Eski Sevgilinizi Unutamıyor Musunuz?

tarihinde

Ayrılık sonrası hâlâ eski sevgilinizi düşünmeden edemiyor musunuz? Yeni bir sayfa açma zamanı geldi mi?

Hâlâ eski sevgilinizi mi düşünüyorsunuz?

Ayrılmanızın üzerinden yeterince zaman geçti ancak hâlâ onu düşünüp biten ilişkiniz için üzülüyor musunuz? Çevrenizdekiler size yolunuza devam etmenizi söylemekten sıkıldı mı? Hatta siz de devam etmek için çabalamaktan ve başarısız olmaktan yoruldunuz mu?


Belki de tüm bunların sebebi yanlış bir karar vermiş olmanız ya da âşık olduğunuz kişiyi unutamamanız. Elbette her ayrılık zor. Hep akılda bir soru işareti bırakıyor ama bir şekilde önümüze bakmayı öğrenmemiz gerek. Zaten eski sevgiliye geri dönmemek için neden bulmak kolay, ayrılığın bir hata olduğunu kabullenip geri dönmek ise zor bir karar. Peki, ya geride bıraktığınız kişi doğru kişiyse? Ya hayatınızın aşkını anlık bir öfke ya da kırgınlık yüzünden kaybettiyseniz? Bundan emin olmak için, çevrenizdeki "yoluna devam et, başkasını bul, unut onu" seslerini susturup kendinizi dinlemeniz lazım. İşte iç sesinizi dinlerken size yardımcı olacak sorular...



Geleceğe dair sorularınız mı var? Falcılarımıza danışın!



 

Bir ilişkide olmayı mı özlediniz yoksa onunla birlikte olmayı mı?

Ayrılığınızı düşünürken kendinize sormanız gereken ilk soru bu. Şu an mutsuz olma sebebiniz yalnız olmanız mı? Yanınızda birinin olması sizi mutlu eder mi? Yoksa sadece eski sevgilinizi mi istiyorsunuz? Özellikle de uzun bir ilişkiden çıktıysanız, yalnız olmaya alışmanız, bir ilişkinin hayatınıza getirdikleri olmadan yaşamanız zor olabilir ve çoğu zaman bu yalnızlığa geçişte yaşanan sorunlar özlemle karıştırılır. 


Gerçekten özlediğiniz bir ilişkinin parçası olmak mı yoksa eski sevgiliniz mi emin olmanız gerekir. Bunun için birkaç flört denemesinde bulunmanız da size yardımcı olabilir. Başka biriyle eski sevgilinizi düşünmeden iyi vakit geçirebiliyorsanız, bir şeyleri geride bırakmanız o kadar da yanlış olmamış demektir. Eğer başkalarıyla onunla yaşadığınız duyguları hissetmiyorsanız ona ne kadar sevdiğinizi ve sizinle olan uyumunu bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var.

 

İlişkinizi nasıl hatırlıyorsunuz?

Anlaşarak ayrılmış olsanız bile ilişkinizin bitmesi için birçok sebebiniz olabilir. Tartışmalarınız, fikir ayrılıklarınız, sorunlarınız sizi ayrılık noktasına getirebilir. Peki, şimdi dönüp baktığınızda bunları hatırlıyor musunuz? Yoksa tek aklınıza gelen mutlu günleriniz mi? Eğer düşündüğünüz tek şey mutlu günlerinizse, barışmak sadece kendinizi kandırmak olur. Çünkü aynı sorunların tekrar önünüze gelmeyeceğinin garantisi yok. Ama sorunlu olduğunuz günleri de düşünüp, ders çıkarmayı başarıyorsanız hatta en kötü zamanlarınızı bile özlüyorsanız ilişkiniz bir şansı daha hak ediyor olabilir.

 

Beraber bir geleceğiniz olduğuna inanıyor musunuz?

Evet, aşk çok önemli ama kabul edelim tek başına yeterli değil. Eski sevgilinizi çok özlüyor, çok seviyor ve onsuz yapamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Ama ilişkinizi bitirmek için birçok sebebiniz vardı. Şimdi tüm bu sebeplere rağmen birlikte bir gelecek kurabileceğinize inanıyor musunuz? Sorunlarınızı aşıp yolunuza beraber devam edebilecek misiniz? Yoksa siz de içten içe birkaç ay sonra aynı sorunların tekrar başlayacağını biliyor musunuz? Eğer ilişkinize tekrar başlatmayı sadece biraz daha fazla zaman geçirebilmek için istiyorsanız, bunun ikiniz için de daha zor olacağını düşünmeniz gerek.


Gerçekten sizin için en iyisi o mu?

Çoğumuz ayrılığın ardından tanıştığımız herkesi eski sevgilimizle kıyaslarız. Eğer kızgınlığımız büyükse, bu kıyastan eski sevgilimizi mağlup çıkarmaya çalışırız. Ancak buna rağmen içten içe onun en iyi olduğunu hissetmeye devam ediyorsanız, bir yerlerde hata yapmış olabilirsiniz. Birçok insanla görüşmenize hatta yeni bir ilişki denemenize rağmen hala onun ne kadar özel bir insan olduğunu, hiç kimsenin sizi onun kadar tamamlayamayacağını düşünüyorsanız bu yeniden denemeniz için en önemli işaret olabilir. 

 

Aşılamaz sorunlarınız mı vardı? 

Ayrılmanızın gerçek sebebi, tartışmalarınızın altında yatan neden neydi? Uzak mesafe ilişkisi yaşamanız mı, görüş ayrılığı mı yoksa aldatma gibi telafisi zor bir durum mu? Bu sebep hala var mı ve siz bunu çözmek için ne kadar fedakârlık yapmaya hazırsınız? Eğer sevgiliniz başka bir şehre taşındığı için ayrıldıysanız, tekrar başladığınızda bu durumu aşmak için neler yapabilirsiniz? Sorun görüş ayrılığınız ise ona olan sevginiz gerçekten inançlarınızdan daha mı büyük? Ya da sizi aldatması unutabileceğiniz bir şey mi? Tüm bu sorulara cevap vermek zor biliyoruz. Ama ilişkiye tekrar başlama kararı vermeden önce bunları düşünmenizde fayda var. Sorunlarını gerçekten aşacağınıza emin olmadan attığınız bir adım sadece daha büyük hayal kırıklıklarına neden olur.


Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yeni bir ilişkisi var ama ben hala unutamıyorum aklıma geliyor önüme bakmaya çalışıyorum ama olmuyor yapmıyorum onu unutmak için başka biriyle arkadaşlık kurdum olmadı gelmesin artık aklıma bıktım ☹️

Emineyaren 4 yıl önce

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Koç burcundaki Güneş, Yay burcundaki Ay ile Üçgen açıda "Bugün, içsel gücünüzü ve cesaretinizi ortaya çıkarın. Kendinize inanın ve hedeflerinize ulaşmak için atacağınız adımlarda kararlı olun. İçinizdeki ateşi, hedeflerinize ulaşma arzunuzu ve yaşam enerjinizi hissedin."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey