İlişkinizin Uzun Ömürlü Olması İçin Tavsiyeler

tarihinde

Yaşlı ve aşık çiftlere hayranlık duyuyorsunuz değil mi? Sizin de eski aşıklar gibi olmamanız için hiçbir sebep yok!

İlişkinizin Uzun Ömürlü Olması İçin Tavsiyeler

Sizin de bazen yolda el ele yürüyen yaşlı bir çift gördüğünüzde kalbiniz eriyor değil mi? Benim de ilişkim bir ömür sürecek mi diye düşüncelere dalıyorsunuz. Evet bazı çiftlere sanki zaman hiç dokunmuyor gibi, bunun için gizli bir formül yok ama çoğumuzun yaşadığı ortak problemlere basit çözümlerle aşkınızın ömrünü uzatabilirsiniz.

İlişkinizi devam ettirme gayreti her gün yapılması gereken bir şey. Hem kendinize olan saygınız hem karşınızdakine olan saygınızı yitirmemek bunun en basit örneği.  Fakat bazen yaptığımız hataların farkında bile olmuyoruz. Bunlardan biri de hayatımıza aslında yeni girmiş sayılan, mesajlaşma. Daha 10 yıl önce çiftlerin böyle bir sorunu yokken, şu an ilişki danışmanlarımızın en çok dikkat çektikleri nokta burası.

Telefonunuzdan Fal Baktırın

İlişkinin başında, beraber geçirilen ilk randevulardan mesajlaşarak haberleşiyoruz, eve vardım, yakında görüşürüz vs. gibi.  Bazılarımız da sabah olduğu gibi mesajlaşmaya başlayanlardan, tabi daha sonra gün içindeki haberleşmeleri de ekliyoruz bu mesajlara. Bu hareket aslında kadınlara özel. Ve ne zamanki erkek buna başlayan taraf olsa, kadın hemen ayak uyduruyor. Bu vakitten sonra da mesaj ilk önce beklenen sonra da zorunlu bir objeye dönüşüyor. Mesajın gelmemesiyle de sorular, endişeler, hayal kırıklıkları baş gösteriyor.

İlişkinizin daha en baştan rahat nefes alabilmesi için her şeyin dozunu iyi ayarlamanız büyük önem taşıyor. Şöyle düşünün, beklemediğiniz anda gelen bir mesaj daha çok hoşunuza gitmiyor mu? Mesaj atmak, bir insanı o an düşündüğümüzü ve o an onu şaşırtmak için tercih ettiğimiz bir haberleşme yöntemi olmalı.

Falda PROMOSYON İlk 10dknız 4tl

Coğrafi olarak uzaklaştıkça mesajlaşma daha tercih edilen bir yöntem olarak kullanılıyor. Halbuki olduğumuz yerin fotoğrafını göndermek gibi işlevsel şeyler için kullanılması daha iyidir ve asıl haberleşme kanalı olarak kullanılmaması gerekir. Bu açıdan canlı canlı konuşmak daha iyidir.

Mesajlaşmadaki en büyük problem vurgu ve tonlamanın olmamasıdır. Bu da karşı tarafın aslında tam olarak ne kastettiğini bilememize neden oluyor. Bu da durduk yere kavga ya da anlaşmazlıklar yaratıyor.

Eğer sadece ve sadece mesajlaşarak haberleştiğiniz bir ilişkideyseniz, bunu bir sorun olarak algılayabilirsiniz. Bu tip ilişkilerde karşı tarafın ilişkinizi birilerinden saklıyor olma olasılığı çok yüksektir. Karşı tarafın uygun olduğunu bildiğiniz halde sizle konuşmuyor sizi mesaj atmaya yöneltiyorsa, bu iyi bir işaret değildir.

Güvenilir, Anonim ve Pratik : Online Fal Sizi Bekliyor

Son olarak da mesajla ayrılanlar… Bu şekilde davranan bir kişi onu bir daha görmemizi, onla olan ilişkimizi yeniden başlatma olasılığını ya da daha iyiye gidebilecek bir değişikliği bile hiç hak etmiyor demektir. Bu davranış cesaret eksikliğinden, sorumluluk almak istememekten ve karşı tarafı ufacık bile düşünecek nezaketten yoksunluktan kaynaklanır.

 

Bunları da Seveceksiniz

Cinsel Anlamda En Uyumlu Burçlar 

Balık Burcu Aşk Uyumu

Başak Burcunu Nasıl Elde Edersiniz? 

Aslan Burcunu Nasıl Elde Edersiniz?

 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay Akrep'te, Boğa'daki Jüpiter ile Karşıtlıkta "Bugün, duygusal derinliklerinizi ve içgüdülerinizi keşfetmek için mükemmel bir gün. Kendinizi tamamen ifade etmekten korkmayın, çünkü bu, gerçek benliğinizi ve potansiyelinizi ortaya çıkarmanın anahtarıdır."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey