Astrocenter Uzmanlarını Daha Yakından Tanıyalım

tarihinde

İşte özelliklerine ve profesyonel arka planlarına göre Astrocenter uzmanları !

Astrocenter Uzmanlarını Daha Yakından Tanıyalım

Astrocenter Uzmanlarını Daha Yakından Tanıyalım

Astrocenter olarak en iyi uzmanlarla çalışıyor, onları titizlikle seçiyoruz. Bir aile ortamı yaratmak bizim için çok önemli. Şimdi tek tek Astrocenter ailemizde uzmanlık yapan yorumcularımızı tanımaya başlayalım…


Gelecekte sizi nelerin beklediğini merak mı ediyorsunuz? Uzman falcılarımıza danışın



Denis Era

Profesyonel fal uzmanı:  Ateş falı, Tarot falı, Su falı, Zen falı, Kum falı, Peri Tarotları gibi fallara bakar. Enerjisine sonsuz güvenir.

Nuran Kafkaslı

Medyum: 28 Yıldır Tarot falı bakıyor. Uzun yıllar kronik olmayan her türlü hastalık tedavileri ve eğitimlere deneyimli ve reiki çocuk eğitimlerinde profesyonel.

Sezgi Akbulut

Deneyimli Fal Uzmanı: Son 4 yıldır  ünlü spritüel yaşam koçlarından aldığı seanslarla  kendini geliştirmiş. Yaşadığınız ilişkide karşınızdaki kişi ne düşünüyor ne hissediyor? neden gitti? ne yapmalısınız? O ne yapacak? gibi birçok soruya cevap bulacağını bir uzman. Bütün bunlarla birlikte ikili ilişkiler konusunda ünlü ilişki koçlarından eğitim almış. Bu anlamda ilişki taktikleri ve stratejileri üzerine doğru yönlendirmeler yapıyor.

Uzay Kutlu

Profesyonel Fal Uzmanı: 15 yıldır fal uzmanlığı yapıyor. Uzun yıllardır şamanizmle ilgili, enerji dönüşümlerine inanıyor, Türkiyenin ve istanbulun en önemli üç kafesinde, medyumluk ve fal yorumculuğu yapmış, çok uzun dönem ünlülere de fal bakmıştır. Tarot, su, kum, iskambil,katina, mum fallarını yorumluyor.

Şeyma Tan

Profesyonel Medyum: 13 yıllık deneyimiyle net cevaplar vermekte üstüne yok. Katina Aşk falı uzmanlık alanı. Aynı zamanda kişisel aura ve duru görü bakımı da yapmakta.

Banu Doğru

Tarot ve katina aşk falı yorumcusu: Öner Döşer hocadan Astroloji ve Su Karakuş'tan sertifikalı Tarot eğitimi almış. Hislerine çok güvenen bir yorumcumuz. 

Lara Nazarova

Profesyonel Medyum: 20 yılı aşkın süredir profesyonel olarak tarot (Katina, Osho zen, Klasik ..), kahve falı ve mum falı bakıyor. Yıl ve ay burcunuza göre kendiniz veya istediğiniz herhangi bir kişi için aşk, iş, para, sağlık vb. konularda fal baktırabilirsiniz. Kafanıza takılan sizi huzursuz eden merak ettiğiniz tüm konular için sizlere yol göstermeye hazır.

Simon Tor

Profesyonel Fal Uzmanı: Uzun süredir profesyonel medyum. Özellikle su falı bakımın da oldukça iddialı.

Batuhan Gülerce

Bir Numaralı Tarotçu: Tarot falı eğitimini Antalya'da rahmetli olan bir medyumdan almış. Yaşam koçluğu yapıyor.

Hülya Akın

Profesyonel Medyum: 15 yıldır profesyonel olarak fal bakıyor, 3 yıldır da bunun yanında kuantum yaşam koçluğu bilinç altı temizliği ve ilişki koçluğu yapıyor. Baktığı fallar: Kahve falı, tarot falı, katına aşk falı, bakla falı, yıldızname, remil kitap falı...

Sibel Kara

Profesyonel fal uzmanı:  Astrolojı bilim dalı ile ugraşıyor doğum haritanıza göre evrenin kozmik ilişkilerini aşk sağlık ve iş hayatınızdaki etkilerini görüyor ve yorumluyor. Hisleri çok kuvvetli. Kahve falı tarot kartları yıldızname ve su falı bakıyor.

Selin Açıkgöz

Tarot Falı Uzmanı: Duyu görüyle her şeyi görebiliyor. Yalnız sorunuzun konusu ve kişiler arasında bakim için, kişilerin ismi ve yaşı onun için yeterli! Kullandığı araçlar: Tarot, Lenormand (çingene kartları), çeşitli kehanet kartları (Tanrıçalar, Yunuslar, Melekler, Ağaçlar ve Aşk kartları)

Leyla Melek

Tarolog ve fal uzmanı: Lenormand Tarot falı: Aşk Tarot falı, aşkın aynası, ilişkiler Tarot falı, Karma Tarot falı. Raider Waite Tarot: Tarot seansları, mesaj kartlarında uzman.

Görkem Deren

Uzman Medyum: Her zaman araştıran, kendine yeni bir şeyler kazandırmak için uğraşan biridir. 10 yıldır tarot, kahve, yıldızname, kum, iskambil gibi birçok fal bakmışır.

Turna Göktürk

Profesyonel Tarot Yorumcusu: 9 yıldır Tarot ve Kahve falı konusunda profosyonel çalışmaları var. Tarot ve Katina Desteleri hakkında olgun bilgi sahibidir.

Sezen Güneş

Uzman Medyum:  21 yıldır bu işin içerisinde.  Başta tarot ve su falı olmak üzere ayna falı, kum falı, iskambil falı, kahve falı, isim analizi uzmanlaştığı fallar arasındadır.

Zeynep Korkmaz

Tarot, Katina, Kahve Falı Uzmanı: Yaklaşık 13 yıldır profesyonel olarak fal bakmaktadır ve 6 hissi çok kuvvetlidir. Katina, tarot ve kahve falı bakmakta.

Ares Ros

Profesyonel Fal Uzmanı: 4 yıldır profesyonel olarak fal bakıyor. Baktığı fal türleri Tarot, Kahve, Su, Yıldızname, Ayna falları gibi fallardır.

Hüseyin Akdağ

Astrolojik Danışman: İhtiyaca göre doğum haritanızı inceleyebiliyor, numerolojik haritanıza bakabiliyor, keşfetme sürecinize yardımcı olabiliyor ve Tarot kartlarından destek alabiliyorsunuz. Verdiği hizmetler: Tarot Açma ,Numerolojiden yararlanma ,Astroloji Uzmanlığı: Doğum haritası analizi, burç yorumları, ilişki analizi, yükselen bilgileri sunma, Yaşam Koçluğu, EFT terapileri, Reiki terapileri.

Talha İlhan

Profesyonel medyum : 22 yıllık deneyimiyle sizlerin her türlü derdine deva bir uzman. Kahve falında çok iyi. Aynı zamanda parapsikoloji, medyumluk, yaşam koçluğu da hizmetleri arasında.

Nazan Çetinoğlu

Uzman Medyum : 6 yıldır profesyonel olarak bu işi yapan Nazan Hanım, su falı ve tarotta kendine rakip tanımıyor. Durugörüsünü insanlara yol gösterme konusunda kullanmaktan çok mutlu.

Kadir Baran

Durugörülü Şaman Medyum: 10 yıllık deneyimi olan Kadir Bey, su, ateş ve tarot fallarında çok iddialı. Kişilik analizleri de yaparak içinde bulunduğunuz durumu bir anda çözüverecek çok etkili bir uzman.

Benan Adalı

Profesyonel Medyum: 10 yıldır profesyonel kahve ve tarot falı bakıyor ve rüya yorumluyor. İlişki danışmanlığı hizmeti de vermektedir.

Medyum Efsun

Medyum:  20 yılı aşkın süredir profesyonel olarak bu işi yapmaktadır.

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Astrocenter Hakkında

1999 yılında kurulan Astrocenter, Astroloji alanında Dünya’da en net ve güvenilir içerik oluşturan en önemli sitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde hizmet veren Astrocenter, Astoloji alanında verdiği engin bilgilerle sektörde en güvenilir içeriği sunan site olarak kabul görmektedir.

Hangi Ruh Ailesine Mensupsunuz?

Toplamda 13 ruh ailesi vardır ve her birinin çok özel bir rolü vardır. Ruh ailenizi bilmek bedeninizi ve zihninizi daha iyi tanımanızı sağlayacaktır. Hangi aileye ait olduğunuzu merak mı ediyorsunuz? Gerçekte nasıl birisiniz? Bu dünyada misyonunuz nedir? Cevaplar bu yazımızda.

Haftalık Burç Yorumları

Boğa'daki Jüpiter, Boğa'daki Uranüs ile Kavuşum açısında "Bugün, manevi büyüme ve özgürlüğün birleştiği bir gün. Kendinizi yeniliklere açın ve hayatın size sunduğu fırsatları kucaklayın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Başak burcunda Ay, Balık burcunda Mars ile karşıtlık - 14:09 "Günün enerjisi, duygusal ve fiziksel dünyalar arasındaki dengeyi bulmayı gerektiriyor. Kendinizi hem duygusal hem de fiziksel olarak beslemeye zaman ayırın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin