Terk Edilmeye Son! Bir Erkeğin İlgisi Nasıl Çekilir?

tarihinde

Bir erkeğin size nasıl davranacağını belirleyecek kadar güçlüsünüz. Biliyoruz, ilk duyduğunuzda imkânsız ve anlamsız geliyor ama gerçek şu ki siz, istediklerinizi yapacak ve yaptıracak kadar güçlüsünüz. Bir erkeğin size harika davranmasını da sağlayabilirsiniz.


Terk edilmiş bir kadın anlatıyor:"Sanırım her şey bir zaman sonra çok sıradan geliyor erkeklere. Ellerinde çok değerli bir inci olsa bile başka arayışlara giriyorlar. Bilmiyorum buna hormonlar mı sebep oluyor. Sizi temin ederim ki ilgili ve sevgi doluyum, her konuda sohbetim tatlıdır, uyumluyum, oldukça bakımlıyım ve güzelim ama yine de terk ediliyorum. Onun için her şeye yapmaya hazırdım ama bunu anlamıyordu. Daha önce bu durumun benzerini bir başka ilişkimde yaşamıştım. Peki neden terk ediliyorum?"


Siz de bu kadınla ortak özellikleriniz olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Bazı fedakâr kadınlar, çok sevdikleri için kendilerini feda ederek aşırı özverili davranışlar sergiler. Erkekler üzerinde olumlu izlenim bırakmak, sevilmek, ilişkisini sürdürmek için her şeyi yapmaya razı olurlar. Bu durum, erkeklere itici gelmelerine ve terk edilmelerine sebep olabilir.


İlişkinizde yolunda gitmeyen bir şeyler mi var? Falcılarımızla iletişime geçin.



 

Çok ilgili olmak ilişkinin sonunu getirebilir mi?

Küçük kızlar ailelerini memnun etmek için ev işlerini öğrenerek ve sorumluluklar üstlenerek büyürler. Kadınlığa adım attıklarında ise ilişki yaşadıkları erkekleri iyi giyinerek, oturup kalkmasını bilerek, onlar için fedakârlıklar yaparak, onların arkadaşlarına iyi davranarak, günlük işlerine yardımcı olarak memnun etme gayretine girerler. Çünkü kadınlar genelde bir ilişkide daha çok önemseyen taraftır ve bu yüzden kendilerini yakınlık kurmak, fedakârlık yapmak zorunda hissederler.


Bazı kadınlar yalnız kalma, sevilmeme korkusu yaşarlar ve bunun üstesinden gelmek için ilişkilerinde fazla özverili davranırlar. Sizin de yaşadığınız gibi aşırı fedakâr olmak çok sevilmenizi sağlamadığı gibi erkekler tarafından terk edilmenize ve o korktuğunuz yalnız başına kalma durumuna zemin hazırlar. Fazla ilgi, erkeğe kız arkadaşının avucunun içindeymiş hissi verir. O nedenle başka aşklara kayabilir zira onun için nasıl olsa kız arkadaşı terk edemeyecek kadar çok sevmektedir onu. Onun için fedakârlıklarınızın seviyesine dikkat etmeniz gerekir. Ne onu şımartacak kadar ne de onu başıboş bırakacak kadar ilgi göstermelisiniz. İlginiz ve fedakârlıklarınız kararında olmalıdır.


Kadınlar neden özverili davranır?

Özverili kadınların tipik bir özelliği de kendilerine güvensizlikleridir. Yetersiz olmaktan korkarlar. Bunun sebebi ise çocukluklarından yetişkinliğe kadar karşılaştıkları çözülmemiş sorunlarıdır. Çocukken ailelerinden az sevgi almış veya hiç ilgi görmemişlerdir. Bu yüzden ömür boyu sevgi açlığı çekerler. Sevilmedikleri zaman duydukları acıyı sürekli bastırmak isterler. Çocukken ihmal edilmiş ve takdir görmemiş kadınlar, birlikte oldukları erkeği aşkla boğarak geçmişteki derin üzüntülerini yok edecek doyurucu bir karşılık görmeyi umar. Kendilerini adeta sevgililerine adar ve sadece onları düşünürler. Sevilmeye ihtiyaç duyarlar ve çılgıncasına sevilmeyi beklerler. 


Sevgiye hasret kalmış özverili kadınlar, karşısındaki erkekten sevgi alabilmek için kendilerini feda etmeleri gerektiğini düşünür. Kendilerini oldukları şekilde sevilmeye layık görmezler, bu korkunun etkisiyle ancak fedakarlık yaptıklarında sevilebileceklerini düşünürler. Bu yüzden ilişkilerinde hep neşe, sürpriz, eğlence kaynağı olmak gibi aşırı yorucu sorumluluklar üstelenebilirler; üstelik kimsenin onlardan böyle bir beklentisi yoktur.

 

Peki erkekler ne düşünüyor?

Erkekler, kadınlar özverili olduklarında minnettarlık duymaz. Bu, onların ilişkiye daha çok bağlanmasını sağlamaz ki sürekli terk edilen bir kadın olarak siz de fedakarlığın işe yaramadığını iyi biliyorsunuz. Erkekler, bir kadına ilgilerini sürdürebilmeleri için ona sevgi verme gereğini duyarlar. Eğer her şeyi kadın verirse, erkeğe verecek pek bir şey kalmaz. Bu durum erkekte duygusal bir boşluk yaratır ve yakın olma arzusunu yok eder. Erkeğin huzursuz olduğunu gören kadın endişelenir ve bu durumun kendi hatası olduğunu düşünür. Aslında bu noktada daha az verici olarak erkeğin ilgisini çekebilecekken tam tersini yapar ve daha çok vererek erkeği kendisinden uzaklaştırır. Sonuç? Fazla ilgiden ve sevgiden bunalmış bir erkek. Kendini daha fazla ilgi vereceğim diye yormuş kadın. Terk edilerek biten bir ilişki daha…


Güçlü bir kadın olarak ne yapabilirsiniz?

Bir erkeğin size nasıl davranacağını belirleyecek kadar güçlüsünüz. Biliyoruz, ilk duyduğunuzda imkânsız ve anlamsız geliyor ama gerçek şu ki siz, istediklerinizi yapacak ve yaptıracak kadar güçlüsünüz. Bir erkeğin size harika davranmasını da sağlayabilirsiniz. Bunun için karşı tarafın bazı özelliklerini iyi tanımalı ve oyunu kuralına göre oynamalısınız.


Size acı gerçeği açıklayalım: erkekler, annelerinden hizmet görmeye, faydalanmaya, duygu sömürüsü yaparak isteklerini elde etmeye o kadar alışmışlardır ki siz de annesi gibi fedakâr, verici davranırsanız size âşık olup isteklerinizi yerine getirmek şöyle dursun sizden nasıl faydalanacağına bakar. 


En kendini geliştirmiş, en eğitimli erkek bile bir zamanlar annesinin aslan parçası olduğu için ve ihtiyaçlarının her şartta karşılanması gerektiğine inandığı için sizde bu potansiyeli gördüğünde kullanmaktan çekinmeyecektir. Mesele sadece ev işlerini yapmak da değildir: her zaman bakımlı olursanız, sürekli hediyeler alırsanız, her sevişme isteğine çok ateşli şekilde yanıt verirseniz, gideceği yere kadar arabayla bırakırsanız, grip olduğunda ona özel bakım yaparsanız o adam sizin için kılını kıpırdatmaz, bir süre ihtiyaçlarını karşılatır sonra da terk edip gider.

 

Bir erkeğin ilgisini çekmek için...

Erkekler, karşılık beklemeden veren kadınlardan rahatsız olur, onlardan sıkılır, onları takdir etmez, hatta onlara saygı bile duymaz. Erkek aşka katılabilmek için kadına saygı duymak ve sevmek gereğini hisseder. Kadına bir şey veremez ve aşka katılamazsa aralarındaki mesafe yavaş yavaş artar. Aşırı vermenin değişmez sonuçları vardır: ilgi ve saygıyı azaltır, yakınlığın anlamını bozar. Bazı durumlarda erkeğin kadını istismar ettiği bile görülür.

 

Peki nasıl iyileşeceksiniz?

Bir süre ilişkisiz veya erkeksiz kalmak önemlidir. Onunla birlikte değilken neler hissettiğine bakarak anlamaya çalışın. İlk duygular, çocukluğunuzdaki duygulara benzeyecektir. Yalnızlık ve korku hissedeceksiniz ama bu zamanla geçecek ve bunu başardığınız için kendinizi daha iyi, daha güçlü ve daha yeterli hissedeceksiniz. Kendinizden şüphe duymamayı, yetenekli ve yeterli bir kadın olduğunuzu keşfedeceksiniz.


Kendinizi kurban etmekten vazgeçin, siz değerlisiniz. Sizden istenen her şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Hayır demek, reddetmek ve kendinizi düşünme hakkınız var. Ve siz bir erkekten saygı duymak istiyorsanız, önce kendinize saygı göstermelisiniz. Kendinizi feda etmek, aşırı verici olmak kendinize saygı ve sevginizin olmadığını kanıtlıyor; lütfen bunu değiştirin. Kendinizle olumlu duygusal bağlar kurun, ne kadar sevilebilir olduğunuzu fark edin.


Bu yazılar da ilginizi çekebilir: 

Harika yorumlar ve gercekten dogru

Sultan 4 yıl önce

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Hangi Ruh Ailesine Mensupsunuz?

Toplamda 13 ruh ailesi vardır ve her birinin çok özel bir rolü vardır. Ruh ailenizi bilmek bedeninizi ve zihninizi daha iyi tanımanızı sağlayacaktır. Hangi aileye ait olduğunuzu merak mı ediyorsunuz? Gerçekte nasıl birisiniz? Bu dünyada misyonunuz nedir? Cevaplar bu yazımızda.

Haftalık Burç Yorumları

Aslan burcunda Ay, Koç burcunda Merkür ile Üçgen açı "Bugün, iç sesinizi dinlemek ve duygusal enerjinizi ifade etmek için mükemmel bir gün. Kendinizi ve düşüncelerinizi cesurca ifade etmekten çekinmeyin. İçinizdeki aslanı serbest bırakın ve hayatınızdaki liderliği ele alın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay'ın Aslan burcuna geçişi ve Plüton ile Karşıt açı yapması "Bugün, duygusal gücünüzü ve liderlik yeteneklerinizi kullanarak zorlukların üstesinden gelin. Kendinize olan inancınızı ve cesaretinizi hatırlayın, çünkü siz bir Aslan'sınız ve hiçbir şey sizi durduramaz."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey