Her gün Tüketmemiz Gereken Doğal Şifalı Besinler

tarihinde

Besinler sağlığımızı ve güzelliğimizi direkt ilgilendirir. Doğanın birçok nimetinden doğru yararlanmak için yazımızı kaçırmayın!

HER GÜN TÜKETMEMİZ GEREKEN DOĞAL ŞİFA BESİNLERİ NELERDİR?

Her kadının sağlığına dikkat etmesi güzelliğini koruyabilmesi için en önemli noktalardan birisi. Ancak karşımıza çıkan sağlıksız yiyecekler, bu sağlıklı beslenmeyi gerçekleştirmemize engel oluyorlar ve sağlığını korumak isteyenlerin ekstra bir çaba göstermesi gerekiyor. Her gün tüketilmesi gereken yiyecekler ise bu durumun devamlılığını sağlayabilmek için büyük bir önem arzediyor. Hazırladığımız bu kısa liste, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için yeterli olan bilgileri sunacaktır.

<<<< Astrocenter Online Telefondan Fal ve Astroloji Sitesi >>>>

Her gün tüketmeniz gereken yiyecekler listesinin başına domates diyebiliriz. Mevsiminde bolca tüketmeniz gereken domatesi kışın da yazdan hazırladığınız haliyle tüketebiliriz. Enfeksiyonlara karşı vücut direncini artıran, kuvvetli bir antioksidan olan domatesin bilinen en önemli diğer faydaları şöyle: yaşlanmayı yavaşlatır, kolestrolü kontrol eder, kan basıncını düşürür, cildi korur. 

Havuç ve havuç gibi kırmızı tonlarına yakın renklere sahip olan tüm sebzeler aslında vücudumuzu koruyacak maddeler barındırıyorlar.

Et dedik ancak tabii ki her gün tüketilmesi gerektiğini devamlı olarak et yemeli şeklinde algılamamalı. Kırmızı etin yüksek tüketiminin kalp rahatsızlıkları sebebiyle, et tüketimini sınırlandırmak ve yemeklere tat vermesi için bir miktar koymak çok önemli.

Diğer meyvelerden daha fazla antioksidan içeren yaban mersininin faydaları saymakla bitmiyor. Günde sadece bir kase yaban mersini yiyerek ömrünüzün uzun ve sağlıklı geçmesine yardımcı olabilirsiniz. 

<<<< Sağlık problemlerinizi meydum ve falcılarla çözün >>>>

Bağışıklık sistemini güçlendirip hastalıklarla savaşmanın en önemli yollarından biri de vücuttaki toksinleri atmak. Bunu sağlayıp vücudu temizleyen meyvelerin biri de karadut. Oldukça güçlü antioksidanlara sahip siyah pigmentli bu meyveyi her gün ilaç niyetine tüketmelisiniz. Karadutu her gün özellikle de sabahları tüketmeye dikkat edin.

Önemli antioksidanlardan biri olan kırmızı biber aynı zamanda yoğun miktarda kapsaisin içerir, böylece doğal bir ağrı kesici işlevi görür. Kanı temizleyen, mide hastalıklarına iyi gelen, enerji veren, kansere karşı koruyan bu sağlık deposu sebzeyi her gün mutlaka tüketin. Özellikle bol limonlu salatasının verdiği enerjiyle kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

<<< İlk 10 dk görüşmeniz yalnızca 4TL >>>>

Tamamen doğal bir besin kaynağı olan yulaf pek çok hastalığı önleyici özelliğe sahip. Üreme bozukluklarına iyi gelen, kolesterol seviyesini düşüren, kalbi koruyan, bağışıklık sistemini güçlendiren, kanseri önleyen, kan şekerini düzenleyen yulafı her gün tüketerek kendinize büyük bir iyilik edeceğinizi unutmayın. Sabah kahvaltılarında ya da öğün aralarında bir kase yoğurdu birkaç kaşık yulaf ekleyerek yiyebilirsiniz.

Bunları da Seveceksiniz

Burcunuza Göre Nasıl Zayıflamalısınız 

Burcunuza Göre Zayıflama Önerileri

En çok görülen rüyalar ve anlamları

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Astrocenter Hakkında

1999 yılında kurulan Astrocenter, Astroloji alanında Dünya’da en net ve güvenilir içerik oluşturan en önemli sitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde hizmet veren Astrocenter, Astoloji alanında verdiği engin bilgilerle sektörde en güvenilir içeriği sunan site olarak kabul görmektedir.

Haftalık Burç Yorumları

Güneş, Koç burcundan Boğa burcuna geçiş yapıyor "Güneşin yeni bir burca geçişi, hayatınızın yeni bir bölümünün başlangıcını simgeler. Bugün, değişimin rüzgarlarını hissetmeye ve hayatınızın yeni bir bölümüne adım atmaya hazır olun."

Günlük Burç Yorumlarınız

Güneş'in Aslan burcundaki Ay ile Üçgen açı yapması "Bugün, içsel gücünüzü ve cesaretinizi keşfedin. Koç burcundaki Güneş'in, Aslan burcundaki Ay ile Üçgen açı yapması, kendinizi ifade etme ve liderlik etme yeteneğinizi artırabilir. Kendinize inanın ve ışığınızı dünyaya yayın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey