Rüyada Saçlarınn Dökülmesi Ne Anlama Gelir?

tarihinde

Rüyanızda saçlarınızın döküldüğünü ya da kel kaldığınızı mı gördünüz? Rüya tabirlerinde saç dökülmesi ne anlama gelir, nasıl yorumlanır? Saçla ilgili tüm rüya tabirleri bu yazımızda!

Rüyada saçların dökülmesi ne anlama gelir?

Saç yüzün çerçevesidir! Yüzün dengesini o sağlar ve genel yüz ifadesini tamamlar. Kadınlığın en önemli sembollerinden biri olan saçlar, kadınlar için olduğu kadar erkekler için de oldukça önemlidir!


Kadınlar saç bakımına çok önem verir ve saçları onlar için önemli bir baştan çıkarma silahıdır. Erkekler de artık günümüzde saçlarına önem veriyor ve saç dökülmesi onlar için büyük sorun yaratıyor.


Rüyasında saçlarınızın döküldüğünü ve koparak elinize bir tutam saç geldiğini ya da kel kaldığınızı görünce  kendinizi iyi hissetmezsiniz. Ama hemen acele edip bunu kötüye yormayın! Saçın rengine, uzunluğuna ve miktarına (az ya da çok olmasına) göre farklı yorumlar yapılabilir. Rüya yorumları kişinin yaşına, inançlarına ve yaşam biçimine göre farklılık gösterir. Bu nedenle rüyadalarda tekrar eden motifler tek bir yoruma karşılık gelmez.


Falcılarımızla geleceğinizi yorumlamayı öğrenin



Saç dökülmesiyle ilgili rüya tabirleri:

Kâbusları aslında sürekli kötüye yorumlamamak lazım. Bazen sadece hayatınızda olanları veya olacaklara yönelik bir uyarı görevi görürler ya da bazı detayları açığa çıkarırlar. Bu yüzden rüyalarınızla ilgili ne kadar çok detay hatırlarsanız o kadar iyi bir yorum yapabilirsiniz.  


1 - Rüyada çok fazla miktarda saçın dökülmesi: 

Hayatınızda maceraları ve yenilikleri müjdeleyen bir dönüm noktası yaşayacağınıza işaret eder. Yaşamınıza bolluk ve bereket geleceği veya arkadaş çevrenizin genişleyeceği anlamına da gelebilir.


2 - Rüyada bir tutam saç döküldüğünü görmek

Her konuda başarıya ulaşmanız için daha fazla çaba harcamanız gerektiğini işaret eder.


3 - Bir yakınınızın saçlarının döküldüğünü görmek

Rüyanızda başkasının saçlarının döküldüğünü görmek, o kişinin sağlığının kötüye gideceğine işaret eder.


4 - Rüyada beyaz saçların döküldüğünü görmek

Maddi sorunların yaşanacağına ve rüyayı gören kişinin yakında kendi işini kuracaksa, kayıplara uğrayacağına işarettir.



Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: 

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Gelecekten Haber Veren Rüyalarımız Ne Anlama Geliyor?

Hiç sabah uyandığınız zaman rüyanızda olağanüstü, sihirli ve sarsıcı bir şeyler yaşadığınızı hissettiğiniz anlar oldu mu? Mutlu ya da tere batmış bir şekilde uyandığınızda, gördüklerinizin gerçek olup olmadığını sorguluyorsunuz. Rüyalarınız yoksa size gerlecekten mesajlar mı gönderiyor? İşte detaylar...

Ölümle İlgili Rüyalar Ne Anlamlara Geliyor?

Rüyada kendi ölümümüzü ya da yakın çevremizden birinin ölümünü görmek çoğunlukla tuhaf ve korkutucu bir deneyimdir. Ama endişelenmeyin. Bu rüyalar her zaman kötü bir şekilde yorumlanmaz. İşte detayları...

Rüyada Kedi Görmek Ne Anlama Geliyor?

Kedi, gizemli hatta mistik bir hayvandır. Dünya üzerinde sayısız efsaneye konu olmuş kedileri rüyada görmek hiçbir zaman anlamsız değildir. Bu görünün arkasında çoğunlukla en gizli arzularımıza bağlı bir mesaj, bir sembol ya da bir anlam yatar.

En Sevilen Yazılar

Rüyada Ölmüş Birini Görmenin 5 Farklı Yorumu

Rüyanızda ölü birini mi gördünüz? Endişelenmeyin. Rüyada ölü birini görmek sizin de yakın gelecekte öleceğiniz anlamına kesinlikle gelmiyor. Kendimizi karmaşık bir durumun içerisinde bulduğumuzda hayaletler bizi rahatlatmak ya da bir çözüm önerisinde bulunmak amacıyla bizleri ziyaret eder. Elbette ki geceleri size görünen kişinin kim olduğuna bağlı olarak farklı yorumlar mevcuttur. Bu ziyaretlerin arkasındaki saklı mesajları keşfetmeye hazır olun!

Burcunuza Dair Her Şey