İş Hayatında Burçların Uyumu Nasıldır?

tarihinde

Burcunuza göre iş ortamında kurduğunuz ilişkiler de farklılık gösterir. Profesyonel bağlamda hangi burçlarla daha iyi anlaştığınızı bilmek çalışma veriminizi de artırır. Ortağınızı ya da ekip arkadaşınız konusunda doğru bir seçim yapmak istiyorsanız bu yazımızı kaçırmayın!

İş Hayatında Burçların Uyumu Nasıldır?

İş Hayatında Burçların Uyumu Nasıldır?

Profesyonel alanda uyum her burç için farklılık gösterir. Bu uyumu yakalayabilmek için her burcun 10. Evine dikkat edilmesi gerekmektedir. Genel zodyak kuşağı ve 10. Ev, büyük gelişmelerin gerçekleştiği alanları bize anlatır. Her burcun işe bakış açısı, çalışma biçimi ve ekip halinde çalışmaya yaklaşımı farklı olduğundan iş yerinde herkesin herkesle anlaşması çok zordur. Yine de en iyi uyumu yakalamak astrolojiye göre mümkün. Aynı zamanda patronunuzun ya da iş arkadaşlarınızın burcunu okuyarak onlara nasıl davranmanız gerektiğine dair bilgiler alabilirsiniz. İş hayatında hangi burç hangi burçla daha uyumlu? Hepsi yazımızda! 


Geleceğe dair sorularınız mı var? Falcılarımızla iletişime geçin.


 

  

KOÇ

Koç burcu Boğa, Başak ve Oğlak, yani Toprak burçlarıyla anlaşmakta zorluk çeker. Koçlar için bu burçlar çok sakin ve yavaştır. Ama onlarla olan işbirliğinizden sağlam temelli işler çıkacaktır. Özellikle zamanında bir işi bitirmek ya da evrak işleri söz konusu olduğunda. 


Ateş burcundan olanlarla apayrı bir uyuma sahiptir. Sorumluluk sahibi olacağını hissettiren Aslan ve özellikle insan ilişkilerinde başarılı olan Yay ile iyi bir ekip oluşturabilir. Bu iki burç zorluklara karşı mücadelede ve harekete geçmeniz için gerekli motivasyonda hep size destek çıkarlar. Yalnız bu işbirliğinde herkesin egosunu bir yana bırakması ve güç oyunlarından vazgeçmesi gerekmektedir. Şartlarınızı ve gelecekteki planlarınızı en baştan ve dürüstçe konuşursanız, çalışırken çok rahat edebilirsiniz.


Hava burçlarından İkizler ve Kova ile ise iletişim ön plandadır. Bu burçlar çok iyi birer konuşmacı olduklarından ticari işlerde İkizlerle iyi anlaşacağınız kesin. Teknolojik ve yeniliklerle ilgili konularda ise Kova'nın fikirlerine ve değişik bakış açısına ihtiyacınız olacak.


Su grubuyla iş ilişkilerine dikkat! Yengeç, Akrep ve Balık burçlarıyla arkadaş olarak anlaşsanız da profesyonel olarak onların çok hassas olduklarını ve duygularını işlerine karıştırdıklarını düşünebilirsiniz. Uzun süreli iş hayatında ise Koçların Yengeç ve Akreplerle uyum sağladıkları söylenebilir. Onlara bir şans verin!


Koçlara uygun meslekler: Lider, asker, bankacı, yazar, şair, yönetmen, reklamcı


Başa Dön

 

 

 BOĞA

Su grubuyla mükemmel bir partnerlik kurabilirler. Yengeç ve Balıklarla iyi anlaşacağınız ve grup içi çalışmalarda iyi bir partner olacağınız kesin. Akrep ise yaratıcılık yönünü konuşturarak sizinle verimli ve iyi bir işbirliği kuracaktır.

Ateş burçlarıyla ise gerilimli bir durum söz konusudur. Koç, Aslan ve Yay burçlarıyla geçirdiğiniz günlerde ya sabır çekebilirsiniz. Fakat farklı görüşlerden çıkan fikirlere de ihtiyacınız varsa Ateş grubu biriyle çalışmanızı öneririz.


Hava grubuyla iyi bir ritim yakalayacağınız kesin ama onların bazen çok konuşmaması ve düşündüklerini söylememesi sizi deli edebilir.  Özellikle Kovaların yenilikçi fikirleri size pek uygun değildir. Siz daha sağlam yapılısınız, her dakika yeniliğe ve marjinal fikirlere açık değilsiniz.


Boğalara uygun meslekler: Psikanalist, şarkıcı, zanaatkar, kasap, fotoğrafçı, doğa ile ilgili meslekler, mimar


Başa Dön 

 

İKİZLER

İkizler, Ateş grubuyla sağlam bir bağ kurabilir. Koç, Aslan, Yay burçları sizin dinamik yapınızı anlayacak ve kariyerinizdeki gelişiminiz için sizi motive edecek kişilerdir.


Hava grubu burçları yeni konseptler geliştirmenizde size yardımcı olacaktır. Kova ve Terazi burçlarıyla yeni projelere başlamak mantıklı ve eğlenceli olacaktır.


Toprak grubuyla ise çok iyi anlaştığınız söylenebilir. Boğa, Başak ve Oğlaklarla ciddi bir şekilde çalışmak ve işleri vaktinde teslim etmek çok kolay olacaktır.


Su burçlarıyla ise ilişkiler biraz karmaşık bir durum söz konusu.  Yani Yengeç, Akrep ve Balıklar ile iş yerinde çok uyumlu olduğunuz söylenemez.


İkizlere uygun meslekler: Gazeteci, diplomat, heykeltraş, müzisyen, iletişim meslekleri


Başa Dön 


YENGEÇ

 Su grubu burçlarıyla iyi anlaşabilirsiniz. Akrep ve Balıklarla iş yerinde harika ikili olacağınız bir sır değil. Bu burçlarla ortak özelliğiniz iş ahlakınızın aynı oluşu ve başkalarını da düşünmeniz.


Toprak burçları Boğa, Başak ve Akrep sizinle iyi anlaşırlar ve sağlam iş birlikleri içerisine girebilirler.


Hava grubu burçları İkizler, Terazi ve Kova burçlarıyla iş yerinde beraber olmak hassas bir durumu beraberinde getirir. Sizi anlamak için fazla aklı havada kaldıklarını düşünürsünüz.


Ateş grubu burçları ile ilişkilerinizde de çok fazla anlaşma görülmemekte, çünkü onların anlık çıkışlarını ve sonradan unuttukları olayları siz unutamıyorsunuz. Ve uzun süreler boyunca motivasyonunuz düşüyor. 


Yengeçlere uygun meslekler: Filozof, öğretmen, tarihçi, ticaret, modacı, edebiyatçı


Başa Dön 

 

 ASLAN

Ateş burçlarıyla çok iyi anlaşır. Koçlarla harekete geçmek ve işleri halledebilmek için, Yay burcuyla ise metot ve muhasebe konularında çok iyi anlaşırlar.


En zor uyumu su burçlarıyla sağlarlar. Balık, Akrep ve Yengeç ile anlaşması biraz zordur.


Hava burcu ile iyi bir uyum yakalayabilirler. İkizler ve Terazi iyi bir partner adayıdır. Kova için ise aynı şeyleri söylemek biraz zor. Çok fazla görüş ayrılığına düşebilirsiniz.


Toprak grubu ile karmaşık bir ilişki söz konusudur. Aslanlar Oğlak ve Başaklarla iyi anlaşır. Onların çalışma disiplinini sever ve saygı gösterirler. Boğalarla ise durum biraz daha farklıdır, aralarında kesin güç çatışmaları yaşanacaktır.


Aslanlara uygun meslekler: Yönetici, politikacı, turizm rehberi, oyuncu


Başa Dön 


 

 BAŞAK

Su grubu burçlarıyla iyi bir uyum inşa ederler. Yengeç ve Akrep ile çok iyi bir uyum yakalayabilirken, karşıt burcunuz Balık ile iş yaşamı biraz karmaşık hale gelebilir.


Toprak burçlarıyla uyumları fena değildir. Boğa ve Oğlaklarla anlaşabilirsiniz. Tabii eğer iş yerinde herkes yerini biliyor, oturmuş bir hiyerarşiyle çalışıyorsa!


En zor Hava grubuyla anlaşırlar. İkizler, Terazi ve Kova sizin iş yaşamınızdaki en büyük sorunlarınız. Onlarla ne kadar uğraşsanız da aynı fikirde ve ritimde olamıyorsunuz.


Ateş grubu ile araları iyidir. Koçlar ve Yaylarla çalışmanın eğlenceli olduğunu düşünürler. Onların enerjisine ihtiyaç duyarlar. Aslanların da kendilerine olan saygı ve özgüvenine hayranlar.


Başaklara uygun meslekler: Öğretmen, dedektif, araştırmacı, akademisyen, bilim insanı, emlakçı


 

TERAZİ

 Teraziler etraflarında sağlam yapılı, çabucak her şeyden etkilenmeyen kişilere ihtiyaç duyarlar. Terazi burcunun gezegeni Venüstür.


Genel olarak ateş grubu burçlarıyla iyi anlaşırlar. Özellikle Aslan burcuyla olmak üzere, Koç ve Yay burçlarıyla da iyi iş arkadaşları olabilirler.


Toprak burçlarıyla zorlu bir durum söz konusudur. Boğa, Başak ve Oğlak burçları en iyi iş arkadaşları olmasa da ekibinizde güven duyabileceğiniz kişilerdir.


Hava burçlarıyla iyi ikili olabilirler. En yakın iş arkadaşlarının Hava burcundan, yani İkizler ya da Kova olması çok normaldir. Onlarla çok iyi anlaşır, iş paylaşımını çok iyi bir şekilde yaparlar.

 

Terazilere uygun meslekler: Estetik cerrah, psikolog, hakim, avukat, bilgi işlem


Başa Dön 


AKREP

Toprak grubu burçlarıyla iyi anlaşırlar. Boğa, Başak ve Oğlak sizin departmanınızı yüceltecek ve sizinle aynı ekipte olmaktan keyif alacak kişilerdir.


Ateş burçlarıyla onları zorlu bir süreç beklemektedir. Koç, Aslan ve Yay sizin için bir sonraki adımları belli olmayan, ne zaman ne yapacakları bilinmeyen ve size tam anlamıyla güven veremeyen burçlardır.


Hava burçları ile her şeyin karşılıklı olduğunu düşünürler. İkizler, Terazi ve Kova ile karşılıklı olarak iyi anlaştığınızı ve iş yerinde objektiflerinizin ve çalışma prensiplerinizin benzediğini göreceksiniz.


Su burçları ise en yakın dostlarınız. Balık ve Yengeç burçları iş yerinde profesyonel anlamda sizi en iyi şekilde taşıyacak kişiler değilseler bile sizi en iyi anlayan, grup çalışmalarını kolaylaştıran kişilerdir. Akreplerle de iyi anlaşmanıza rağmen durum kendi burcunuzdakilerle biraz daha karmaşıktır. Aynı ekipte sizden bir tane daha olmasını istemezsiniz.


Akreplere uygun meslekler. Yazar, kaşif, uzun yol gemi kaptanı, senarist, asker, filozof


Başa Dön 

 

YAY

Diğer ateş burçlarıyla çok iyi anlaşırlar. Koç ve Aslan sizin iş yaşamınızdaki en iyi arkadaşlarınız denebilir. Onlarla çalışırken en verimli günlerinizi geçiriyor olursunuz. Başladığınız projenin vaktinde bitmemesi imkansızdır.


Hava burçlarıyla da oldukça iyisiniz. İkizler, Terazi ve Kovanın rekabetçi ruhlarını ve harekete geçmekte zorlanmamalarını seviyorsunuz. Size göre onlardan her ekibe lazım.


Toprak burçlarıyla ortalama düzeyde ilişkiler kurabilirsiniz. Boğa, Başak ve Oğlak sizin en tercih ettiğiniz iş arkadaşlarınız değillerdir.


Su burçlarıyla aynı ekipte olmamaya dikkat edin. Yengeç, Akrep ve Balık sizin için fazla duygusaldır. Özellikle hızla bitmesini istediğiniz projeleri yavaşlatan kişiler de onlar.


Yaylara uygun meslekler: Yazar, kaşif, uzun yol gemi kaptanı, senarist, asker, filozof


Başa Dön 


 

 OĞLAK

 Toprak grubu burçlarıyla en iyi uyumu yakalarlar. Boğa ve Başak arkadaşlıklarından emin olabileceğiniz, sırtınızı onlara verebileceğiniz güvenilir kişilerdir. Yalnız dikkat, eğer yaratıcılık gerektiren bir işteyseniz bütün ekip Toprak grubundan oluşmamalı.


Ateş grubu ile iyi anlaşırsınız. Koç, Aslan, Yay size enerji veren, iş yerinde iyi vakit geçirmenizi sağlayan kişilerdir.


Su grubuyla ilişkiler ortalama düzeydedir. Yengeç, Akrep ya da Balık, ekibinizde varlığı ile yokluğu bir olan kişilerdir.


Hava grubu ile fena değilsiniz. İkizler, Terazi ve Kova burçlarıyla genel olarak anlaşırsınız. Fakat sizin üstünüz olmaları durumunda biraz sıkıntı çekebilirsiniz.

 

Oğlaklara uygun meslekler : Dil bilimci, heykeltraş, cerrah, mimar, tasarımcı, öğretmen, yazar


Başa Dön  

 

KOVA

Diğer hava burçlarıyla iyi bir uyuma sahipsiniz. İkizler ve Terazi burçlarındaki iş arkadaşlarınızla uyum içinde çalışmamanız için hiçbir sebep yok.


Su grubu ile harika iş çıkartırsınız. Yengeç, Akrep ve Balık burçlarıyla fikir alışverişleriniz hep çok verimli geçiyor. Onların anlayışlı yapılarını ve iyi bir dinleyici olmalarını takdir ediyorsunuz.


Toprak burçlarıyla işiniz biraz zor. Boğa, Başak ve Oğlaklarla çalışırken hep bir tedirginlik hissediyorsunuz. Onlar çok hırslı. Sizin tarafınızda olduklarına eminseniz, inanın ellerinden geleni işlerini geliştirmek için yapacaklardır.


Ateş burçlarıyla farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Koç, Aslan ve Yay burçlarıyla çok iyi anlaştığınız söylenmese de beraber harika işler çıkartabiliyorsunuz. Onlarla tarif edilmez bir tamamlayıcılık içindesiniz.



Kovalara uygun meslekler: İnsan kaynakları, gazeteci, serbest meslek, arkeolog, avukat


Başa Dön 


 

BALIK

Toprak grubu burçları ile iyi bir uyumları vardır. Aralarında uyum olsa da onu bulup çıkartmak gerek. Çünkü Boğa, Başak ve Oğlak burçlarıyla ilk bakışta anlaşamanız çok doğal. Onlara vakit tanımalısınız.


Ateş grubu ile ilişkileriniz iyidir. İş alanında dinamizme bağlı olarak çok iyi anlaşabilirsiniz. Onların özgür yapısı size özgü hayallerinizi ön plana çıkarmaya yarayacaktır.


Hava grubu burçlarıyla da anlaşabilirsiniz. İletişim üzerine olan konularda Hava grubu burçlarıyla iyi anlaşırsınız. Fakat ekibinizdeki kişiler sizinle aynı kabiliyetlerde değil, farklı alanlarda olmalı.


Su grubu ile aranızda bazen sorun çıkabilir. Yaratıcılık ve hassaslık üzerine aynı şeyleri düşünüyorsunuz. Fakat Su grubundan kişilerle etrafınız çevriliyse çok verimli bir ortamda değilsiniz demektir.



Balıklara uygun meslekler: Müzisyen, doktor, sosyolog, proje yönetimi, psikolog


Başa Dön 


Bu yazılar da ilginizi çekebilir: 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Astrocenter Hakkında

1999 yılında kurulan Astrocenter, Astroloji alanında Dünya’da en net ve güvenilir içerik oluşturan en önemli sitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde hizmet veren Astrocenter, Astoloji alanında verdiği engin bilgilerle sektörde en güvenilir içeriği sunan site olarak kabul görmektedir.

Haftalık Burç Yorumları

Boğa'daki Jüpiter, Boğa'daki Uranüs ile Kavuşum açısında "Bugün, manevi büyüme ve özgürlüğün birleştiği bir gün. Kendinizi yeniliklere açın ve hayatın size sunduğu fırsatları kucaklayın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Başak burcunda Ay, Balık burcunda Mars ile karşıtlık - 14:09 "Günün enerjisi, duygusal ve fiziksel dünyalar arasındaki dengeyi bulmayı gerektiriyor. Kendinizi hem duygusal hem de fiziksel olarak beslemeye zaman ayırın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin