler ve her zaman harika şeyler bulurlar! Kendileri bir şeyler üretmekten bahçe işleriyle uğraşmaktan ve evdeki mobilyalarda değişiklikler yapmaktan da hoşlanırlar. Ayrıca yüzme, kano, balık tutma veya göl çevresinde uzun yürüyüşler gibi suyla bağlantılı sporlar yapmaktan da zevk alırlar. 

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir. 

 

Find similar articles on this topic :

İyi ki yengeç burcuyum kendimle gurur duyuyorum 🦀♥️

Aydan 3 yıl önce

Güzel bir yazı

Nafiye Akbayır 6 ay önce

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Koç Burcu Erkeğini Sekiz Adımda Baştan Çıkarın

Koç burcu insanları etkileyen tutkulu ve güçlü bir kişiliğe sahiptir. Ama dikkatli olun. Koç burcu çok çapkındır. Kur yapmayı çok sever ama çabucak da sıkılır... Uzman astrologlarımız Koç burcunu baştan çıkarmanın püf noktalarını bizlerle paylaşıyor!

Astral Seyahatin Teknikleri, Sırları ve Tehlikeleri

Daha önce astral seyahatten bahsedildiğini duydunuz mu? Peki hiç denemek fikri aklınızdan geçti mi? Ancak bu pratiğin hafife alınmaması gerekir ve bazı bilgilere sahip olmak oldukça önemlidir. İşte tam da bu sebepten bu olağanüstü deneyimle ilgili tüm bildiklerimizi sizlere aktaracağız. Astral seyahatin tekniklerini, sırlarını ve tehlikelerini öğrenmeden bu yola çıkmanızı istemeyiz!

2024 İlkbahar Burç Yorumları

Uzun kış aylarının ardından nihayet uzun süredir beklediğiniz bahar mevsimi geldi! Peki bu baharda burçları ne gibi sürprizler bekliyor? Uzman astrologlarımız karşılaşacağınız yenilikleri sizler için yorumladı. Kış uykusundan uyanma vakti geldi! Burcunuza tıklayın ve ilkbaharda neler yaşayacağınızı keşfedin!

1-25 Nisan tarihleri arasında Merkür Retrosu

Hayatımızdaki her şeyi karmaşık hale getiren astrolojik olay olan Merkür retrosunu muhtemelen zaten duymuşsunuzdur 😱. Yalan yok, Merkür retrosu tam bir baş belasıdır. Bu dönemde zorluklar üst üste yığılır, bu yüzden ona hazırlıklı olmak önemlidir. Panik yapmayın, her şeyin çözümü bizde. Merkür'ün 2024 yılında birkaç kez gerileyeceğini bilmelisiniz, işte takvimlerinize not etmeniz gereken tarihler.

Burçlar Arası Uyum - Burçların İlişki, Evlilik ve Aşk Uyumu

Aşk ilişkileri her ne kadar karmaşık olsalar da burçların uyumu sayesinde hangi burçlarla iyi geçindiğinizi ve hangilerinden kaçınmanız gerektiğini öğrenmeniz mümkün. İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceğini ya da ideal partnerinizin nasıl olması gerektiğini mi merak ediyorsunuz? O zaman burcunuzun diğer burçlarla uyumunu keşfetmenin tam zamanı!

En Sevilen Yazılar

Numeroloji 2024: Sayılardaki Kaderiniz

2024, 8 rakamının yılı olacak. Sonsuzluğu ve gücü temsil eden bu rakam global boyutta bir adalet ve denge arayışına işaret ediyor. Büyük zıtlıkların ortasında, hak ve idealler için verilen büyük mücadele bizi bekleyen yıla damgasını vuracak. Kişisel yıl sayınızı kullanarak, 2024'te sizi nelerin beklediğini keşfedin!

Ay Takvimine Göre Saç Kestirmek: Doğru zamanı seçin!

Birçok kişinin de bildiği gibi Ay bitkilerin büyümesi ve uzamasında büyük bir etkiye sahiptir. Çiftçiler de tohum ekerken bu ilişkiyi dikkate alırlar. Benzer bir şekilde Ay saçlarımızın uzamasında da etkilidir. Saçlarınızın daha gür ve hızlı ya da yavaş uzaması için dikkat etmeniz gereken noktaları keşfedin!

Kuşların Ardındaki Gizli Anlamlar ve Semboller

Eğer kanatları kocaman açılmış bir kartal görmek başarıya işaret ediyorsa, bir kuzgunun bakışına rast gelmek kötü şeylere alamettir! Huzurlu bir şekilde bir o yana bir bu yana uçan ya da yanı başımızda duran kuşlar geleceğimize dair gizemlerle doludur. Onların ötüşlerini dinleyip türlerini tespit ederek bu mesajları anlamak mümkündür. Hayat size neler mi hazırlıyor? Cevaplar gökyüzünde ve bu yazıda!

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey