30 Yaş Sendromu: Nedenleri, Belirtileri ve Yenmenin İpuçları

tarihinde

<strong>30 yaş sendromu ve belirtileri nelerdir? Bu sendromdan nasıl kurtulunur?<br /><br />30</strong>'a sayılı günler mi kaldı?<br />Yaşınızı düşündükçe <strong>geriliyor</strong> musunuz?<br />Bu <strong>yazımız</strong> sizler için: 👇

 

30 Yaş Sendromu Nedir? 

İnsanın kendi bedeniyle yaşadığı en büyük sınav otuz yaşında başlıyor.

Kimileri için otuz yaşına gelmeden önce başlayan bir sendrom iken kimileri için otuzlu yaşların ortasında başlayan bir sendromdur. Bu otuzlu sendromdan en fazla etkilenenler ise, kalabalık şehirlerde yaşayan insanlardır. 

 👩‍❤‍💋‍👨 Evliliğiniz Hakkında Konuşmak İster Misiniz❓

 Bu insanlar, şairin de söylediği gibi '’yaş 35 yolun yarısı’’ hissiyle dolmuşlardır. Yaşamlarının yarısını yaşamış ve sene denilen şeyin ne kadar hızlı geçtiği otuza bir ya da iki yaş kala hissedilmiştir. En çok hissedilen ise; geç kalmışlık hissinden kaynaklanan kaygılardır.

 gezmek görmek

 

Hele ki sendromdan muzdarip kişinin, , dost, aileleri tarafından beklenen sosyal statüye, gelire, imkanlara sahip olamaması söz konusu ise kaygılar daha da artar.

 ❤ En iyi falcılara kahve falı baktırın ❤

 

Yapılmayan, yapılamayan her şey bir bir dürter insanı. Fakat nedense otuzdan sonra bunları yapmanın uygunsuz olacağı ya da artık sorumlulukları almak gerektiğine ikna olmuştur bünye. Bu ikna oluşa neden olan şey hakkındaysa en ufak bir fikri yoktur.

 macera

 

Hayattaki en mantıksız, en sarsıcı, en yıkıcı kararların alındığı dönem bu sendromun yaşandığı döneme tekabül eder. Bir an önce eksik görünen şeylerin giderilmesi telaşı buna sebeptir.

👉 Su Falında Duyduklarınıza İnanamayacaksınız!👈

Kadınları erkeklerden, bekar kadınları ise evli olanlarından daha fazla etkiler. Yakalanan kişinin kendisine tuzak kurmasına neden olur.  

Kişinin; bekarsa illa ki evlenmeli, evliyse illa bebek yapmalı, evliliğinde biraz mutsuzsa boşanıp daha da geç kalmadan her şeye yeniden başlanmalı hastalıklarına tutulmasına sebep olan sendromdur bu. 

 aile

 

Bu sendromu kolayca atlatmak için işe kendinizi sevmekle başlayın… Kendinize bol bol vakit ayırın. Örneğin kitap okuyun. Gündemden uzak kalmayın. Seyahat edin.  Gezmek size iyi gelecektir, yeni yerler ve yeni kişilerle tanışmanın en iyi yolu gezmektir.

 

Ve sakın bütün bunlar olurken uzmana danışmaktan çekinmeyin.

 

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Para Bolluk Bereket Ritüelleri

Psikolojik hastalıklar ve belirtileri nelerdir?

Bir ortama girdiğinizde ne kadar ilgi çekiyorsunuz?

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

25 Mart Terazi Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 25 Mart Pazartesi günü Terazi burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

El Falı Nasıl Bakılır? El Çizgilerinin Anlamlarını Öğrenin!

El çizgileri doğumdan çok önce, hamileliğin ikinci ayında oluşur. Yaşam boyunca bu çizgiler, kişinin seçimlerine göre değişir Hatta ölüm anında, çizgilerin yok olana kadar solacağı bile söylenir... Kaderiniz avucunuzun içinde olduğunu biliyor muydunuz? El falının sırlarını keşfedin!

Haftalık Burç Yorumları

Ay'ın Akrep burcundan Yay burcuna geçişi "Değişim, ruhun yenilenmesi ve manevi büyüme için gereklidir. Bugün, duygusal enerjinizi yeni ufuklara yönlendirin ve bilinmeyene doğru cesur bir adım atın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay Akrep'te, Boğa'daki Jüpiter ile Karşıtlıkta "Bugün, duygusal derinliklerinizi ve içgüdülerinizi keşfetmek için mükemmel bir gün. Kendinizi tamamen ifade etmekten korkmayın, çünkü bu, gerçek benliğinizi ve potansiyelinizi ortaya çıkarmanın anahtarıdır."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey