7 Kasım Akrep Burcunda Yeni Ay ve Burçlara Etkileri

tarihinde

<strong>7 Kasım’da burçları</strong> oldukça etkileyecek bir <strong>Yeniay</strong> meydana gelecek. <strong>Akrep burcunda</strong> meydana gelecek <strong>Yeniay</strong>, burcunuzu nasıl etkileyecek? Yazımızda!

 Yeniayın Burcunuza Etkileri                                 

7 Kasım’da burçları oldukça etkileyecek bir Yeniay meydana gelecek. Akrep burcunda gerçekleşecek bu Yeniayda, günlük işlerimiz, iş hayatımız, sosyal yaşantımız ve sağlıkla ilgili konular ön planda olacak.

Peki Yeni Ay burcunuzu nasıl etkileyecek?

 

Online Falcılarımızı Gör >

 

Genel olarak bakıldığında Akrep Yeniayı yeni ve ani değişimlere açık bir sürecin habercisidir. Peki bu Yeniay burcunuzu nasıl etkileyecek?

Yükselen burcunuzu seçip tıklayın ve sizi neler beklediğini öğrenin

 

 

 

   

  Koç Burcu

 Koç

Kredi başvurusu, borç alma-verme gibi finansal konular ön plana çıkabilir. İş hayatında yeni ortaklıklar gündeminize oturabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç içine giriyorsunuz. Aşk hayatınızdaki karışıklıkların çözülmesi için gerekli ortam nihayet sağlanıyor. Eşinizi/partnerinizi geri kazanmak için doğru zaman.

 

 

  

Boğa Burcu

 Boğa

İş hayatınızda yeni anlaşmalar mı söz konusu? Yeni sözleşmelere imza atmak için gerekli cesarete nihayet sahipsiniz. Bekar Boğalar için evlilik konusu her an gündeme oturabilir, artık yalnızlık size o kadar da  cazip gelmiyor. Ancak sosyal hayatınızda size meydan okuyan ve düşmanca yaklaşan kişilere karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

 

 

 

İkizler Burcu

İkizler

Bu Yeniayda sizin için gündemde olan asıl konu gündelik işleriniz. Günlük yaşamın gerektirdiği sorumluluklar birden bire artabilir ve siz kendinizi büyük bir iş yükü altında bunalmış bulabilirsiniz. Yine de Yeniayın habercisi olduğu finansal gelişmeler, özellikle de beklemediğiniz bir yerden gelecek büyük bir parasal yardım nefes almanızı sağlayacak.

 

 
 

Yengeç Burcu

Yengeç

Bu Yeniay size özellikle yaratıcı yönlerinizi keşfetmeniz ve yeni hobiler edinmeniz için fırsat tanıyor. Uzun zamandır planladığınız bir seyahat hayalini gerçekleştirmenin tam sırası. Her ne kadar bu süreç sizin için aslen bir içe dönüşün ve kişisel gelişimin sembolü olsa da, Akrep yeniayı aşk hayatınıza dair birçok konuyu da gündeminize getiriyor.

 

 

 

 

 

Aslan Burcu

Aslan

Bu Yeniayda Aslan burçları kendilerini derin bir sorgulamanın içinde bularak, özellikle aile köklerine dair derin düşüncelere sevk olabilirler. Bu çerçevede, bu Yeniay’ın Aslan burcu için sloganı ancak “kendini tanı!” denebilir. Aileden gelen/kalan bir paranın ya da mülkün nasıl değerlendirileceğine dair sorular da gündeme oturabilir.

 

 

 

Başak Burcu

Başak

Bu Yeniayla birlikte aileniz ve ailenizle ilgili konular ile sosyal yaşantınız gündeminize oturuyor. Bu çerçevede, özellikle çeşitli grup etkinliklerindeki rolleriniz ön plana çıkıyor. Yeniayı sizin için özel kılan konulardan biri de hukuksal konular olarak karşımıza çıkıyor. Beklediğiniz bir dava nihayet sonuçlanabilir ya da kendinizi yeni bir davanın içinde bulabilirsiniz.

 

 

 

Terazi Burcu

 

Terazi

Bu yeniayda hem maddi hem de manevi kazanımlar gündeminize oturuyor. Bu çerçevede, özellikle borç ve miras konuları sizi meşgul edecek gibi görünüyor. Sizin için en önemli başlıklardan biri de “statü” olacak. Uzun zamandır hak ettiğiniz bir pozisyona gelmek için artık doğru zaman!

 

  

Akrep Burcu

Akrep

Bu Yeniayın başlıca tek bir konusu var: Kendiniz! Karakterinizi sorguluyor, isteklerinizi yeniden gözden geçiriyorsunuz. Dış görünüşünüzü yeniden elden geçirmek asıl hedeflerinizden biri haline geliyor. Kısacası bu Yeniay size yepyeni bir şahısa bürünmeniz için çağrı yapıyor.

 

 

Yay Burcu

Yay

Bu yeniay gizli düşmanlarınızı gün yüzüne çıkarabilir ya da kendi iç çatışmalarınızı daha belirgin hale getirebilir. Başkalarından gizlediğiniz şeyleri açma kararı alabilir, kendinizi özgürleştirme çabası içine girebilirsiniz. Ancak kendinizi özgürleştirirken yalnız kalmamaya özen göstermeniz gerekiyor. Zira bu süreç sizi bir çeşit inzivaya çağırıyor.

 

 

 

Oğlak Burcu

Oğlak

Oğlakların gündeminde sosyal çevre ve arkadaşlıklar var. Kendinizi çeşitli davet ve organizasyonlarda bulabilir, yeni çevrelerle yeni hobiler edinebilirsiniz. Sosyal hayatınızdaki başarınız iş hayatınızda da etkisini gösterebilir. İşinizdeki kazancınızı artırmak için doğru zaman. Ancak bu süreçte elinize geçen parayı akli bir şekilde harcamanız gerekiyor. 

 

 
 
 

Kova Burcu

Kova

Kovalar için kariyer kaygıları gündeme geliyor. İş hayatında yükselme arzusu hiç olmadığı kadar yüksek sesle dile geliyor. Evli kovalar için eşin ve çocukların arzuları ve istekleri daha önemli bir hale geliyor. Ailecek alınan hedefler yeniden gözden geçiriliyor ve bu durum ailevi bağların güçlenmesine yardımcı oluyor.

 

 
 
 

Balık Burcu

Balık

Balıklar için bu yeniayda en önemli konulardan biri kişisel gelişim oluveriyor. Öğrenim, özellikle de yüksek öğrenim hayalleri yeniden gündeme geliyor. Yabancı dil öğrenme ya da yabancılarla iletişim, başka kültürleri öğrenmeye yönelik merak ve seyahat planları balık burçlarının gündemini oluşturuyor.

 

Sizin için seçtiğimiz diğer yazılar: 

 

 

 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

Kova Burcunun Özellikleri

20 Ocak ve 19 Şubat tarihleri arasında doğan Kova bağımsızlığına düşkün bir burçtur. Ait olduğu çevreden ve prensiplerden ayrışıp başka bir yolda ilerlemek ister. Kendi değer yargılarını belirlemeyi tercih eden Kova, düşünme ve harekete geçme özgürlüğünü ortaya koymak için çabalar. Özgün, yenilikçi, meraklı ve değişken bu burç her duruma uyum sağlamayı başarabilir. Kova burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

2024 Ay Takvimi

Bizi çoğu zaman uykusuz bıraksa da Dolunay’ı seyretmek ne kadar da keyiflidir! Bahçe düzenlemek, saç kestirmek, doğumlar ve gerginlikler: Ay’ın evrelerini iyi bilmek size gündelik hayatta önemli kazançlar sağlar. Sizin için hazırladığımız 2022 takvimi sayesinde siz de bu fırsatlardan faydalanın!

Burçların Aşk Uyumu

Aşk ilişkileri her ne kadar karmaşık olsalar da burçların uyumu sayesinde hangi burçlarla iyi geçindiğinizi ve hangilerinden kaçınmanız gerektiğini öğrenmeniz mümkün. İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceğini ya da ideal partnerinizin nasıl olması gerektiğini mi merak ediyorsunuz? O zaman burcunuzun diğer burçlarla uyumunu keşfetmenin tam zamanı!

Doğum Haritası Analizi Nasıl Yapılır?

Doğum haritanız kişiliğiniz ve geleceğiniz hakkında her şeyi bir bir ortaya koyar! Doğum haritası analizi sayesinde kendinizi ve çevrenizdekileri daha iyi tanıyarak daha doğru kararlar alabilirsiniz. Astroloji yazılarımız ve doğum haritası analizinizle kişiliğinizin sırlarını keşfedin!

En Sevilen Yazılar

Ay Takvimine Göre Saç Kestirmek: Doğru zamanı seçin!

Birçok kişinin de bildiği gibi Ay bitkilerin büyümesi ve uzamasında büyük bir etkiye sahiptir. Çiftçiler de tohum ekerken bu ilişkiyi dikkate alırlar. Benzer bir şekilde Ay saçlarımızın uzamasında da etkilidir. Saçlarınızın daha gür ve hızlı ya da yavaş uzaması için dikkat etmeniz gereken noktaları keşfedin!

Kuşların Ardındaki Gizli Anlamlar ve Semboller

Eğer kanatları kocaman açılmış bir kartal görmek başarıya işaret ediyorsa, bir kuzgunun bakışına rast gelmek kötü şeylere alamettir! Huzurlu bir şekilde bir o yana bir bu yana uçan ya da yanı başımızda duran kuşlar geleceğimize dair gizemlerle doludur. Onların ötüşlerini dinleyip türlerini tespit ederek bu mesajları anlamak mümkündür. Hayat size neler mi hazırlıyor? Cevaplar gökyüzünde ve bu yazıda!

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Dolunayda Dileklerinizi Gerçekleştiren Ritüeller

Dolunaylar dilek dilemek için ideal zamanlardır. Yaşamınızın bereketli olmasını istiyorsanız ya da gerçekleşmesini umduğunuz bir isteğiniz varsa buna uygun ve oldukça basit bir ritüel mevcuttur! Dolunay'a özel bereket dilekleri ritüelinin yanı sıra dilekler ve niyetler ritüelini de sizlere sunduğumuz bu yazı sayesinde hayallerinize bir adım daha yaklaşacaksınız!

Burcunuza Dair Her Şey