Astrocenter'in diğer fal sitelerinden farkı nedir?

tarihinde

<strong>Bildiğiniz gibi bir çok site fal hizmeti sağlıyor. İyi ve güvenilir falcılar bulmak oldukça önemli. Bu yazıda neden Astrocenter diğer sitelerden farklı bunu açıklıyoruz. Yazımızı oku bizi daha çok tanı!</strong>

Astrocenter'in diğer fal sitelerinden farkı nedir?

Astrocenter Dünyanın dört bir yanında Astroloji ve Fal hizmeti veren çok özel bir sitedir. Astrocenter Türkiye'de en başarılı uzmanları alarak en iyi fal sitesi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Astrocenterın en önemli farklı gerçek deneyimli uzmanların kendi gerçek isimlerini kullanarak duru görü özellikleriyle fal bakmalarıdır. Haydi yazımızı okuyun ve de Astrocenter neden diğer sitelerden farklı ve özel olduğunu keşfedin. 

 

         Farkımız kaliteli uzmanlarımız  

 

Sizlere engin bilgileri ışığıyla, 6. hisleri ve duru görüleriyle, yıllarca kafelerde baktıkları değişik fal tipleriyle yol gösteren özel uzman falcı kadrosuna sahibiz.

Fal uzmanlarımız ve astrologlarımız her gün meslekleri ile içli dışlılar ve kartlarını ve materyallerini yanlarında bulunduruyorlar. Profesyonel bir hizmet vermeyi amaçlayan fal uzmanlarımız güçlü hisleriyle sizlere yol göstermek için bizimleler.

 

Bazen bize sorar yeni müşterilerimiz hangi uzman en iyisi diye. İnanın biz hiç bir uzmanı ayırmıyoruz çünkü hepsini test edip alıyoruz. Geçmiş deneyimlerini göz önünde bulunduruyoruz. Ama şu da doğru ki içlerinde 7-8 uzmanımız favori ve daha çok popülerler! Bunu bırakılan yorum sayısından ve içeriğinden de anlayabilirsiniz. Daha çok pozitif yorum alan uzmanlar daha çok aranıyor tabii ki.

   

   Bir başka farkımız özel güvenli ve kaliteli telefon sistemimiz

Telefon sistemimiz Avrupa standartlarına sahip olup Türkiye’ye daha bu sistem gelmeden vardı. Fransa ve Almanya'daki fal sitelerinde 2008 yılından beri kullanılan bu özel sistem Wengo ile Türkiye’ye geldi. Astrocenter Wengo partnerliğiyle Astrocenter kullanıcılarına ulaştı. Aramalar bu çok kaliteli telefon sistemi sayesinde gerçekleştiriliyor.

 

 

 

<<< İlk 10dk Falın Yalnızca 4 TL >>>

   Bir diğer farkımız ise fiyatlarımız

 

Diğer sitelerde dakika fiyat ortalaması bizdekinden çok daha fazla. İlk defa bu güzel deneyimi yasayacak müşterilerimizin ilk 10 dakikası yalnızca 4 tl. Böylelikle yeni kullanıcılarımızın ilk deneyimleri uygun fiyatlardan oluyor. Bütün bunlarla birlikte her hafta özel promosyonlar ve avantajlı fırsatlardan yararlanıyor müşterilerimiz. Bazen 10 dakikası sadece 5 TL'ye konuşuyor, bazense 30 dakika görüşmesi sadece 60 TL oluyor.

 

Eğer dakika bazlı görüşmek istemiyorlarsa 10, 20 veya 30 dakikalık avantajlı fal paketlerimizle kontrollü ve uygun bir şekilde de arayabiliyorlar.

 

Bütün bu nedenlerden ötürü en iyi falcılarımızı eşsiz bir fal deneyimi ve tüm sorularınıza cevap bulmak için Astrocenter'da fal baktırmanızı öneriyoruz. İçinizi ferah tutun ve bize güvenin, çok tatlı ve ilgili müşteri hizmetlerimiz size her zaman eşlik ediyor ve yardımcı oluyor.

 

Hemen tıklayın iyi bir fal uzmanı ya da medyumla 10dk fal deneyimizi 4TLye yaşayın.

 

Bunları da Seveceksiniz

Astrocenter Türkiye Sorumlusu Emir Bey ile Röportajımız

Yazılı Soruyla Fal

Falcı Uzay ile Röportajımız

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Astrocenter Hakkında

1999 yılında kurulan Astrocenter, Astroloji alanında Dünya’da en net ve güvenilir içerik oluşturan en önemli sitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde hizmet veren Astrocenter, Astoloji alanında verdiği engin bilgilerle sektörde en güvenilir içeriği sunan site olarak kabul görmektedir.

Haftalık Burç Yorumları

Başak burcunda Ay, Balık burcunda Mars ile karşıtlık - 14:09 "Günün enerjisi, duygusal ve fiziksel dünyalar arasındaki dengeyi bulmayı gerektiriyor. Kendinizi hem duygusal hem de fiziksel olarak beslemeye zaman ayırın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Güneş, Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapıyor "Güneşin yeni bir burca geçişi, hayatınızın yeni bir bölümünün başlangıcını simgeler. Bugün, değişimin rüzgarlarını hissetmeye ve hayatınızın yeni bir bölümüne adım atmaya hazır olun."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin