Gelecek sizin!

Günlük Burç Yorumlarınız

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

20DK'lık ruhsal danışmanlık seansı + Kişiye özel ilkbahara ait astrolojik öngörüler

Merhaba! Astrocenter ailesi olarak, size her adımınızda destek olmak, sorularınıza birlikte cevap bulmak, çevrenizdeki bilinmeyenleri aydınlatmak ve görünür kılmak için yanınızdayız. Aklınıza takılan her soru için sitemizde bulunan astroloji, tarot, nümeroloji ve fal içeriklerine başvurabilirsiniz. Daha kaliteli bir yaşam için,  günlük burç yorumlarınızı okumayı ve  ücretsiz fal seansınızdan yararlanmayı unutmayın!

Yarın ne getirecek? Burçlarımız

Horoz için 2024 Çin Burç Yorumları: Canınız sıkılıyor

Saygıdeğer Horoz, 2024 Odun Ejderha yılı kesinlikle beklentilerinizi karşılayacak. Sevgiyle ve güzel projelerle dolu bir yıl sizi bekliyor olacak. Uzman astrologlarımızın 2024 Odun Ejderha yılı için hazırladığı yazıda Horoz burcunu neler beklediğini keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay Akrep'te, Boğa'daki Jüpiter ile Karşıtlıkta "Bugün, duygusal derinliklerinizi ve içgüdülerinizi keşfetmek için mükemmel bir gün. Kendinizi tamamen ifade etmekten korkmayın, çünkü bu, gerçek benliğinizi ve potansiyelinizi ortaya çıkarmanın anahtarıdır."

Son makalelerimiz

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

Buketteki Gül Sayısının Anlamları: Kaç tane hediye etmeliyiz?

Üç tane gülden meydana gelen buketle elli taneden oluşan buket aynı anlama sahip değildir. Aşk çiçeği olarak kabul edilen gül içten özürleri ifade edebileceği gibi evlilik teklifi etmek için de kullanılır. Her şey tercih ettiğiniz sayıya bağlıdır! Sevdiğiniz kişiye incelikli bir mesaj göndermek istiyorsanız, rastgele seçimler yapmayın ve gül sayılarının ne anlamlara geldiğini keşfedin!

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

11:11 Saatinin Anlamı

Hepimiz tesadüfen de olsa saate baktığımız zaman kadranda 11:11'e denk gelmişizdir. Bu durum bizi meraklandırır ki gayet de normaldir zira 11:11 diğer çift saatlerden oldukça farklıdır ve kafamızı en çok kurcalayan kombinasyonlar arasındadır. Bu çift saate dair bilmeniz gereken her şey bu yazıda!

Başmelek Zadkiel: İlâhi Adalet

Zadkiel, özgürlüğün, hoşgörünün, şefkatin ve merhametin başmeleğidir. Bu sebeple de affetme ve bağışlamayla ilişkilendirilir. İnsanların nezdinde başmelek olarak görevi bizim hem çevremizdekileri hem de kendimizi affetmeyi öğrenmemize yardımcı olmaktır.

Melek sayısı 777 ne anlama geliyor?

Tekrar tekrar 777 sayısını görmek kesinlikle tesadüf değildir. Bu sayı kumarhanenin dışında da pozitif anlamlara sahiptir. Meleğiniz size yaşamınızı değiştirecek içsel yolculuğa çıkmaya hazır olduğunuzu söylemek istiyor. Artık güçlü ve zayıf yönlerinizin neler olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Tavsiyelerimize kulak verin ve 777 sayısının anlamını keşfedin!

Fal baktırmak güzeldir!

E-Mail Yoluyla Fal Nasıl Baktırılır?

Yazılı soruyla fal, son zamanlarda oldukça tercih edilir hale geldi. Siz de kendinizi yazılı olarak daha iyi ifade ediyorsanız yazılı soruyla fal tam size göre demektir.

Chat'ten fal: Sorularınıza en kısa sürede cevap alın

Çevrimiçi dünyada sıkça tercih edilen chat yoluyla fal, özellikle utangaç kişiler ya da zaman sıkıntısı çekenler için idealdir. Chat yoluyla fal sayesinde bilgisayar ya da telefon ekranınızdan sorularınızı rahatça ve gizlice sorabilir, falcılarımızdan net yanıtlar alabilirsiniz.

Fal baktırmanın ne gibi faydaları var?

Fal baktırmak kimileri için bir eğlence, kimileri içinse bir ihtiyaç. Sıkça dile getirilen önyargıların aksine fal baktırmak bir bağımlılık haline gelmediği sürece bizlere sayısız fayda sağlar. Peki fal baktırmanın yararları nedir?

Telefondan fal baktırmak güvenli mi?

Telefondan fal baktırma şüphe uyandıran bir fal bakma biçimi olarak görünebilir. Uzaktan, tanımadığımız bir sese ne ölçüde güvenebiliriz? Bir falcı geleceğimizi bu şekilde nasıl yorumlayabilir? Konuştuğumuz kişinin bir dolandırıcı değil de gerçek bir falcı olduğunu nasıl anlarız? İhtiyaç duyduğunuz cevaplar bu yazıda.

Aşkın türlü halleri

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

En popüler yazılar

111 Melek Sayısı Ne Anlama Geliyor?

Saate, plakalara ya da telefon numaralarına baktığınızda karşınıza sık sık 111 sayısı mı çıkıyor? Koruyucu meleğiniz size yüce bir mesaj göndermeye çalışıyor! Bu güçlü kombinasyon yaşamınızda bir şeylerin değişeceğinin işareti. Peki siz bu değişimin ne olduğunu öğrenmeye hazır mısınız?

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Etkili Bir Su Falı Nasıl Bakılır? Nelere Dikkat Edilmelidir?

Su falı, yüzyıllardır geleceği öğrenmek için kullanılan kadım bir yöntemdir. Tıpkı ayna yüzeyleri gibi parlak ve transparan olan su, durugörüyü kolaylıkla harekete geçirebilir. Siz de bu yöntemi kendi yaşamınızda denemek istiyorsanız bu püf noktalarına dikkat edin!

Uzman falcılarımızla yapacağınız ilk seans bedava!

Falcılarımız, durugörü yetenekleri sayesinde, geleceğinizle ilgili her soruyayanıt bulurlar.Tarot kartları, katina kartları, kahve falı ve daha birçok kehanet yardımıyla, geleceğinizi net bir şekilde görürler. Duyacaklarınıza hazır mısınız?

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin

Canlı Yayınlarımız

Canlı Yayınlarımız