Burçlara Seçmeniz Gereken Meslekler Nelerdir?

tarihinde

di burçlarımıza göre seçmemiz gerek mesleklere göz atalım:

Burçlara Seçmeniz Gereken Meslekler Nelerdir?

 

Her şey için burcunuza bakıyorsunuz; kiminle kimlerle buluşacağımıza, aşk hayatımıza, eğitimimize, maddi durumumuza ve önümüzdeki hafta ne yapmanız gerektiğine gibi. Peki hayatımızın en önemli kararlarından olan meslek tarzlarınıza baktınız mı?

Sonuçta kişiliğimiz; kariyerimiz hakkında karar verirken göz önünde bulundurmanız gereken etmenlerden biridir. Tamam tamam parası, kariyer imkânı gibi birçok etmeni göz önüne alabilirsin. Ancak güzel ve yakışıklı mısınız? İnanılmaz içe dönük müsünüz? Hayalperest ve sanatsal mı? Bunlar, kariyer seçerken düşünülecek şeyler. Onlara odaklanın ve sizi mutlu ve tatminkâr hissettiren bir meslek edinin.

Şimdi burçlarımıza göre seçmemiz gereken mesleklere göz atalım:

 

 

 

 

 

Koç

Açık hava odaklı bir kariyer sahibi olmaya meyillidirler. Ancak masa başında oturmak zorunda kalmadığınız sürece, daha az maceraperest bir işte de çalışabilirler. Koç olarak, kendinize iyi bir başlangıç ​​yapmışsınız, bu yüzden kendi işinize başlamayı düşünmelisiniz. "Siz yüksek kârda satış yapmak için işletmeler yaratan ideal tip sizsiniz" diyoruz.

10dk 4tlye Fal Baktırın

Boğa

İşinizle gerçekten ilgilendiğiniz sürece dünyada hiçbir şey sizi durdurmaz. Sevdiğiniz bir meslek bulursanız, motivasyonunuz sorun teşkil etmez. Bununla birlikte, başkaları için çalışmaya karar verirseniz, ellerinizle çalışmaya özen gösterin. Ahşap işleme, boyama, gayrimenkul, kuaför ve tasarım gibi dalları düşünebilirsiniz. Bu, çalışmalarınızı kontrol altında hissetmenize yardımcı olacaktır.

Falda Hoşgeldin İndirimi Burada

İkizler

İkizler mükemmel bir iletişimcidir. Her zaman büyük haberlerden geçen eğilimleri başkalarından önce gören kişilerdir. Bu nedenle, medyada, yazı yazmada, konuşmada ve hatta eğlencede mükemmel iş sahibi olurlar. Çünkü harika taklit yetenekleri vardır. Komedi, oyuncu veya model gibi mesleklerde iyi iş çıkarırlar.

Tarot Falı Baktırmak İçin Tıklayın

 

Yengeç

Yengeç burçları anaç, çevresin sevgiyle ve bilgiyle besleyen kişilerdir, bu nedenle bakımla ilgili bir alana girmek sizin için mükemmel bir fikirdir. İyileştirme, yetiştirme, bahçecilik veya öğretmen meslekleri bu burç için idealdir. Örneğin sevdiğiniz ülke için hizmet sizin için büyük bir anlamdır, bu yüzden hayatımızı kurtarmaya yardımcı olan polis, askeri ya da insani yardım kuruluşları bu burcun meslekleri için uygundur

Tarotunuzda Neler Çıkacak, Falcılar Telefondan Anlatsın

 

Aslan

Aslanların liderlik özelliği ve yönetme güçleri vardır. Oyunculuk, şarkı, model, dansçı gibi sahne sanatlarında da mükemmel olacaklardır. Eğer bedeniniz veya görüntünüz işin bir parçası olabilirse, mutlu olacaksınız. Zira sizin bedeniniz sadece hoş bir yüz, ya da dikkat çekici olmaktan ibaret değil. Aslanların güçlü idealleri var, bu nedenle kariyerinizin size bir anlam hissi verdiğinden emin olun.

 Astrologlarımızla Telefondan Görüşün

 

Başak

Başakların hemen hemen hepsini hizmet işleri üzerine çalışmaya çağırıyoruz. Dünyanın sizin becerilerinize ihtiyaç duyuyor. Kodlayıcı, editör, düzeltici, ressamlar ve tesisatçı bu mesleklere örnektir. Dikkat gerektiren işler için de başak burcu meslekleri ön planda. Çünkü keskin bir gözleri var, harika bir estetiysen, organizatör, araştırmacı, hatta bir polis veya bir doktor olabilirler.


>>>> Sevgilinizle geleceğinizi öğrenmek ister misiniz?


 

Terazi

Teraziler mükemmel bir satış elemanlığı yapabilirler. Hiçbir şeye ihtiyacı olmayan birine dahi her şeyi satabilirler. Bunu avantajınıza kullanırsanız ve kendinize yönelik bir iş bulacağınıza eminim. Adalet kavramı da onlar için önem teşkil ettiğinden, hukuk ile ilgili bir alan onların yapısına uygun olacaktır.

Medyumlarla Telefondan Konuşun

 

Akrep

Akrep size ve başkalarına derin şekilde dokunan bir iş sahibi olmak isterler. Bu nedenle akrep burcu psikolojik işlerde iyidir. Ayrıca, psikoterapi, ameliyathane hizmetleri ve hatta olay yeri inceleme gibi mesleklerde iyidirler. Çünkü hiçbir şey onlar için korkunç ve büyük değildir.

Falınızın İlk 10dksı 4tl

 

Yay

Yay, özgürlüğü seven bir burçtur, bu nedenle çekim yapabileceğiniz bir kariyer bulmak en iyi meslek seçeneği olacaktır. Özellikle farklı kültürlerde dünyayı keşfederseniz, bu özellikle yay burcunun özgürlüğüne düşkün olmasındandır ki doğrudur. Açık macera adamı, yabancı dil uzmanı veya seyahat acentesinin yanı sıra iyi bir uyum da olabilir.

Yeni Moda Telefondan Falınıza Baktırdınız Mı?

 

Oğlak

Oğlak sonuçları görmek istiyor. Yaptıkları iş pratik, faydalı ve kalıcı bir miras bıraktığında en mutlu onlar oluyorlar. Yönetime, denetlemeye veya hatta yönetici pozisyonları tam onlar için. Bankacılık tam onlar için yaratılmış.

Astrologlarla İlk Görüşmenize Özel İndirim 

 

Kova

Kovalar havasız çalışma ortamlarından ne olursa olsun kaçınmalılar. Dünyayı gezerek ve insanlara yardım ederek daha iyi şeyler yapacaklardır. Bu nedenle insani yardım işleri kovaların tercihleri olabilir. Aynı şey, "zorlu" zamanlarda insanlara yardımcı olabileceğiniz hayatta kalma ile ilgisi olan herhangi bir şey için de geçerlidir. (Kamp danışmanı veya yürüyüş rehberi)

 

Balık

Tam bir hayalperestler, ilginç ve insanlara hizmet eden bir kariyer için mücadele ederlerse şaşırmayın. Pek çok balık kendilerini sanatta bulurlar, ancak teknoloji dünyasında da şaşırtıcı derecede iyi şeyler yapabilirler. Bilgisayarla yapılan bir kariyerin balık burcunun gerçek bir meslek hayatı olabileceğini söylüyor.

Bunları da Seveceksiniz

En İyi Sevişen Burç Hangisi? Hangi burçlar yatakta daha iyi?

En sadakatsiz burç hangisi biliyor musunuz?

Doğanın bize lütfu : Burç Taşları ve Yararları

 

 

 

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

Kova Burcunun Özellikleri

20 Ocak ve 19 Şubat tarihleri arasında doğan Kova bağımsızlığına düşkün bir burçtur. Ait olduğu çevreden ve prensiplerden ayrışıp başka bir yolda ilerlemek ister. Kendi değer yargılarını belirlemeyi tercih eden Kova, düşünme ve harekete geçme özgürlüğünü ortaya koymak için çabalar. Özgün, yenilikçi, meraklı ve değişken bu burç her duruma uyum sağlamayı başarabilir. Kova burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

2024 Ay Takvimi

Bizi çoğu zaman uykusuz bıraksa da Dolunay’ı seyretmek ne kadar da keyiflidir! Bahçe düzenlemek, saç kestirmek, doğumlar ve gerginlikler: Ay’ın evrelerini iyi bilmek size gündelik hayatta önemli kazançlar sağlar. Sizin için hazırladığımız 2022 takvimi sayesinde siz de bu fırsatlardan faydalanın!

Burçların Aşk Uyumu

Aşk ilişkileri her ne kadar karmaşık olsalar da burçların uyumu sayesinde hangi burçlarla iyi geçindiğinizi ve hangilerinden kaçınmanız gerektiğini öğrenmeniz mümkün. İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceğini ya da ideal partnerinizin nasıl olması gerektiğini mi merak ediyorsunuz? O zaman burcunuzun diğer burçlarla uyumunu keşfetmenin tam zamanı!

Doğum Haritası Analizi Nasıl Yapılır?

Doğum haritanız kişiliğiniz ve geleceğiniz hakkında her şeyi bir bir ortaya koyar! Doğum haritası analizi sayesinde kendinizi ve çevrenizdekileri daha iyi tanıyarak daha doğru kararlar alabilirsiniz. Astroloji yazılarımız ve doğum haritası analizinizle kişiliğinizin sırlarını keşfedin!

En Sevilen Yazılar

Numeroloji 2024: Sayılardaki Kaderiniz

2024, 8 rakamının yılı olacak. Sonsuzluğu ve gücü temsil eden bu rakam global boyutta bir adalet ve denge arayışına işaret ediyor. Büyük zıtlıkların ortasında, hak ve idealler için verilen büyük mücadele bizi bekleyen yıla damgasını vuracak. Kişisel yıl sayınızı kullanarak, 2024'te sizi nelerin beklediğini keşfedin!

Ay Takvimine Göre Saç Kestirmek: Doğru zamanı seçin!

Birçok kişinin de bildiği gibi Ay bitkilerin büyümesi ve uzamasında büyük bir etkiye sahiptir. Çiftçiler de tohum ekerken bu ilişkiyi dikkate alırlar. Benzer bir şekilde Ay saçlarımızın uzamasında da etkilidir. Saçlarınızın daha gür ve hızlı ya da yavaş uzaması için dikkat etmeniz gereken noktaları keşfedin!

Kuşların Ardındaki Gizli Anlamlar ve Semboller

Eğer kanatları kocaman açılmış bir kartal görmek başarıya işaret ediyorsa, bir kuzgunun bakışına rast gelmek kötü şeylere alamettir! Huzurlu bir şekilde bir o yana bir bu yana uçan ya da yanı başımızda duran kuşlar geleceğimize dair gizemlerle doludur. Onların ötüşlerini dinleyip türlerini tespit ederek bu mesajları anlamak mümkündür. Hayat size neler mi hazırlıyor? Cevaplar gökyüzünde ve bu yazıda!

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey