Aslan Burcunu Nasıl Elde Edersiniz?

tarihinde

Aslan burcu birine aşık olduysanız, onu elde etmek ya da onu elinizde tutabilmek yazımızı okumanız şart.

 Onu Nasıl Elde Edersiniz? ASLAN

Aslan burçları karizması ve kraliyet ailesinden gelmişçesine olan havasıyla tüm kafaları kendine çevirmeyi başarır. Eğer bir Aslana gönlünüzü kaptırdıysanız büyük bir yarıştan galip çıkmalı ve kendi yarısını bulmuş olduğuna onu inandırmalısınız.

 

 

Aslan Burcunun Kişiliği

Aslan hırslı ve zorba yapıdadır. Onun ihtiyacı olan şey sevildiğini ve değer gördüğünü hissetmektir. Onda, tüm dünya bana ait ve diğer herkes beni bekliyor havasını görmeniz mümkün. Bu sebepten ona erişmeniz her zaman kolay olmayabilir. Ama bilmelisiniz ki bu büyük egoları çoğu zaman kendilerini korumak için abarttıkları bir yöntemden başka bir şey değildir. Ve unutmayın ki o sizin sevdiğiniz Aslan aynı zamanda büyük bir kalbi olan, eve ve evdeki huzura düşkün ve çok cömert biri. Zor tarafıysa bazen duygusuz görünmesi ve spontane bir yaşama katlanamaması.

İlk falınızda PROMOSYON 10dk yalnızca 4tl


Aşkta Aslan

Aslında çok cömert ve eli açık biridir Aslan burcu. Sevdiği kişiyi hediyelere boğmaktan, ona kıyafetler, çiçekler, parfümler almaktan ve onu akşam yemeklerine götürmekten büyük zevk alır. Aslan burcu sadıklığa büyük önem verir, ona kızabileceğimiz en büyük eksisi bazen duygusuz davranmasıdır.

Aslanın İyi Huyları

Doğuştan liderdir. Ekip içinde çalışmayı ve ekibi yüceltmeyi sever. Kendine olan güvenini diğerlerine de yansıtır. İnsanlar arasında iyi bir iletişim kurulmasını sağlar. Herkes onu cömertliği ve cana yakınlığıyla över.

Aslanın Kötü Huyları

Kendine olan aşırı güveni bazen etrafındakilere kibirli davranmasına sebep olur ve yakınındakileri sıkar.

Türkiyenin en iyi falcıları telefondan sorularınızı cevaplıyor

Aslanın Astrolojik Aşk Uyumu

Aslanlar Koç veya Yaylarla iyi bir çift olabilirler. Koçların heyecanlı yapısına bayılan Aslanlar, Yayların da çözüm üreten, pratik yapısını severler.

Aslanların sevdiği şeyler…

Hırslı ve otoriter, Aslan parlamayı ve ışık saçan kişi olmayı sever. Hayatının her alanında ön planda sadece o vardır. O nadir bulunan ve etrafına ışık saçan her şeyi sever, tabiki « klas » olması şartıyla. Aşkta sevgilisinin başkaları tarafından beğenildiğini bilmek ister ve güzel/yakışıklı biriyle olduğunun hatırlatılması çok hoşuna gider. Beraberliklerde liderliği eline almak ve ambiyansı istediği zaman iyiye çevirmeyi ister. Sevildiğini bilmesi onun için ilk şartlardandır.

Kahve Falınıza Astrocenter'dan baktırın :)

Aslanların sevmediği şeyler…

Aslan güçlüdür, kendine güvenir ama eleştirilmeyi kaldıramaz. Onun ne yaptığının ve gittiği yolun sorgulanması onun için katlanılamaz bir durumdur. Aynı zamanda başkaları ne düşünür diye kendine soran ve herkes tarafından beğenilmek isteyen biridir. Çünkü toplum tarafından beğenilmemek ve aşağılanmak onun en büyük korkusudur. Eğer sevgilisi ondan daha mükemmel biri haline gelirse ondan kaçar ve başka kollarda mutlu olmayı dener.

Aslanda bizi çeken şey

Onu uzaktan görüp farkına varmamak imkansız. Özgüveni ve havasıyla tüm gözleri üzerine çekmekte çok iyidir. Tam bir ruh avcısıdır, sizi kendine aşık etmek için bile size gülümseyebilir. Kıskanılmayı ve konuşulmayı sever. Doğal haliyle sınırları zorlayan, azla yetinmeyen biridir. Sevdiği zaman çok cömert ve sadık olacağının sinyallerini verir.

İlişkiniz Evliliğe Gider Mi?

Favori uğraşları

Güneşe bayılır. Güneş altında saatlerce kitap okumayı ya da uyuklamayı çok sever. Harekete geçtiği zaman ise yarışların insanıdır. Rekabeti sever ve kazanmak için her şeyi yapar.

 

Bunları da Seveceksiniz

Burçların Birbiriyle Aşk Uyumu : BALIK

El Falı Okuma Rehberi

Burçların Birbiriyle Aşk Uyumu : OĞLAK

2017 Burç Yorumları

 

 

 

 

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Koç Burcu Erkeğini Sekiz Adımda Baştan Çıkarın

Koç burcu insanları etkileyen tutkulu ve güçlü bir kişiliğe sahiptir. Ama dikkatli olun. Koç burcu çok çapkındır. Kur yapmayı çok sever ama çabucak da sıkılır... Uzman astrologlarımız Koç burcunu baştan çıkarmanın püf noktalarını bizlerle paylaşıyor!

Astral Seyahatin Teknikleri, Sırları ve Tehlikeleri

Daha önce astral seyahatten bahsedildiğini duydunuz mu? Peki hiç denemek fikri aklınızdan geçti mi? Ancak bu pratiğin hafife alınmaması gerekir ve bazı bilgilere sahip olmak oldukça önemlidir. İşte tam da bu sebepten bu olağanüstü deneyimle ilgili tüm bildiklerimizi sizlere aktaracağız. Astral seyahatin tekniklerini, sırlarını ve tehlikelerini öğrenmeden bu yola çıkmanızı istemeyiz!

2024 İlkbahar Burç Yorumları

Uzun kış aylarının ardından nihayet uzun süredir beklediğiniz bahar mevsimi geldi! Peki bu baharda burçları ne gibi sürprizler bekliyor? Uzman astrologlarımız karşılaşacağınız yenilikleri sizler için yorumladı. Kış uykusundan uyanma vakti geldi! Burcunuza tıklayın ve ilkbaharda neler yaşayacağınızı keşfedin!

1-25 Nisan tarihleri arasında Merkür Retrosu

Hayatımızdaki her şeyi karmaşık hale getiren astrolojik olay olan Merkür retrosunu muhtemelen zaten duymuşsunuzdur 😱. Yalan yok, Merkür retrosu tam bir baş belasıdır. Bu dönemde zorluklar üst üste yığılır, bu yüzden ona hazırlıklı olmak önemlidir. Panik yapmayın, her şeyin çözümü bizde. Merkür'ün 2024 yılında birkaç kez gerileyeceğini bilmelisiniz, işte takvimlerinize not etmeniz gereken tarihler.

Burçlar Arası Uyum - Burçların İlişki, Evlilik ve Aşk Uyumu

Aşk ilişkileri her ne kadar karmaşık olsalar da burçların uyumu sayesinde hangi burçlarla iyi geçindiğinizi ve hangilerinden kaçınmanız gerektiğini öğrenmeniz mümkün. İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceğini ya da ideal partnerinizin nasıl olması gerektiğini mi merak ediyorsunuz? O zaman burcunuzun diğer burçlarla uyumunu keşfetmenin tam zamanı!

En Sevilen Yazılar

Numeroloji 2024: Sayılardaki Kaderiniz

2024, 8 rakamının yılı olacak. Sonsuzluğu ve gücü temsil eden bu rakam global boyutta bir adalet ve denge arayışına işaret ediyor. Büyük zıtlıkların ortasında, hak ve idealler için verilen büyük mücadele bizi bekleyen yıla damgasını vuracak. Kişisel yıl sayınızı kullanarak, 2024'te sizi nelerin beklediğini keşfedin!

Ay Takvimine Göre Saç Kestirmek: Doğru zamanı seçin!

Birçok kişinin de bildiği gibi Ay bitkilerin büyümesi ve uzamasında büyük bir etkiye sahiptir. Çiftçiler de tohum ekerken bu ilişkiyi dikkate alırlar. Benzer bir şekilde Ay saçlarımızın uzamasında da etkilidir. Saçlarınızın daha gür ve hızlı ya da yavaş uzaması için dikkat etmeniz gereken noktaları keşfedin!

Kuşların Ardındaki Gizli Anlamlar ve Semboller

Eğer kanatları kocaman açılmış bir kartal görmek başarıya işaret ediyorsa, bir kuzgunun bakışına rast gelmek kötü şeylere alamettir! Huzurlu bir şekilde bir o yana bir bu yana uçan ya da yanı başımızda duran kuşlar geleceğimize dair gizemlerle doludur. Onların ötüşlerini dinleyip türlerini tespit ederek bu mesajları anlamak mümkündür. Hayat size neler mi hazırlıyor? Cevaplar gökyüzünde ve bu yazıda!

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin