Hangi Kızılderili Burcu Olduğunuzu Biliyor Musunuz?

tarihinde

Kızılderililerin hayatlarına yön vermek için astrolojiden yaralandığını biliyor musunuz? Peki hangi Kızılderili burcundansınız?

 

Kızılderililerin hayatlarına astrolojiyle yön verdiğini biliyor muydunuz?

Peki siz hangi Kızılderili burcundansınız?

Kızılderililer, Zodyak Kuşağını eskiden beri tanır ve astrolojiden şifa edinmek için yararlanırlardı. Zodyak Kuşağını şifa çemberi olarak tanımlar ve her türlü problemin astroloji sayesinde çözüleceğine inanırlardı. Onlara göre her insanın doğum tarihi bu büyülü çembere girişini temsil eden sayıdır.


Kızılderililer geçimlerini avcılık, balıkçılık ve çiftçilikten sağlarlardı. Bu yüzden de doğayla, mevsimlerle ve yıldızlarla ilgili birçok bilgiye hakimdiler. Kızılderililerin büyük törenlerinde gece-gündüz eşitliği ve mevsim dönenceleri esas alınırdı.

☀ Türkiye'nin en iyi Falcılarına Danışın ☀

doğa 


Kızılderililer için iyi insan olmak ancak doğayla kendileri arasındaki bağlantıyı anlamaları ve bu dengeyi korumalarıyla mümkündü. Kendilerini doğanın bir parçası olarak görmeleri nedeniyle, Kızılderili astrolojisinde her insan bir hayvan, bir birki veya bir taşla adlandırılmıştır ve böylece burçlar ortaya çıkmıştır.

Kızılderili inancına göre insanın doğduğu dönem onun nasıl bir hayat süreceğine ve tüm geleceğine yön verir. Onlarda da bizdeki gibi 12 burç:


 

Kartal (21 Mart-19 Nisan):

Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjileri vardır. Açık sözlülükleriyle tanınırlar fakat bazen dürüstlüğü abartıp patavatsız olabilirler. İleri görüşlü olmalarıyla beraber iletişim yetenekleri oldukça gelişmiştir.

❤ Aşk Hayatınızı Uzmanlarımız Yorumlasın ❤


Kunduz (20 Nisan-20 Mayıs):

Dengeli, ağırbaşlı, değişimi sevmeyen kişilerdir. Aileye çok önem verirler, iyi eş, iyi anne-baba olurlar. Tutarlı, dengeli ve maddi güvenceye önem veren kimselerdir.

rüya
Geyik (21 Mayıs-20 Haziran):

Çok hareketli olan bu burç, çok yönlü olmasıyla aynı anda birçok işin sütesinden gelebilir. Sanatçı kişiliklidir ve güzel olan her şeyi seven, estetiğe önem veren bir yapısı vardır.


Ağaçkakan (21 Haziran-22 Temmuz):

Anaç, evcimen, sevmeyi ve sevilmeyi çok önemseyen Ağaçkakan burcu aynı zamanda insan sarrafıdır. Güven onlar için her şeydir ve bir insana duydukları güven sarsıldığında uzun bir süre kendilerine gelemezler.

☀Dertlerinize şifacı uzmanlarımızla derman olalım☀

Mersin Balığı (23 Temmuz-22 Ağustos):

Güçlü liderlik duygularıyla egemenlik kurlayı çok severler. Genelde insan haklarına önem veren, iyi niyetli yöneticiler bu burç grubundadır. İnsan sorunlarına duyarlı ve iyi kalplilerdir.

kızılderili
Boz Ayı (23 Ağustos-22 Eylül):

Konuşmayı seven, sosyal kişilerdir. Adalet ve sorumluluk duyguları oldukça yusek olan Boz Ayı burcu uyumlu olduğu kadar hatalara ödün vermeyen yapısıyla tanınır.


Karga (23 Eylül-23 Ekim):

Hayattan zevk almayı bilen, küçük şeylerden bile mutlu olan insanlardır. Sevdikleri insanlara karşı aşırı korumacı olan bu burç zaman zaman çevresindeki sevgileriyle bunaltır. Dekorasyona verdikleri önem şık ve nezih evlerinden anlaşılır.


Yılan (24 Ekim-21 Kasım):

Ruhsal yönleri oldukça baskın olan Yılan burcu, bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye ve iyileştirici güçlere sahiptir. Soğukkanlı, gizemli ve ketum bir sırdaştır.


Baykuş (22 Kasım-21 Aralık):

Sağlam içgüdülerine olmasına rağmen onları nasıl dinleyeceğine bir türlü karar veremeyen bu burç sürekli bir ikilem areasında gidip gelmektedir. Güçlü yapılı, gururlu ve çalışkan kimselerdir.

☆ Geleceğinize dair detaylı yorumlar alın ☆

Yaban Kazı (22 Aralık – 19 Ocak):

Dingin, bilge ve yardımsever! Hata yapmamak için titiz ve aşırı çalışmasıyla tanınır. Bilgeliğiyle; liderlik becelerini pekiştirmiştir. Geleneklerine çok bağlıdır.

çocuk


Şu Samuru (20 Ocak-18 Şubat):

Sevecen ve cana yakındırlar. Arkadaş ortamlarının gözdesidirler ve girdikleri her ortamda dikkat çekerler. Seyahat etmek, yeni ülkeler görmek onlara müthiş bir zevk verir.


Puma (19 Şubat-20 Mart):

Çok duygusal oldukları halde bunu hiç mi hiç göstermezler, çok havalıdırlar. Sezgileri çok güçlü olan bu burç kimseye kolay kolay güvenmez.

 

Diğer en popüler yazılarımız:

Burç Aşk Uyumu ve Karakter Özellikleri

Türk Toplumunda Yaygın Olan Batıl İnançlar

İş Yerinde Burçların Uyumu Nasıldır? Burcunuzu Okuyun!

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

Kova Burcunun Özellikleri

20 Ocak ve 19 Şubat tarihleri arasında doğan Kova bağımsızlığına düşkün bir burçtur. Ait olduğu çevreden ve prensiplerden ayrışıp başka bir yolda ilerlemek ister. Kendi değer yargılarını belirlemeyi tercih eden Kova, düşünme ve harekete geçme özgürlüğünü ortaya koymak için çabalar. Özgün, yenilikçi, meraklı ve değişken bu burç her duruma uyum sağlamayı başarabilir. Kova burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

2024 Ay Takvimi

Bizi çoğu zaman uykusuz bıraksa da Dolunay’ı seyretmek ne kadar da keyiflidir! Bahçe düzenlemek, saç kestirmek, doğumlar ve gerginlikler: Ay’ın evrelerini iyi bilmek size gündelik hayatta önemli kazançlar sağlar. Sizin için hazırladığımız 2022 takvimi sayesinde siz de bu fırsatlardan faydalanın!

Burçların Aşk Uyumu

Aşk ilişkileri her ne kadar karmaşık olsalar da burçların uyumu sayesinde hangi burçlarla iyi geçindiğinizi ve hangilerinden kaçınmanız gerektiğini öğrenmeniz mümkün. İlişkinizin yürüyüp yürümeyeceğini ya da ideal partnerinizin nasıl olması gerektiğini mi merak ediyorsunuz? O zaman burcunuzun diğer burçlarla uyumunu keşfetmenin tam zamanı!

Doğum Haritası Analizi Nasıl Yapılır?

Doğum haritanız kişiliğiniz ve geleceğiniz hakkında her şeyi bir bir ortaya koyar! Doğum haritası analizi sayesinde kendinizi ve çevrenizdekileri daha iyi tanıyarak daha doğru kararlar alabilirsiniz. Astroloji yazılarımız ve doğum haritası analizinizle kişiliğinizin sırlarını keşfedin!

En Sevilen Yazılar

Numeroloji 2024: Sayılardaki Kaderiniz

2024, 8 rakamının yılı olacak. Sonsuzluğu ve gücü temsil eden bu rakam global boyutta bir adalet ve denge arayışına işaret ediyor. Büyük zıtlıkların ortasında, hak ve idealler için verilen büyük mücadele bizi bekleyen yıla damgasını vuracak. Kişisel yıl sayınızı kullanarak, 2024'te sizi nelerin beklediğini keşfedin!

Ay Takvimine Göre Saç Kestirmek: Doğru zamanı seçin!

Birçok kişinin de bildiği gibi Ay bitkilerin büyümesi ve uzamasında büyük bir etkiye sahiptir. Çiftçiler de tohum ekerken bu ilişkiyi dikkate alırlar. Benzer bir şekilde Ay saçlarımızın uzamasında da etkilidir. Saçlarınızın daha gür ve hızlı ya da yavaş uzaması için dikkat etmeniz gereken noktaları keşfedin!

Kuşların Ardındaki Gizli Anlamlar ve Semboller

Eğer kanatları kocaman açılmış bir kartal görmek başarıya işaret ediyorsa, bir kuzgunun bakışına rast gelmek kötü şeylere alamettir! Huzurlu bir şekilde bir o yana bir bu yana uçan ya da yanı başımızda duran kuşlar geleceğimize dair gizemlerle doludur. Onların ötüşlerini dinleyip türlerini tespit ederek bu mesajları anlamak mümkündür. Hayat size neler mi hazırlıyor? Cevaplar gökyüzünde ve bu yazıda!

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey