10 Mart Balık Yeniayı - Cesaretimizi arttıran bir Yeniay

tarihinde

Bu ay Yeniay 10 Şubat Pazar günü Balık burcunda meydana geliyor ve en derinlerde yatan arzularımızı uyandırıyor. Bu Yeniay bizleri yaratıcılığımızı kullanmaya, sezgilerimize kulak vermeye ve içimizdeki yaraları iyileştirmek için harekete geçmeye davet ediyor. İlerde büyük değişimlerle sonuçlanacak ve yaşamınızı baştan aşağı değiştirecek adımlar atmaya hazır olun!

10 Mart Balık Yeniayı - Cesaretimizi arttıran bir Yeniay

Astronomik anlamda Yeniaylar, Ay'ın Güneş ve Dünya arasında bulunduğu evreye karşılık gelir. Yeniayları gözlemlemek çok zordur çünkü Güneş'e çok yakın bir noktada konumlanırlar. Ayrıca gündüz vakti görünür yüzü ışık almadığı için gece olduğunda da göze görünmez. Sonrasında günden güne büyüyen bir hilâl şeklini alır.


Kendinize zaman ayırın ve tavsiyelerimize kulak verin! 



Balık burcu Yeniayının etkileri

10 Mart'ta Balık burcunda meydana gelen bu Yeniay ruhunuzun en derinliklerine bir kapı açıyor. Değişim için harekete geçmek, hayallerinizin sesini dinlemek ve onları hayata geçirmek için ideal bir zaman. Güneş ve Ay'ın buluştuğu bu dönemde, hislerinizden güç alın ve onların sesine kulak verin 💖. 

Bırakın Neptün size ilham versin, Satürn size yol göstersin ve Uranüs, rutinin dışına çıkmanıza ilham tanısın 🔗. Gerçeklik ve hayalleriniz; sezgi ve eylem arasında harika bir dansa hazır mısınız?

🩹 Bu Yeniay ayrıca iyileştirmek, yenilenmek ve yeni şeyler denemek için bir davet niteliğinde. Geçmişte sizi yer alan şeyler üzerine düşünüyor ve onların etkilerini geride bırakmak için yollar arıyorsunuz. lle vous insuffle le courage de panser vos blessures et de purifier votre chemin. Büyük bir dönüşüme hazır olun; bu Yeniay'ın esas etkilerini ilerleyen günlerde göreceksiniz. Ay döngüsüne umutla kucak açın!

nouvelle lune du 10 mars 2024

Bu ay Yeniay 10 Mart Pazar günü Türkiye saatiyle 07:02'de Balık burcunda gerçekleşiyor.

Yeniayda harekete geçmek için ipuçları! 🚀

  • 🧘‍♂️ Meditasyon ve iç dünyaya dönüş:  Balık burcunun içsel enerjisi sayesinde kendi benliğinize temas etmeye çalışın. Meditasyon yapmak için zaman ayırın. Farkındalığınızı geliştirin ve aradığınız huzuru bulmak için çaba sarf edin
  • 🎨 Yaratıcılığınızı özgür bırakın: İster resim, ister yazı, ister dans aracılığıyla, bu dönemi sanatsal yönünüzü ifade ederek değerlendirin. Hayal gücünüzün peşinden gidin ve sanatınızı insanlarla paylaşın.
  • 💚 Duygusal iyileşme: Duygusal ve psikolojik sağlığınızla ilgilenmek için ideal bir dönem. Terapi, kişisel bakım ya da rahatlatıcı aktiviteler aracılığıyla kendiniz, zihniniz ve bedeniniz için zaman ayırın. Her türlü iyileştirici güce kucak açın.
  • 🌱 Yeni başlangıçlar: Yeniay, yeniliklerle eş anlamlıdır. Niyetinizin ne olduğuna karar verin, kendinize net hedefler belirleyin ve gelecekteki başarılarınızı garantilemek için harekete geçin.

Yeniay'dan tüm burçlar etkilenir ama bu ay en çok Balık, Başak, Boğa, Yengeç, İkizler ve  Yay burçları etkilenecek. Yükselen burcunuz ya da Ay burcunuz da bu listedeyse aynı ölçüde etkilenebileceğinizi unutmayın. 

10 Mart Balık Yeniayı'nın burçlar üzerindeki etkileri

Koç 
Başkaları tasvip etmese bile kendi isteklerinizi özgürce dile getirmenin vakti geldi. Gerekirse buna sebep olacak bir arkadaşlıktan kurtulmaya hazır olun.
Boğa
İşinizde veya boş zaman aktivitelerinizde rutinin dışına çıkmaya hazır mısınız? Yepyeni bir fikir denemek için daha fazla beklemeyin ve boş bahanelerin arkasına saklanmayın!
İkizler
Kalbinizi güm güm arttıran sürprizli bir yolculuğa ne dersiniz? Sakın böyle bir fırsat karşısında tereddüt etmeyin. İster yurtdışı seyahati ister bir hafta sonu kaçamağı; hemen harekete geçin!
Yengeç
Ay'ın özgürleştirici enerjilerine kucak açın! Bir borçtan veya birisine verdiğiniz bir sözün yükünden kurtumak için doğru bir zaman. 
Aslan
Partnerinizle ilişkinizde ortak projelerinizle ilgili değişim fikirleri sizi korkutmasın. Bugünlerde alacağınız bir işbirliği veya anlaşma teklifi motivasyonunuzu arttıracak.
Başak
Eğer herkes size onlara dünyada yardım edebilecek tek kişiymişsiniz muamelesi yapıyorsa onlara nazikçe bir iiyilik meleği olmadığınızı açıklayın ve "hayır" demesini öğrenin. 
Terazi
Boş zaman aktivitelerinizde rutinin dışına çıkmaya hazır mısınız? Beklenmedik bir karar alarak yeni bir aktiviteye başlamak için daha güzel bir zaman düşünülemez!
Akrep
Biraz isyankar davranıp, ailenizden ve yakınlarınızdan az da olsa uzaklaşmaya ne dersiniz? İnsanların size ergen muamelesi yapmasını takmayın, keyfinize bakın! 
YayGelecekteki projelerinizi değiştirmeye vesile olacak seyahatler sizi korkutmasın. İşinizde veya okul yaşamınızda kendinizi göstermek istiyorsanız harekete geçin!
Oğlak
Finansal durumunuzu iyileştirmek veya kazanımlarınızı arttırmak istiyorsanız, Yeniay'ın da yardımıyla yeni bir yaklaşım benimseyebilir ve başarıyı garantileyebilirsiniz. 
Kova
Rutinin dışına çıkıp, hiç beklenmedik bir maceraya atılmak fikri kafanızda dönüp duruyor. Siz yine de harekete geçmeden önce doğru kararı verdiğinizden emin olun. 
Balık
Yeniay sayesinde zihniniz yaratıcı fikirlerle dolup taşıyor. Onları not edin ve fazla geç kalmadan eyleme geçmek için çaba sarf edin.

Nouvelle Lune en Sagittaire parfaite pour entreprendre de nouveaux projets

Bu Yeniayla kendimizi daha cesur ve enerjik hissedeceğiz ve geleceğe yönelik korku duymaksızın yeni projeler için harekete geçeceğiz.

Yeni bir başlangıç 

Yeniay demek yeni bir başlangıç demektir. Yeni projelere başlamak ve temiz bir sayfa açmak için ideal bir zamandır. Yeniay döneminin ayrı hamile kalmak için de uygun bir gün olduğunu da unutmayın.

nouveau départ

Eğer profesyonel ya da duygusal yaşamınızla ilgili bir projelere adım atmak istiyorsanız Yeniay'ı değerlendirin. 15 gün sonra Dolunay sayesinde gökyüzünüz aydınlanacak ve başarılar elde edeceksiniz. Şüpheleriniz mi var? Yeniay'ın gündelik yaşamınıza ne kadar etkili olabileceğini bir daha düşünün!

Yeniayın vücudumuzdaki etkileri nelerdir?

Yeniay da tıpkı Dolunay gibi elementler üzerinde, dolayısıyla da insan bedeninde güçlü etkilere sahiptir. Araştırmacılar bazı insanların Dolunaylar ve Yeniaylar sırasında uyku sorunu çektiğini bile tespit etmiştir. Bazı insanlar Ay'ın evlerinden daha çok etkilenirler. Eğer Ay'ın dört farklı evresine eriştiği gecelerde uyku sorunu yaşıyorsanız sizin de Ay'a karşı bir hassasiyetiniz olabilir. 

Müstakbel anneler aman dikkat! Bu durum bilimsel olarak kanıtlanmamış olsa da Yeniaylar sırasında da doğumlarda artış olduğu söylenmektedir. 

Pratik yaşamımız ve Yeniay

Hayatınızın birçok alanında Yeniay'ın etkilerinden faydalanabilirsiniz. Saç bakımı, diyet, bahçe işleri hatta seks konusunda bile Yeniay'ın bahşedeceği değişim fırsatını değerlendirmekten çekinmeyin. İşte Yeniay'ın 4 önemli etkisi:

1. Saçlarınızı kestirmek için biraz bekleyin 💇🏿‍♀️

Eğer saçlarınızın daha hızlı uzamasını istiyorsanız, Ay Yeniay ve Dolunay arasında yani yükseliş evresindeyken kuaföre gidin! Aynısı vücuttaki tüyler için de geçerli olacağı için bu arada epilasyon yaptırmamaya gayret edin. Bu konuda 2024 Epilasyon Takvimi size yardımcı olabilir!

2. Kilo vermek için bir destek ⚖️

İnsan vücudu Yeniay sırasında fazlalıklarından arınır. Eğer zorlanmadan kilo vermek istiyorsanız Yeniay sırasında 3 günlük bir diyetle fazla kilolarınıza veda edebilirsiniz.

3. Bahçeyle uğraşın 🪴

Ay'ın bitkiler üzerindeki etkisi herkesçe bilinir. Sebzeler Ay'ın yükseliş evresinde daha dirençlidir. Dolayısıyla bunun, tohum atmak ya da bitki dikmek için ideal bir gün olduğu söylenebilir.

4. İlişkinize yeni bir soluk getirin 🍆🍑

Eğer ilişkinizden eskisi gibi tat alamadığınızı hissediyorsanız Yeniay, ortak projelere adım atmak ve partnerinizi şaşırtmak için ideal bir zamandır. Böylece beraberliğinize ikinci bir şansı da vermiş olursunuz!

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Boğa Burcunun Özellikleri

Boğa her şeyden önce sakin bir yaşama özlem duyar. Maddi rahatlığa sahip olmak ister. Basit ve doğal bir karaktere sahip olan bu Toprak burcu hayatın küçük zevklerinden keyif almasını bilir. Duygusal, sadık, muhafazakar ve biraz da bencil olan Boğa, karmaşalardan uzak durur. Boğa burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

Terk Edilmeye Son! Bir Erkeğin İlgisi Nasıl Çekilir?

Bir erkeğin size nasıl davranacağını belirleyecek kadar güçlüsünüz. Biliyoruz, ilk duyduğunuzda imkânsız ve anlamsız geliyor ama gerçek şu ki siz, istediklerinizi yapacak ve yaptıracak kadar güçlüsünüz. Bir erkeğin size harika davranmasını da sağlayabilirsiniz.

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Haftalık Burç Yorumları

Akrep'te Dolunay "Duygusal derinliklerinize dalın ve manevi gücünüzü yeniden keşfedin. Akrep'teki Dolunay, içsel dönüşüm ve yeniden doğuşun zamanıdır."

Günlük Burç Yorumlarınız

Akrep'teki Ay, Kova'daki Pluto ile Kare "Duygusal derinliklerinize cesurca dalın, çünkü orada gizli gücünüzü bulacaksınız."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Epilasyonunuzu Ay’a Göre Ayarlayın !

Ay döngüsü, tırnaklarımızın ya da saçlarımızın uzaması kadar vücudumuzdaki kılları da etkiler. Dolayısıyla Ay'ın hareketlerine göre epilasyon için yıl içinde diğerlerinden daha uygun dönemler olduğu söylenebilir. Peki 2022 yılında hangi tarihler bu dönemlere karşılık gelir? Kıllarınızın daha yavaş uzamasını istiyorsanız epilasyon takvimini sakın kaçırmayın!

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin