Sevdiğiniz Adamın Size Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsınız?

tarihinde

Biriyle tanıştınız ve yanındayken kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Kalbiniz pır pır atıyor ama onun duygularından pek de emin değilsiniz. Ne de olsa aşk söz konusu olduğunda erkekler kapalı bir kutu gibidir. Hoşlandığınız erkeğin size yönelik duygularını anlamak için tüyolar bu yazımızda!

Onunla tanıştığınızdan beri sadece onu düşünüyorsunuz ve bu sefer ideal erkeği bulduğunuzdan neredeyse eminsiniz. Peki onunla uyumlu olup olmadığınızı ve duygularınızın karşılıklı olduğunu nasıl anlayabilirsiniz? Ne de olsa aşk konusunda erkekler ve kadınlar birbirlerinden oldukça farklı davranırlar.



Geleceğe dair sorularınız mı var? Falcılarımızla iletişime geçin.





1. Sizi her halinizle güzel bulur

Elbette ki saçlarınız yapılı olduğunda ve ışıl ışıl parladığınızda size iltifat etmesini doğal karşılıyor olabilirsiniz. Yataktan kalktığınız andan gece uyuyana kadar geçen her saniyenizde, ister bakımlı görünmek için tonlarca para harcayın isterseniz de en doğal halinizle, makyaj bile yapmadan gezin, o sizi yine de güzel bulacaktır. Bu durumda gözü sizden başkasını görmüyor demektir.


2. Size iltifat eder.

Erkekler her ne kadar "Benim için iç güzelliği önemli, fiziki değerlere çok önem vermem" deseler bile mutlaka dış güzelliğe bakarlar, öncelikle bir erkek âşık olduğunu ilk olarak sizi baştan aşağı süzerek belli eder. Giyiminize, makyajınıza, yüz hatlarınıza, kilonuza, el - ayak bakımınıza, saçlarınıza, kalçalarınıza, göğüslerinize, gözlerinize… Kısacası onun tarafından baştan sona fiziksel bir incelemeden geçirilirsiniz. 


Daha sonra, "Ne güzel gözlerin var", "Saçlarını çok beğeniyorum", "Mini etek sana çok yakışıyor" gibi iltifatlarla karşılaşmaya başlarsınız. Sözün kısası, iç güzelliğiniz de olsun ama yine de siz her zaman güzel ve bakımlı olmaya gayret edin. Çünkü bir gün mutlaka bir erkek tarafından iltifat alacaksınız.

 

3. Sizi dikkatle dinler.

Eğer bir erkek sizden hoşlandıysa ses tonunuzu, diksiyonunuzu; kısacası onu sözlerinizle nasıl etkileyeceğinizi merak eder. Yanınıza gelip sizinle konuşmak ve sorular sormak ister. Mümkün olduğunca ikinizin de hoşuna gidecek güncel konular bulmaya çalışın. Ona soracağınız sorular hem kendisiyle ilgilendiğinizi gösterecek hem de onun nelerden zevk aldığına dair size ipuçları verecek. Erkekler güldüren ve zeki kızlardan hoşlanırlar. Örneğin ona çocukluğunuzun komik anılarını anlatabilirsiniz. Ayrıca tane tane konuşmaya gayret edin. İyi bir diksiyon ve etkileyici bir ses tonuna önem verdiklerini de unutmayın.

  

4. Fedakâr olur. 

Eğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa içgüdüsel olarak sizi korumak ister, örneğin kalabalık ortamlarda rahatsız olduğunuzu düşünürse sizin için tartışmaya girebilir. Size sorular sorarak ihtiyaçlarınızı anlamaya çalışır. Sağlığınızın ve keyfinizin yerinde olmasını herkesten çok o ister. Sizi her koşulda korumaya çalışıp üzülmemeniz için elinden geleni yapar. Sizin için bazı fedakarlıklar yapabilir.

 

5. Ona zaman ayırmanızı ister. 

Bir erkeğin hayatta en önem verdiği şeylerden biri de ilgilenilmektir. Kısacası ona önem vermenizi ve onunla vakit geçirmenizi bekler. "Bu akşam ne yapıyorsun?", "Kiminle çıkıyorsun?", "Seni evine bırakmamı ister misin?" gibi hafif kıskançlık kokan sözlerle de hayatınıza dâhil olmaya çalışır. Onunla ilgilendiğiniz zaman mutlu olup, ona vakit ayırmadığınız zamanlarda ise kıskançlık duyguları ön plana çıkar.

Eğer bir akşam eski aşkınızla yemeğe çıkacak olursanız, "Neden, ne gerek var ki?" veya "Ben varken neden onunla yemeğe çıkıyorsun?" gibi onlarca soruyla karşılaşabilirsiniz. Yani dikkat! İlişkinizin tehlikeye girmesini istemiyorsanız eski sevgililerinizle görüşmemeye çalışın. Eğer görüşecekseniz de bunu ölçülü tutmaya çalışın. Bilin ki o sadece sizin tarafınızdan ilgi görmek istiyordur. Ona olan konsantrasyonunuzun azaldığını hissettiği andan itibaren aklına "Acaba başka bir erkek mi var?" sorularını getiriyor olabilir.

 

6. Size öncelik verir.

Seven erkek sevgilisine öncelik tanır. Onun için siz, zaman zaman ailesinden ve en yakın arkadaşlarından bile önce gelirsiniz, örneğin kız kardeşiyle ve sizinle alışverişe çıktığında en güzel kıyafetleri öncelikle size alır. Önce sizin iyi olmanızı, sizin gülmenizi ve mutlu olmanızı ister. Soğuk bir yerde sizden başka üşüyen biri varsa ceketini önce size verir, hasta olduğunuzda işine gitmek yerine önce sizi ziyaret eder, hafta sonlarını ailesiyle geçirmek yerine sizinle program yapmaya çalışır. Çünkü siz onun hayatının en önemli değerisinizdir.

  

7. Sizi arzular.

Seven erkek sizinle vakit geçirdikten ve özel pek çok şey paylaştıktan sonraki aşamada sizi yatakta da tanımak ister. Düzenli bir seks hayatı arzular ve sizden uzakta kalmaktan hiç hoşlanmaz. Bu yüzden siz, siz olun, onunla baş başa kalabileceğiniz tekliflere "Hayır" demeyin. Birlikte olduğunuz erkek tarafından arzulanmanın kendinizi çok iyi hissettireceğinden ve bu özel anların ilişkinizi daha da güçlendireceğinden şüpheniz olmasın.


Siz de onu özlediğinizi belli etmek için iş dönüşünde onunla romantik bir yemek planlayabilir, hatta yemeği kendiniz pişirebilir ve sonrasında da ona istemiş olduğu "sıcak" ortamı hazırlayabilirsiniz. Sizin tarafınızdan hazırlanmış bu küçük sürpriz, emin olun ki çok hoşuna gidecektir.


Bu yazılar da ilginizi çekebilir: 

Aslinda sormaya gerek yok lakin seven her sekilde anlasilir ve sevmeyen de oyle gozluk gerekmez sonucda

İlknur 4 yıl önce

Seven insan bilir herseyi ya sevmeyi birakili baya oldu hep Ihanet mi olur erkeklerden

esma can 3 yıl önce

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Astrocenter Hakkında

1999 yılında kurulan Astrocenter, Astroloji alanında Dünya’da en net ve güvenilir içerik oluşturan en önemli sitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde hizmet veren Astrocenter, Astoloji alanında verdiği engin bilgilerle sektörde en güvenilir içeriği sunan site olarak kabul görmektedir.

Haftalık Burç Yorumları

Boğa'daki Jüpiter, Boğa'daki Uranüs ile Kavuşum açısında "Bugün, manevi büyüme ve özgürlüğün birleştiği bir gün. Kendinizi yeniliklere açın ve hayatın size sunduğu fırsatları kucaklayın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Başak burcunda Ay, Balık burcunda Mars ile karşıtlık - 14:09 "Günün enerjisi, duygusal ve fiziksel dünyalar arasındaki dengeyi bulmayı gerektiriyor. Kendinizi hem duygusal hem de fiziksel olarak beslemeye zaman ayırın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin