Rüyalarınız size neler anlatiyor ?

tarihinde

<strong>Rüyalar bizim için önemlidir; çünkü bilinçaltımızın harmanladığı olaylar çevremizde bizi etkileyen kişilerle birleşip bize bir hikâye sunarlar. Peki rüyamızda gördüklerimiz bizlere neler anlatmak istiyor?</strong>

İnsanoğlu hayatının yaklaşık üçte birini uykuda geçirmektedir. Uyku esnasında gün içinde yaşadıklarımız ya da bilinçaltımızda zihnimizi meşgul eden olaylar hakkında rüyalar görürüz. Genellikle uyanınca büyük birçoğunu unuttuğumuz bu rüyalardan aklımızda en çarpıcı ve en etkileyici olanları kalır. Halen rüyaların sırrı ve kaynağı bilimsel olarak tam olarak çözülmemiştir. Ama bizim için rüyaların yorumu her zaman ilgi çekici olmuş ve yakınlarımıza rüyamızda neler gördüğümüzü heyecanla anlatmaktan mutluluk duyarız.

Rüyalar bizim için önemlidir; çünkü bilinçaltımızın harmanladığı olaylar çevremizde bizi etkileyen kişilerle birleşip bize bir hikâye sunarlar. Rüya yorumlarıyla rüya esnasında gördüğümüz nesnelere anlamlar yükler, onlara gerçek hayatımızla ilişkilendirmeye çalışırız. Rüyalar gelecekteki davranışlarımızı da etkileyebilir. Mesela; çok sevdiğimiz birisine rüya sırasında bir zarar geldiyse o kişiye daha çok önem verip değerini biliriz. Sanki rüya gelecekte gerçekleşecekmişçesine…

Rüyalar, sadece rüya tabirleri kitaplarından yola çıkılarak yorumlanamaz; çünkü rüyayı gören kimsenin o dönemde neler hissettiğine, düşüncelerine, mevcut ilişkilerine ve hayatına, değer yargılarına kısacası iç dünyasına göre rüyalar şekillenirler. Rüya yorumu, bu alanda uzmanlaşmış, semboller ve ilişkiler hakkında bağlantı kurabilecek ve de rüya hakkında doğru soruları soran kişiler tarafından yapılmalıdır.

Rüyanı uzmanlarımıza anlat, sana rüyalarınla ilgili her şeyi ayrıntılarıyla açıklasınlar ►
Hemen Ara

Rüyanızda gördüklerinizi uyanır uyanmaz not etmeniz daha sonra nedenlerini ve anlamlarını öğrenmeniz için oldukça önemlidir. Daha sonra gördüğünüz sembollerin ne anlam taşıdığını öğrenebilir hayatınızla ilgili ilişkisini rüya uzmanına danışabilirsiniz. Rüyalarınızın hayırlı olmasını dilerken Astrocenter uzmanlarının rüyalarınıza yanıt vermek için telefonun ucunda beklediğini hatırlatırız.

 

En sevilen yazılarımız:

Aşkın Büyüsü

Tarot Gizemi

Aşkı ne zaman bulacağız?

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Gelecekten Haber Veren Rüyalarımız Ne Anlama Geliyor?

Hiç sabah uyandığınız zaman rüyanızda olağanüstü, sihirli ve sarsıcı bir şeyler yaşadığınızı hissettiğiniz anlar oldu mu? Mutlu ya da tere batmış bir şekilde uyandığınızda, gördüklerinizin gerçek olup olmadığını sorguluyorsunuz. Rüyalarınız yoksa size gerlecekten mesajlar mı gönderiyor? İşte detaylar...

Ölümle İlgili Rüyalar Ne Anlamlara Geliyor?

Rüyada kendi ölümümüzü ya da yakın çevremizden birinin ölümünü görmek çoğunlukla tuhaf ve korkutucu bir deneyimdir. Ama endişelenmeyin. Bu rüyalar her zaman kötü bir şekilde yorumlanmaz. İşte detayları...

Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Geliyor?

Kedi, gizemli hatta mistik bir hayvandır. Dünya üzerinde sayısız efsaneye konu olmuş kedileri rüyada görmek hiçbir zaman anlamsız değildir. Bu görünün arkasında çoğunlukla en gizli arzularımıza bağlı bir mesaj, bir sembol ya da bir anlam yatar.

En Sevilen Yazılar

Rüyada Saçların Dökülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyanızda saçlarınızın döküldüğünü ya da kel kaldığınızı mı gördünüz? Rüya tabirlerinde saç dökülmesi ne anlama gelir, nasıl yorumlanır? Saçla ilgili tüm rüya tabirleri bu yazımızda!

Rüyada Ölmüş Birini Görmenin 5 Farklı Yorumu

Rüyanızda ölü birini mi gördünüz? Endişelenmeyin. Rüyada ölü birini görmek sizin de yakın gelecekte öleceğiniz anlamına kesinlikle gelmiyor. Kendimizi karmaşık bir durumun içerisinde bulduğumuzda hayaletler bizi rahatlatmak ya da bir çözüm önerisinde bulunmak amacıyla bizleri ziyaret eder. Elbette ki geceleri size görünen kişinin kim olduğuna bağlı olarak farklı yorumlar mevcuttur. Bu ziyaretlerin arkasındaki saklı mesajları keşfetmeye hazır olun!

Burcunuza Dair Her Şey