İnsanların düşünceleri sizin için ne kadar önemli?

tarihinde

<strong>İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüklerini sordunuz mu? Biz insanların ne düşündüklerini farklı seviyelerde önemsiyoruz. Sizin için başkalarının ne dediği ne kadar önemli? Başkalarının düşüncelerine göre seçim yaptığınız oldu mu yoksa dalga geçip kendi bildiğinizi mi yaparsınız?</strong><br /><br /><br />

İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüklerini sordunuz mu? Biz insanların ne düşündüklerini farklı seviyelerde önemsiyoruz. Sizin için başkalarının ne dediği ne kadar önemli? Başkalarının düşüncelerine göre seçim yaptığınız oldu mu yoksa dalga geçip kendi bildiğinizi mi yaparsınız?

Hayatımızda hepimiz bir kere yargılanmaktan, iyi bir şeyler yapamamaktan korkmuşuzdur. Hayatınızda hiç başınıza gelmedi mi iş toplantısında tanımadığınız insanların önünde konuşmaya korkmak? Ya da en azından sabahları giyeceklerinizi giymeden önce birine danışmak.

Yaşadığımız bu dünyada, başkalarının fikirlerini sormak kabul edilebilir ve bizim topluma ayak uydurmamızı sağlayabilir. Ama bazen de insanları etkileyip, güven kaybına neden olabilir. İşte bazı durumlarda söylenenlere çok kulak asmamalıyız ve nasıl istiyorsak öyle davranmalıyız.

 

   İşte diğerlerinin düşüncesini takmamız gerektiren 5 neden

 

  • Size kendinizi kötü hissettirir.

Başkası mutlu olsun diye verdiğiniz karar sizi mutsuz eder, çevrenizi mutlu etmek için kararlarınızı değiştirmeyin.

 

 

  • Onlar sizle ilgileniyor ama bakalım siz onlarla ilgileniyor musunuz?

Siz onun düşüncesini sorduğunuzda ve etrafınızda hatta bazen siz sormadan acımasızca eleştirenler varsa, siz onları gerçekten önemsiyorsunuz ama o sizi gerçekten önemsiyor mu bakalım, bir düşünün kesin etrafınızda vardır böyle insanlar, onlar sizi gerçekten sevse sizin iyiliğinizi isterler ve acımasızca eleştirmezler.

 

  • Herkesi mutlu edemezsiniz

Maalesef bu hayatta herkesi mutlu edemeyiz o yüzden bir kere bu düşünceyi bırakın, hayır demeyi öğrenin, bazen ailemizdeki fertleri mutlu etmek içinde bir sürü şey yaparız bu doğru değil önce kendi mutluluğunuz. Bunu yaparsam diğerleri benim hakkımda ne der diye düşünmekten vazgeçin.

 

  • Zaman kaybedersiniz

Size bin defa sorulmuştur belki diğerleri ne der diye bu el âlem ne der düşüncesiyle uğraşmayın ve yolunuza bakın, ne yapmak istiyorsanız o alanda ilerleyin.

 

  • Sadece sizin düşünceniz önemli

Öncelikle kendinizi sevmeyi öğrenin ve kendinize saygı duyun, nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın ve diğerlerine kulağınızı kapatın.

 

Hangi burç ne kadar el âlem ne der diye yaşıyor hangi burç diğerlerinin düşüncesini çok önemsemiyor görelim:

 

   Koç

Başkalarının düşüncelerini sizin için çok önemli değildir atta bazen şoka uğradıklarımda olur. Anı yaşıyorsunuz ve bu yüzden ne düşünüyorsanız söylüyorsunuz. Sizin düşünceniz beni seven benle gelir, sevmeyen içinde yapabileceğiniz hiç bir şey yoktur.

 

   Boğa

Siz her şeyden önce huzur ararsınız ve bu yüzden kimseyi rahatsız etmezsiniz. Takdir edilmek isterseniz ve bazen çok çalışmaktan sinirlenebilirsiniz ve bazen bu sizin yanlış anlaşılmanıza neden olur ama geçici bir şey olduğunu etrafınızdakiler gayet iyi bilir.

 

   İkizler

Sizin için diğerlerinin düşünceleri çok önemli değildir ama toplumdan izole edilmekten korkarsınız ve bu yüzden bazı kurallara saygı gösterirsiniz.

 

   Yengeç ve Balık

Bu iki burç özellikle çok önemserler diğerlerinin onlar hakkında ne düşündüğüne çünkü toplum dışına itilmekten korkarlar. İki burçta diğerleriyle olan ilişkilerine çok önem veririler. Çok duygusal ve hassastırlar hatta kötü bir olay olsun uyumakta zorlanırlar, kafalarına takarlar. Bu iki burca şöyle bir önerimiz var öncelikle insanlar ne der düşüncesinden uzaklaşmaya çalışsınlar biliyoruz ki kolay eğil ama deneyin en azından size nasıl iyi geldiğini göreceksiniz. Geri adım atın ve eleştirilmenin o kadar kötü bir şey olmadığını göreceksiniz.

 

   Aslan ve Terazi

Bu iki burç içinde diğerlerinin düşünceleri önemlidir ve dediklerinden hemen etkilenirler. Bu iki burç için beğenilmek ve takdir edilmek çok önemlidir bu yüzden diğerlerinin ne söylediklerine aşırı bağlıdırlar. Bu iki burç için imajları çok önemlidir ve bunun sarsılmasını istemezler ve bu yüzden bir şey yaparken ve ya bir karar alırken temel aldıkları olgu kendi mutlulukları değil el âlem ne der olgusudur.

 

   Başak

Başkalarının düşüncelerine önem veririsiniz çünkü eleştirildiğinizi hissedersiniz, gerektiği gibi yapılmadığından korkarsınız böylece kendi inisiyatifinizi kaybetmiş olursunuz. Görünüşe de önem veririsiniz göze batmamak için kıyafetlerde koyu renkleri tercih edersiniz, dikkat çekmemek için hareketlerinize dikkat eder ve gizlice halletmeye çalışırsınız ve size göre buna rağmen eleştirilirsiniz, eleştirilere biraz açık olmalısınız.

 

   Akrep

Sizin için de başkalarının düşünceleri önemli ama siz sevilmek kadar eleştirilmeyi de seversiniz. Sizin için önemli olan birilerinin ilgisini çekmiş olmanızdır yani eleştiriliyorsam demek ki dikkat çekmişim düşüncesi hâkimdir.

 

   Yay

Sizde başkalarının düşüncesine önem verirsiniz; çünkü sizde etrafınızda insanlar olmasına bayılırsınız ve yalnız kalmak istemezsiniz. Başkaları tarafından görülmek, fark edilmek size yaşadığınızı hissettirir. Takdir görmek hoşunuza gider ve etrafınızdaki ilişkilerinizi iş yaşamında oldukça kullanırsınız yüzden etrafınızda ki inanlarla iyi ilişkiler içinde olmaya özen gösterirsiniz.

 

   Oğlak

Kesinlikle etrafınızdakilerin düşüncesi sizi ilgilendirmez, siz yaptığınız işe konsantre olursunuz ve onu en iyi şekilde yapmaya çalışırsınız. Beğenilmek, kabul edilmek, sevilmek bunlar urunuzda değildir ve kendi kendinize yetmeyi seversiniz. Oldukça özgürsünüzdür ve istediğinizi yapmak ve söylemek sizi mutlu eder.

 

   Kova

Kova burcu orijinal olmasıyla ünlü bir burçtur, sizde etrafınızdakilerin düşüncelerine önem verirsiniz ama siz onların tamamen dediklerinin tersini yaparsınız, renkli giyinmeyi seversiniz, farklı bir havanız vardır ve hemen fark edilir. Size gönderilen o bakışların farkında olur ve eğlenirsiniz. Farklı olduğunuzu hissetmek size güç verir.

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Boğa Burcunun Özellikleri

Boğa her şeyden önce sakin bir yaşama özlem duyar. Maddi rahatlığa sahip olmak ister. Basit ve doğal bir karaktere sahip olan bu Toprak burcu hayatın küçük zevklerinden keyif almasını bilir. Duygusal, sadık, muhafazakar ve biraz da bencil olan Boğa, karmaşalardan uzak durur. Boğa burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

Terk Edilmeye Son! Bir Erkeğin İlgisi Nasıl Çekilir?

Bir erkeğin size nasıl davranacağını belirleyecek kadar güçlüsünüz. Biliyoruz, ilk duyduğunuzda imkânsız ve anlamsız geliyor ama gerçek şu ki siz, istediklerinizi yapacak ve yaptıracak kadar güçlüsünüz. Bir erkeğin size harika davranmasını da sağlayabilirsiniz.

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Haftalık Burç Yorumları

Akrep burcundaki Ay, saat 21:25'te Balık burcundaki Mars ile Üçgen açı yapıyor. "Bugün, duygusal enerjimizi harekete geçirmek için mükemmel bir gün. İçimizdeki tutkuları ve arzuları keşfetmek ve onları olumlu bir şekilde ifade etmek için Ay'ın ve Mars'ın bu güçlü enerjisiyle kendimizi bırakalım."

Günlük Burç Yorumlarınız

Akrep'te Dolunay "Duygusal derinliklerinize dalın ve manevi gücünüzü yeniden keşfedin. Akrep'teki Dolunay, içsel dönüşüm ve yeniden doğuşun zamanıdır."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Epilasyonunuzu Ay’a Göre Ayarlayın !

Ay döngüsü, tırnaklarımızın ya da saçlarımızın uzaması kadar vücudumuzdaki kılları da etkiler. Dolayısıyla Ay'ın hareketlerine göre epilasyon için yıl içinde diğerlerinden daha uygun dönemler olduğu söylenebilir. Peki 2022 yılında hangi tarihler bu dönemlere karşılık gelir? Kıllarınızın daha yavaş uzamasını istiyorsanız epilasyon takvimini sakın kaçırmayın!

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin