Kurşun Döktürmek Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

tarihinde

Kurşun döktürmek ya da kurşun falında geleceği okumak hakkında hiçbir şey bilmiyor musunuz? Kültürümüzde önemli bir yere sahip kurşun falını tanıyın!

Kurşun Döktürmek Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

Kurşun falı hakkında bilmeniz gereken her şey!

Daha önce hiç kurşun falı baktırmadınız mı? Ve size biraz garip mi geliyor? Merak etmeyin size bu yeni fal türü ile ilgili ayrıntılı bilgi vermek için buradayız. 

Kurşun döktürmek Türkiye’de halk arasında, nazardan korunmak için kurşun dökmek olarak bilinir. Oldukça eski bir gelenektir. Günümüzde kurşun döktürmek için Avrupa’da da inanılmaz bir talep vardır. Mesela Almanya’da geçmişi Yunan ve Romalılara kadar uzanan bir adet uyarınca yılbaşı gecesinde kurşun dökülüp fal bakılıyor.

Kurşun döktürmek ve kurşun falı ile nazar, kem göz, kötü enerji gibi olumsuz etkenlerden kurtularak kendi iç dünyanızda ve yaşam alanınızda bulunan kişiler ile iletişiminizi güçlendirecek ve özel hayat, iş hayatı gibi konularda daha pozitif bir enerjiye kavuşacaksınız.


Geleceğe dair sorularınız mı var?



Sağduyu ile fal

Kurşunun oluşturduğu şekillerle fala bakmak için sadece sağduyuya ve deneyime ihtiyaç vardır. İnsanlar fal bakımı esnasında beklerken, sordukları soruya odaklanmalı ve uzman da oluşan şekillerden sorularına gerçek bir şekilde cevap vermelidir. Hisler ve odak çok önemlidir. çünkü oluşan şekiller dikkatle yorumlanmalıdır. Her şeyi tek tek bir araya getirmek gerekir.

Şekiller nasıl yorumlanıyor?

Nazar afsunu etkisi kelimelerin, duaların ve ayetlerin enerjilerinden yararlanarak diğer enerjilere ayna görevi yapmaya, geri gönderim etkisini yok etmeye dayanır. Kurşun dökme aynı zamanda kehanet için de kullanılır. Suya döktükten ortaya çıkan şekiller yorumlanır. 

  • Uzun çubuk gibi şekiller çıkarsa erkek nazarı değmiştir.
  • Top top şekiller çıkarsa kadın nazarıdır.
  • Katlanmalar oluşursa dedikodudur.   
  • Kurşun parçalanmaz tüm kalırsa nazar aynı yerdendir. Parça parça olursa farklı farklı yerdendir.
  • Büyük yuvarlak bir şekil çıkarsa para gelecek demektir.

Bu yazılar da ilginizi çekebilir: 

Find similar articles on this topic :

ya ben anneme kurşun döktürdüm ve şekilde resmen bir cadi, uzun burunlu bir sey oluştu. bunun anlamı nedir?

Elif 8 ay önce

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Melek sayısı 888 ne anlama geliyor?

Her yerde 888 sayısını görüyorsunuz ve bu da kafanızı mı karıştırıyor? Doğru yerdesiniz zira cevaı biliyoruz ve sizi çok mutlu edecek! Bu sayı dizisini görmek iyiye işarettir. Koruyucu meleğiniz size kol kanat geriyor ve artık emeklerinizin karşılığını alma zamanınızın geldiğinin farkında. İster maddi ister manevi olsun, yaşamınıza bolluk geleceği kesin. Daha fazlası için okumaya devam edin!

Buketteki Gül Sayısının Anlamları: Kaç tane hediye etmeliyiz?

Üç tane gülden meydana gelen buketle elli taneden oluşan buket aynı anlama sahip değildir. Aşk çiçeği olarak kabul edilen gül içten özürleri ifade edebileceği gibi evlilik teklifi etmek için de kullanılır. Her şey tercih ettiğiniz sayıya bağlıdır! Sevdiğiniz kişiye incelikli bir mesaj göndermek istiyorsanız, rastgele seçimler yapmayın ve gül sayılarının ne anlamlara geldiğini keşfedin!

11:11 Saatinin Anlamı

Hepimiz tesadüfen de olsa saate baktığımız zaman kadranda 11:11'e denk gelmişizdir. Bu durum bizi meraklandırır ki gayet de normaldir zira 11:11 diğer çift saatlerden oldukça farklıdır ve kafamızı en çok kurcalayan kombinasyonlar arasındadır. Bu çift saate dair bilmeniz gereken her şey bu yazıda!

Bakla Falı Nedir ve Nasıl Bakılır?

Bakla falı en pratik fallardan biri. Avrupa'ya çingeneler yoluyla yayılan bu fal türü, baklaların aldığı konuma göre yorumlanır. Peki bakla falı nasıl bakılır?

En Sevilen Yazılar

Tavus Kuşu Tüyü Ne Anlamlara Geliyor?

Tavus kuşu kadim zamanlardan beri insanı büyüleyen ve merakını uyandıran gösterişli bir hayvandır. Ortasında adeta bize bakan bir göz bulunan rengarenk tüyleri ise özellikle ilgi çeker. Peki tavus kuşu tüyü sık sık duyduğumuz üzere mutluluğa mı delalet eder?

Hapşırıklarımızın Anlamları: Burnunuzun size söyleyecekleri var

Gürültülü bir ses ya da bir hastalık belirtisi olmasının dışında "hapşu" sesinin bir anlamı vardır. Sabah 7'de hapşırmakla akşam 6'da hapşırmak aynı anlama gelmez. Her hapşırığın gelecekle bir bağlantısı vardır. İşte bu yüzden atalarımız her hapşırdığımızda "Çok yaşa" der. Zira olan kimin korunmaya ihtiyaç duyduğunu kimin şanslı olduğunu bilirmiş. İyi bir şansın ya da gizli bir aşkın habercisi mi? Burnunuzun seslerine kulak verin!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Elimize Para Geçmesi İçin Hangi Tütsüyü Kullanmalı?

Para, para, para! Çok az insan daha fazlasını istemez ve onu elde etmek için de her şeyi yapmaya hazırızdır. Ama eğer işinizden gelen para size yetmiyor ve dualarınız cevapsız kalıyorsa bu 4 tütsünün faydasını görebilirsiniz.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin