İlk buluşmada sevgili adayına mutlaka sorman gereken sorular

tarihinde

İlk buluşma onunla ilgili ilk izlenimleri almanız açısından çok önemlidir. Her hareket ve mimik önemli. Yazımızı okuyun ve doğru soruları sorarak onun hakkında önemli bilgilere sahip olun.

 

Karşınızdaki kişiyi ilk buluşmada hangi soruları sorduğunuzda daha iyi anlarsınız? İlk buluşmalarda sessiz kalarak onu tanımak yerine, neşeli ancak size fikir veren şu soruları sorarak onu tanıtın...

 

10 maddede ilk buluşmada sorulması gereken sorular:

1. En çok izlemeyi sevdiğin TV programı, film, tiyatro oyunu ya da favori müzik türün nedir?

Bu soru onun duygusal yönü, dünyaya bakış açısı hakkında size bilgi verir. İzledikleriniz ile dinledikleriniz arasında benzerlik ya da farklılık olup olmadığını anlamaya, dünyaya aynı pencereden bakıp bakmadığınızı anlamaya çalışırsınız.

 

"İnsanın Bir Hobisinin Olması Ciddi Bir İştir"

Temel Aksoy

 2. Kitap okur musun? Seni çok etkileyen bir kitap var mı?

Bu soru ile iç dünyasını az çok keşfetmiş olacaksın. Verdiği cevaplar, onun duygu ve düşüncelerinin içinde olan hayal dünyasını gösterecek.

 

3. Yaptığın işten memnun musun?

Direk olarak “Ne iş yapıyorsun?” demek yerine bu soruyu sorarak onun kişiliği hakkında ufak ipuçları yakalayabilirsiniz. İşinden memnun olsun veya olmasın bu konuda yorum yaparken kişiliğini açıkça ortaya koyacaktır.

 🎯 İşinden memnun olmayanlar medyumlarımız önemli önerilerde bulunuyor 🎯

4. Evcil hayvanları sever misin?

Kimi kediden, kimi köpekten hoşlanırken kimileri de hiçbirinin adını bile duymak istemiyor. Onun hayvanlara olan sevgisini öğrendiğinizde ne kadar şevkatli olduğu konusunda fikir sahibi olacaksınız.

 

”İnsan ruhunun bir parçası hayvan sevgisini tadana kadar uyanmaz.”

Anatole France

5. Günlerini nasıl geçiriyorsun?

Ucu açık olan bu soru onu daha iyi tanımanıza yardımcı olur.  Böylece sosyal yaşantısı, iş hayatı ve arkadaşlarına olan bağlılığı konusunda bilgiler edinebilirsiniz.

 

6. Para kazanmak zorunda olmasaydın, hayatta ne yapardın?

Buluşmalarda umutlar, hayaller hatta pişmanlıklar aranızdaki buzları eritir. Bu tür soru sorularak onun hayallerini öğrenebilirsiniz.

 🔮 Uzmanlarımıza danış hayatın değişsin 🔮

7. En çok utandığın anı paylaşır mısın?

Bu soruya verilecek yanıt sohbeti daha keyifli hale getirecektir emin olun. Ortamın yumuşamasına sizi daha sempatik gösteremeye sebep olacaktır bu soru.

 

8. Ailesi hakkında sorular sorun.

Ama “Ailen ne iş yapıyor” gibi değil daha çok “Kaç kardeşsiniz, nasıldır aranız” gibi soruları tercih edin. Kardeşi olan herkesin komik hikayeleri olur. Muhabbet muhabbeti açar.

 📞 Ailevi ve evlilik sorularınız için medyumlarımız sizi bekliyor 📞

9. Ailenle mi yoksa tek mi yaşıyorsun?

Bu konu onun sorumluluk sahibi veya aileye bağlı olup olmadığını anlamanıza yardımcı olabilir. Tek yaşıyorsa kendi işini kendi yapabilen, ailesiyle yaşıyorsa, ihtiyaçlarının annesi tarafından görülmesine alışmış bir erkek profili verebiliriz.

 

10. Eski sevgililerinle hala görüşüyor musun?

Bu konu eski sevgilisine hala değer verip vermediğini veya ilişkilere bakış açısını anlamanıza yardımcı olabilir. Ama bu soruyu ilk buluşmanızda sormanızı önermiyoruz. 😊

 

👇 Astrocenter sizler için özel derledi 👇

Evlilik Kararından Önce...

2018 Burç Yorumlarınız: Yeni yıl bize aşk, iş ve sağlık alanlarında neler getirecek?

Hiç internet üzerinden gerçek aşkı buldunuz mu?

Erkekleri Tanıma Kılavuzu

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Astrocenter Hakkında

1999 yılında kurulan Astrocenter, Astroloji alanında Dünya’da en net ve güvenilir içerik oluşturan en önemli sitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde hizmet veren Astrocenter, Astoloji alanında verdiği engin bilgilerle sektörde en güvenilir içeriği sunan site olarak kabul görmektedir.

Haftalık Burç Yorumları

Başak burcunda Ay, Balık burcunda Mars ile karşıtlık - 14:09 "Günün enerjisi, duygusal ve fiziksel dünyalar arasındaki dengeyi bulmayı gerektiriyor. Kendinizi hem duygusal hem de fiziksel olarak beslemeye zaman ayırın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Güneş, Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapıyor "Güneşin yeni bir burca geçişi, hayatınızın yeni bir bölümünün başlangıcını simgeler. Bugün, değişimin rüzgarlarını hissetmeye ve hayatınızın yeni bir bölümüne adım atmaya hazır olun."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin