Doğum Tarihinize Göre Nasıl Bir Kişiliğe Sahipsiniz?

tarihinde

Sevgilinizin ya da sizin doğduğunuz güne özel kişilik analiziniz bu yazıda. Uzman astrologlarımız size özel doğum haritanıza bakıyor. Keşfetmeye hazır olun!

Doğum Tarihinize Göre Nasıl Bir Kişiliğe Sahipsiniz?

Doğduğumuz günlerin yani o gün gökyüzündeki yıldızların konumu ve hareketlerinin hayatımızda çarpıcı bir etkisi vardır. Yıldızlar bize zorlu dönemleri, sıkıntılarımızın ne zaman artacağını söyler ve bizi bunlara karşı uyarır. Doğum tarihinin ve ismimizin karakterimiz üzerindeki etkileri yıllardır konuşulmaktadır. İşte bu çalışmamızda yıldızların belli zaman aralıklarındaki hareketlerinden ve burçların özelliklerinden yararlanarak size doğum tarihi ve kişiliğiniz üzerinde bir analiz yaptık. Tek yapmanız gereken doğum tarihinizin bulunduğu tarih aralığını bulmak. Bunu arkadaşlarınız, sevgiliniz ve aile bireyleri için uygulayabilirsiniz. 



Geleceğe dair sorularınız mı var? Falcılarımızla iletişime geçin.




 

 

1 Ocak - 10 Ocak 
Huzursuzluk ve kavgadan hoşlanmayan, sevdiklerine düşkün, sabırlı ve çalışkan olurlar. Kimsenin bir şeyinde gözü olmayan, kendi çalışıp kazanmaktan yana olan kişilerdir. Başarılı olmayı isteyen, rahat, güvende yaşamayı arzulayan yapıları vardır. Gayet kibar ve nazik olurlar. Doğru ve dürüst davranan, başarısızlığa tahammülü olmayan, sevgiye önem veren kişilerdir. Takdir edilmekten hoşlanan, yeniliklere açık, bulunduğu alanda parlamak isteyen, kimi zaman coşkulu bazen karamsar olabilen, fakat asla pes etmeyen kişilerdir. 



11 Ocak - 19 Ocak 
Son derece mantıklı, becerikli, akıllı, sözünde duran kişilerdir. Eğitim hayatına önem verirler. Öğrendiklerini kolay kolay unutmazlar. Aklını ve yaratıcı hünerlerini kolaylıkla hayata geçirebilen, neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu iyi ayırt edebilen, mantıklı kişilerdir. Gerektiğinde sert konuşabilirler ve aynı anda birden fazla konuda bilgi sahibi olabilme yeteneğine sahiptirler. Gözlem gücü yüksek, iş hayatında başarıya mutlaka ulaşabilen kişilikleri vardır. 

 



20 Ocak-29 Ocak 
Açık sözlü, yenilikçi, toplum bilinci yüksek, arkadaşlık ilişkileri güçlü, orijinal düşünebilen, tavırlarıyla ilgi uyandırabilen, buluşçu kimselerdir. Gerektiğinde duygularını geri planda tutarak, mantıklı hareket edebilen, zihinsel aktivite gücü yüksek, herkesten daha çabuk öğrenebilen kişilerdir. Uygulamaya dönük, analizci, çağın ötesinde düşünebilen, zorluklar karşısında aklıyla kolayca çözüme ulaşan, sınırlamalardan hoşlanmayan bir kişiliğe sahiptirler.



30 Ocak - 8 Şubat 
Hızlı düşünebilen, gayet becerikli, dürüst insanlardır ve arkadaşlıklara önem verirler. Tarafsız bir gözlem gücüne sahiptirler, yapmacık insanlardan hoşlanmazlar. Yabancı dil konusunda başarılı, konuşmaları sıra dışı, yenilikçidir. Bulunduğu ortamda kolayca ilgi uyandıran, özgün espri kabiliyetleri vardır. Zeki, diğerlerinden çok çabuk öğrenen, kısa yoldan sonuca ulaşabilen kişilerdir.

 

9 Şubat - 18 Şubat 
Sıra dışı ilişkiler yaşamaya hevesli insanlardır ve özgürlüklerine düşkündürler. Yenilikçi, yeni yerler keşfetmeye meraklı, modayı takip eden, tasarımcı kişilerdir. Bulunduğu alana yenilikler getiren, orijinal ve çekici kişilerdir. Kaliteyi seven, başkalarından oldukça farklıdırlar ve rutinlerden hoşlanmazlar. Arkadaş çevreleri geniştir. Seçici ve iyi bir gözlemcidirler. Farklı kişilikleri ile ilgi uyandırırlar. Çekiciliği ile karşı cins tarafından beğenilen, her giydiğini yakıştırmasını bilen kişilerdir. 




19 Şubat-  29 Şubat 
Hayal gücü oldukça yüksektir. Sevdiklerine karşı duyarlı, çatışmalardan rahatsızlık duyan kişilerdir. Şifa güçleri yüksektir, insanlara sorunlarında yardımcı olabilirler. Duyarlı bir kişiliktir. Acıma ve şefkat duygusu yüksektir. Pozitif düşünmeye çalışan, yaratıcı kabiliyetleri olan, yargılayıcı davranmayan, değişime açık insanlardır. Karmaşa içinde yönelimini kaybetmeden ilerleyebilen, negatif insanlardan etkilenmeyen kişilerdir. Derin tutkulara sahiptir, aşk ilişkilerinde özverili ve cömerttir. Oldukça romantik ve hassastır.

 

1 Mart - 10 Mart 
Duygularının farkında olan, bağımlılıklarına düşkün, kimi zaman değişkenlerdir. Sosyal hayatta çekici kimlikleriyle ilgi uyandıran, mütevazı ve çok sevilen kişiliklerdir. Ailesine düşkün, evini yuvasını önemseyen, aşkta tutkulu, güzel düşünmeyi seven insanlardır. Kötülük bilmeyen, kendine yapıldığında oldukça etkilenen bir yapıya sahiptirler. Muazzam yeteneklere sahiptir, sezgileri güçlüdür, olacakları önceden hissedebilirler. Karşı cins üzerinde duruşu, tavırları, fiziksel özellikleriyle oldukça beğenilen bir yapısı vardır. 



11 Mart - 20 Mart 
Vizyon sahibi, her yerde başarılı olabilen kişilerdir. Hayallerini gerçeğe dönüştürebilirler. Gücünü iyilik ve güzellikler adına yönlendirebilirler. Öngörüleri doğru çıkar. Doğaüstü yetenekleri olan, yalnız kaldığında güçlenen kişilerdir. Başkalarını kolaylıkla etkileyebilen, olumlu ve güçlü bir enerjiye sahiptirler. Kararlılık gösterdiği zamanlarda her işin üstesinden kolayca gelebilen yapıları vardır. Güçlü bir manyetizmaya sahip, gizlilikleri kolayca öğrenebilen bir yapıları vardır.



21 Mart - 31 Mart 
Fiziksel yönden oldukça güçlü olurlar. Hedefini bilen ve yılmadan üzerine gidebilen, isteklerine fazlasıyla düşkün, dediğim dedik ve sözlerinden asla geri dönmeyen kişilerdir. Emir almaktan hoşlanmazlar. Kendi bildikleri yolda ilerlemeyi severler. Cinselliği yoğun ve etkileyici, ateşli ve istekli yaşarlar.

 

1 Nisan - 10 Nisan 
Çok canlı ve pozitif kişilerdir. Öz benlik duyguları güçlüdür. Yaratıcı bir enerjiye sahip, pırıltılı kişilikleri vardır. Yönetme güçleri oldukça fazladır. İnsanları kolayca etkileyebilen yapıları vardır. Sanatta iyi yerler edinebilirler. Kendini ifade etmesini bilen insanlardır. Hayatın güzel yanlarının tadını çıkarmasını bilen, isteklerini gerçekleştirme gücüne sahip renkli kişiliklerdir. 


10 Nisan - 20 Nisan 
Keşfetmekten, yeniliklerde bulunmaktan hoşlanırlar. Para harcama eğilimleri yüksektir. Hoş sohbet ve açık fikirli yapıları vardır. İyi niyetli, geleceğini şekillendirmeyi seven, yürekli insanlardır. İnançlı, sağduyulu, cömert ve kendine güvenen yapıları vardır. Adaletlidirler. Yardıma hazır, takdir edilmeyi seven kişilerdir. Yabancı dil öğrenmeye yatkın, seyahat etmekten hoşlanan yapıları vardır.

 

20 Nisan - 30 Nisan 
Güzelliklere aşıklardır. Gösterişli ve kaliteli olan her şeyi severler. Maddi ve manevi değerlerini önemseyen, koruyan, sahiplenen kişilerdir. Sosyal hayatın içinde yer almaktan zevk alırlar. Arkadaşlarını önemserler. Güzel bir çevrede yaşamak isterler. İnce ve nazik yapılarıyla takdir edilen ve sevgi duyulan insanlardır. Uzlaşmazlık, kavga ve çekişmelerden hoşlanmazlar.

 

1 Mayıs - 10 Mayıs 
Zihinsel yetenekleri yüksek, aklı önemseyen, sezgileri kuvvetli insanlardır. İlgi alanları yoğundur. Dünyayı gözlemlemekten hoşlanırlar. Konuşma ve yazma yetenekleri son derece güçlü olur. İnsanları kolayca çözebilirler. Değerlendirme gücü yüksek, organizasyon becerisi muazzam insanlardır. Başkalarıyla çalışmaya müsait, uyumludurlar. Fazla detaydan hoşlanmazlar. Özgürlüklerine önem verirler. Konuşmalarıyla karşısındakini etkileyebilen insanlardır. 



11 Mayıs - 20 Mayıs 
Gayet güvenilir ve dürüst bir yaklaşıma sahiptirler. Güçlü ve derin duyguları olan, aşk ilişkilerinde güvenilir, karşısındakine değer veren bir yapıları vardır. Gerçekçi düşünürler. Başarma tutkuları vardır ve çalışkan insanlardır. Güzelliklere önem verirler ve kabalıktan hoşlanmazlar. Keskin gözlem güçleri vardır. Başkalarının haksız sözlerinden etkilenebilen, arkadaşlığa önem veren insanlardır. Hedefine ulaştığında böbürlenmezler. İyiliğin, vefanın kıymetini iyi bilirler. 




21 Mayıs - 31 Mayıs 
Çok yönlü ve becerikli olurlar. Yargı ve mantık gücüne sahiptirler. Yenilikten hoşlanırlar, yeni insanlar tanımaktan zevk alırlar. Bilgiyi önemseyen, meraklı ve öğrenmeye aç insanlardır. Mantıklı, eğri ile doğruyu ayırt etmesini bilen kişilikleri vardır. Kıvrak zekası, konuşma kabiliyeti, kendini yönlendirme gibi özellikleri dikkat çekmesini sağlar. 

 

1 Haziran - 10 Haziran 
Sosyal ilişkilerini önemseyen, akıllı davranabilen kişilerdir. Zeki, uzlaşmacı, hayatın güzel yanının tadını çıkaran insanlardır. Nabza göre şerbet vermeyi iyi bilirler. Yeniliklerden hoşlanan, değerli olanı bilen, duyarlı ve yapıcı davranabilen insanlardır. Rahatlarına düşkündürler. Sıradan şeylerden hoşlanmayan, kaliteye önem veren; ince, nazik, aşka önem veren, iyi niyetli insanlardır. Ayrıca arkadaşlık onlar için çok önemlidir. 


11 Haziran - 21 Haziran 
Modern, tarafsız ve objektif düşünebilen insanlardır. Manyetizması güçlüdür ve arkadaşlık olgusunu önemserler. Özgürlüğüne düşkün, mantıklı davranabilen, orijinal her şeyden hoşlanan yapıları vardır. Pek çok insanla anlaşabilirler. Fikirleri birçok insan tarafından beğenilen, kuvvetli iradesi olan; yaratıcı, bireylik duygusu gelişmiş, haksızlığa boyun eğmeyen kişilerdir. 

 



22 Haziran - 30 Haziran 
Güvende yaşamak isterler. Empati yönü güçlü, duyarlı kişilikleri vardır. Aileye ve sevdiklerine önem verirler. Koruyucu ve kollayıcı özellikleri vardır. Gerçeklerin peşinden koşarlar. İlişkilerde uzlaşmaktan yana olurlar. Duygusal değerlerine önem verirler, etkileme güçleri oldukça yüksektir. Karşısındaki kişiyi kolaylıkla etkileyebilen, ruhunun derinliklerine inebilen yapıları vardır. Kendilerini güvende hissetmediklerinde tepkili davranabilirler.

 

1 Temmuz - 11 Temmuz 
Düşünce gücü yüksek, sezgileri mükemmel derecede yoğun kişilerdir. Bulunduğu alanı kötülüklerden arındırabilen, yenilikçi düşünebilen insanlardır. Şüphelerini aydınlığa kavuşturabilen, kendini yenileyebilen, yüzeyde olanlarla yetinmeyen insanlardır. Zihnini ve iradesini kendi gelişimi için odaklamayı bilirler. Güçlü, iyileştirme gücü olan, güçlü olmayı, güvende olmayı önemseyen insanlardır. 



12 Temmuz - 22 Temmuz 
Artistik kabiliyeti olan, aydınlanmaktan yana insanlardır. Sanata yatkın bir yapıları vardır. Acıma ve şefkat duyguları yüksektir. İdealist yapıları vardır. Kendini inandığı bir şeye adayabilen, vizyonu yüksek insanlardır. Kendini aşmak isteyen, duyarlı yüreğe sahip, özverili yapıları vardır. Özlemleri vardır ve hayal güçleri de oldukça yüksektir. Duyu dışı algıları olan, birçok insanla anlaşabilen, aşkta derin duygulara sahip insanlardır. 




23 Temmuz - 1 Ağustos 
Kendinden emin, bağımsız, liderlik gücü yüksek insanlardır. Soylu, gururlu, gösterişli, toplumda hemen fark edilen yapıları vardır. Sadakat duyguları yüksektir. Organizasyon yeteneğine sahiptirler. Sevdiklerine düşkün, sanatkar ve kolayca yükselebilen insanlardır. İçi dışı bir, kalbinin sesine kulak verebilen, sevilmeyi önemseyen, yaratıcılık yeteneği olan, isteklerini direkt olarak açıklayabilen kişilerdir.

 

2 Ağustos - 12 Ağustos 
Hoş sohbetli, neşeli, etrafını rahatlatan, vicdanlı kişilerdir. Para harcamayı seven, kaliteye önem veren yapıları vardır. Kimseyi kırmaktan hoşlanmayan, yüce gönüllü insanlardır. Gezmekten, araştırmaktan hoşlanan, inanç sahibi, maneviyatı güçlü insanlardır. İyi bir sırdaş, güçlü bir dost, yüce gönüllü insanlardır. Başkalarının emri altına girmekten hoşlanmazlar ve özgürlüğü çok severler. 



13 Ağustos - 22 Ağustos 
Kendini ortaya koyabilen, savaşçı, enerjik, isteklerini elde edebilen yapıları vardır. Bilinçli, cesur, haksızlıklara boyun eğmeyen, yeni fikirleri önemseyen kişilerdir. Girişimci, zeki, nerede ne yapması gerektiğini bilen, aynı zamanda açık sözlü insanlardır. Ne yaşarlarsa yaşasınlar, hayatta kalmayı başarabilirler. Karşısındaki kişiyi çabucak çözebilirler. Beklemekten hoşlanmazlar. Yeni projelere ve planlar yapmaya isteklidirler. 



23 Ağustos - 1 Eylül 
Mantıklı, becerikli, akıllı, başkalarıyla kolaylıkla bağlantı kurabilen yapıları vardır. Aşkı önemseyen, sorunlardan pek hoşlanmayan kişilerdir. Kaliteli ortamlar ve elit yerlerden hoşlanırlar. Cahil insanlardan uzak durmayı tercih ederler. Keskin gözlem gücüne sahip, bir bakışta eksiklerini görebilen insanlardır. Olayların ardındaki gerçekleri önemserler ve öğrenmek isterler. Çabuk kavrayan, net görmek isteyen, iletişimci insanlardır.

 

2 Eylül - 12 Eylül 
Ciddi bir bakış açısına sahip, sağlam kararlar vermeye çalışan, beklentileri akla ve mantığa uygun, çalışkan ve planlı insanlardır. Güven olgusunu önemseyen, yanlış kararlar vermekten hoşlanmayan kişilerdir. Disiplin, görev ve sorumluluk bilinci yüksektir. Dayanıklıdırlar ve mesleki konularda da yeteneklidirler. Dikkatli konuşan insanlardır. Olgun davranırlar. Sözleri tutarlıdır ve kabul görmekten hoşlanırlar. 



13 Eylül - 22 Eylül 
Yerinde konuşan, güçlü kişiliklere sahiplerdir. Uyumlu, dengeli, akıllı ve gayet çekicidirler. Aşkta sıcak yürekli, nezaket dolu, güçlü bir izlenim bırakırlar. Huzursuzluktan hoşlanmayıp böyle ortamlarda bulunmak istemezler. Sosyallikten hoşlanan ama aşırı uçlara kaçmayı sevmeyen yapıları vardır. Öncü, akıllı, iletişimci kişiliklerdir. Tarafsız düşünebilirler. 

 



23 Eylül – 2 Ekim 
Lüks, güzellik ve kaliteden hoşlanırlar. Sevgi dolu bir kişilikleri vardır. Bu tarihlerde doğanların erkekleri yakışıklı, kadınları ise çok güzel olur. Sosyal yönü güçlü, yeni fikirleri seven, hassas yaradılışta insanlardır. Zevkleri için para harcamaktan çekinmedikleri için zaman zaman maddi sıkıntılar çekebilirler. Seyahat etmekten hoşlanırlar. Yeni insanlarla tanışmaktan zevk alırlar. Amaçlarını bir şekilde gerçekleştirebilecek şansa sahip olan insanlardır.

 

3 Ekim - 13 Ekim 
Başkaları tarafından her zaman ilginç, sıra dışı bulunan, çok çekici insanlardır. Özgürlüklerine düşkünlerdir, kurallarla çevrelenmekten hoşlanmazlar. Sosyal ilişkilerini önemseyen, popüler ve girdiği ortamlarda fark edilen tiplerdir. Toplum içindeki yerlerini önemserler ve farklı bulunmaktan hoşlanırlar. Kararlarını kendileri vermekten zevk alırlar ve bu konuda ısrarcı davranırlar. Günün yenilik anlamındaki tüm akımlarını takip eden, uygulayabilen insanlardır. 



14 Ekim - 23 Ekim 
Fiziksel ve zihinsel anlamda hızlı ve aktif hareket edebilen insanlardır. Sözleriyle ilgi uyandırabilen, zekalarıyla her türlü sorunun üstesinden gelebilen kişilerdir. Aşkta aşırı duygusallık yerine gerektiğinde mantığının sesine kulak verebilirler. İşbirliğini önemseyen, etrafıyla uyumlu özel kişilikleri vardır. Yenilikleri uygulamaktan hoşlanan, cinselliğine önem veren yapıları vardır. Cazibeli, aydınlık fikirleri olan, başarmaktan, gelişmekten, büyümekte hoşlanan insanlardır. 




24 Ekim - 1 Kasım 
Kadınları oldukça çekici, erkekleri karizmatiktir. Karşı cins üzerinde gayet etkililerdir. Mistik ve gizemli olaylar konusunda meraklı ve bu yönde yetenekleri olabilen insanlardır. Dönüşüm, değişim ve her türlü yenilikten hoşlanan, bunun için gerekirse savaşabilen insanlarıdır. Sözleri keskin, kendine güvenli, doğruluktan hoşlanan, disiplinli ve güçlü karakterleri vardır. Gizliliklerine önem veren insanlar olmalarına rağmen, başkalarının sırlarını kolayca öğrenebilirler. Güç ve kontrol kurmaktan hoşlanan, sözlerinin dinlenmesini isteyen insanlardır.

 

2 Kasım - 11 Kasım 
Oldukça duyarlı, romantik ve tutkulu kişilerdir. İdeallerinden ödün vermezler. Hayal gücü yüksek ve hayal ettiklerini gerçekleştirebilen sezgileri yüksek insanlardır. Aşkla büyümekten, gelişmekten hoşlanırlar. Aşkları için her türlü mücadeleye girerler. Başkalarının sorunlarına çare bulabilen, empatisi yüksek, yönlendirme gücü yoğun insanlardır. Başkalarıyla yarışabilen, yüksek noktalara er ya da geç gelebilecek güçlü karakterleri vardır. Derinlikten hoşlanan, iş olsun diye dost olmayan, dostuna gerçekten yardım edebilen insanlardır. 



12 Kasım - 22 Kasım 
Oldukça etkileyici kişilikleri vardır. Haksızlıklar karşısında her türlü mücadeleye girişebilirler. Dürüst ve doğrucu insanlardır. Hakikatlerin ışığı altında ilerlemekten yana olurlar. Toplumsal vizyonu yüksek, girdiği ortamlarda çekiciliği, duruşuyla kolayca ilgi uyandıran yapıları vardır. Şanslıdırlar ve sezgileri inanılmaz güçlüdür. Olacakları hissedebilirler. Herhangi bir durum ve olayın ardından kolayca toparlanması bilen yapıları vardır. Empati yetenekleri güçlüdür. Altıncı duyuları çok yüksektir. Önsezileri inanılmaz kuvvetlidir. Vatanına, ailesine çok düşkün insanlardır. 




23 Kasım -1  Aralık 
Ahlaki özellikleri son derece güçlüdür. İnanışı, özgüven duygusu gelişmiş, dürüst kişilerdir. Geniş görüşlü, vicdanlı, değerlerine önem veren, yüksek eğitimden hoşlanan insanlardır. İyimserlerdir, genelde öngörüleri doğru çıkar. Gezgin bir ruha sahiplerdir ve yaşamı derinlemesine yaşamaktan hoşlanan insanlardır. Aşkta bağlanma duyguları fazla yüksek olmasa da, sevdiklerine düşkün ve onları koruyan yapıları vardır. Başka insanları bilgileriyle ve zarafetiyle büyülerler. Yol gösterici bir yapıları vardır. İnsancıl ve açık fikirli olurlar. Etik değerlere ve kanunlara saygılıdırlar. Para harcamayı oldukça severler.

 

2 Aralık - 11 Aralık 
Cesur bir kişiliğe sahiptirler. İnanmadıkları hiçbir şeyi kabul etmezler. Savaşma dürtüsü yüksek insanlardır. Haksızlıklara boyun eğmeyen, amaçlarına yönelik hareket edebilen insanlardır. Bağımsız, zincirlere tahammül etmeyen, kimsenin lafıyla hareket etmeyen insanlardır. Sadık ve oldukça fedakarlardır. Söz verdikleri zaman mutlaka yerine getirirler. Aktif, hızlı ve gözü pek insanlardır. Tutkulu, girişimci, istedikleri kişiyi elde edebilen özellikleri vardır. Kimi zaman oldukça sabırsız, aceleci davranabilirler.


12 Aralık - 21 Aralık 
Kişilik sahibi insanlardır. Bilgileriyle, tecrübeleriyle insanları kolayca etkileri altına alabilme özellikleri vardır. Vizyonu güçlü, sezgi gücü yüksek, anlamaktan, keşfetmekten zevk alabilen insanlardır. Duygularını kontrol edebilen, sevilmek ve ilgi görmekten fazlasıyla hoşlanırlar. Aşkta kendi isteklerine düşkün insanlardır. Çekicilikleriyle karşı cins üzerinde fazlasıyla etkili olurlar. Yanılmaktan hiç hoşlanmayan. Sanata ve yeni gelişmelere açık yapıları vardır. Kendilerini gayet iyi korurlar. Yenilgilerden yılmayan, gururlu ve kendini geliştirmesini bilen, hakimiyet kurabilen insanlardır. 



22 Aralık-31 Aralık 
Sorumluluk sahibi, ne istediğini bilen, doğru ve yerinde kararlar alabilen kişilikleri vardır. Disiplinli bir çaba ile her türlü güçlüğün üstesinden gelebilen, sadık ve güvenilir insanlardır. İç gözlem gücüne sahip, yavaş ve emin adımlarla ilerlemekten yana olurlar. Şartlara göre kendilerini ayarlayabilirler. Aşkta güven, saygı ve sevgiye değer veren insanlardır. Sevdikleri insanları korumayı ve benimsemeyi iyi becerirler. Liderlik gücü yüksek, düzenli ve iş hayatında parlayabilecek kapasiteleri vardır. Arada bir karamsar olabilirler.

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Koç Burcu Erkeğini Sekiz Adımda Baştan Çıkarın

Koç burcu insanları etkileyen tutkulu ve güçlü bir kişiliğe sahiptir. Ama dikkatli olun. Koç burcu çok çapkındır. Kur yapmayı çok sever ama çabucak da sıkılır... Uzman astrologlarımız Koç burcunu baştan çıkarmanın püf noktalarını bizlerle paylaşıyor!

Astral Seyahatin Teknikleri, Sırları ve Tehlikeleri

Daha önce astral seyahatten bahsedildiğini duydunuz mu? Peki hiç denemek fikri aklınızdan geçti mi? Ancak bu pratiğin hafife alınmaması gerekir ve bazı bilgilere sahip olmak oldukça önemlidir. İşte tam da bu sebepten bu olağanüstü deneyimle ilgili tüm bildiklerimizi sizlere aktaracağız. Astral seyahatin tekniklerini, sırlarını ve tehlikelerini öğrenmeden bu yola çıkmanızı istemeyiz!

2024 İlkbahar Burç Yorumları

Uzun kış aylarının ardından nihayet uzun süredir beklediğiniz bahar mevsimi geldi! Peki bu baharda burçları ne gibi sürprizler bekliyor? Uzman astrologlarımız karşılaşacağınız yenilikleri sizler için yorumladı. Kış uykusundan uyanma vakti geldi! Burcunuza tıklayın ve ilkbaharda neler yaşayacağınızı keşfedin!

1-25 Nisan tarihleri arasında Merkür Retrosu

Hayatımızdaki her şeyi karmaşık hale getiren astrolojik olay olan Merkür retrosunu muhtemelen zaten duymuşsunuzdur 😱. Yalan yok, Merkür retrosu tam bir baş belasıdır. Bu dönemde zorluklar üst üste yığılır, bu yüzden ona hazırlıklı olmak önemlidir. Panik yapmayın, her şeyin çözümü bizde. Merkür'ün 2024 yılında birkaç kez gerileyeceğini bilmelisiniz, işte takvimlerinize not etmeniz gereken tarihler.

Burçlar Arası Uyum - Burçların İlişki, Evlilik ve Aşk Uyumu

Aşk ilişkileri her ne kadar karmaşık olsalar da burçların uyumu sayesinde hangi burçlarla iyi geçindiğinizi ve hangilerinden kaçınmanız gerektiğini öğrenmeniz mümkün. İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceğini ya da ideal partnerinizin nasıl olması gerektiğini mi merak ediyorsunuz? O zaman burcunuzun diğer burçlarla uyumunu keşfetmenin tam zamanı!

En Sevilen Yazılar

Numeroloji 2024: Sayılardaki Kaderiniz

2024, 8 rakamının yılı olacak. Sonsuzluğu ve gücü temsil eden bu rakam global boyutta bir adalet ve denge arayışına işaret ediyor. Büyük zıtlıkların ortasında, hak ve idealler için verilen büyük mücadele bizi bekleyen yıla damgasını vuracak. Kişisel yıl sayınızı kullanarak, 2024'te sizi nelerin beklediğini keşfedin!

Ay Takvimine Göre Saç Kestirmek: Doğru zamanı seçin!

Birçok kişinin de bildiği gibi Ay bitkilerin büyümesi ve uzamasında büyük bir etkiye sahiptir. Çiftçiler de tohum ekerken bu ilişkiyi dikkate alırlar. Benzer bir şekilde Ay saçlarımızın uzamasında da etkilidir. Saçlarınızın daha gür ve hızlı ya da yavaş uzaması için dikkat etmeniz gereken noktaları keşfedin!

Kuşların Ardındaki Gizli Anlamlar ve Semboller

Eğer kanatları kocaman açılmış bir kartal görmek başarıya işaret ediyorsa, bir kuzgunun bakışına rast gelmek kötü şeylere alamettir! Huzurlu bir şekilde bir o yana bir bu yana uçan ya da yanı başımızda duran kuşlar geleceğimize dair gizemlerle doludur. Onların ötüşlerini dinleyip türlerini tespit ederek bu mesajları anlamak mümkündür. Hayat size neler mi hazırlıyor? Cevaplar gökyüzünde ve bu yazıda!

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey