Yüz Tipinize Göre Doğru Saç Kesiminin İpuçları Neler?

tarihinde

<strong>Saç</strong> kesiminizden memnun değil misiniz? <strong>Yüz</strong> <strong>şeklinize</strong> yakışacak bir model mi arıyorsunuz? Öyleyse size verecek tavsiyelerimiz var! <br /><br />

 

Yüz tipinize göre saç kesimi

Saç kadınların en önemli aksesuarıdır.  Kimileri kısa saçı severken kimisi de uzun saçı kendilerine yakıştırır. Aslında önemli olan yüz tipinize uygun saçı seçmektir.

Saç modeliniz eğer yüz tipinize uygun değilse hayal ettiğiniz gibi olmayabilirsiniz.

Yüz tipinize göre saç modeli tavsiyelerine geçmeden önce yüz şeklinizi bilmelisiniz.  Bunun için biraz bilgi verelim size.

saç

Yüz tipinize göre saç modelinizi belirlemek o kadar karmaşık değildir aslında. Çoğumuz, yüzümüzün "yuvarlak" olduğunu düşünüyor aslında bu yanlış bir bilgidir.

♥ Falsız Kalmayalım ♥

Yüz şeklinizi belirlemek için, saçınızı bir saç bandı takın, at kuyruğu yapın veya aynada gördüğünüzü analiz edin.

 

kadınlar

 

Güzel yüzünüzün beş kategoriden birinde olması gerekir. Bunlara göz atarsak;

❤ Aşk Falınıza Bakalım ❤

Oval:

Oval tipi yüz şeklinde alın çeneden biraz daha geniş olabilir ve yüzün uzunluğu genişliğin bir buçuk katı kadardır. Oval yüz tipine sahip iseniz çok şanlısınız.  Oval yüz tipi;  yüzü dolgun gösteren saç modellerinden biridir. Birçok seçenek arasından saçınız için istediğiniz seçimi yapabilirsiniz. Kararsız bir insansanız istediğiniz saç modelini kullanabilirsiniz. Size önerimiz katlı saç modeli kullanmak yerine düz hizada saç modeli yüz tipinize daha uygun ve daha kullanışlı olacaktır.

Yuvarlak: 

Yuvarlak yüzün genişliği ve uzunluğu eşittir ve belirgindir. Yuvarlak yüz tipi sizi biraz kilolu gösterebilir. Bundan önlemek için yüzünüzü yuvarlak yüz tipinden çıkarıp uzun ve ince göstermeniz gerekmektedir. Bu sorunu gidermek için ise saçınızı ortadan ayırabilirsiniz.

 

💻 Chatten Falda Büyük İndirim 💻

Kare: 

Kare tipi yüz şeklinin baş ve çene çizgisi kabaca aynı genişliktedir. Çene kısımları köşelidir. Erkeklerin kadınlarda en sevdiği yüz modeli budur. Kare yüz tipine sahip kadınların saçları omuz hizası uzunluğuna kadar olursa daha havalı bir görüntü yaratırlar. Küt ve katlı saç modeli bu tipe uygundur.

 yüz tipi

 

Kalp: 

Kalp tipi yüz şeklinin çene kısmı dar ve alın kısmı geniştir.  Kalp yüz şeklinde elmacık kemikleri çıkıktır.  Çene kısmından başlayan dalgalı modeller bu yüz tipi için uygundur.  Bu yüz tipi düz ve kısa saçlardan uzak durmalıdırlar.

Üçgen:

Üçgen tipi yüz şeklinin alın kısmı geniş ve çene kısmı dar ve sivridir. Karşıdan bakıldığı takdirde tersten üçgen görüntüsü gözükür. Üçgen yüz tipinde katlı saç modelleri tercih edilmelidir. Düz, kısa ve katsız saç modeli üçgen yüzlü kadınlar için uygun değildir.

 

 


Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Astrocenter Hakkında

1999 yılında kurulan Astrocenter, Astroloji alanında Dünya’da en net ve güvenilir içerik oluşturan en önemli sitelerden birisi olarak kabul edilmektedir. Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde hizmet veren Astrocenter, Astoloji alanında verdiği engin bilgilerle sektörde en güvenilir içeriği sunan site olarak kabul görmektedir.

Haftalık Burç Yorumları

Boğa'daki Jüpiter, Boğa'daki Uranüs ile Kavuşum açısında "Bugün, manevi büyüme ve özgürlüğün birleştiği bir gün. Kendinizi yeniliklere açın ve hayatın size sunduğu fırsatları kucaklayın."

Günlük Burç Yorumlarınız

Başak burcunda Ay, Balık burcunda Mars ile karşıtlık - 14:09 "Günün enerjisi, duygusal ve fiziksel dünyalar arasındaki dengeyi bulmayı gerektiriyor. Kendinizi hem duygusal hem de fiziksel olarak beslemeye zaman ayırın."

En Sevilen Yazılar

Çift ve Ters Saatlerin Anlamları

Eğer tesadüf eseri çift ve ya ters saatlerle karşılaşırsanız bilin ki bu saatler size bir mesaj iletmek istiyor. Bu mesajları merak mı ediyorsunuz? Detaylar yazımızda!

Kuş Tüylerinin Anlamları: Meleklerin Mesajlarını Keşfedin

Yakınınızda kuş tüyü bulmak size oldukça sıradan bir olay gibi görünebilir. Ama kuşlar gökyüzüyle ve evren çok güçlü bağlara sahiptir. Koruyucu meleklerimizin bize mesaj göndermek için etrafımıza bu tüyleri bırakmasına şaşırmamak gerekir. Ama tüyün rengine göre bu mesajın anlamı farklılık gösterir. İşte detaylar!

Düşündüğünüz Kişinin Rüyasına Girmek Mümkün!

Rüyalar bilinçaltımızın kontrolündedir. Dolayısıyla rüya gören bir insanın zihnine girmenin oldukça hatta imkânsız bile olduğu kabul edilir. Yine de insanların rüyasında bizi görmelerini sağlayacak belirli yöntemler mevcuttur. Nasıl mı?

Üçlü Saatlerin Anlamları: 03:33 - İstikamet Mutluluk!

03:33, 03:33, 03:33... Neredeyse bu saatin sizi takip etmeye başladığını düşüneceksiniz! Gece uykunuzu bölen basit bir tesadüften çok daha fazlasıyla mı karşı karşıyasınız? Kesinlikle öyle! Üçlü saatler şans eseri karşımıza çıkmaz. Onlara kendinizi kaybolmuş hissettiğiniz anlarda denk gelirsiniz. Evren ve koruyucu melekler doğru yolu bulabilmeniz adına size yol göstermek istiyor! Onların tavsiyelerine kulak verin....

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin