Kahve Falınıza Baktırmadan Önce Nelere Dikkat Etmeli?

tarihinde

Kahvenizi içtiniz fakat etrafınızda fal bakan kimse yok. Sorun değil, telve fotoğraflarını çekin ve bize yollayın. Yüz yüze fal baktırıyormuşsunuz gibi falcılarımız telefondan size yorum yapsın.

Kahve falı pişirme sürecinde ve fala hazırlık yaparken birçok farklı detaya dikkat edilmesi gereken bir süreçtir. Falın doğru okunması açısından bu bilgiler göz önünde bulundurulmalı ve kişi dikkatini fala ve faldan cevabını beklediği sorulara yoğunlaştırmalıdır. İşte kahve falı için hazırlık sürecinin püf noktaları! 

 

Kahveyi Pişirirken ve İçerken: 

Kahvenizi pişirirken içinde kahvenin yeterli olduğuna dikkat edin. Kalacak telve fal bakımı için yeterli olmalıdır.


Kahveyi aynı yerden içmeye özen gösterin ve kalan telvenin çok fazla sulu olmasına dikkat edin. Eğer çok suluysa fincanı indirip telvenin fincanın dibine düşmesini bekledikten sonra son yudumlarınızı için.                     



Kahveni evde iç, Astrocenter falcıları telefondan falına baksın! 




Fala hazırlık

İlk önce kahvenizi içtikten sonra ve fincanınızı kapattıktan sonra aklınızda yoğun bir şekilde bir niyet tutun. Niyetiniz son zamanlarda kafanızı yoran bir sorun olabilir veya aşk hayatınızın geleceği ve sevdiğiniz kişi hakkında endişeleriniz olabilir.Bunu yaptıktan sonra fincanınızın soğumasını bekleyin.


 Fincanı çevirmeniz için ılık veya soğuk olması da şarttır. Bekleme süresini kısaltmanız için fincanın üstüne yüzük veya para da koyabilirsiniz. Metal sayesinde fincanınız daha çabuk soğuyacaktır. Soğuduktan sonra fincanınızı kaldırın. 


Fincanınız yapışıyorsa sakın falı açmayın! Çeviren kişinin bütün dileklerinin gerçekleşeceğini haber verir. Israr etmeyin, fincanı açmanız bunu bozabilir. Fincanınız açılıyorsa o zaman içindeki telvenin iyice akması için birkaç saniye tabağın üzerine akıtın.

 


Kahve Fincanı Nasıl Yorumlanır?

Fal süreci fincandan başlar. Falınızı 4 parça olarak düşünebilirsiniz. Fincanın sapından başlayarak aklınızda bir çizgi oluşturun. Bu çizgi fincanınız dikey olarak düşünüldüğünde falınızı iki parçaya böler. Fincanın sapındaki çizgi sayesinde de bu iki parçayı dört parçaya bölün. Fincanın dışına yakın olan bölüm yakın geleceğe dair bilgiler içerir. Daha dibe yakın olan bölümdeyse daha uzun zaman içinde alacak olaylar yer alır. Sapın sol tarafında bulunan şekiller negatif olayları sembolize eder, sağ tarafındakilerse pozitif olayları.

 

Kahve Tabağına Nasıl Bakılır?

Kahve tabağındaki fal daha fazla aile ve hanede yaşanan sorular hakkında aydınlatır. Akılda olan dilekler hakkında da bilgi verir. Beden olarak uzakta olan veya uzakta duran veya ayrılan sevgilinin dönüp dönmeyeceğiyle ilgili olarak ta net bir cevap verir.


 Türk Kahvesi Falı için nasıl hazırlık yapılır ?


null

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

2024'teki Gezegen Retroları: Önemli Tarihler!

Eğer siz de bizim gibi bir astroloji tutkunuysanız, gezegen retrolarının yaşamımız üzerinde ne kadar büyük etkileri olduğunu bilirsiniz. Aksilikler, gecikmeler, bozulan teknolojik aygıtlar... Gezegen retrolarının genelde negatif etkilere sahip olduğu söylenir. Ama bu ne ölçüde doğrudur? Bu durum tüm gezegenler için mi geçerlidir? İşte gezegen retrolarına dair tüm merak edilenler!

Terk Edilmeye Son! Bir Erkeğin İlgisi Nasıl Çekilir?

Bir erkeğin size nasıl davranacağını belirleyecek kadar güçlüsünüz. Biliyoruz, ilk duyduğunuzda imkânsız ve anlamsız geliyor ama gerçek şu ki siz, istediklerinizi yapacak ve yaptıracak kadar güçlüsünüz. Bir erkeğin size harika davranmasını da sağlayabilirsiniz.

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Haftalık Burç Yorumları

Yay burcunda Ay, Koç burcunda Merkür ile Üçgen açı "Dinamik enerjiler ve ilham verici fikirler, bugünün manevi yolculuğunda size rehberlik edecek. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin, çünkü sözlerinizin gücü ve etkisi bugün özellikle güçlü olacak."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Duygusal enerjinizi genişletin ve bilgeliğinizi derinleştirin. Bugün, manevi yolculuğunuzda yeni ufuklara doğru ilerlemek için mükemmel bir gün."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Epilasyonunuzu Ay’a Göre Ayarlayın !

Ay döngüsü, tırnaklarımızın ya da saçlarımızın uzaması kadar vücudumuzdaki kılları da etkiler. Dolayısıyla Ay'ın hareketlerine göre epilasyon için yıl içinde diğerlerinden daha uygun dönemler olduğu söylenebilir. Peki 2022 yılında hangi tarihler bu dönemlere karşılık gelir? Kıllarınızın daha yavaş uzamasını istiyorsanız epilasyon takvimini sakın kaçırmayın!

Burcunuza Dair Her Şey