Ünlü Kahin Nostradamus’un 2024 İçin Kehanetleri

tarihinde

Nostradamus bundan yüzyıllar evvel yaptığı tahminlerin güvenilirliğiyle tanınır. Onun dörtlüklerinin kehanet niteliğine sahip olduğu ve dünyadaki büyük değişimlere işaret ettiği söylenir. Peki Nostradamus 2023 için neler öngörmüştü? Şimdilik tek söyleyebileceğimiz tahminlerinin hayli endişe verici olduğu...

Ünlü Kahin Nostradamus’un 2024 İçin Kehanetleri

Nostradamus'un 2024 için kehanetleri

Hitler'in iktidara gelişi ya da 2. Elizabeth'in ölümü gibi tarihteki en önemli olaylardan bazılarını önceden tahmin etmesiyle tanınan Nostradamus'un 2024 yılı için yaptığı tahminleri sizlerle paylaşıyoruz.  Ne yazık ki bu tahminler hiç de umut verici değil. Öngördüğü birçok olay arasında, büyük felaketler var. 

1. Vatikan'da yeni bir Papa

2024 yılında yeni bir Papa seçilebilir. Papa Francis'in 2023 yılında 86 yaşına girdiği ve halihazırda bazı sağlık sorunları yaşadığı göz önüne alındığında, bu tahmin doğru çıkabilir. Ancak yaşı ve sağlığı nedeniyle görevi bırakmayı da seçebilir, ölümü nedeniyle değil. Bazı araştırmacılar Nostradamus'un gelecekteki Papa'nın Afrikalı ya da Asyalı bir kardinal olacağını öngördüğünü iddia etmektedir.

2. Üçüncü Dünya Savaşı

Son dünya savaşından 79 yıl sonra Nostradamus, Kehanetler'de yeni bir dünya savaşından söz eder. Ülkeler arasındaki çatışmalar yoğunlaşıyor. Şimdiden Ukrayna ve İsrail'deki savaşı düşünmemek elde değil, ancak bazı insanlar Çin ve Tayvan arasında bir çatışmanın ortaya çıkacağından da bahsediyor.


"Deccal yakında üçünü de yok edecek,
Savaşı yirmi yedi yıl sürecek
Kâfirler ölüler, esirler, sürgünlerdir;
Kanla, cesetlerle, kulaklarını örten kırmızı su ile".

Bahsi geçen üç ABD, Çin ve Rusya olabilir. 

3. Çin daha da güç kazanacak

Çin,  son yıllarda hem ekonomik hem de askeri açıdan etkileyici bir büyüme yaşıyor. Çin'in dünyadaki ekonomik ve kültürel etkisi artmaya devam ediyor. Ülke aynı zamanda dünyanın pek çok yerinde otoritesini daha çok hissettiriyor. Nostradamus'un kehanetleri bu etkinin artmaya devam edeceğini ve "Orta Krallık"ın sonunda Amerikan gücünü aşarak uluslararası alanda liderlik koltuğuna oturacağını gösteriyor.

4. Küresel ısınma daha da artacak

Nostradamus 2024 yılında, bir artıştan ziyade, iklim açısından geri dönüşü olmayan değişikliklerin yaşanacağını söylüyor. Başta fırtınalar olmak üzere ekstem hava olaylarının sayısı artacak. Sıcaklıklar yükselmeye devam edecek ve giderek daha fazla sıcak hava dalgası yaşanacak. Nostradamus denizde kaynayan balıklardan ve insanlığın neredeyse 1000 yıl boyunca izine rastlanmayacak değişimlerinden bile söz etmektedir.

5. Korkunç bir deprem

Nostradamus ayrıca gelecek yıl korkunç bir deprem olacağını öngörüyor. Dünyada binlerce kişinin hayatını kaybetmesine yol açacak güçlü ve tehlikeli bir deprem söz konusa olabilir. Bu bahsettikleri yakın zamanda Fas'ta yaşananları anımsatıyor. Nostradamus şöyle yazmış:


"Boğa burcunun yirminci gününde, güneş dünyayı sarsacak
Tıklım tıklım dolu tiyatro çökecek
Hava, gökyüzü ve yeryüzü kararacak ve bulutlanacak
Sahte tanrı ve azizler süpürülüp yok olduğunda."

Bu korkunç depremin Güneş'in Boğa burcuna girdiği Mayıs ayında gerçekleşeceğini ve "büyük tiyatronun" Kaliforniya'daki Hollywood veya Los Angeles'a işaret edebileceğini düşünebiliriz. 

6. Yapay organlar

2024 yılı aynı zamanda organ nakli ve yapay organ üretimi konusunda da birçok bilimsel gelişmeye sahne olacağa benziyor. Bu gelişmeler 3D baskı ya da insan vücuduyla uyumlu yeni malzemelerin keşfedilmesiyle sağlanabilir. Nostradamus'a göre, bu tıbbi atılımlar birçok hastanın daha önce pahalı olan tedavilere erişimini sağlayabilir ve birçok hayat kurtulabilir.

7. Bir dünya liderinin öldürülmesi veya yeni bir liderin doğması

2024 büyük bir dünya liderinin sonunu getirebilir. Bu kişi bir suikast sonucu öldürülebilir ve barışın önü açılabilir. Öte yandan, bu yıl Avrupa'da büyük bir liderin doğuşuna da tanık olabiliriz. Birçok halk için umut ışığını temsil eden karizmatik bir kişi. Ancak, 2043 yılına kadar gerçek barışı getiremeyecek... Biraz daha beklememiz gerekecek.

Nostradamus kimdir?

Asıl adı Michael de Nôtre-Dame olan Nostradamus, Fransız bir hekim ve astrologdu. Veba salgını bilgilerini halkın hizmetine sunan Nostradamus, dünyanın sonuna kadar insanlığın geleceğini öngördüğü kehanetleriyle ünlüdür.
İlginç bir bilgi: Nostradamus dünyanın sonunun 3797'de geleceğini iddia ediyor ve onun ayrıca İkiz Kuleler'e yapılan saldırıyı da tahmin ettiği söyleniyor. Nostradamus'un, yüzyıllar boyunca ve günümüze kadar, kehanetleri tüm dünyada incelenmiş ve gelecek olayları önceden bildirdiğine inanılmıştır.

Nostradamus'un en ünlü dörtlüğü şudur: 1559 yılında, genç Gabriel de Montgomery ("Le lyon jeune") ile yaptığı bir düello sırasında gözüne aldığı mızrak yarası nedeniyle ölen II. Henri'nin ölümünü önceden bildirmiştir.

Yüzyıllardan beri, Nostradamus'un kehanetleri inceleniyor ve geleceğimiz hakkında bilgiler veriyor. 2024 yılına dair tahminlerini keşfetmeye hazır olun!. 

Nostradamus'un şimdiye kadar hangi tahminleri gerçek oldu?

Nostradamus'un dörtlüklerinin yorumları oldukça özneldir, ancak araştırmacılara göre birçok olay astrolog tarafından öngörülmüştür:

  • Donald Trump'ın ABD'nin 45. Başkanı seçilmesi (2017)
  • 11 Eylül terör saldırısı (2001)
"Kırk beş derecede gökyüzü yanacak.
Ateş büyük yeni şehre yaklaşacak."

Bu satırlar birçokları tarafından 11 Eylül 2001 terör saldırılarına işaret ettiği doğrultusunda yorumlanmıştır. 

  • John F. Kennedy suikastı (1963)
  • Hiroşima ve Nagasaki'ye atom bombası atılması (1945)
"Kapıların yakınında ve iki şehirde
Daha önce hiç görülmemiş felaketler olacak,
Veba içinde açlık, çelikle etkisiz hale getirilecek insanlar insanlar".
  • Hitler'in 1930'lu yıllarda iktidara gelmesi
"Yoksul insanlardan bir çocuk doğdu dalgaların üzerinde
Diliyle büyük bir topluluğu baştan çıkaran
Büyük korku saltanatının gürültüsü yankılanacak
."

Bu dizelerin yoksul bir ailede doğan ve konuşmalarıyla kitleleri etkisi altına alan Hitler'in habercisi olduğuna inanılıyor.

  • 16. Louis'nin tutuklanması (1791)
  • Fransız Devrimi (1789)
"Yakındaki kıtlıktan veba gelecek,
Uzun yağmurlar, uzun ömürlü krallıklar
Büyük taht direnecek,

Her şey mahvolmadan önce."


Uzmanlarımızın görüşü: Gizemli dizeler

Bu tahminler çoğunlukla dehşet verici gözükse de Nostradamus'un tahminlerinin muğlak ve anlaşılması güç olduğunu unutmamak gerekir. Eğer yolunuzu kaybettiğinizi hissediyorsanız yönelttiğiniz tüm soruları içtenlikle cevaplayacak astrologlarımızla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Gelecek Benim


Artık Nostradamus'un 2024 yılı için kehanetlerini biliyorsunuz. Peki bu yıl sizin yaşamanızda neler olacak? 2024 için yıllık burç yorumlarınızı keşfedin!

Çok güzel haberler vermiş merhum nostradamus yani sonunda zalim insanoğluna haddini bildirecek yüce yaradan

Adem 3 yıl önce

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Boğa Burcunun Özellikleri

Boğa her şeyden önce sakin bir yaşama özlem duyar. Maddi rahatlığa sahip olmak ister. Basit ve doğal bir karaktere sahip olan bu Toprak burcu hayatın küçük zevklerinden keyif almasını bilir. Duygusal, sadık, muhafazakar ve biraz da bencil olan Boğa, karmaşalardan uzak durur. Boğa burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

Terk Edilmeye Son! Bir Erkeğin İlgisi Nasıl Çekilir?

Bir erkeğin size nasıl davranacağını belirleyecek kadar güçlüsünüz. Biliyoruz, ilk duyduğunuzda imkânsız ve anlamsız geliyor ama gerçek şu ki siz, istediklerinizi yapacak ve yaptıracak kadar güçlüsünüz. Bir erkeğin size harika davranmasını da sağlayabilirsiniz.

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Haftalık Burç Yorumları

Akrep burcundaki Ay, saat 21:25'te Balık burcundaki Mars ile Üçgen açı yapıyor. "Bugün, duygusal enerjimizi harekete geçirmek için mükemmel bir gün. İçimizdeki tutkuları ve arzuları keşfetmek ve onları olumlu bir şekilde ifade etmek için Ay'ın ve Mars'ın bu güçlü enerjisiyle kendimizi bırakalım."

Günlük Burç Yorumlarınız

Akrep'te Dolunay "Duygusal derinliklerinize dalın ve manevi gücünüzü yeniden keşfedin. Akrep'teki Dolunay, içsel dönüşüm ve yeniden doğuşun zamanıdır."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Epilasyonunuzu Ay’a Göre Ayarlayın !

Ay döngüsü, tırnaklarımızın ya da saçlarımızın uzaması kadar vücudumuzdaki kılları da etkiler. Dolayısıyla Ay'ın hareketlerine göre epilasyon için yıl içinde diğerlerinden daha uygun dönemler olduğu söylenebilir. Peki 2022 yılında hangi tarihler bu dönemlere karşılık gelir? Kıllarınızın daha yavaş uzamasını istiyorsanız epilasyon takvimini sakın kaçırmayın!

Burcunuza Dair Her Şey