YENİ ÜCRETSİZ UYGULAMAMIZ FAL KÜRESİ HİZMETİNİZDE!

tarihinde

Sizin yeni ve güzel bir uygulama geliştirdik. <br /><br />Sorularınıza yoğunlaşıp ücretsiz olarak cevaplar alabileceğiniz bu eğlenceli uygulamanın adı: <strong>Fal Küresi</strong><br /><br /><br />

 

Sizin yeni ve güzel bir uygulama geliştirdik. Sorularınıza yoğunlaşıp ÜCRETSİZ olarak cevaplar alabileceğiniz bu eğlenceli uygulamanın adı:

Fal Küresi

Fal Küresini telefonunuzu ücretsiz indirip Aşk, İş ve Diğer konularda kafanızı kurcalayan sorular için net cevaplar alabilirsiniz.

Fal Küresini hemen indirin ve kaderinizde neler var bakın!

Almanız gereken önemli bir karar mı var? Geleceğiniz hakkında sorular mı soruyorsunuz? Medyumlar sizin için nasıl bir yol çizmiş...? Ücretsiz Fal Küresi uygulamasıyla tüm tereddütlerden kurtulabilirsiniz!


Uygulamayı telefonunuza indirmek için:

İphone kullanıyorsanız, indirmek için lütfen buraya tıklayınız.

Eğer telefonunuz Nokia, Samsung, Nexus gibi akıllı bir telefonsa Google Play'den indirmek için lütfen buraya tıklayınız.

 

Önemli bir karar almadan önce bırakın Fal Küresi sizin kararlarınızda ve sorularınıza rehber olsun. 

 Astrocenter Fal Küresi

 

1-) İlk önce sorunuzun temasını seçin.

2-) İyice rahatlayın ve konsantre olun. Ve sorunuza iyice odaklanın.

3-) Küreyi okşayın ya da tıklayın.

4-) Sorunuzun cevabı karşınızda belirecek!

 

İndirmek için aşağıdaki iconlara da tıklayabilirsiniz.

Iphone için uygulamamızı indirin.    Google Play'den uygulamamızı indirin.

 

Fal Küresinin sorularınıza yardım olabileceği farklı alanlar şunlardır:


AŞK

Aşk ne zaman kapınızı çalacak? İlişkiniz sürecek mi? Sorunuza iyice konsantre olun ve küreyi okşayın, cevap karşınıza çıkacak!


İŞ

İşle ilgili sorunlarınız mı var? Size uygun başka bir iş bulabilecek misiniz? Maaş ya da yükselme söz konusu mu? Küreye birkaç kere tıklayın ve cevabınızı keşfedin. 

DİĞER

Sorunuz başka bir konuda mı? Fal Küresi sizi yarı yolda bırakmıyor. Para, aile veya şans... Küreye dokunun: anında cevabınız karşınızda!

 

Fal Küresini hemen indirin ve kaderinizde neler var bakın!

Uygulamayı telefonunuza indirmek için aşağıdaki iconlara da tıklayabilirsiniz:

Iphone için uygulamamızı indirin.    Google Play'den uygulamamızı indirin.

 

İphone için lütfen buraya tıklayınız.

Android için lütfen buraya tıklayınız.

askim bana geri donucekmi

aysen 4 yıl önce

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Astrocenter Hakkında

1999 yılında kurulan Astrocenter, Astroloji alanında Dünya’da en net ve güvenilir içerik oluşturan en önemli sitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde hizmet veren Astrocenter, Astoloji alanında verdiği engin bilgilerle sektörde en güvenilir içeriği sunan site olarak kabul görmektedir.

Haftalık Burç Yorumları

Boğa'daki Jüpiter, Boğa'daki Uranüs ile Kavuşum açısında "Bugün, manevi büyüme ve özgürlüğün birleştiği bir gün. Kendinizi yeniliklere açın ve hayatın size sunduğu fırsatları kucaklayın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Başak burcunda Ay, Balık burcunda Mars ile karşıtlık - 14:09 "Günün enerjisi, duygusal ve fiziksel dünyalar arasındaki dengeyi bulmayı gerektiriyor. Kendinizi hem duygusal hem de fiziksel olarak beslemeye zaman ayırın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin