Aşkı Bulmak İsteyenlere Tavsiyeler

tarihinde

Sevmek ve sevilmek, herkesin hissetmek için yanıp tutuştuğu duygulardır. Ama doğru seçimi yaptığımızdan nasıl emin olabiliriz? Cevaplar yazımızda!

Sevmek ve sevilmek, herkesin hissetmek için yanıp tutuştuğu duygulardır. Ama doğru seçimi yaptığımızdan nasıl emin olabiliriz?Doğru kişiyle nasıl tanışacağız, nasıl ilişki kuracağız, bu ilişki ne kadar sürecek? Yolunuzu bulmak için GPS’e ihtiyacınız mı var? Doğru soruları sorarak yolunuzu bulabilirsiniz.


Geleceğe dair sorularınız mı var? Falcılarımızla iletişime geçin.



1. Nasıl bir aşk istiyorsunuz?

Nasıl bir aşk hayal ediyorsunuz? Bir gecelik macera mı var kafanızda? Yalnız kalmamak için bir arkadaş mı arıyorsunuz yoksa ciddi bir ilişki mi? Kendinize karşı dürüst olmanız lazım. Çünkü günümüzde aşkın bir sürü tanımı var. Aşk sizin için ne ifade ediyor? Bu soruya cevap vermeniz şart.


Uzmanlarımız gözlemlerinden hareketle gençlerin, güvene dayalı, geleceğe yönelik ve ileride aile olmaya gidebilecek bir ilişki arıyor. Bir internet sitesinin ruh eşini arayan 1000 bekara yaptığı ankete göre, katılımcıların % 58’inin öncelikle ilişkide sadakat, %49,9'unun ise hayatını paylaşacağı kişide samimiyet aradığı tespit edilmiş. Dolayısıyla öncelikle geleceğe yönelik bir projeniz var mı yoksa sadece aşk mı aradığınızı kendi kafanızda şekillendirmeniz gerek. 

2. İlk adımı atmalı mıyız?

Bu soru birçok utangaç insan tarafından ya da güzel olmadığını düşünen insan tarafından sorulur. Diğerleri bu durumun aksine karşısındakini güzellikleriyle büyülemeye çalışır ve bazen bilmeden ciddi bir ilişkiye adım atarlar. Yapılan bir ankete göre, katılımcıların % 26,8'i ilişkide çekicilik arıyor, daha sonra bunu sıcakkanlılık takip ediyor, %19’u ise fiziksel özelliklere bakıyor.


Uzmanlarımız fiziksel özelliklerin o kadar da önemli olmadığını vurguluyor. Sıcakkanlı olmanız ya da insanlara davranışınız, hayata karşı bir duruşunuz olması da sizi çekici kılan özelliklerden. Karşınızdaki kişiyi etkilemek için kişinin vücuduyla ve kendisiyle barışık olması da çok önemli. Siz kendinizle ne kadar barışıksınız? Kendinizi beğeniyor musunuz? Beğenmiyorsanız hangi özellikleriniz beğenmiyorsunuz? Bu soruların cevabını bularak, kendinizi geliştirebilir ve kendinizi sevmeye doğru ilk atabilirsiniz. Sonunda mutluluğu yakaladığınızı göreceksiniz.

3. Nasıl tanışmalı?

Evet, en çok sorulan sorulardan birisi de budur. Gerçekten ciddi bir ilişki istiyorsanız buna zaman ayırmalısınız ve sosyal olmalısınız. Eğlenceler, arkadaşlar arasında düzenlenen partiler, iş gezileri, seyahatler, iş yerinizde bile olabilir. Bunun için çaba sarf etmelisiniz. Fırsatları şansa dönüştürebilirsiniz. Hatta internetteki tanışma sitelerinden bile hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Çekinmeyin ve sosyal değilseniz bunu değiştirmek için adım atmaya çalışın. Aşk ancak siz hazır olduğunuzda ve tüm benliğinizle kendinizi özgür kıldığınızda karşınıza çıkacaktır. Buradaki esas soru şudur: Siz gerçekten aşık olmaya hazır mısınız? Eğer hazırsanız biraz daha sosyal olarak hayatınızın aşkını bulacağınızı göreceksiniz. Aşkınızı uzaklarda aramanıza da gerek yok.Belki çalıştığınız yerde karşısınıza çıkabilir. Belki de etrafınıza iyi bakmıyorsunuz! Önce ne istediğinizi bilin, gerisi kolay!

4. Onu gerçekten sevdiğinizi nasıl anlarsınız?

Tanıştıktan sonra aranızda bazen sorunlar çıkabilir ve ilişkiniz ilk günlerde olduğu gibi devam etmeyebilir. Belki de daranızdaki etkileşim azaldı ya da onun size göre olmadığını fark ettiniz. Aranızda gerilim olduğunda ya da kavga ettiğinizde, hemen biz ayrılacak mıyız sorusu gelebilir aklınıza. Ama bu tartışmalar ayrılacağınızın göstergesi değildir. Beraber yol çizebilmek için biraz zamana ve sabra ihtiyaç vardır. Saygı ve sevgi çerçevesinde olduğu müddetçe ara sıra kavga etmek normaldir. Saygısızlık varsa ve ilişkinin size zarar verdiğini düşünüyorsanız sorun var demektir. İlişkide birbirinizin yaşam alanına saygı duymak çok önemlidir. 

5. Aşk nasıl uzun ömürlü olur?

Bu da çok önemli bir sorudur. Çünkü bir ilişki sürdürmek gerçekten emek ister. Zaman ve sadakat bir arada olmalıdır. Ancak bunun sonucunda birlikteliğiniz sağlamlaşır. Birlikte olduğunuz insanla bir ömür boyu yaşayabilir misiniz? Size saygı duyuyor mu? Birlikte kaliteli vakit geçiriyor musunuz? En önemlisi de ikinizin de hayattaki amacı aynı mı? Eğer biri geleceğe yönelik plan yapıyor diğeri daha farklı düşünüyorsa o ilişkide problemler yaşarsınız. Sizin kıymetinizi biliyor mu? Aşkı buldunuz ve ilişkiniz güzel gidiyor ve birlikteliğinizin uzun sürmesini istiyorsanız bu soruları kendinize sorun ve cevaplarken kendinize karşı dürüst olun. Nasıl bir ilişki istediğiniz kafanızda belirleyin ve mutluluğa doğru ilk adımı atacaksınız. 


Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Boğa Burcunun Özellikleri

Boğa her şeyden önce sakin bir yaşama özlem duyar. Maddi rahatlığa sahip olmak ister. Basit ve doğal bir karaktere sahip olan bu Toprak burcu hayatın küçük zevklerinden keyif almasını bilir. Duygusal, sadık, muhafazakar ve biraz da bencil olan Boğa, karmaşalardan uzak durur. Boğa burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

Terk Edilmeye Son! Bir Erkeğin İlgisi Nasıl Çekilir?

Bir erkeğin size nasıl davranacağını belirleyecek kadar güçlüsünüz. Biliyoruz, ilk duyduğunuzda imkânsız ve anlamsız geliyor ama gerçek şu ki siz, istediklerinizi yapacak ve yaptıracak kadar güçlüsünüz. Bir erkeğin size harika davranmasını da sağlayabilirsiniz.

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Haftalık Burç Yorumları

Akrep'te Dolunay "Duygusal derinliklerinize dalın ve manevi gücünüzü yeniden keşfedin. Akrep'teki Dolunay, içsel dönüşüm ve yeniden doğuşun zamanıdır."

Günlük Burç Yorumlarınız

Akrep'teki Ay, Kova'daki Pluto ile Kare "Duygusal derinliklerinize cesurca dalın, çünkü orada gizli gücünüzü bulacaksınız."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Epilasyonunuzu Ay’a Göre Ayarlayın !

Ay döngüsü, tırnaklarımızın ya da saçlarımızın uzaması kadar vücudumuzdaki kılları da etkiler. Dolayısıyla Ay'ın hareketlerine göre epilasyon için yıl içinde diğerlerinden daha uygun dönemler olduğu söylenebilir. Peki 2022 yılında hangi tarihler bu dönemlere karşılık gelir? Kıllarınızın daha yavaş uzamasını istiyorsanız epilasyon takvimini sakın kaçırmayın!

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin